- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
csendes #4259 üzenetére
Köszi. Ez egy szerver, amin nincs X telepítve. Egyébként az általad idézett oldalt ismerem, de még nem említettem, hogy az XRDP-t is telepítettem ez alapján [link]. Mivel viszont rdp-n beléopni még nem tudtam, ezért jött szóban a vnc szerver telepítés. ami benne van ebben a leírásban. Viszont az indítás után kapoim azt, hogy nincs ilyen fájl.
-
Gyick
őstag
válasz
csendes #4242 üzenetére
mikor felraktam a catalystot behalt a gui utánna újra kellett raknom a fedorát és azóta nem nyultam hozzá..1db játék van amit elszeretnék linuxon inditani hogy ne kelljen egy nap 15* újrainditani a gépet windows 8-ért,a többi programra amit használok biztos találok alternativát linuxon..most az ubuntut (gnome-al)probálgatom hátha..köszi a linket holnap kiprobálom ma az egész délutánom elment a megoldáskeresésre
-
gerixxx
csendes tag
válasz
csendes #4143 üzenetére
Nekem valamiért továbbra is úgy tűnik, hogy nem a kártyával lesz a gond...
A Fedora honlapján az szerepel, hogy a cinnamon-t a
yum groupinstall "Cinnamon Desktop"
paranccsal lehet felrakni, melyet kiadva a letöltött és telepített csomagok között volt pár GTK-s csomag is, amik a korábbi hibaüzenetben is szerepeltek és még nem voltak felrakva. Mondjuk indítás után így is jön a crash report.
De... amikor shellből próbálom indítani az X-et, akkor kapok pár soros infót, hogy épp mi indul, aztán megáll a
Loading extension GLX
sornál, ezután bevillan egy pillanatra a GUI, majd vissza shellbe és legalul ekkor már ez szerepel:
Waiting for X Server to shut down (EE) Server terminated successfully (0) closing log file.ing: Type "ONE_LEVEL" has 1 levels, but <RALT> has 2 symbols> Ignoring extra symbolsErrors from xkbcomp are not fatal
Ilyenkor mi van?
Külföldi fórumokon a billentyűzet kezelésére panaszkodtak az xkbcomp-ból adódóan. Vagy ez irreleváns?
-
gerixxx
csendes tag
válasz
csendes #4143 üzenetére
Kutakodtam még a naplófájlokban és találtam még egy ilyet:
Jan 8 11:27:19 FedoraHome cinnamon-session[1225]: WARNING: Can't load fallback CSS resource: Failed to import: The resource at '/org/gnome/adwaita/gtk-fallback.css' does not exist
Jan 8 11:27:33 FedoraHome kernel: [ 56.390340] cinnamon[1459]: segfault at 28 ip b6b8b753 sp bf9571f0 error 4 in libcogl.so.15.3.0[b6b32000+a6000]
Jan 8 11:27:35 FedoraHome cinnamon-session[1225]: WARNING: Application 'cinnamon.desktop' killed by signal 15
Jan 8 11:27:40 FedoraHome kernel: [ 63.519985] cinnamon[1650]: segfault at 28 ip b6b82753 sp bffbf9b0 error 4 in libcogl.so.15.3.0[b6b29000+a6000]
Jan 8 11:27:40 FedoraHome cinnamon-session[1225]: WARNING: App 'cinnamon.desktop' respawning too quickly
Jan 8 11:27:40 FedoraHome cinnamon-session[1225]: CRITICAL: We failed, but the fail whale is dead. Sorry.... -
gerixxx
csendes tag
válasz
csendes #4141 üzenetére
Megpróbáltam amit tanácsoltál... az általad említett driver már alapból fent volt és most úgy tűnik, a grafikus kártyát is gond nélkül felismerte (lehet mégsem vesa módban próbálta indítani, de elsőre úgy tűnt a naplóból).
[link] Ide felraktam a /var/log-ban található érdemi naplófájlokat... hátha segít.
-
Vladi
nagyúr
válasz
csendes #4110 üzenetére
távolról post install scripttel simán változtat a beállításaidon! Kvázi visszakapcsolni is tudja.
A policy frissítésnél pedig csinál újra címkézést, de nem az egész fájlrendszeren, ezért elvileg kötelező is relabelt csinálni például a /home-on. (ezt még Béres Lacitól tanultam.)
Nálam a setroubleshooter megmondja, mi a baja. De ha baja van, akkor az a program nem is kell nekem annyira.
Legutóbb a linuxos aidánál játszotta el. Ami vicces, mert egy sima lshw-t kér maga alá. Akkor meg már mindegy, ha lshw-gui. -
ViZion
félisten
válasz
csendes #4094 üzenetére
LO-val vannak gondok, pl. OS X alatt a frisset nem tudom felrakni... pedig elég komplikált, a letöltött .dmg-t be kell húzni az appok közé... erre kiírja, h hibás. Letöltve 3 gépen, vagy 10 alkalommal. A korábbival nincs gond. Szal. nem tartom kizártnak, h Nálad sem a Fedora volt a jelenség oka.
Bétát próbáltam, meggyőző a sebessége. Sokat melózom, szal. igazán winDOS-on vagyok többet most, de tetszik a 20. Régi kernelek kézi eltávolításánál nagyobb problémád az életben ne legyen vele!
-
-
Claude Leon
senior tag
válasz
csendes #4087 üzenetére
Akkor a tapasztalataimból kifolyóllag a 3.11.7-ben sincs patch.
Szóval azt mondod ezzel, hogy eddig is ment nálam, csak épp nem adódott swappelni valója.
Akkor majd megpróbálom követni, hogyan oszlanak el a dolgok a 2 között.(azon azért meglepődtem, hogy már a 2.6.37 óta van egyszerű lehetőség a zramba swappelni, de ha a zswapot nem tolják a képembe a hírek között, még mindig semmit sem tudnék az egészről)
-
Claude Leon
senior tag
válasz
csendes #4085 üzenetére
3.11-es, friss.
De hiába indítottam zswap.enabled=1-el, nem tudom, hol kéne, hogy látsszon, hogy megy.
Aztán persze a /sys/mod...parameter/enabled-be sem tudtam 1-et írni, visszabeszélt, hogy olyan file nincs (max_pool_percent volt, írható, olvasható).
Így beüzemeltem a zramot
(időközben eltűnt, de eszembe jutott, hogy pár napja a legfrisebb a kernel, és a kmod-staging frissítést nem küldtem utána, így előkerült).Majd lesem, ha esetleg mégis megy a zswap, hogyan húzzák ki a szőnyeget egymás alól
ViZion:A mate egy szerény köztes állapot szerintem, induláskor 160MB alatt marad, kb. mint az xfce.
Nagyon hozzászoktam a 2-es gnome-hoz, ha ez nem volna, vacillálnom kéne az openbox és xfce között, az lxde valahogy nem jön be. -
Claude Leon
senior tag
válasz
csendes #4082 üzenetére
Köszönöm!
Akkor, ha hozzájutok, tesztelem azt a pánikot, az első 2 linket még megtaláltam, aztán elvesztem a találatokban, pedig ott a lényeg, 1,5G memórián nem hiszem, hogy lassítana.(közben találtam más megközelítést, lehet, hogy ez lesz az igazi)
-
-
válasz
csendes #4011 üzenetére
Közben észrevettem / rájöttem, h vannak témák amikkel jól néz ki minden, akkor ez a magyarázata
Tetszik is ez meg jó is, de annyira fapados már nekem a gnome3 utánNyomkodom folyamatosan a "vindóz" gombot és gépelem az indítandó progi nevét, de nem történik semmi... Tálcán a progik, munkaterületváltó, ajajjaj...
De míg nem "csinálják' meg a gnome-ot addig ez lesz.
-
-
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #3853 üzenetére
Á,félreértettél. Nem az upgrade-ről beszéltem le, hanem arról, hogy ha mégis bugos lenne, akkor lemondjon a fedoráról (mert most lehet bugos, de indokkal). Bár a sima Anaconda upgrade mindig működött eddig, és a yum-os megoldás is, a preupgrade néha igényelt kis reszelést, de komolyat az sem. Én inkább maradnék az esetlegesen bugos upgrade miatt korábbi verzión, mintsem disztrót váltsak, és erre próbálnám terelni a kollégát, ha valami gebasz lenne.
Pláne ha megnézem hogy kezdő topikban is mennek a répa-retek-mogyoró disztró ajánlások... szerencsétlen csirkéket rommá sz*opatják ezekkel a garázsdisztrókkal a guruk -
csendes
addikt
válasz
csendes #3853 üzenetére
A fedup letöltötte az összes csomagot, aztán kiírta, hogy újraindíthatom a gépet. A grub-ban megjelent a fedup, szépen feltelepítette a csomagokat, a felső gombsorral lehet váltani a villogó Fedora logós plymouth és a konzol között, az utóbbin látható az előrehaladás is (telepítés és törlés). Újabb újraindításkor a grub menüben új soron megjelent az fc18 kernel, gond nélkül elindult. Utána már csak tisztogatni kellett (yum check/distro-sync/autoremove, rpmconf, régi kernelek törlése stb.), aztán a grub beállításokat frissíteni és kész
Ja és mostanra mindent rendbetettek a fedup körül: [link] -
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #3812 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, de szerintem lesz, és nem is lesz rossz. TC6-ot próbáltam, teljesen használható. Ami visszatartja őket, durván, az az Anaconda (és az updater, de azt nem tudtam tesztelni). Hát annak most eléggé véres a torka, a lemez kezelés résznél. Tulajdonképpen úgy tudtam csak az igényeimnek megfelelően telepíteni (btrfs lz compression-nel, muhhhahahahha :-)), hogy GParted-del előre kialakítottam a partíciókat, és azokat megadogattam az installernek.
-
kispx
addikt
válasz
csendes #3805 üzenetére
Akkor inkább maradok a Xubuntunál. Tekintve, hogy sokszor használom a gépet aksiről, inkább az energiatakarékossága fogott volna meg. De ha ezek, csak 1-2 script, meg a Jupiter program miatt különbözik, akkor maradok egy szélesebb körben támogatott rendszernél. (Ezeket pedig megcsinálom magamnak
) Köszönöm a válaszokat.
-
wetomi
aktív tag
válasz
csendes #3726 üzenetére
Még nem az igazi. Első körben ezt kapom:
[root@localhost tamas]# yum update
Loaded plugins: langpacks, presto, refresh-packagekit
Error: Package tuple ('nss-util', 'x86_64', '0', '3.13.4', '2.fc17') could not be found in rpmdbha kizárom az nss-utilst, akkor már eljut egy darabig, de akkor is megáll:
[root@localhost tamas]# yum -x nss-util update
Loaded plugins: langpacks, presto, refresh-packagekit
Resolving Dependenciesitt egy hosszú lista lenne a frissítésekről, ezt kihagyom
--> Running transaction check
---> Package grub2-tools.x86_64 1:2.0-0.37.beta6.fc17 will be installed
---> Package nss.x86_64 0:3.13.5-1.fc17 will be an update
--> Processing Dependency: nss-util >= 3.13.5 for package: nss-3.13.5-1.fc17.x86_64
---> Package nss-softokn.x86_64 0:3.13.5-1.fc17 will be an update
--> Processing Dependency: nss-util >= 3.13.5 for package: nss-softokn-3.13.5-1.fc17.x86_64
---> Package telepathy-logger.x86_64 0:0.4.0-2.fc17 will be installed
---> Package telepathy-logger-qt.x86_64 0:0.4.0-1.fc17 will be installed
---> Package telepathy-rakia.x86_64 0:0.7.4-1.fc17 will be installed
--> Processing Dependency: libsofia-sip-ua.so.0()(64bit) for package: telepathy-rakia-0.7.4-1.fc17.x86_64
--> Processing Dependency: libsofia-sip-ua-glib.so.3()(64bit) for package: telepathy-rakia-0.7.4-1.fc17.x86_64
--> Running transaction check
---> Package nss.x86_64 0:3.13.5-1.fc17 will be an update
--> Processing Dependency: nss-util >= 3.13.5 for package: nss-3.13.5-1.fc17.x86_64
---> Package nss-softokn.x86_64 0:3.13.5-1.fc17 will be an update
--> Processing Dependency: nss-util >= 3.13.5 for package: nss-softokn-3.13.5-1.fc17.x86_64
---> Package sofia-sip.x86_64 0:1.12.11-3.fc17 will be installed
---> Package sofia-sip-glib.x86_64 0:1.12.11-3.fc17 will be installed
Error: Rpmdb changed underneath usÉs itt adja meg magát mindig. Az nss-hez van valami köze gondolom. Most az összes nss-akármi csomagot zárjam ki?
-
ViZion
félisten
válasz
csendes #3691 üzenetére
Nem lesz HD4xxx serieshez új catalyst.
Megosztás gondom van. Fedora 17-el hogy tudom megoldani, h Xubuntus laptop lássa a megosztást? Mert csak a Windows hálózat van, de ott semmit nem talál, a lekérés meghiúsult. Ehh. Valami ötlet? Fedorán tűzfal kikapcsolva, mappa megosztva elvileg samba-val - de lehet nem ezzel kellene?
-
zoli62
addikt
válasz
csendes #3652 üzenetére
Hát én Debianon mindig ezzel szoktam csinálni a verzió váltást, persze a forrráslistát megfelelően frissítve. Amit már az előbbi hozzászólásomban ezzel kapcsolatban ki szerettem volna hangsúlyozni, hogy az apt-get dist-upgrade után egyéb teendő nem szokott lenni, ellentétben a Fedora preupgrade parancsának végrehajtásával.
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #3652 üzenetére
És elvileg ha frissíted a release csomagokat, és tolsz egy yum update-et, akkor az is sikerrel lefut, ami szerintem leginkább megfelel a dist-upgrade-nek. Csak hivatalosan nem supportált. Nekem egyébként lehjobban eddig az jött be, hogy netinstallos image-et bebootoltam, és install helyett a meglévő rendszer frissítését választottam.
-
Destloler
tag
-
kovaax
őstag
válasz
csendes #3447 üzenetére
Így csináltam, persze. Csak nem matattam bele kézzel a konfigba. Szvsz itt a 21. században már fel kéne tudni ismernie a többi disztribuciót. Persze a többiek mind felismerik a Fedcsit, csak ő a kakukktojás.
Elindulok megint a kályhától, újrarakom az ubit, és frissítéskor megnézem hogy vajon mi változik meg, amitől már nem tudja felismerni...
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #3431 üzenetére
Hát, a skype miatt ne a Gnome-ot szidd. Proprietary szutyok, mindig is az volt, és nem tudom felfogni, hogy ha ezer éve létezik a SIP protokoll, akkor miért ez lett a de facto VOIP szabvány...
Évek óta beigérték (ha jól emlékszem), hogy legalább kettéválasztják Core + GUI-re, és akkor lehet hozzá más UI-t reszelni... azóta is készül...A Documents Appról itt van a design page: [link]
Szerintem ez egy fullscreen app, és becsukni az AppMenüben tudod, a pipa meg a selection mode-hoz kell. Érezhetően tabletes elgondolás a selection mód például, jól látod. -
pazzo
tag
válasz
csendes #3399 üzenetére
Error: Package: anaconda-18.1-1.fc18.i686 (rawhide)
Requires: librpm.so.2
Removing: rpm-libs-4.9.0-6.fc15.i686 (@koji-override-0/$releasever)
librpm.so.2
Updated By: rpm-libs-4.9.90-0.git11519.12.fc18.i686 (rawhide)
Not found
Available: rpm-libs-4.9.1.2-4.fc15.i686 (updates)
librpm.so.2
Available: rpm-libs-4.9.1.3-1.fc15.i686 (updates-testing)
librpm.so.2
Requires: librpmio.so.2
librpmio.so.2
Not found
librpmio.so.2
librpmio.so.2
You could try using --skip-broken to work around the problem
You could try running: rpm -Va --nofiles --nodigest -
-
pazzo
tag
válasz
csendes #3385 üzenetére
Halleluja!
Pörög a terminál ezerrel.
A végén kiírta:Error: Package: anaconda-18.1-1.fc18.i686 (rawhide)
Requires: librpm.so.2
librpm.so.2
Not found
librpm.so.2
librpm.so.2
Requires: librpmio.so.2
librpmio.so.2
Not found
librpmio.so.2
librpmio.so.2
You could try using --skip-broken to work around the problem
You could try running: rpm -Va --nofiles --nodigestNa de annyira nem számít. Köszönöm!
-
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #3083 üzenetére
Oké, de nálam 16-on a feltett package: rpmfusion-free-release-16-1.2.noarch
Gondolom 15-ön sem 14-esnek kellene lenni. Olyan mintha ez fennmaradt volna neked a 14-esből, és a valami release változó miatt nem a 15 vagy 16-ossal akarná update-elni, hanem a 14-essel, ami meg ugye fenn van. De lehet sötétben tapogatózok, próbáltad az rpmfusion-..-release package-eket eltávolítani, és újra feltenni webről? -
riov
tag
válasz
csendes #3059 üzenetére
A gpointing -ot csomagként sikerült felraknom a szoftverek telepítése segédből, a Gnome felületen keresztül, de nem nagyon örülök neki, hogy konzolból nem ment !
Ráadásul először működött rendesen a görgetés, majd azon kaptam magam, hogy már megint nem jó.
Nem értem ami egyszer már jól működött azzal mi lesz !? -
Vladi
nagyúr
válasz
csendes #3020 üzenetére
hajaj. Ezt a grub2-t én nem erőltetném. nagyon utálatos egy program. Feleslegesen túl van bonyolítva.
(#3022) kovaax:
bootchart programot alkalmazd! Amúgy az alap fájlkezelőkben oldalt fel van sorolva a partíció, ha ráklikkelsz, akkor felajánlja a becsatolást root passz fejében.
-
kovaax
őstag
válasz
csendes #3020 üzenetére
Nekem a Debian bootolja be, és így gyakorlatilag a teljes boot alatt az elfutó logokat bámulom. De nincs is annál szebb dolog a világon!
Azt viszont le akarom mérni, hogy mennyi idő alatt bootol be, mert gyanús, hogy lassabban, mint a Debcsi. Mondjuk az ki van herélve rendesen, eléggé custom install, ha szabad így fogalmazni.
-
kovaax
őstag
válasz
csendes #3016 üzenetére
Hehe, ő is szopott a csomagkezelő gui-val, és nem sikerült megoldania. Az installálásnál tényleg volt itt-ott ácsorgás, mondjuk én mintha kevesebbre emlékeznék, de nem szokta az ember naponta újrainstallálni az oprendszerét (nem vindóz ez kérem
). Mint ahogy új programokat se telepít az ember minden nap. Én mondjuk csak böngészésre és mahjonggozásra használom, meg zenét is hallgatok közben, de ezekben nem gátol a Gnome Shell, és gyorsan meg is szoktam az F15 alatt. Bár a Debian /home fájlrendszerét parancssorból állítottam be mountolhatónak, meg se próbáltam kitalálni, hogy hogy lehet klikkelgetve megoldani a problémát, de ennek lehet nekifutok majd egyszer.
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #3016 üzenetére
Szokásos fikázás. Ma néztem a mókás linux action show-t, abban is minden release-t lehúznak, de most különösen vicces volt. A vélemény kb ennyi volt: ami jól néz ki, az a gnome design-ja miatt van, a boot szerinte csúnya, a grub2-is (nem akarom megjegyezni, de én amennyi ubuntu install-t eddig láttam, alapból ott sem témázott a grub, debianon sem, nem is lényeges egyébként)
Ezután még sikerült oda eljutni, hogy a h264-es codec-et nem tudja automatikusan installálni, és átirányít a wiki oldalra. Egy linux felhasználótól nekem mindig olyan fájdalmas amikor látványosan nem akarja ezt megérteni (és nem teszi mellé azt hogy a proprietary OS-ek sem tartalmaznak codec-eket alapból, és azokon is dolgozni kell hogy felpakold őket)
Mindenáron bele akarják mantrázni az emberekbe, hogy ez egy RHEL béta teszt (nem, de evidens hogy a RH számára fontos fejlesztések ide kerülnek be nagyon hamar), meg azt hogy nem való desktopra, és hogy használhatatlan is desktopon. Én meg erre annyit tudok mondani, hogy nekem prímán működik, és abszolút kézreáll.
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #2986 üzenetére
Nekem is az SSD dobott nagyot, de akkor is 15-20 másodperc marad, pedig eléggé kicsontoztam a service-eket. a 15 másodperc az ahol már majdnem instant a boot, kb mire bedugom az egeret, meg meg leülök, már megy :-)
Az SSD-vel viszont óvatosan, ha értékes adatról van szó, vettem fél éve egy OCZ Agility2-t, és egyszercsak nyekk... van rá három év garancia, és megérte, mert veszettgyors volt, de amikor becserélem garanciában, első dolgom lesz, hogy a régi vinyón kialakítom a backup-ot
-
Vladi
nagyúr
válasz
csendes #2971 üzenetére
"Kapcsolja ki a SELinux enforcing mode-ot"
A fas..... fülemet!
A troubleshooter mit mond rá??
Részemről gnome3 repül, vagy xfce, vagy lxde, vagy pedig gnome2 lesz belőle.
grub2 szintén."Összességében a Fedora 16-ban jelenleg legjobban a gdm/gnome háttérkép tetszik."
Az is valami.Akkor nem egy nagy eresztés? Na mindegy, jön az ssd-m, akkor felmegy.
De systemd szerintem van már vagy 14 óta. Úgyhogy nem értem ezt a lassúságot.(#2972) kovaax:
Mintpéldául. Vagy 15-ön.
-
aag
őstag
válasz
csendes #2974 üzenetére
A jobb felső sarokból lenyíló menüvel, de a kikapcsolás csak akkor jelenik meg, ha lenyomod az 'Alt' gombot.
Szóval direkt van így. Elég hülye megoldás. Először is honnan kellene tudnia ezt a felhasználónak? Másodszor mi értelme van? Harmadszor, azthiszem egy életre végeztem a fedorával a hülyeségei miatt. Szóval ne válaszoljatok, nem jövök már ebbe a topikba többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest