Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
igen, kevés az a játékos az életben, aki labdával is oylan gyors, mint labda nélkül...
engem rengetegszer utol is érnek...
én inkább azt nem értem, ha van egy lapos öres területre futtatás, akkor egy Piqué vagy Terry ne érje utol pl. Walcottot, Agüerot...stb....
Usain Boltot sem éri utol öreganyám százon... -
Azog the Orc
őstag
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
a vicc az, hogy már a 16oson kívül elkezdem rángatni, de természetesen 15métert így is képes futni, aztán a 16oson belül egyből elesik vagy beesik...szabi helyett tizi...
vagy épphogy megnyomom a szerelés gombot, már esik el a támadó...
esetleg már rég nem nyomom a gombot, de a visszajátszás alapján meg rángatja... -
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
"mintha késne valami az egész meccsen"
Szintén zenész
Most 2 napja megint ultra szar, előtte 3-4 napig tök jó volt, ki érti ezt 
Ja mai szitu: Az ember felrúg, büntető, általában Panenka-zom ha droid az ellen, vagy bombázom valamelyik ficakba ha kulturált a more, most a Panenka jött, léc alatt hullott be, a kapus nem vetődött, feltette a kezeit és közötte ment be, le akartam menteni de nem volt a listában

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
a passz % nekem sem az igazi...

5(egy bari + 4 kupa) meccset játszottam most, 4 tükör sima játékmenet lagg nélkül, döntőben meg 2:1-es vezetésnél a teljes második félidő szaggatott...Kane 3 szor köszönt be (fejes, elé pattan és egy olyan sprint, mintha a viperával ment volna)... -
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Már leszarom hogy miért szar az egész, hogy a serverek vagy laggosak az ellenfelek, a lényegen nem változtat a játék egy kalap szar online!!! Néha vannak napok, napszakok amikor jó, de nebattamámeg a k.anyja hogy ez így rendben van!
Ha egyszer romlott húst adnak egy hentesnél oda többet nem megyek, ez a lényeg!
-
-
Jokko
tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Inkább támadásban, Rooney + Toure középen plussz a hátsó 4es egész jól teszik a dolgukat ami a védekezést illeti.
Schürrlét már próbáltam, a bundesligás csapatomban játszik is bal szélen, de kell a változatosság úgyhogy itt marad Silva
Most veszek egy sima 84es Eriksen-t, de még jöhetnek a tippek!

-
bab1987
tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Dos Santos nálam gólkirály a csapatban, ő mindenképp marad. Piqué-t Ramosra akarom majd cserélni, Rodrigo megvan. Godin tényleg nem nagy eresztés, lehet kicserélem Mirandára.
Kérdés a packnyitással kapcsolatban: Arany lapokon kívül eshet belőle más? /Fekete,narancs,Lila/ vagy az csak piacról szerezhető be, Vagy h van ez?
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Ebben igazad van, de ha már csak az online játékmenet rendben a Pes-nél már az előrelépés lenne és lekakilom az UT-t, a grafikát stb.... hiába jobb a fifa ha online játszhatatlan...... ez az egy dolog miatt váltanék , nem érdekel a bug a hendi a sok bullshit szarság csak szeretnék online minőségi játékot kapni és játszani!
Amúgy MdewC a Tetris előrendelésemen kacag

Ja és mindenhol azt olvasom hogy a fifa az arcade és a Pes pedig a simulator
-
szekto
aktív tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Jaja, vannak rendes FIFA gameplay videó, pack nyitogatás, stb.
Meg vannak ilyenek is.

-
tigomigocika
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
"2. gólja: megint középre beívelem Ronaldonak.. tipikus fifa15, szánalom. Mondjuk rosszul védekeztél, de még véletlenül sem lapos passz.. "
És hogyn kellett volna védekeznem?
Erre kíváncsi vagyok ps4 a platform.A 2. gólja: oszt ez meg hogy e?
Mert ballal indítja a cselt és kitekeredetten ballal lövi el...hogy került oda a lába?Erre azért oda figyelhetne az EA mert na ez irrealisztikus.... -
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
"" vagy pl. állva várja a csatárom a labdát hiába szaladok a labda felé, vagyis irányítom felé, de semmi nem történik, mert az ellenfelemnek kell elérni a labdát..""
Ez a lényeg a script, sokszor nem is az történik amit nyomok vagy ami más meccsen működött, nevetséges, passzjátékommat pedig feldughatom magamnak sokszor mert nem engedi a gép hogy játsszam mert eszméletlen pontatlanok a 5m-es passzok, se a háttal kivágott 40m-es laszti PONT emberhez esik MINDIG!

Ezért akadtam ki múltkor egy kicsit a kontra játékra, mert az BMEG hogy minden jött ment már ezt játssza mert ezt tolja a gép plusz mert felállt védelem ellen FOGALMA sincs hogyan kéne játszani, csak a 9 emberrel park the bus védekezzünk (beszari taktika) és majd 1-2x úgy is meg tudjuk indítani TOTS Tevez-t vagy Doumbiat vagy Auba-t, szép foci gratulálok!!! Nem az a bajom hogy védekezik kontrázik mert ez is egy stílus oké, de hogy már a 90% azt tolja az már vicc! És nem azért mert hú de szeretik ezt a stílust, taktikát hanem mert ez a LEGKÖNNYEBB a 15-ben, szánalmas emberek!!!
Vannak kivételek pl MdewC kolléga, ő ezt játssza, de ő ezt a stílust képviseli már rég óta, ilyen csapatnak is szurkol, ez egyenlő vele ami mintaértékű!
Azért írtam hogy kíváncsi vagyok hogy a 16-ra mi lesz az OP és mit fog tolni a gép, jó lenne ha a passzolás lenne mert akkor talán hasonlítana is valamennyire a real futballhoz!
Amúgy ezt üzenem a SOK beszari csírának akik csak erre játszanak, biztos jó lehet labda nélkül játszani, kocsogok!

-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Szvsz azzal nincsen semmi baj ha valaki kilép, feladja és kész , itt a játék a hibás mert nem tudja megfelelően kezelni és össze vissza BNF-el meg stb......
Amúgy mi lenne ha a 16-ra a passzolás lenne OP, elvégre az a futball alapja nem?
Akkor lehet hogy aranykoromat élném
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Az a nagy szégyen hogy már a 90% a védekezős kontrát játssza mert azt támogatja legjobban a játék, backeljünk 9 emberrel majd megindítunk 1-2-t az elég támadni, csak a védekezünk, nehogy gólt kapjunk mert nem tudunk fifázni!
Semmi egyéni elképzelésük nincs csak a futball és a játék tördelése, kizártnak tartom hogy ezt valaki élvezze!!!
Azt sem tudják hogyan kéne hozzákezdeni a felállt védelem elleni támadásépítéshez! -
Latin Lavor
csendes tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Háát lehet akkor megrpóbálom a hamvaiból felhozni... mert a kroos,hernandez,rodrigo,lukaku,callejon,pepe,varane,inigo,casilla tengelyt megkéne tartanom....de van 4,5,6 lejárt szerződésüm is... no meg vagy 6-10 bronz aljja..... no meg 8-10e coinom...bár lehet eladom őket és nekilátok egy másik ligából kezdeni valamit...egy uj azzurával pl.
kösszii..
-
-
thebigK
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
Ha mondanivalo, akkor Day. Ha pedig beteg rimek, akkor Mikee Mykanic, Funk, BSW vagy a nagy kedvencem, Süti
Meg persze WU, Lil Jon, Wiz Khalifa, NWA, MOP, es meg sorolhatnam...Belajkoltam az fb oldalt, az a messirooneypace kep az nagy kedvenc, azt a masik oldalra ki is raktam

-
Azog the Orc
őstag
-
MdewC
nagyúr
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
""- el tudod venni a cselezőtől a labdát/ nem tudod elvenni""
Ezt már tapasztaltam, nem okoz gondot a skillerek leszerelése, de vannak meccsek amikor 2-3 emberrel is képtelen vagyok elvenni tőle a labdát mert a védőim egyszerűen mellé szerelnek, mellé lépnek, kikerülik, csak nézik! Olyan mintha valami aurája lenne amibe nem tudok belépni

Más:
Ti találkoztatok már ezzel a jelenséggel?

Csinálok egy cselt pl body feint vagy fake shot vagy az LT+RB-s elhúzás és az utána következő passz akármilyen röviden nyomom akkor is a legtávolabbinak bombázza!

Ezt mindig is tapasztaltam elvétve a meccseken, de most már nagyon elszaporodott és tönkre teszi a játékomat!Valaki?

-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Éppen az volna a lényeg hogy nem a peet-to-peer alapra kéne fektetni a játékot mert ez halott!
Nem vagyok e téren nagy szaki de biztos van más mód!
Azt sem értem hogy van két span akikkel rendszeresen zúzzuk (élőbe barátok nem origin cimbik) velük is ugyan ez van hol jó hol nem pedig a hozzávalók nem változnak (jó net + izmos gép)!Na mindegy........

-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Értem, akkor viszont tényleg elmennek a jóó kurva anyjukba (elnézést khm..
) hogy lavírozni kell egy játékkal hogy melyik napszakban játszunk, hátha de. , hátha du. , szar szemét olcsójános biboldó banda, KIZÁRTNAK tartom hogy erre nem létezik megoldás a mai hipergyors netekkel és technikával! Számtalan játék, cég képes zökkenőmentes online játékot biztosítani! És máshol is van ekkora számú felhasználó közönség.A 16-ra is marad ez a silány online minőség, mert ha bármit is változtattak, fejlesztettek volna e téren akkor már rég verték volna a mellüket.
Végül is minden rendben

-
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
kollega és kolleganő egyvelege...

mi paksiak nyelvújítók vagyunk!

helyes!bár elég lesz holnapra, mert most elmegyek és pótlom a folyadékveszteségemet, beverek pár fröccsöt a nagy ijedtségre...
inkább azért beszélek összevissza, mert még ma nem ittam...amúgy nálam mindennapos...tarts meg a mocskot te apró állat + ilyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(halkan a füledbe súgom: szellemileg visszamaradottak)

tökéletes jelző

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy mit haluztam be? 
Debil kocsog

Tyű kolléga ez egy kicsit durva nem?