- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Hát én masszív Ubuntu-user voltam, de a 11.04 majd a 11.10 után a reménytelenségből erőt merítve elkezdtem keresni a "disztrómat". OpenSUSE volt egy ideig, de KDE nem szimpi, Gnome verzió kaka, leírások hiányosak, stb. Próbáltam Lubuntut, de megborult a friss rendszer az első update-el...
Xubuntut ma is néha használom, de nekem ez csak rescue rendszer, nem tudom teljes gépként elfogadni.
Asszony gépén ezer éve volt Fedora, kipróbáltam és jól is ment. Azt a néhány dolgot ami a .deb-tő különbözik gyorsan meg lehet tanulni, sok leírás van, stb.És van egy faintos fóruma is itt!!!
Amúgy ha már deb, akkor a jelenlegi kedvencem a Peppermint OS, nézd meg. Másik a Pear OS, de ez annyira OS X másolat, hogy elsőre látványos, de utána nyomasztó... Illetve a Zorin OS is Ubuntu a "skin" alatt, elég jó, de sajna kicsit többet hegesztettek a külsőn, mint a belsőn szvsz...Peppermint nagyon jó, már Xubuntu helyett is azzal szoktam rendszert menteni, ha kell vkinek.
-
csendes
addikt
-
csendes
addikt
Általában nem ajánlott a vakvilágból letölteni egy rpm csomagot, mert ki tudja mi van benne; a hivatalos fedora repo-k és az rpmfusion együtt szinte mindent tartalmaz. Terminálból elindítva a "yum localinstall" paranccsal meg lehet próbálni, illetve nézni, hogy mi a gondja. Lehet, hogy függőség hiányzik, de lehet, hogy az aláírás. Az rpm-mel aláírás nélkül is telepíthető, de előtte nem árt ellenőrizni, hogy tényleg megbízható a forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest