Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
Szokásos fikázás. Ma néztem a mókás linux action show-t, abban is minden release-t lehúznak, de most különösen vicces volt. A vélemény kb ennyi volt: ami jól néz ki, az a gnome design-ja miatt van, a boot szerinte csúnya, a grub2-is (nem akarom megjegyezni, de én amennyi ubuntu install-t eddig láttam, alapból ott sem témázott a grub, debianon sem, nem is lényeges egyébként)
Ezután még sikerült oda eljutni, hogy a h264-es codec-et nem tudja automatikusan installálni, és átirányít a wiki oldalra. Egy linux felhasználótól nekem mindig olyan fájdalmas amikor látványosan nem akarja ezt megérteni (és nem teszi mellé azt hogy a proprietary OS-ek sem tartalmaznak codec-eket alapból, és azokon is dolgozni kell hogy felpakold őket)
Mindenáron bele akarják mantrázni az emberekbe, hogy ez egy RHEL béta teszt (nem, de evidens hogy a RH számára fontos fejlesztések ide kerülnek be nagyon hamar), meg azt hogy nem való desktopra, és hogy használhatatlan is desktopon. Én meg erre annyit tudok mondani, hogy nekem prímán működik, és abszolút kézreáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazon Kindle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest