Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shit Life
senior tag
Hiába törlöd a klubod a katalógus ugyan úgy marad mint most mert a szinted amit eddig elértél nem változik!
A kupa bugot viszont lehet megoldja mert akkor nullázza az eredményidet is a div-et és a kupát is így már nem a bebugolt elődöntőtől fogja indítani a kupát! Sztem ez működhet!
-
Kristof_94
nagyúr
Lahm, ő még nem volt meg! Most viszont jött egy Kroos, aki sajnos már nem sokat ér, illetve meg is van. Rá két pakkra pedig Robben. Ne haragudjatok rám srácok!
én tenyleg nem tehetek erről... 
A TOTY előtt normálisabb árak voltak, mint most. Akkor 10 millió coin kb. 3-3,5 euro lehetett! Most meg elszálltak az árak! 4vipfifacoins nagyon gáz! 7millió coin majdnem 11 euro, fifavips-en 10 millió coin 7 euro, bar tegnap még 5euro 11cent volt, a hét elején meg még kevesebb!
-
szpal17
őstag
Ahhoz képest, hogy eddig 4-500-ért láttam csak, ahhoz képest ez is jó. Egyébként mit várnak az emberek ettől a csomagnyitogatástól? Komolyan nem értem.
Beesik egy jó játékos és akkor minden rendbe jön és nem lesznek vereségek és lesz egy csomó coin amit már nem lehet mire költeni?...vagy mi a koncepció?
Mindenki Ronaldot, meg Messit akar? -
szpal17
őstag
A DIV 2-ben 1 db coin vadásszal találkoztam. Csodaaa!!! Le tudtam játszani 9 meccset egymás után.
7 győzelem,0 döntetlen,2 vereség(amiből az egyiknél kidobott a játék). Ezzel sikerült feljutnom megint DIV 1-be, aminek annyira nem örülök...mert jönnek megint ezek a gyökerek.
-
Nazara
őstag
De, mert nem minden meccs ugyanolyan. Teszem azt, előfordult már olyan megszakadás is coinhackerrel, amikor a szerződést levonja, de a mérkőzésszám nem növekszik - persze ez a ritkább. Meg a hackerek között is van olyan, aki lő egy öngólt, és azután lép ki, igy te gazdagodsz gyors három ponttal.
-
szpal17
őstag
A szerződésből levesz...nem tudsz játszani normálisan. Rohadt idegesítő. Ja és ha csak 1 meccsed marad bent maradni vagy megnyerni a title-t, akkor lejátszott meccsnek számítja. nem vereségnek, győzelemnek, hanem csak úgy.
Na most pl. egy meccsem maradt, hogy bent maradjak a DIV 1-ben, de ha véletlenül belefutok egy ilyenbe akkor annyi. Be is fejeztem egy időre a FUT részt. Nyomom a sima online seasont. -
^Boss
őstag
hát őt most eladom, aztán ha elkezd felszökni, akkor max kis buktával visszaveszem. de már egy jóideje megvan, és cask buktam rajta. de minden nap kb ugyanaz az ára.
viszont Lacazette pl óriási vétel volt (SIF), 81-ért vettem, most 140 fele van, és emelkedik.
Griezmannt asszony nyitott, 190k körül van, és emelkedik.
Vidal meg 200-ért jött, örülhetek, ha 195-ért elviszik (190-ért is van, csak csökkent, vagy stagnált)
Hamsikot most hirdetem még, 31-ért jött, 43 körül van most, és többször visszacsökkent már 31 körülre (ő volt az első IF-em), így szerintem majd vissza tudom venni 31-35 között.
Ezenkívül Clichy-t hirdetem, mert kell az SIF, kb +70k most, és elég sokat emelkedett a pass statja, ami nálam fontos (60% fölötti poss. kell, erre ránéztem, és 50% körül se vagyok átlagban, ami mondjuk hihetetlen de mindegy
) -
ferni
őstag
Miért lenne? Voltak nála jobbak.
CR, Robben, Costa, Suarez és ezek csak a totál egyértelműek és még Messit is idevehetjük hiába sétálgatott folyamat.
Még Balet is idevehetnénk, de ez az ősz nagyon gàz volt tőle, mìg Neymar eléggé feljavult...Mondjuk lényegtelen, hogy igazából ki volt a jobb, nem ez alapján dől el a legjobb 11 és ha a népszerűséget nézzük tény lazàn ott lehet Neymar...
-
szpal17
őstag
-
zsoltirte
aktív tag
Ok, de ő nagyon drága. Másik kettő hozzá képest milyen? Jelenleg 6k zsetonom van, szóval pár játékost lehet így is el kell adnom.
---------
más. kicsit unatkoztam.
IF Bonucci, mint CDM.Vélemény? Vagy Pirlo Vidal helyére. Esetleg 5 védős felállás?
-
LendvaiFeri1
veterán
Olyan hendit adna, hogy füstölne...
-
-
bobooo
addikt
Novemberben resetelte őt az EA coin vásárolás miatt (kiderült, hogy jogtalanul resetelték) ezért viszsaadtak neki mindent (kivéve Crespo) ezért nyitva maradt ez az "ügy" és akivel akkor beszélt ügyfélszolgálatossal, aki segített neki, annak a száma maradt meg neki és őt hívta fel.
-
bobooo
addikt
3 óra múlva visszarakták a 15 millióját Castro-nak. De volt már egy nyitott ügye az EA-vel ezért lehetett ilyen kevés az átfutási ideje. De azóta már feltörték megint 3x azt a profilját. Most kezdett új profilt, amire átvitte a 15 millióját.
Vicces lesz egy 15 milliós csapattal div 10-ben

-
Nazara
őstag
Rövidtávon valóban szar, hosszú távon, ha eredményesen tudnák szűrni a vevőket, és visszaszorulnának a hackerek, akkor esetleg normalizálódnának az árak. A gond az, hogy hiába kapunk rengetegen figyelmeztetést, max. ebben az esetben nem veszünk többször, de már igy is pénzt adtunk a csalóknak. A gazdag nyugatiak meg ugye bannolják őket mit csinálnak? Megveszik a játékot mégegyszer és újra vesznek egy valag coint.
Az a baj, hogy túl sok a HA...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kutya topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

reinkarnáció?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)