- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Énke85
csendes tag
Sziasztok! Kicsit off, de van 1 szuper TARDIS-os tokom iPhone 6/6s-re, amit eladnék. Nincs semmi hibája vagy ilyesmi, tökéletesen passzol a telefonra, csak azért szeretném eladni, mert Ebay-ről rendeltem és mire ideért, kaptam 1 másikat ajándékba
Körben fekete szilikon, a hátoldala kemény. 1500-ért adnám. Akit érdekel, írjon privit
-
Énke85
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #2562 üzenetére
+(#2564) monstre
Először is köszi mindenkinek a kedves fogadtatást!
2010 körül kezdtem el nézni a sorit 1 barátom javaslatára, vagy inkább unszolására
Az 1. résznél ("Rose") még értetlenül pislogtam, hogy mégis hogy tetszhet valakinek egy ilyen gagyi szar?! Azért adtam neki még1 esélyt és végülis nem bántam meg cseppet sem
A "The empty child/The Doctor dances" részeknél már ki is alakult a függőség... És ott nagyon meg is jegyeztem Moffat nevét, m érezhetően kiemelkedő részek voltak.
Egyébként én szerettem Ecclestone doktorát is, függetlenül attól, ahogy azóta áll a sorozathoz (ami valóban nem szép dolog..
). Szerintem újrakezdéshez/bevezetőnek pont megfelelő Doctor volt, egyáltalán nem játszotta rosszul. Bár be kell valljam, hogy mikor megjelent David, sokkal jobban tetszett (mármint az alakítása elsősorban
), vhogy feldobta számomra a sorozatot
Végülis szinte kijelenthetném, h ő a kedvenc doktorom (bár a classic-ot még nem sikerült végignéznem, csak az 1. évadig jutottam), de valahogy mégsem tudom ezt mondani, m közben meg mindegyiküket szeretem. Mindegyikük hozzátett vmit a Doctor-hoz, mindegyiküknek megvannak a saját kis "zizijei", szerethető vonásai. Szóval nincs kedvenc doktorom, és ez nagyjából a companion-okra is igaz. Martha-t az elején nem bírtam, m hiányzott Rose, de aztán nagyon megkedveltem őt is
Egyedül Clara-nak nem sikerült elérnie ezt nálam, de erről meg nem ő (Jenna) tehet, hanem a rosszul megírt karakter... (amúgy zygon-ként zseniális volt!!). Részekből is van jó sok kedvenc, a már fent említett "The empty child/The doctor dances"-en át a "The Angels take Manhatten"-ig, sok is lenne felsorolni...
Sajnos az új évadokban kevés jó rész volt, őszintén szólva nem is nagyon néztem meg őket 1, max. 2-nél többször, pedig a régebbiket legalább 3-4x láttam... Így sok nem is maradt meg igazán, lehet majd újranézem vmikor ráérő időmben. Mindenesetre nagyon remélem, h lesz ez még újra jobb is, m Peter ennél jobbat érdemel! Jó Doctor ő, van még benne több, amit egyelőre nem tudott megmutatni, csak jó részeket kéne kapnia...
-
Énke85
csendes tag
Sziasztok!
Végre rábukkantam erre a topikra, erre teljesen kihalt
Jó, végülis érthető, nem sok esemény van mostanában a DW háza táján, de azért én nyomatnék itt 1 kis monológot, ha nem bánjátok (ha igen, akkor is
).
Először is, én örülök, h végre új companion-t kapunk, Clara nagyon nem állt közel hozzám. Indokolatlanul nagyon fontossá tették, mindenhol ott volt, a doktor összes arcát látta és mégis azon nyafog, h Capaldi doktorát nem tudja megszokni?! Tudom, tudom, ez a tini-nézők miatt kellett, akik hisztiztek, h Cappy túl öreg, nekik szólt az egész, na de könyörgöm... azért ez Clara-tól akkor is rohadtul hiteltelen volt... Szóval cseppet sem bánom, h elbúcsúztunk tőle, bár az nem tetszett, h nem merték meglépni, h tényleg csak egyszerűen meghalt és ne enyhítsenek a dolgon... Tudom, h az új companion nem épp eyecandy, de nőként ez annyira nem zavar, csak legyen jó karakter, bízom a legjobbakban
Moffat távozását is várom már... A pasi egy zseni, ehhez nem fér kétség, de láthatóan elfáradt már. Amikor még RTD volt a showrunner és Moffat írt néhány részt, az sztem tök jól működött. Nem volt ekkora különbség a fő szál és a töltelék részek között... RTD jól tette a dolgát, a Moffat-os részek meg általában letépték az arcomMost meg van pár fő rész, amik vagy jól sikerülnek, vagy nem, a többi meg tök lapos... Remélem 1 jobb évad következik. Addig is kitartás a várakozáshoz, majd jövök még!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest