Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz DIV88 #4496 üzenetére

IGEN!

Többieknek. :)
    Nem tudom mi lesz majd belőle, de nekiállok egy Miltis mapon egy 2011-s kedvenc mapot szerkeszteni. Kicsit cikkes lesz sajna, mert pár objektet/épületet aminek pl funkciója is van, át kell tennem LS 13 ba hogy hibátlan legyen. Eddig, az van, hogy eljutottam addig, hogy megvan az Úthálózat kompletten, és a felszín is totál egyezik. :) Más csak az épületek, stb kellenek rá, amiket előbb mint írtam, át kell szintén konvertálnom LS hoz. Csak a miheztartás miatt jegyzem meg, hogy az úthálózattal szenvedtem pl 2 napig szinte, mire tegnap valahogy valami módon sikerült. :D Az adott map, amúgy 99% ban sík terület, nem kis földekkel. :)
    A felszínnel nincs gáz, mert egyezik az átalakítandó map méretével, ami azt jelenti, hogy Big map lesz, vagyis, 4 szer nagyobb a gyári eredeti mapnál. Multira szerintem az a kiváló méret. Egyénire jó az alap. :)
    Az már gázosabb, ha egy alap méretű mapot akarunk egy big mappá alakítani, mert a felszínt át kell először méretezni ahhoz, utána pedig az emiatt keletkező hullámokat, editorban lassan, időigényesen elsimítani. Az úthálózat szintén cikkes, mert lehet az nem is fog utána tökéletesen működni, így azt lehet hosszú idő alatt, Újra letenni, ami legalább 1 hét nekem pl. :S Na de nem is ez volt a lényeg, csak egy kis ismertetés volt. :)
    Multiképes map az alap, és multi képes az is amit átteszek. :) Csak több gyümis, vagyis, kb 10 féle növényt lehet majd ELVILEG termeszteni. De ezt majd tesztelnem kell, így Beta verziós lesz majd a map, amihez viszont, MEGBÍZHATÓ!!!!!! tagot keresek, akivel multiban tesztelhetem majd!! Most nemrég leszedtem egy mapot, amiből valószínű, hogy Mentek ki épületeket stb, és ráteszem majd. Plusz, még az állatokat IS alőször rá kell szerkesztenem, ami még egy kihívás lesz! Egyenlőre, egy Áthelyezéses tutorial alapján próbálkozok, remélem siker lesz az eredmény majd!. :) Hál isten a tutorialt Magyar készítette. (nem adom tovább, max címet adok a megkereséshez!) Vagyis Google a barátod elven, most kivételesen.

Új hozzászólás Aktív témák