Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest
    veterán

Ahojj, vártam mikor fogsz reagálni, mint nagy egyéni taktika párti :)

Elhiszem, hogy neked (és sokaknak) van egy annyira sajátos stílusod, amivel tudod érvényesíteni ezeket a finomhangolásokat, illetve ismered annyira a saját játékodat, hogy tudod mire van szükséged. Persze biztos jelent valamit.

Viszont, amikor valaki még a neki tökéletes alapfelállást sem találta meg, de már babrál a csúszkákkal annak nem sok értelmét látom. Ezenfelül ilyen div 3-4-5 + környékén szintén nem gondolom, hogy ezekkel kellene pepecselni. És olvastam már olyat, - ami most is előkerült, hogy menti-nem menti az egyéni taktikát - hogy mentve volt az illető által beállított taktika, de ő azt hitte nincs mentve és placebo-ként azzal jött, hogy hát azért kapott ki mert default taktikán kellett játszania.... szóval vannak ilyenek.

Amit én használok az a meccs közbeni gyorstaktika, az attack, defend, high pressure és ezeket ténylegesen érzem is, de ezeket sem azonnal lövöm be, hanem csak a helyzet függvényében ha szükséges.

Na de a lényeg, hogy aki úgy érzi elérte a plafont és csak egyéni taktikkal tud már jobban játszani az használhatja, de a saját stílusunk és képességeink teljes ismerete nélkül szerintem értelmetlen ezzel tölteni az időt.

Új hozzászólás Aktív témák