Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
Shrike7973 #5382 üzenetére
Nem dobhatja még az X11-et, mert XWayland nélkül még sok alkalmazás nem menne, amik nem támogatják a Wayland-et. Gnome 3-ról volt szó, a többi asztali környezetről egyelőre nem.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #5376 üzenetére
Itt van beállító program. user spaceből: firewall-config
Remélem még ez a fedorán a hivatalos, centos-en az. -
gery2123
őstag
válasz
Shrike7973 #5377 üzenetére
Köszönöm a tippet, de most működik. Nem tudom, hogy jött e valami frissítés a rendszerhez ami esetleg befolyásolta, vagy az segített, hogy újra raktam a Vibert, de egy ideje megy.
-
whbear
senior tag
válasz
Shrike7973 #5261 üzenetére
4 gépen használok Archot, nem mai hardverek. Kipróbáltam i3 - gnome3-ig minden variációt. Ha használni is szeretné pár megnyitott böngésző lappal, élvezhető max xfce-ig lesz. De ez az én véleményem, ki kell próbálni.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #4722 üzenetére
Nem teljesen értem, mi a kérdésed. Sok újat nem tudok behozni a témába.
"kérdés: valóban ezt akarjuk-e, például ezzel együtt búcsút inthetünk a malware szabadságnak"
2 dolog:
- Gondold át! Mi hiányzik neked a mostani rendszeredből? Mert nekem semmi. Tehát tök mindegy, hogy terjed -e. Ha aterjedés veszélyes, akkor ne terjedjed. Egyébként a red hat tonna számra termeli a nyereséget, szóval amíg ez megvan az én os-em létezni fog. Még évtizedekig akár. CSak ne csesszék el.
- A malware szabadság nem biztos, hogy a %-on múlik. sőt. Meg kellene már okával vizsgálni ezt a kérdést. Mert az it szakmai fórumon szánalmas, hogy egyesek felteszik a kezüket: nem lehet a problémát megoldani/radikálisan csökkenteni. TEhát adott egy probléma, amit nem is akarnak megoldani. Szép.Ez olyan, mintha az orvos tárasadalom azt mondaná, hogy a rák sose lesz gyógyítható.
"legyen elérhető a rendszer telefonon, tableten, számítógépen, tévén, stb."
Hogy? Mi? E nem fog menni. Egyszerűen más platformok, más igényekkel. Nem sikerül majd 1 os mindenek felettett megvalósítani."szóval lehet jogosak a Canonical-t érő vádak a kódminőséggel kapcsolatban"
Fúúúú ezért utalták ki a zubuntus topikból is.Mert volt képem ezzel kapcsolatban kritikával élni. Van olyan, hogy ubuntu kód? Akármikor nekiláttak valami komolyabb dolgot fejleszteni, mindig belebuktak, vagy oltári égés lett belőle. Egyszerűen nincs ott elég szakértelen. Csináltak egy unitit... wow. Ez alatt az olyan nagyobb disztribútorok mint novell/suse és red hat/fedora kitolnak magukból egy fél os-t...
"RPM fusion "
Utána kell nézni, hogy kik csinálják a csomagokat.
Mod: hát igen, pl. Gyakorlatilag ugyan azok csinálják. Ennek jogi oka van. A fedora licencelése miatt bizonyos csomagok nem kerülhetnek bele. Hát csináltak egy külső tárolót és kész. -
ViZion
félisten
válasz
Shrike7973 #4716 üzenetére
Pont azt írta, h azok a megbízható repók. Ha innen-onnan telepítesz, az ellen semmi nem véd, ki tuja mi van benne. De itt azért tgondolom vmi rendszeren áteresztik, tesztelik, visszajelzés van, etc.
-
whbear
senior tag
válasz
Shrike7973 #4664 üzenetére
Most már felfogtam mire gondolsz. Számomra ez lényegtelen, a napi munkámat kiválóan el tudom végezni vele. Majd ránézek másik disztró alatt is, kíváncsivá tettél. Egyébként ez miért lenne fontos? A kék kijelölő sáv szépen látszik. Régebben a Chrome csinálta, hogy kijelöléskor teljesen fehér olvashatatlan lett az a menüpont, de már az is jó, azaz ilyen mint amit linkeltem. Ha nem szólsz, nem is tudom hogy ilyen is van. Az viszont idegesít, hogy hiába állítom át a rendszert sötét témára, a LO és a Firefox marad világos.
-
whbear
senior tag
válasz
Shrike7973 #4652 üzenetére
Nem sikerül beillesztenem, de itt a link. Erre gondolsz? Nálam tökéletesen működik. Pár hete a Chrome csinálta a menü problémát, de valamit frissített amitől már rendben van.
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/05/424095_yoi9fksiqaubvred_screenshot_from_2014-12-05_21_07_55.jpg
-
whbear
senior tag
válasz
Shrike7973 #4642 üzenetére
Gnome tweak tools-al állítsd át a témát világosra.
-
cigam
titán
válasz
Shrike7973 #4593 üzenetére
Köszi, nem a youtube az érdekes, hanem a linuxakadémiás előadások. A youtube csak egy teszt, hogy a (flash)videostream hogyan működik.+ ha egy beágyazott youtube linket találok azt a böngésző dolgozza fel.
-
Tim82
félisten
válasz
Shrike7973 #4385 üzenetére
Május óta használok Kubuntut (14.04 LTS), eddig a következők vannak:
- Conky, Docky időnként duplán-triplán kezd el magától futni (Conky bekapcsolás után, Docky altatásból ébresztés után, így ilyenkor azzal szórakozom, hogy kilövöm a KDE feladatkezelőjében a felesleges extra folyamatokat) -> oké, ez lehet az adott alkalmazások vagy a KDE nem disztróspecifikus bugja
- a Kubuntu saját grafikus szoftverközpontja (Muon) minden harmadik indításkor nem omlik össze
- ha a Muon frissítéskezelője feldob rendszer- és biztonsági frissítéseket, azok telepítése után minden második alkalommal nem hajlandó a Kubuntu az egérkattintásokat érzékelni (sem egér, sem a noti saját touchpad-je/trackpoint gombjai részéről), csak teljes kikapcsolás segít (amit persze gombbal tudok megtenni, mert a leállítómenüre sem tudok kattintani)
- a KDE tálcáján gyakran ott ragadnak a már bezárt programok, amik nem is mindig hajlandóak eltűnni az asztal frissítésével
- nagyobb rendszerfrissítések után önkényesen felülbírálja az olyan beállításomat, hogy boot-nál/ébresztésnél jelszót kérjen a rendszer - mindig újra be kell állítanom (nem használom a KDEWallet-et, de azért egy ilyen alapvető biztonsági beállítást ne üssön ki már egy rendszerfrissítés!).A gép egy Lenovo Thinkpad R61 notebook (Core 2 Duo T9300, 6 GB RAM, Intel GMA X3100, 120 GB SSD).
Alapvetően türelmes ember vagyok, de mostanában lett elegem, belakott rendszer ide vagy oda - át fogok állni ezen a gépen a CentOS-ra és vissza se nézek a Kubuntura inkább.
-
ViZion
félisten
válasz
Bármelyik KDE-t tudom fikázni, nálam a legstabilabbak is ilyen-olyan hibákat produkálnak.
Utáljuk egymást és ez így is marad sztem. -
whbear
senior tag
válasz
Köszönöm szépen a segítséget. Egyébként igazad van, nem vagyok disztrórasszista és akit megbántottam a megjegyzésemmel attól elnézést kérek és a jövőben tartózkodom a hasonló megnyilvánulásoktól.
-
whbear
senior tag
válasz
Shrike7973 #4358 üzenetére
Köszi a választ. Igazából az Ubuntu vonalat nem kedvelem. Viszont tényleg nem érdemes váltani, kipróbáltam az OpenMandrivát és elég kevés a program és tároló hozzá és nem is frissek. Viszont a fontok Fedora alatt szépen Infinality - val. Fel kell tenni a Fedy-t és azzal egy kattintás. Nekem a Fedora a Fedy-vel és a Yumex - el nagyon kezes.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Shrike7973 #4213 üzenetére
Nincs rá más lehetőségem. 0xc00007b hiba egyik megoldása lenne, már mindent próbáltam, ez az utolsó esély. Windows alatt valószínűleg corrupt a dll, mivel csak 17 kb, amit letöltöttem (felül akarom írni) pedig 800 kb. Kis különbség azért van szerintem.
De amúgy a nagy linuxos topicban válaszoltak, azt írták telepítsem az ntfs-3g csomagot.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Shrike7973 #4210 üzenetére
Igen, playITről van a disc.
-
ViZion
félisten
válasz
Shrike7973 #4210 üzenetére
Én most is "idegen" gépről mentettem Fedora 20-al, live is működött, de a sebesség miatt átraktam nagygépre, jelszót kért, kész.
-
hegyaa
újonc
válasz
Shrike7973 #4200 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítséget
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #4200 üzenetére
Hogy teccik mondani?
(#4199) hegyaa
Azt honnan látod, hogy a video kártyád nem jó hozzá? Kicsi a felbontás, vagy akadoznak az effektek?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #4179 üzenetére
Melyikkel sikerült?
kékelefánt:
nyílt radeon driver kivételével mind szívás. -
ViZion
félisten
válasz
Shrike7973 #4179 üzenetére
...nah, ezért jó, hogy nV karikkal nincs szívás
Komolyan: legalább kiderült a dolog. Minden esetre fura. -
csendes
addikt
válasz
Shrike7973 #4176 üzenetére
A ROS bináris csomagok telepítése Ubuntu-ra (csak 12.04, 12.10 és 13.04) részletesen le van írva a ROS saját oldalán: [link]. Azt is szerepel, hogy nem ajánlják a forráskódból történő telepítést, bár adnak ahhoz is leírást.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #4174 üzenetére
Elismerem, hogy nagy név, csak a forráskód egy katyvasz. Csomó lib, meg ilyenek. Megőszül, aki be akarja csomagolni.
Nagyon ráérek lehet nekilátok forgani fedorára.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #4172 üzenetére
Mondjuk olyan forrást még nem láttam, aminek 2.1 jó, de 2.2 nem annyira.
Akkora nagy különbség nem szokott lenni, inkább 2.1<= szokott lenni.
Megnéztem a ros-t... hát forgassa ezt akinek két anyja van.
Van a fedorának robotikás kiadása, de egy yum groupinstall Robotics parancs is tök jó.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #4169 üzenetére
Bizonyos függőségek csak pár funkcióhoz kellenek. Nem biztos, hogy elsszáll, csak hozzányúlna a libhez és nem találja. Ha forgatás után -dev már nincs, az nem baj.
De ezek a libek pár száz kilobyte nagyok. Az a néhány mega szerintem nem oszt, nem szoroz.
Az ubuntu csomagkezelésével szemben meg egyre inkább fenntartásaim vannak. MI az, hogy leránt az autoremove egy csomó mindent?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #4163 üzenetére
A függőségeket semmiképpen ne szedd le. A nélkül nem megy majd a program. A -dev csomagok mehetnek fordítás után, azok csak a fordításkor kellenek.
(#4164) ViZion:
érted a pro arcok fedórát tolnak. Ennyi.
-
csendes
addikt
válasz
A válasz annyi, hogy van olyan csomag, amit le lehet törölni (általában a dev csomagok csak a fordításhoz kellenek), és van olyan, amit nem (pl. megosztott könyvtárak). A Gobolinux [link] az egyetlen olyan disztribúció, ahol minden programnak teljesen külön mappája van, hasonlót tudnak a PC-BSD PBI csomagjai [link]. Természetesen a telepítésnél a környezeti változók megfelelő beállításával bármelyik linux disztribúcióval elvileg lehet hasonló megoldást létrehozni. Egyébként nem minden disztribúcióhoz vannak külön dev csomagok (pl. Arch linuxnál az alap csomagba beteszik a fejléceket).
-
BoB
veterán
válasz
Shrike7973 #4165 üzenetére
Általánosan a nagy linux topik van arra.
-
ViZion
félisten
válasz
Minden linuxos topikba beírod?
-
ViZion
félisten
válasz
Shrike7973 #4039 üzenetére
LO már rég 4.akármennyi, és inkább a béta, mint a 4 előtti, mert az használhatatlan volt...
Amúgy igen, a Fedora maga is teszt rendszer, a RHEL-é... -
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #4035 üzenetére
Azt írtad, hogy a 304-es driver még jó volt, a későbbi bugos. Ezért javasoltam, hoyg azt használd. Azért 6/7-hez ajánlott, mert elvileg utána azt a támogatást kivették belőle. De neked ez szerencse, hogy a kártyádhoz a régi driver is jó.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #4033 üzenetére
Igen, a 304 egy stabil, hosszan támogatott driversorozat. 6/7-hez lett megtartva, mint legacy. (3-4 legacy sorozat is megy párhozamosan!)
De mivel neked pont ez kell, élj a lehetőséggel.Az amd magatartása tényleg piszkos dolog. Nekem is 4670-van. Ha hosszú távra tervezel és ismerős a fedora vonal, gondolj át egy centos-t. 10 évit támogatott! Legacy az egész rendszer, de új hardver támogatás is érkezik bele.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #4031 üzenetére
Úgy biza! Az nVidia lépcsőzetesen támogat. 173, 304 és a friss. van még régebbi, de ez már új disztrókhoz nem alkalmas. Tegyed felfele a 304-et, ne foglalkozz vele, hogy mit írnak.
-
ViZion
félisten
válasz
Shrike7973 #4029 üzenetére
De be lehet állítani pl. Yumex-ben, hogy ne csak a legújabbakat mutassa (mert ott a többi is), vagy az nem megoldás?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #3985 üzenetére
Én is úgy szoktam, hogy frissen telepítem. Kikerülöm a kockázatot, bár az minimális.
Bár nálam sokkal inkább az motivál, hogy teleszemeltelem a rendszert és így egyszerűbb takarítani.Meg én mostanában már 2. 3. kiadást csak teszek fel. Most is 17 van, 19-et teszem fel.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #3981 üzenetére
Az. Urban legend.
Vannak frissítős disztrók, rendszeres kiadással. Fedora, Ubuntu.
Vannak rolling disztrók, néha van egy image és folyamatosan frissíted. arc ha jól tudom, gentoo
meg hosszan támogatott enterprise disztrók: suse, red hat
Meg talán még más is.Mind az rpm, mind a deb alkalmas arra, hogy disztrót frissíts. De elég összetett feladat, nagyon sok hibalehetőséggel. Márpedig ilyen esetben előbb utóbb valaki hibázni fog. Jobb esetben 1 bugod lesz, rosszabb esetben összeomlik a rendszer.
-
csendes
addikt
válasz
Shrike7973 #3978 üzenetére
Kétféle hibát okozott: az egyik miatt nem lehetett a bug jelentéseket elküldeni Fedora 19-re. [link] Itt egy paraméter ellenőrzésnél az abrt úgy döntött, hogy a "Schrödinger's Cat" nem szöveg, hanem bináris állomány, ezért hibát jelzett.
A másik hiba miatt bizonyos esetekben rosszul jelent meg a disztribúció neve. [link] -
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #3977 üzenetére
Ezt inkább a topikjában kérdezd meg.
A gyökere ugyan az, egyik alma másik körte. Annyi hardverre meg optimalizálni könnyű...
Azt olvastam, hogy a ps4 is bsd alapú -
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #3972 üzenetére
Nem kell. Ugyan az az iso lesz átnevezve. Illetve ezen az ftp-n már ott a végleges. 3 órakor lesz hivatalos nyitás egyébként.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #3970 üzenetére
Boldog rilíz napot.
ftp://sunsite.mff.cuni.cz/MIRRORS/fedora.redhat.com/linux/releases/19/
A június 27.-ei lett a végleges. (rc2)
-
csendes
addikt
válasz
Shrike7973 #3873 üzenetére
A fordítóprogramnak hozzá kell férni a fejlécekhez, ezért a programkönytárakból a fejlesztői (devel) csomagok is kellenek. Ez minden disztribúcióval így van, ezért meglepő a cikk, amire hivatkozol.
A suspend utáni hibák a kerneltől függnek, van rá esély, hogy új kernellel menni fog.
Általában érdemes a nyílt videó meghajtóprogramot kipróbálni, valamilyen szinten a 3D gyorsítás is elérhető már hozzá, de lehetnek vele gondok. A hardveres videodekódolás sajnos csak a zárt driverrel megy.
Én biztosan kísérleteznék még, mert ez még ma is egy jó gép. Valószínűleg a dual-boot lesz a megoldás. -
ViZion
félisten
válasz
suspend dolog az gyanúsan driver miatt van. Lejátszásra XBMC... AZ A program. OK, VLC egyszerű, de akkor is...
Skype ment Ubuntun is, Fedorán is, sosem volt gond. -
rokefeller
senior tag
válasz
Hát, én emiatt nem cserélnék, de ha jól el vagy eresztve, és ennyire akarod, akkor vegyél egy T szériás Lenovo-t :-)
Egyébként szerintem amit tenned kell: feltenni a Fedora 18-at, a suspend problémád szerintem el fog tűnni. Az kernel és driver függő, ezeken sokat javítanak, másfél év alatt sokat javulhatott.
A google accountos téma is szinte biztos javult. Nálam legalábbis nem jött elő ilyesmi.És ezután jön a lényeg, ne sajnáld az időt, ás riportold a bugokat. Javítják, tényleg, lehet hogy lassan, lehet hogy sok meló összeszedni az adatokat, de ki szokták javítani, ha van riport.
És VLC helyett használj mondjuk gnome-mplayer-t, tud az mindent, pl a screensavert kikapcsolni :-)
-
csendes
addikt
válasz
Shrike7973 #3861 üzenetére
OpenSuse-ra van ghc és hugs98 is: [link]. Minden csomag megvan, csak repo-kból van sok, kicsit bonyolultan oldották meg.
Arch a legkevesebb szenvedés, mert egyszerű, minimális és teljesen rolling. A ráépülő disztróknak meg semmi értelme, a Cinnarch például az AUR-ból (felhasználói build script gyűjtermény) szedi a Cinnamont, vagyis semmi ellenőrzés nincs. Az ember vagy megtanulja az Arch-ot (Slackware-t, Debian-t, Gentoo-t, vagy épp Fedorát), vagy ha nem akarja, akkor már tényleg inkább Ubuntu, Mint, Mageia, Puppy, stb.
Fedorát is használok, mert egyrészt nekem tetszik a grafikus felület. Másrészt néhány dolog itt jelenik meg leghamarabb (kernel, fájlrendszer, virtualizáció). Harmadrészt egy olyan disztro, ami várhatóan hosszabb távon elérhető lesz (bár az egyes verziókat hivatalosan csak kb. 13 hónapig támogatják). A RHEL, CentOS, Scientific vállalati linux-ok erre épülnek, tehát még munkában is hasznos lehet. A minőségbiztosításra figyelnek, bár azért becsúszhat így is hiba. A hivatalos repo-kban csak szabad szoftver van, a többit aki akarja letölti az rpmfusion-ból.
A Debian inkább "pseudo-rolling" (a testing és unstable), itt elég jól összeszedték a rolling release dolgokat: [link]. A Mint nagyon jó kezdőknek, viszont a Mint Debian (testing) leginkább senkinek sem jó, a sima Debian sokkal egyszerűbb.
Amúgy egy leendő linux programozónak leginkább RHEL-t (vagy CentOS-t, Scientific-et és persze Fedorát) érdemes használni. Vállalati környezetben ezen kívül csak Oracle Linux-ot használnak, viszont az meg egy az egyben RHEL [link], illetve eléggé lemaradva van még SLES (vagyis SuSe). Ezt linuxra írtam, ezen kívül is van sok minden (UNIX, Solaris, Windows, stb.). -
ViZion
félisten
válasz
Shrike7973 #3864 üzenetére
Jajj, senior rangal használd a szerkesztést
Unity _helyett_ másik DE-vel lehet telepíteni disztrót, de az nem az Unity lecserélése, nálam behalt anno, hagytam is.
Vannak benne ezek az okosságok, csodálom, hogy nem hallottál róla.
Nem helye ez az Ubuntu vs. Fedora dolognak, elég szomorú, h sokan Linux = Ubuntu látják a dolgokat. Gnome is gyúrhatna designre és usabilityre még, az tény, de Unity szerintem rossz úton jár. -
ViZion
félisten
válasz
Shrike7973 #3861 üzenetére
Red Hat a legnagyobb, legfrissebb. Unity-t könnyű lecserélni? Hmm...
Yum: van history, nekem sokat segített. Géptől, egyéntől is függ mit kedvel meg. Ha Ubi tetszik, használd azt. Nem fogunk megkövezni.
Mint is Ubuntura támaszkodik erősen, nálam volt elég sok frissítési hiba. Szpészmárk úgyis kitúrja az Ubuntu-alapú disztrókat, szal. nem is tudom... windóz az, csak más a neve...
Olvass utána, hogy miféle "extrák" vannak már előre telepítve, belehegesztve a rendszerbe... Francnak kell kémprogram a gépre, nem mintha a NASA-nál dolgoznék, de köszi nem kell. -
ViZion
félisten
válasz
Shrike7973 #3827 üzenetére
Kicsit hosszú lenne így, nem?
Ha vkinek a Fedora linux -ból nem esik le, akkor jobb is, ha nem talál ide -
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973 #3820 üzenetére
Mármint az itteni, hozott isten.
A hivatalos doksikat nézd link, az bőséges. De amúgy majd nindenki átmegy ezen, aztán sokszor banális okokból horgonyoznak le egy disztrónál.
Egy kis történelem: eredetileg volt a red hat és a fedora project. Ez utóbbi repót csinált a redhatohoz. Aztán mikor a red elkezdett csak üzleti fizetős disztrót csinálni, akkor egyesült a fedorával. Az eredeti redhatos csomagok lettek az alap, a mag azaz: core, a többi a fedora. igy lett fedora core. Aztán ezt a két repót egyesitették. Maradt sima fedora. De a csomagkezelő nem tudta, hogy az fc6 után f7 jön, ezért az összes csomag megőrizte ezt az fc-s hagyományt.
Jóéjszakát gyerkek...
-
ViZion
félisten
válasz
Shrike7973 #3820 üzenetére
Igen, ezt keresed!
Sajna Fedora is keresgélős, kicsi angol tudás kell azért, akkor gyorsabban találni megoldásokat, de itt is segítünk.Windowsnál van 1 rendszer, kicsit alakíthatod, de nem sokat... ott az user idomul a rendszerhez, kész. Linuxnál keresheted a neked megfelelőt, és még át is szabhatod. Van, akinek ez teher, másnak szüksége van rá. Anno XP-s időkben kipróbáltam, h a lehető legkevesebb cuccot telepítettem, amiből lehetett XP default vagy M$ cuccot használtam, hátha nem kell fél évente újrarakni a zikszpét, és játszani is tudok, meg filmek, CD írás, etc. Hát marha nagy önszopatás volt. Odáig jutottam, h kerülni a wint, de sajna a munkám és a játékok miatt marad még (W7 azért sokkal jobb a zikszpénél), viszont a szabadság és testreszabhatóság miatt Linux a nyerő nálam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest