- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cyber_Bird #3068 üzenetére
Nekem ez olyan semmilyen volt, nem mozgatott meg, teljesen eseménytelennek tűnt.
-
törölt tag
-
törölt tag
Igen, Capaldinál már én is szemforgattam kicsit, de ő még sajnos mindig jobb volt és a részek, sztorik is. Nem is értem, a Master / Missy dolgot zseniálisan megoldották, ezt meg így elszúrni.
Tennant és Smith valóban jó volt, Tennantos részek a kedvenceim. Aztán lehet már elég volt egy sorozatból ennyi évad? Bár nem a szokásos naptáros megoldást követik az idővel, de lehet nem is baj, hogy néha ekkora szünetek vannak.
Azt nem tudom Jodie mennyi időre írt alá, de inkább cserélném Chibnallt és a rendező(ke?)t meg a stábot. Az újítással minden régit kidobtak, aztán ez lett belőle, pedig pont a progresszivitás lett volna a lényeg.
Engem a 3 companion is zavart. Pontosabb pár rész után már mintha nem is lettek volna, értelmét nem sokat láttam, inkább lett volna egy, de az emlékezetes.
*sóhajt *legyint *szemforgat
[huffs and puffs dramatically]#3063) jonnyjoker01
Pedig voltak ígéretes sztorik, de egyik sem volt mély, egyik sem volt emlékezetes. -
törölt tag
Hát, azt nem láttam, de az utolsó évadot már nagyon szemforgatva néztem végig.
Mindenki sírt, hogy Moffat milyen gáz, erre megkaptuk Chibnallt, nesze nektek. Ez nem frissítés volt, hanem hígítás, a rosszabbik fajta, kannás bor.
Borzasztó rossz volt az évad, szerettem Jodiet más művekben, de mint Doctor nálam erősen megbukott és ez nem biztos, hogy teljesen az ő hibája.
Alig maradt valami érzés a régi doktoros részekből az elnagyolt sztorikról már nem is beszélve.
Elolvastam a következő évad részeit, sajnos azoktól sem várhatunk sokat. -
törölt tag
válasz
Cyber_Bird #2940 üzenetére
Naaah, Walmart.
-
törölt tag
-
törölt tag
Tényleg nem értem a problémátokat. Több száz éves téveszmékbe kapaszkodtok.
Ez egy scifi történet, ahol BÁRMI megtörténhet.
Ha nem tetszik, akkor nem kell nézni... De ne problémázzatok itt olyan dolgokon, amikről még semmi infótok nincsen. Mindenki engedje el a kis görcsös beidegződését.
Akinek problémája van a férfi - nő felállással is, arról már tényleg nem tudok mit mondani... Kapcsolja ki az internetet. -
törölt tag
Mi a problémátok, nem értem? Legalább valami indoklás a fikázás mellé?
-
törölt tag
-
törölt tag
Ennyi jó után akkor most én mondom, hogy ez annyira rossz volt.
Nekem az első 10 perc olyan volt, mintha kabaré lett volna, nem nagyon tudtam komolyan venni. Sokszor a teátrális jelenetek jók voltak régebben, de itt önmaga paródiájába fordult az egész, kicsit giccses lett.
A közös jelenetek sem tetszettek nekem, olyan, mintha valami amatőr produkciót láttam volna, kicsit szenvedés volt nézni. Többször el is kalandoztam, még 2 hívást is fogadtam, mert az érdekesebb volt.
Az utolsó fél perc tényleg jó volt, de úgy érzem ezt az évadot a végére sem tudták felfelé ívelő pályára állítani.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2755 üzenetére
Közben leesett, hogy jövő héten már a finálé van.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2753 üzenetére
Spoileres részre a válasz: Nem.
-
törölt tag
Bocsi a sormintáért, de ez a rész k.jó volt.
Régen volt ennyire "Doktoros" a sorozat, és végig humoros volt, szinte végig vigyorogtam a hülye egysorosokon.
Bár a sztori vonala nem nagyon tetszik, de az utolsó pár perc tényleg mindenért kárpótol. Igazából azt nem értem, hogy ha Nincsen erre valami paradoxon?Missy = Master, akkor hogy lehet a 2 külön időverziója egy helyen? -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2735 üzenetére
Nem találtam még infót róla, de itt elég sok van, ami akár nagyon spoileres is lehet, szóval csak óvatosan, mindenki saját felelősségre: [link]
A spoileres részre: na nekem pont az nem tetszett. Még lehetett volna valami jó belőle, de az utalás itt nagyon erőltetett volt nekem.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2733 üzenetére
Nekem kezd egyre kevésbé tetszeni, pontosabban egysíkúvá válni.
Eddig mindig próbálták a mindennapokba belecsempészni az új dolgokat, most úgy érzem, hogy a mindennapokat próbálják belecsempészni a fikcióba.
Bill sem bontakozott ki igazán, mert ha ennyit tud csak, akkor az nagyon gáz, bár ez az írók hibája is lehet.
A Doki már régóta nem tetszik.
A mostani rész meg olyan borzalmasan sablonos volt, hogy csak fogtam a fejem.
A következő rész ajánlójára meg már nem is emlékszem.Nagyon várom a következő évados rebootot.
-
törölt tag
Ez most eléggé hullámvasút rész volt teljesítményben mindenképpen. Bár kellően csavaros és fantáziadús, de mégsem vagyok maradéktalanul elégedett.
-
törölt tag
Érdekesnek érdekes volt, de picit csalódott vagyok. Moffat megnézte a
c. filmet és elővette a13. emelet szálat, majd átdolgozta kicsit az ellenséget.Silence
De végre kaptunk egy jó részt.És én meg már megmondtam régebben, hogy ki lesz a dobozban.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
bambano #2670 üzenetére
Nagyon rosszul fogalmaztál.
A képernyőn lévő kémiának semmi köze ahhoz, ki ki után vágyakozik. Az együtt játszásra szokták mondani, hogy jól működik a kémia, élvezik egymás társaságát, szeretnek együtt forgatni.(#2671) oriic Szerintem a
lehet benne. Bár nem láttam jól, mi előtt bohóckodtak, ha azt a valamit ki lehet nyitni, akkor lehet ő lesz benne.Master -
-
törölt tag
Jó volt ez a rész. Azért kíváncsi leszek, hogy az embereknek mennyire jön majd be az új
kísérő?leszbikus?
A rész utáni évadelőzetes nagyon spoileres, aki nem akarja tudni mi következik, az ne nézze végig. -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2658 üzenetére
5-9. évadig fent van Netflixen, ezért reménykedem hogy fent lesz az új évad is gyorsan. Kellenének a jó minőségű részek.
Közben láttam a Graham Norton Showban Peter Capaldit. Beszélt arról is miért hagyja el a sorozatot. De igazából nem mondott semmi kézzelfoghatót.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2656 üzenetére
Miiii? Miért? Csak oda rakják fel?
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2654 üzenetére
Jaja, elég korán, mi időnk szerint 8:20-kor.
Netflixre mikor kerül fel? -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2652 üzenetére
-
törölt tag
Yaaay,
visszatér, mintJohn Simm . Kedveltem.Master -
törölt tag
Capaldi utolsó évada lesz a mostani. Forrás: tele a net vele.
-
törölt tag
Ha lesz még valaha War Doctor, lehet helyette újat keresni.
-
törölt tag
Micsoda eszetlenség volt itt.
Szerintem ez nem olyan szokásos DW rész volt, de jó volt, a poénok és szóviccek nagyon találóak voltak.
A rész végén van ajánló az évadra. Ahogy láttamMatt Lucas is jelen lesz minden részben, így hárman fognak majd utazgatni. Kíváncsi leszek nagyon, Angolkákban nagyon csíptem. -
törölt tag
válasz
Bucsi13 #2570 üzenetére
Akkor Matt Lucast üdvözöljük nagyon. És persze, hogy szívesen dolgozik rajta, az Angolkák óta nem nagyon szerepelt sehol. Capaldi marad a 11. évadra? Nem azt nyilatkozta a csatorna feje anno, hogy 11. évaddal csinálnak egy teljes rebootot?
Egyébként köszi az infókat. Vannak linkek is?
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2543 üzenetére
A Capaldis részben még azért nem vagyok 100% biztos, de az tény, hogy sokkal fantáziátlanabb lett az utolsó 2 évad. Vagy lehet már csak nem tudnak itt sem újat kitalálni. Ami azért is bosszantó, mert megvalósításban képileg és hangilag és vágásilag a legjobb évadok között van.
-
törölt tag
Megint elém került a legutolsó karácsonyi rész, pontosabban az utolsó pár perce.
Ott kiírták a végén, hogyAnd they both lived happily ever after. Majd eltűnt az ever after. Utána elfújta a szél a And they both lived feliratot is és csak a happily maradt meg.
Ebből tudunk következtetni valamire?Örülnék, ha ezt folytatnák, akár egy évadon keresztül, kis kalandozós-nyomozós formában is akár.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Ragnar95 #2463 üzenetére
Szerintem is bőven belefért ez. Azért ott a vége kezdett kicsit
lenni, amíg ki nem derült, hogyszomorú 24 évig tart egy éjszaka.
Bár 2 dolgot nem értek:River miért nem ismerte fel előbb a Doktort?
Másik: ha Klárikát meg tudta menteni félig-meddig, akkor Rivernél mi a probléma? Előbbinél áthágott minden szabályt, akkor a feleségéért miért ne tenné meg még egyszer ugyanezt? Remélem ilyesmi irányba indul az új évad, nagyon örülnék Rivernek, nagyon sokat hozzáad a sorozathoz. -
törölt tag
Óóóó cukikákim.
Szerintem az elmúlt 2 évad legjobb része volt ez a mostani. Pontosabban ez már a 10. évad 0. része volt.
Naaaaagyon hiányzott márRiver.
Számomra kiderült, hogy az eddigi részek voltak laposak és unalmasak, még pedig azért, mert hiányzott belőlük a dinamika. Nekem ez volt végre egy jó Doktoros rész, pörgős, feszes volt végig. Bár keveslem az 55 percet, mintha hosszabbak lettek volna az eddigi karácsonyi részek. -
törölt tag
válasz
Cyber_Bird #2433 üzenetére
-
törölt tag
Wow, I didn't see that coming.
Ez k. jó rész volt, végre egy igazi Doktoros, kár, hogy a fináléra tartogatták a puskaport.
Egyébként másnak is beugrott aBSG-ből a cylon anyahajó, ahol újjászülettek a cylonok?
Bár a rész első fele nekem kicsit unalmas volt, a második felében meg annyi mindent történt, hogy csak kapkodtam a fejem. És még a vége így sem teljesen tiszta.
A stáblista után van előzetes a karácsonyi részhez. -
törölt tag
2 milliárd lesz az.
Ráadásul az egy pocket dimension volt vagy mi, szóval nem tudom tényleg eltelt-e annyi idő?
Nekem az a kérdésem van, ami nagy, hogy Gallifrey ha jól emlékszem a Tower alatt van egy képbe és időbe zárva.
Most a Doki mégis odakerült. Akkor most mi van? Vagy rosszul emlékszem és nézzem meg újra az utolsó 3 Doki specialt?Lesz karácsonyi rész, csak még dátum nincs.
-
törölt tag
Nekem picit bizarr volt, amikor a végén búcsúzkodtak. Amikor bevágták Capaldit, mindig más arcot vágott, de olyan nagyon erőltetett és túljátszott volt, hogy inkább volt vicces, mint komoly.
-
törölt tag
válasz
Armahun #2337 üzenetére
Dióhéjban annyi, hogy a Doctornak
élete legnagyobb kihívásával kell szembenéznie, de ha sikerül, akkor eljut Gallifreybe, ahol találkozik a többi Time Lord-dal. Ugyanakkor az idő végére kerül, kiderül elvileg ki a Hybrid, és mi a Doctor végső vallomása. (#2338) orichalcos egyelőre sajnos így néz ki a dolog. Remélem a következő évad jobb lesz. De le is válthatnák ezt a Dokit.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2316 üzenetére
Volt ebben a sorozatban is érték, jó pár évadon keresztül. És nem keresem a hibákat. De van az úgy, hogy folyamatosan nem jó valami. És a 8. évaddal eléggé egy minőségváltáson ment át a sorozat és nem a jó irányba. Pár éve még izgatottan vártam az új részeket, most meg elgondolkozom rajta, hogy akarom-e ezt nézni még aznap vagy inkább várok vele pár napot.
Nem nyújtja azt a sorozat, mint amit régebben. Ha gagyit akarnék nézni (nem akarok), akkor néznék más sorozatot.
De mivel a remény hal meg utoljára, még nézem, mert hátha egyszer jobb lesz.+ sok ezer sorozatrész után mondom mindezt.
Küldtem a füstjelet.
-
törölt tag
Úgy tűnik nem egy sorozatot nézünk.
[link]
-
törölt tag
válasz
Cyber_Bird #2302 üzenetére
Ha én emlékszem, akkor most mi történt? Nincsenek rajtam számolások.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2273 üzenetére
Nekem pont a gitározás nem jön be. Vagyis hát az sem. Szorri.
-
törölt tag
Elég rossz napom lehet (egyébként nem), mert a mai filmes és sorozatos termés nem tetszett.
Ebbe beleértendő a mai rész is a soriból.
Valahogy nem jött át a lényeg, nem tudtam izgulni az emberekért.
Nem emlékszem már pontosan a lényekre és hogy mi volt velük, de ez most nem fogott meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest