- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
most már itt van az első évad, mindenképp végig fogom nézni. annyira nem vészes azért, hogy a falat kaparjam, úgyhogy ki fogom bírni. pláne úgy, hogy ennyire mondjátok: később csak jobb lesz
-
bepken
veterán
sziasztok!
már hosszú ideje tervezem bepótolni ezt a hiányosságot, így hát beszereztem az első évadot.
egyelőre a 3. résznél tartok, és bár a Doki karakterét alakító színészt nehezen tudtam elképzelni ebben a szerepben (pozitív karakterként), kellemesen csalódtam. - ha jól emlékszem, inkább "rosszfiús" mellékszerepeket kapott néhány filmben...bár hirtelen megmondani se tudnám, miben is láttam pontosan.ezen a pozitív csalódáson kívül viszont eddig nem sok jót tudok mondani. kicsit nehezen tudom azt elképzelni, hogy ez a sorozat - akár későbbi évadok során - igazán "addikt" kategóriává növi majd ki magát.
ezidáig elég bugyuta dolgokról volt szó, amit néha persze fűszereznek némi humorral. mosolyogni viszont leginkább a komolytalan ellenségeken és helyzeteken mosolyogtam eddig, ami inkább csalódás.persze nem komor hangulatra vágyok én se, csak abban reménykedem, hogy később komolyabban tudom majd venni a karaktert és magát a történetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest