- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.kristof
őstag
Skaro nem semmisült meg, csak annyira tönkre tette már a háború is, ami miatt létrehozta Davros a dalekeket, és utána még a Time War is, hogy gyakorlatilag lakhatatlan lett mindenki számára. Egyszer már járt ott a tizenegyedik Doctor, amikor elrabolták a dalekek, hogy segítsen nekik az Asylumban, tehát nem most rángatták elő a kalapból. -
Secunda
csendes tag
Most, hogy mondod, Gallifrey sorsa és az időháború vége nem igazán világos... A Tizedik doki + mesteres részekből tudjuk (két részes, vagy specialos nagy finálé, vastagon csulázó őrült Rassilionnal), hogy a Doki, más választása nem lévén, valami "időzár alá" vette az egész Dalek + Időlord sereget / bolygót / akármit, ami miatt mindkettő kvázi megfagyott az időben, ugyanazt a napot élve át újra és újra, kiszakítva az univerzumból (de úgy, hogy az emlékszik rá, hiszen "tette elnémítja az univerzumot". Ugyanitt volt szó róla, hogy a Mester őrülete a bennakadt, bezárt időlordokhoz köthető, mert rajta keresztül akartak kijutni az időzár alól (a dobok, meg a Mester ifjúkorának manipulálása, mikor belenézett az időörvénybe). Utóbbi esemény egyáltalán nem világos, hogy hogyan lehetséges úgy, hogy ha 1 nap ismétlődik a végtelenségig, hogyan tervelhették ezt ennyire ki (egyáltalán, tudatában voltak bárminek?), valamint hogyan őrültek meg, miközben csak újraélik ugyanazt a napot? Ráadásul a Tizedik úgy adja elő a Mesternek, hogy "te nem voltál ott az utolsó napokban, nem láttad, mivé váltak az időlordok", tehát már kattantak voltak akkor is, mielőtt még bevetette a fegyvert. Utóbbit az 50 éves specialban láttuk, normálisnak tűnő, de reményvesztett, a háború elvesztésének küszöbén álló időlordokkal. De itt már egy olyan fegyver van, ami kívánságra elpusztít / kiírt bármi létezőt, nincs pause, nincs elzárás, minden megy a levesbe . . . ahogy ment is, hiszen bűntudata is volt miatta (még jóhogy, volt rá ideje, hogy a két milliárd gyereket is megszámolja). Ebben az 50-es specialban aztán (retcon) minden Doki együtt "kiemelte" Gallifreyt, csíny letudva, bűn jóvátéve, Gallifreynek a remény meghagyva, zsebdimenzióba zárva (hogy ne billentse ki a sorozatot). A War Doctor elment átalakulni Kilencediknek, és vége is volt. Azt már nem is említem, hogy a time-lock mint kifejezés is érdekes, mert általában a zárt, nem módosítható eseményekre használják, ugyanakkor a kezdetek kezdetén, a 9-10-es dokik korai évadaiban még úgy tekintettek a háborúra és annak végére, hogy bár a Doki volt az, aki lépett valamit, de nem tömegpusztított, csak úgy avatkozott be, hogy miatta időzár jött létre, és az események nem módosíthatóakká váltak, ami a két fél pusztulását jelentette . . . Kihagytam valamit? Mert ez eléggé zavaros . . . -
-
Cyber_Bird
senior tag
Dehogy volt, pont ezert lett idegbeteg.
Egyebkent nekem is hatalmas csalodas volt az evadzaro, es az evad is.
Volt par jo resz, de hol voltak ezek mondjuk akar egy Demons run-hoz kepest.
Ossze sem lehet hasonlitani korabbi evadokkal sajnos.
Pedig tenyleg nagyon biztam benne hogy jobb lesz dehat... -
spammer
veterán
-
k.kristof
őstag
Egyszer néztem befejezetlen CGI-s filmet, kiábrándító volt, soha többé. A másik, hogy Facebookon nyomtam egy Tetszik gombot David Tennant oldalára, és rendszeresen posztolnak pólóképeket. Néha már-már elcsábultam, de mindig hiányzott valami mindegyik mintából, ami miatt végól nem rendeltem meg, pedig elég jutányos áron adnák őket (általában kevesebb mint 20$ szállítással együtt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest