- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Értem én a sok magyarázatot de a gép alapja akkor is pc.És az is marad.
A többi "rizsával" kábíthatom magam , hogy nem játszom rajta holott tudnék. Nem teszek bele sok vinyót,de van benne mondjuk egy terrás ssd. Hálózatról játszom le a filmeket,igaz szinte mindenkinél van már egy nas is.Házat meg ne is említsem mert az asztán nehogy mérvadó legyen.
Biztos csak nekem okoz ez fejtörést, de mint mondtam egy gép amiben alaplap,proci,ram,ssd van az attól pc marad ,hogy csak "bizonyos" progikat telepítek rá vagy éppen szedek le róla vagy tiltom le. Nevezni nevezhetem másnak persze de az alapja akkor is pc marad.
De biztos rosszul látom,nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest