Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Énke85

csendes tag

Sziasztok! Kicsit off, de van 1 szuper TARDIS-os tokom iPhone 6/6s-re, amit eladnék. Nincs semmi hibája vagy ilyesmi, tökéletesen passzol a telefonra, csak azért szeretném eladni, mert Ebay-ről rendeltem és mire ideért, kaptam 1 másikat ajándékba :) Körben fekete szilikon, a hátoldala kemény. 1500-ért adnám. Akit érdekel, írjon privit :)

• Énke85

csendes tag

válasz Zoli133 #2579 üzenetére

Don't panic! :)) (ha vki esetleg szereti a Galaxis útikalauz stopposoknak-ot is :DD )

• Énke85

csendes tag

válasz jonnyjoker01 #2562 üzenetére

+(#2564) monstre :)

Először is köszi mindenkinek a kedves fogadtatást! :)

2010 körül kezdtem el nézni a sorit 1 barátom javaslatára, vagy inkább unszolására :D Az 1. résznél ("Rose") még értetlenül pislogtam, hogy mégis hogy tetszhet valakinek egy ilyen gagyi szar?! Azért adtam neki még1 esélyt és végülis nem bántam meg cseppet sem :) A "The empty child/The Doctor dances" részeknél már ki is alakult a függőség... És ott nagyon meg is jegyeztem Moffat nevét, m érezhetően kiemelkedő részek voltak. :) Egyébként én szerettem Ecclestone doktorát is, függetlenül attól, ahogy azóta áll a sorozathoz (ami valóban nem szép dolog.. :((( ). Szerintem újrakezdéshez/bevezetőnek pont megfelelő Doctor volt, egyáltalán nem játszotta rosszul. Bár be kell valljam, hogy mikor megjelent David, sokkal jobban tetszett (mármint az alakítása elsősorban :DD ), vhogy feldobta számomra a sorozatot :) Végülis szinte kijelenthetném, h ő a kedvenc doktorom (bár a classic-ot még nem sikerült végignéznem, csak az 1. évadig jutottam), de valahogy mégsem tudom ezt mondani, m közben meg mindegyiküket szeretem. Mindegyikük hozzátett vmit a Doctor-hoz, mindegyiküknek megvannak a saját kis "zizijei", szerethető vonásai. Szóval nincs kedvenc doktorom, és ez nagyjából a companion-okra is igaz. Martha-t az elején nem bírtam, m hiányzott Rose, de aztán nagyon megkedveltem őt is :) Egyedül Clara-nak nem sikerült elérnie ezt nálam, de erről meg nem ő (Jenna) tehet, hanem a rosszul megírt karakter... (amúgy zygon-ként zseniális volt!!). Részekből is van jó sok kedvenc, a már fent említett "The empty child/The doctor dances"-en át a "The Angels take Manhatten"-ig, sok is lenne felsorolni... :D Sajnos az új évadokban kevés jó rész volt, őszintén szólva nem is nagyon néztem meg őket 1, max. 2-nél többször, pedig a régebbiket legalább 3-4x láttam... Így sok nem is maradt meg igazán, lehet majd újranézem vmikor ráérő időmben. Mindenesetre nagyon remélem, h lesz ez még újra jobb is, m Peter ennél jobbat érdemel! Jó Doctor ő, van még benne több, amit egyelőre nem tudott megmutatni, csak jó részeket kéne kapnia...

• Énke85

csendes tag

Sziasztok!

Végre rábukkantam erre a topikra, erre teljesen kihalt :D Jó, végülis érthető, nem sok esemény van mostanában a DW háza táján, de azért én nyomatnék itt 1 kis monológot, ha nem bánjátok (ha igen, akkor is :P ).
    Először is, én örülök, h végre új companion-t kapunk, Clara nagyon nem állt közel hozzám. Indokolatlanul nagyon fontossá tették, mindenhol ott volt, a doktor összes arcát látta és mégis azon nyafog, h Capaldi doktorát nem tudja megszokni?! Tudom, tudom, ez a tini-nézők miatt kellett, akik hisztiztek, h Cappy túl öreg, nekik szólt az egész, na de könyörgöm... azért ez Clara-tól akkor is rohadtul hiteltelen volt... Szóval cseppet sem bánom, h elbúcsúztunk tőle, bár az nem tetszett, h nem merték meglépni, h tényleg csak egyszerűen meghalt és ne enyhítsenek a dolgon... Tudom, h az új companion nem épp eyecandy, de nőként ez annyira nem zavar, csak legyen jó karakter, bízom a legjobbakban :)
    Moffat távozását is várom már... A pasi egy zseni, ehhez nem fér kétség, de láthatóan elfáradt már. Amikor még RTD volt a showrunner és Moffat írt néhány részt, az sztem tök jól működött. Nem volt ekkora különbség a fő szál és a töltelék részek között... RTD jól tette a dolgát, a Moffat-os részek meg általában letépték az arcom :D Most meg van pár fő rész, amik vagy jól sikerülnek, vagy nem, a többi meg tök lapos... Remélem 1 jobb évad következik. Addig is kitartás a várakozáshoz, majd jövök még! :)

Új hozzászólás Aktív témák