- Magisk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcsek
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Szia!
Először is nyugi, ezen a nagy visszaesésen majdnem mindenki átesik. Ez nem azt jelenti, hogy elfelejtettél játszani, csak egyszerűen nem jönnek a meccsek. De ez változni fog, egy pár napot pihentesd ilyenkor a Fifázást, az jót tesz. Én a hétvégén elkezdtem egy új taktikával játszani és egyelőre nagyon bevált. Az online kupában 4 döntőt játszottam és meg is nyertem egyet. De alapvetően ami nagyon nagy változást hozott nekem az a 4-2-2-2-es felállás. A védőket és a két védekező középpályást beállítom, hogy támadásoknál maradjanak hátul(stay back while attacking) az egyik csatárt pedig get behindra állítom. A taktikám normál mellett ellentámadás vagy csapatnyomás/nagy nyomás az ellenféltől függetlenül. Nekem azért vált be ez a taktika, mert abszolút tudom uralni a meccseimet, nagyon kevés gólt kapok és rengeteg a helyzetem. A két védekező középpályás az előre játékban nagy labdákat osztogat ugyanakkor a védekezésben nagyon kiveszi a részét. A legtöbbször az van, hogy felnyomják a csatárnak a labdát de amire átveszi már közvetlen ott is van a közelében a védekező középpályás és elveszi a labdát, sokszor még gombot sem kell nyomnom, úgy veszem el a labdát. Így a védőfalra nem nehezedik akkora nyomás. Amióta így tolom 35 meccsből 7-et vesztettem csak el, de ott is tudtam dominálni, csak a handicap miatt kaptam ki. Ezen kívül még próbálok a játékosaimra minél gyorsabban ráváltani és támadni az ellenfelet vagy a passz útvonalakat lefülelni.
Persze ez csak az én taktikám, mindenkinek más a stílusa. Az L2-vel együtt nyugodtan nyomhatod az A gombot. Én azt csinálom, főleg a szélen, hogy contain és amikor közel vagyok akkor egy pillanatra B gomb és már el is vettem a labdát. Persze az ütem sokat számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest