Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Itt most két külön kérdés van szerintem. 1. Mennyi látszon? 2. Mennyi legyen fent?
Az elsőt nem tudom, a másodikra meg a válasz: a /etc/yum.conf -ban van egy olyan, hogy installonly_limit=3, ezt kell lentebb venni. Nekem 2-n van, mert ha frissül a kernel, és azzal véletlenül valami nem működne jól, akkor még mindig van egy kernelem, amivel be tudok bootolni... Persze le lehet venni 1-re is, csak akkor nehezebb dolga van az embernek, ha valami mégis félresikerül. -
Vladi
nagyúr
-
rokefeller
senior tag
http://www.thinkwiki.org/wiki/Installing_Fedora_14_on_a_ThinkPad_T510#Trackpoint
Itt van egy UltraNav nevű cucc, amit tegyél fel, és próbáld ki, hátha meghatja a pöcökegeret.
A 3G-t és BT-t szerintem nem fogod tudni kapcsolni. Ha jól gondolom, windowson arra a gombra egy lenovo-s speciális ablak ugrik fel.
Viszont a hálózati kapcsolatokban le tudod kapcsolni a 3g-t, ha jól gondolom, és a bluetooth-t is le tudod. A System trayen van mindkettőnek ikonja. Azt nem tudom hogy tudsz-e direkt billentyűket hozzárendelni.
-
csendes
addikt
Igen, frissült a kernel. Alapból a Fedora a három legfrissebb kernelt tartja meg, a régebbieket törli. Ez hasznos, ha az új kernellel valami gond van, vagy akkor is, ha valaki módosította a kernelt saját igényei szerint. A Grub-ba pedig a kernel frissítéskor automatikusan bekerül az új kernel. Ha nincs különleges indok, akkor mindig a legfrissebbet érdemes választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Call of Duty: Black Ops 7
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen Blu-ray írót?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest