- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
bambano #2414 üzenetére
Biztos válaszom nekem sincs ezekre, de íme az én elképzelésem:
-Clara valamit "mókolt" ugye a készüléken a sonic screwdriver helyett napszemüveggel, gondolom ez okozta a problémát, a Doktor mondta is, mielőtt használták, hogy nem tudja, hogy fog elsülni a módosítás miatt a dolog
-ez számomra sem világos, nem úgy volt, hogy egy pocket universe-be zárta a Doktor Gallifreyt és így kvázi kivette azt az univerzum idősíkjából? Ehhez képest itt már arról volt szó, hogy maguk a Time lordok választották, hogy az idő végén rejtőzködjenek... -
Cyber_Bird
senior tag
-
Armahun
addikt
válasz
bambano #2250 üzenetére
Bo arcát lezárták,
ő Jack Hartness kapitány. Donna mikor doktori tudást szerzett, kívül helyezte a kapitányt a tér-idón aki igy nem tud meghalni. És az arcá öregedett, vagyis tettek a rész végén egy utalást, hogy jack fiatal korában modell volt és úgy hívták, hogy a bo arca. -
Armahun
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz
bambano #2111 üzenetére
Még arrébb lesz szerintem
Clara kiírása, csak nem pár nappal az évad indulása előtt szóltak volna,h távozik, ha az első részben megölnék, ráadásul ez elég gyenge búcsú lett volna, főleg az eddigiekhez képest.
De ne aggódj, mindig kell, hogy legyen companion-ja a Doktornak, úgyhogy a "csöcsfaktor" nem fog elveszni semmiképp és remélhetőleg nem is csökken -
Secunda
csendes tag
válasz
bambano #2059 üzenetére
Sztori szempontjából jó, hogy kicsit sötétebb és drámaibb, ezt már korábban is csinálták. Időnként jött valaki, és jól lehordta a Doktort, hogy mit és miért csinál, pl. az időbe való beleavatkozást, vagy az útitársak "elfogyasztását". Azt hiszem, a dalek uralkodó is ezt csinálta David Tennant idejében, amikor Donna volt a társa . . most OK, hogy pont a dalek császár csak ne oktatgasson ki senkit, de ha valaki olyantól kapná ezt, aki a pozitív oldalon állna, az jó lehetőségeket rejtene magában.
Csak tényleg úgy van, hogy ha sokat mondogatják ezt, de tényleges előrehaladás nem történik, akkor ez kicsit uncsi, és elcsépelt lesz. A Doktor megint "duzzog", de egy rész, hopp, egy új társ, és már minden a régi . . . . a többi meg RIP. Meg kellene tenni egy lépést még a rossz irányba. Én pl. szívesen végignéznék egy átalakulást háborús dokivá, amikor olyat tesz, amit nagyon nem kéne, és tényleg törést okozna benne. Egy évadba bele lehetne nyomni az egészet.
-
k.kristof
őstag
válasz
bambano #2046 üzenetére
Egy átalakulást már megért, River idővonala szerint utoljára, a Doktoré szerint először a tizedik alatt találkoztak (Silence in the Library).
No meg ugye az átalakulással ő még a Doktor maradt, és a "míg a halál el nem választ" kitétel egy Time Lord esetében hosszú időt jelent
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
bambano #1982 üzenetére
Hát igen, könnyebb dolga van, ha alkalmi kapcsolatot akar
Komolynál viszont ott van, hogy te max arra gyanakodhatsz,h a kombájnodért van veled a csaj, neki viszont komolyabb aggodalmai is lehetnek a másik fél érzelmeinek valóságtartalmáról.
Bár asszem kezdünk elkanyarodni a témától -
br.rak
őstag
válasz
bambano #1892 üzenetére
Ja vagy úgy, én úgy értettem hogy itt idomult a doktor stílusához ( már ha a nyers k*cs*gséget lehet annak nevezni)
"Merry Christmas, PE.
Compliments of the season, sir!""There’s a horror movie called Alien? That’s really offensive. No wonder everyone keeps invading you."
Bár ez azért gáz, mert a kettővel ( hárommal?) előtti inkarnációja elég jól ismerte az Alien filmeket... -
br.rak
őstag
válasz
bambano #1888 üzenetére
Két bunkó egy pár
Én pozitívan csalódtam, nyilván egy két fordulat várható volt, de ha ilyen lenne az átlag standalone rész, kevés rosszat mondanék.
Viszont láttam a hírt a wikin, hogy Moffat kit tervez visszahozni 9. évadra ehh (Wikin írják talán linkkel is, bocsi hogy nem linkelek) -
Ragnar95
félisten
válasz
bambano #1874 üzenetére
Egyrészt kb semmi karácsonyi nem volt benne, másrészt én tényleg nagyon azt éreztem, hogy szinte semmit nem magyaráztak meg és összecsapták az egészet, pedig lett volna 1 órájuk kifejteni mindent...
De persze ez az én szubjektív véleményem. Viszont nagy kár,h se imdb-n, se tvshowtime-on nem szerepelnek a special epizódok, kíváncsi lennék, a nagy átlag hogy értékelte ezt. -
törölt tag
válasz
bambano #1562 üzenetére
Elfelejtkeztél az az első találkozásukról .
(#1564) Arni
És ilyen alapvető logikai hibákkal van tele az egész évad.Én már nem is nézem .
-
.LnB
titán
válasz
bambano #1431 üzenetére
Nekem pont a Blink epizód hozta meg a nagy függőséget, ott tudatosult bennem, hogy ez a sorozat csodákra képes
(#1430) Bucsi13: Blinket szoktam ajánlani, de többet nem.
Aztán úgy is vagyok vele, hogy ha nem nézik akkor nem nézik. Csak ne jöjjenek nekem azzal akkor, hogy a GoT mekkora állat sorozat. Csak kacagni szoktam az ilyeneken
-
Ragnar95
félisten
válasz
bambano #1416 üzenetére
Ez a logikai bakit elég gyakran elkövetik, hogy nem mehetnek el valahova, mert épp történik valami, de lehet, hogy az erre a logikus magyarázat, hogy éppen akkor jár ott a Doktor és a saját idővonalát nem keresztezheti, bár akkor visszaérkezhetnének 1perccel későbbre, akkor csak nem dől össze a világ
De nem olyan egyszerű egy ekkora sci-fi világot felépíteni, nem kell mindenben logikát keresni -
salapp
addikt
válasz
bambano #1174 üzenetére
Matula bácsi után szabadon: Hiba, az nincsen benne, de lélek sem.
Vagy Your logic is undeniable...but in this case, fck logic.
Milyen ember az, aki megkap egy komoly szerepet, megfizetik rendesen, aztán valamiért nem vállalja tovább, de utólag - nyilvánosan, minden lehető fórumon - savazza a munkaadót.
Ez nincs rendben. -
spammer
veterán
válasz
bambano #1171 üzenetére
Lehet, hogy a skótoknak van nagyobb megtiszteltetés is.
Oké, jobb lett volna úgy egészében a briteket említeni, hiszen nem csak az angoloknál népszerű.
"Ecclestonben volt egy adag lenézés az emberek felé, néha emlegette, hogy "ti, emberek", ami teljesen helyénvaló meglátás egy időlord és egy ember között."
Nem ezzel kapcsolatos az ellenérzés. Hanem azzal, ahogy a színész, azaz maga Eccleston később nyilatkozott a szerepről (nem túl szépen). Erre értette, hogy azért egy ilyen szerep megtiszteltetés és nem illene úgy beszélni róla, ahogyan ő tette. Persze durva az, hogy rohadjon meg hasonlók, ilyet én sem kívánok neki, nyilván.
-
salapp
addikt
-
spammer
veterán
válasz
bambano #1142 üzenetére
A következő részről volt szó (trailer, következő rész tartalmából az aktuális rész végén), ami még nem került adásba.
Az aktuálisan leadott résszel kapcsolatban nekem mindegy, hogy lesz-e határidő, addig úgysem jövök a topikba, amíg meg nem néztem az aktuális részt.
De mivel szombat késő este kerül fel, sokan másnap (vasárnap) nézik meg, így hétfőtől szerintem már nem kell, hogy spoilerrel legyen jelölve az aktuális (tehát már leadott) rész.
-
spammer
veterán
válasz
bambano #1010 üzenetére
Szerintem nem azon van a hangsúly, hogy most öreg lett. Hanem azon, hogy más lett. Mármint azon, hogy megváltozott és már nem a 11-es. Clara őt ismerte meg, hozzá kötődött, valószínűleg teljesen mindegy, milyen lett volna az új külső, a 11-es tudta, hogy Clarat meg fogja viselni a "változás", az, hogy nem látja többé a régi, megszokott Doktort.
-
spammer
veterán
válasz
bambano #1007 üzenetére
[SPOILER]
Nem volt színjáték, csak Clara a 11-eshez kötődött, a fiatal "boyfriend", és Clara mondta, hogy már azt sem tudja, hogy a Doki már kicsoda. Ezért mondta, hogy "akkor beszélj vele és megtudod". Hogy lényegében ugyanaz, csak lásson az "álarc" mögé. Ezt nem tudom, hogyan lehet félreérteni, vagy ezen mi volt a színjáték.A 11-estől kellett hallania, neki elhitte.
[/SPOILER]
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest