Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
rokefeller #3017 üzenetére
"a boot szerinte csúnya, a grub2-is (nem akarom megjegyezni, de én amennyi ubuntu install-t eddig láttam, alapból ott sem témázott a grub, debianon sem, nem is lényeges egyébként)"
Próbáltam a grub2 mögé betenni háttérképet. Végül Ubuntu alól telepítve sikerült, ott a Debian script-ekkel egyszerűen megy, megcsináltam a tengeralattjárós grub-ot. Viszont utána jött a döbbenet, hogy akkor a plymouth meg nem ment, nem tudom miért, talán a felbontások nem egyeztek. Így meg köszönöm, de nekem a solar fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fujifilm X
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Formula-1 humoros
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest