Új hozzászólás Aktív témák
-
riov
tag
válasz
csendes
üzenetére
A gpointing -ot csomagként sikerült felraknom a szoftverek telepítése segédből, a Gnome felületen keresztül, de nem nagyon örülök neki, hogy konzolból nem ment !
Ráadásul először működött rendesen a görgetés, majd azon kaptam magam, hogy már megint nem jó.
Nem értem ami egyszer már jól működött azzal mi lesz !? -
riov
tag
Ahogy olvasgatok, a " root " egy jogosultsági szint, vagy ilyesmi, de hogyan tudok hozzáférni ?
Meg kell hozzá jelszó is, azt honnan generálja ? -
riov
tag
válasz
rokefeller
üzenetére
- Letöltöttem a gpointing-device-settings-1.5.1 -et tar.gz kiterjesztésben
- Ezt követően kitömörítettem
- majd command ablakban betallóztam a mappát
- és kiadtam a link által írt parancsot : yum install gpointing-device-settingsNem csinál semmit, hanem ezt írja ki : You need to be root to perform this command
-
riov
tag
Köszönöm a Kernellel kapcsolatos válaszokat, mostmár minden világos.

-
riov
tag
Fedora 15 disz + Gnome 3 felületet használok
A rendszer minden hardvert felismert a Thinkpad x201-es laposomban,
viszont a
- Trackpoint (pöcökegér és középső billentyű görgetés) nem működik
- ill. az Fn + F5 billentyű konfigra csak a wifit tudom ki/be kapcsolni, a 3G-t és BT -t nemTrackpointra találtam egy két alternatívát, de nem tudom alkalmazni, mert
etc/x11/xorg.conf fájlt nem engedi módosítani, a rendszer szerint nincs hozzá engedélyem, holott rendszergazdai jogosultságom van.
A kérdést feltettem a Linux abszolút kezdőknek topikban, de eleddig nem kaptam rá választ !
-
riov
tag
Sziasztok,
A képen látható GRUB képernyőn két Fedora van, amit nem értek, hogy miért, hisz 2 napja ez még nem volt így simán csak a Fedora 15 -öt és a Win7-et tudtam választani.
Ez valami frissítés, vagy visszaállítási pont, vagy miért lett kettő ?
A száma azt látom, hogy frissebb !A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest