- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Félreértettél. Nem a disztróról szólt az a hozzászólás, hanem a gnome-shellről. A disztróspecifikus hibák, polírozatlanságok azok más téma.
A gyerekcipős hibákra egyébként nagyon kíváncsi vagyok, nyugodtan oszd meg velünk, segítünk, vagy ha tényleg hiba, akkor riportoljuk bug-ként, hogy ne forduljon elő legközelebb.
A 10.04-es ubi-t (is) én személy szerint ismerem, láttam működni, láttam embert aki szerette nagyon (a többi ubuntu verzióval együtt), hallgattam hogy miért vagyok hülye mert a sz*r fedorát használom (ez mindig fájt :-)), de ahányszor próbáltam (többnyire húgom gépére akartam feltenni, mert hogy felhasználóbarátabb), sosem működött rendesen. Mindig kellett xorg.conf-ot szekállni, ami elfogadhatatlan pár éve nekem, és a zárt broadcom wifi meghajtó sem ment, de legalább nehézzé tette a nyílt beüzemelését. Emellett az ADSL kapcsolatom sem akart sosem menni rajta, úgyhogy elváltunk kedvesen egymástól. Fedora alatt ezek mind mentek nálam out of the box, reszelés nélkül.
És végképp nem személyeskedés, de azért elég fura hogy a 3 top disztróból mindegyik használhatatlan. Szerintem erősen fogalmazol, vagy nagyon szokatlan a workflow-d :-)
-
csendes
addikt
Ez nem a Fedora megoldása, hanem a gnome-shell ilyen, Minden disztribúcióval így működik, ami gnome-shell-t használ, kivéve talán a Linux Mint-et, ahol alapból fent vannak a kiterjesztések is. Az Ubuntu nem gnome-shell-t, hanem unity-t használ. Onnan lehet tudni ezt, hogy a felhasználó elolvassa a gnome-shell kezeléséről szóló rövid tájékoztatót.
-
kovaax
őstag
Senki sem születik úgy, hogy tudja ezt. Sőt! Úgy sem születik senki, hogy tudja az egeret használni. Vagy a számítógépet. Vagy akár egy kanalat... Úgyhogy ezt is, mint minden mást, valahonnan megtanulja az ember. Például próbálkozik, vagy rákeres a neten, vagy urambocsá', elolvassa a dokumentációt...
-
csendes
addikt
A jobb felső sarokból lenyíló menüvel, de a kikapcsolás csak akkor jelenik meg, ha lenyomod az 'Alt' gombot. Vagy alapból megjelenik, ha telepíted és engedélyezed az alternatív státusz menü kiterjesztést (gnome-shell-extension-alternative-status-menu), ami viszont Gnome3.2-re egyelőre csak a Rawhide-ból érhető el.
-
Vladi
nagyúr
"hol kell ezt kikapcsolni?"
Gnome3?
Valamint nyomni kell, talán a win gomb?
utána jobb felső sarok menü.
Más: bluebubble valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest