-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
v-paci #24562 üzenetére
Ami még eszembe jutott esetleg a raspberry pi, de, hogy seedelésre és filmezésre egyszerre mennyire lesz jó azt nem tudom, de keveset fogyaszt, ha a tv-t tudja a hdmi cec-t akkor azzal irányíthatod ezt. A topikjában biztos tudnak válaszolni a kérdéseidre.
-
canniball
nagyúr
Nem dugtam én semmilyen kábelt sehova, miután a fentieket az arcomba vágta...
Egyébként nem kéne nekem semmilyen extra kártya, csak tudja amit már írtam, annyival beérem. Szóval várom az ilyen jellegű tapasztalatokat!Addig is keresnék egy analóg kérdésre is választ: az alaplapi hangkariból elvileg lehet analóg 5.1-t küldeni így...de kábelt persze nem adtak hozzá...
Szóval: milyen kábel is kell ehhez?
-
canniball
nagyúr
Én is azt hittem, de nem mindegy: amikor a Terratec Aureon 5.1 Fun-om szoftverében átváltok digital out-ra közli, hogy ő bizony csak stereo jelet hajlandó küldeni.
A kérdéses alaplapon pedig nincs digitális kimenet.
Ezért keresnék olyan hangkártyát, ami tuti küldi digital out-on az 5.1-et, DTS-t és kérdeztem már 2-3 topikban is, de úgy látszik senki nem használ ilyet... -
mcroberto
tag
Hát igen, minden benne van ami kell, csak nem tudom hogy esetleg mennyire bővíthető....
Szerintem holnap átugrok és meglesem közelebbről, meg csinálok pár fényképet róla....
További véleményeket is várok. Köszönöm.
Most nézem hogy az 510ben elvileg egy 7600GO van... kiváncsi vagyok.....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Wars Battlefront II
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest