- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Ehhez a színészkedéshez egy kicsit hozzászólnék. Én nem focizok "bejegyzett" szinten csak lent a "grundon", de ott is van pár ilyen figura akiket ha megfúj a hátszél akkor lábtörést szimulál. Én egyáltalán nem értem miért jó feldobni magát valakinek. Persze azt is megértem, hogy ott elég nagy a tét és akár egy kupagyőzelem is múlhat rajta, de utána egy videóban visszanézni szerintem nem lehet kellemes, hogy rajtam röhög a világ, mert dobálom magam. Én egyébként ezeket büntetném utólagosan a mérkőzés után videóbíróval és ha olyan történik akkor x meccs eltiltás színészkedésért vagy akár egy komolyabb belépőért amit a bíró a mérkőzésen elnézett. Hirdetik a "fair play-t" aztán látjuk mi van a meccsen, dobálják magukat, páros lábbal becsúsznak. Ha kapna valaki 5-10 meccs kihagyást egy ilyen páros lábas becsúszás után akkor szerintem lassan leszokna róla, mert a klubja sem fog igényt tartani a szolgálataira, ha a szezon felében nem bevethető, mert egyszerűen túl keményen játszik. Az is megérthető, hogy sok múlhat 1 gólon és ezért megállítja valaki, de azt se felejtsük el szerintem, hogy akiket felrúgunk azok is emberek. Lehet, hogy egy komolyabb lábtörést, fejsérülést okoz a másiknak ami szerintem fontosabb kellene, hogy legyen, mint egy "meccs". Ráadásul egy komoly szabálytalansággal egy szezont tehet tönkre és akkor ki tudja, hogy tér vissza az adott játékos. Szerintem ezek lennének a "fair play" legfontosabb elemei nem az, hogy miután felrúgtam páros lábbal az ellenfelet kirúgom a labdát, hogy ápolhassák az orvosok. Remélem nem okoztam nagy kavarodást itt az UT csapat építése közben

Egyébként, hogy egy kis on is legyen: telón játszom a fifa ut 15-t. Gyakorlatilag a pc verzió is az csak van online rész, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Moza CRP2 pedálszett
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest