- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
szpal17
üzenetére
Igen, teljesen igazad van.
(Azt pedig teljesen megértem, ha vkinek nincs ideje, attól még bőven lehet jókat játszani a maradék időben, sztem ez tök rendben van.)Mindenki meg tudja találni azt, hogy mi adja a legjobb élményt, ez jó.

Természetesen nem attól lesz vki hipi-hupi szupi jó játékos, ha megveszi az összes hupilila játékost, rengeteg embertől kaptam ki én is, akinek "gyengébb" csapata volt.

Nekem is vannak kitételeim egy játékossal szemben, ha vkit megveszek, az azért van, hogy legalább azon ne kelljen idegeskednem, hogy azért nem tudok megcsinálni vmit, mert a játékos képességei gyengék, bőven elég, ha más miatt megy a para...
(Nekem az adja az élményt, ha minél kevesebbszer kapok ki és van 2 szupi csapatom. Ennyi.) Szerencsére nincs miért panaszkodnom. 

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Azt pedig teljesen megértem, ha vkinek nincs ideje, attól még bőven lehet jókat játszani a maradék időben, sztem ez tök rendben van.)
(Nekem az adja az élményt, ha minél kevesebbszer kapok ki és van 2 szupi csapatom. Ennyi.) Szerencsére nincs miért panaszkodnom.