- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
válasz
VIPowER #1454 üzenetére
Szerintem nem rossz az évad eddig. A Robot of Sherwood, The Caretaker és a Kill the Moon eddig nem tetszettek, de ezek se voltak rosszak igazából. A többi nagyon jó volt szvsz, még az annyira nem várt Time Heist is.
Capaldi egy állat és Clara karaktere is pozitívabb lett (mondjuk nekem eddig se volt bajom vele).
-
tDr1v3r
veterán
8x04
Na, ez jó volt...
[SPOILER]
De nem értem hogy mit akart Moffat most kihozni a végéből... nyilvánvaló hogy a Doctor feküdt ott, de miért adta oda neki is a játékkatonát?
[/SPOILER] -
tDr1v3r
veterán
Akkor csak nekem nem tetszett?
Az előző sokkal jobb volt.
-
tDr1v3r
veterán
[SPOILER]
De, hogy elfelejtették hogy ki a Doktor. Most se ismerte fel... de nem volt lezárás, lévén ugyanúgy gyilkos maradt az összes, mint ahogy Capaldi mondta: a good dalek is a victory.De szerintem a kis dalek által meglátott emlékekből (és gyűlöletből) ő is rájön majd hogy ellenségek, és így jön vissza a két évaddal ezelőtti helyzet.
[/SPOILER] -
tDr1v3r
veterán
válasz
k.kristof #1079 üzenetére
Szerintem az olyan mint Vincent - különálló, beszippantásra jó de onnét folytatni necces.
Amúgy, ami engem a 2x02 alatt nagyon megütött az az hogy
[SPOILER]
Mennyire könnyen feláldozott valakit. Meg se próbálta megmenteni... ez lehet hogy ténylegesen fresh start neki, és az emlékeken kívül sok morál nem maradt meg benne a reinkarnáció után.
[/SPOILER] -
tDr1v3r
veterán
DW 2x01-02
De kellett ez már....
Durva ez a személyiségváltás mondjuk, de ez is része a sorozat megújulásának.
Szerintem most érdemes lenne becsatlakozni annak aki abbahagyta valamiért előzőleg, ezek tényleg jó részek voltak (főleg a 2x02, meh ez durva lesz...) és jó irányba megy az egész..
[SPOILER]
Ez a heaven dolog annyira nem izgat viszont. Ilyen is van hogy pont a főszál nem érdekel... de mit tegyek, a többi jobb most szerintem.
[/SPOILER] -
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
Belenéztem. Már az elején a londoni T-Rexnél (hopp, egy spoiler) gagyi a CGI...
Fekete-fehér, tele watermarkkal és eddig úgy tűnik hogy gagyi a CGI-s is (ami alapesetben nem zavarna), így ne nézze meg senki, inkább várjon a véglegesre. Én már törlöm is le hogy ne kapjon el egyszer se a kísértés...
-
tDr1v3r
veterán
‘Doctor Who’ leak worse than previously thought
És tényleg kint van a 8x01... mondjuk preair szóval nem is végleges meg elvileg van rajta vízjel, de... nemtom hogy bírok-e várni.
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #874 üzenetére
Bement a szemközti boltba cipőt venni.
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
Meet Ms. Delphox, a new character to be introduced in the new season of Doctor Who, as played by Keeley Hawes.
Keeley Hawes (Line of Duty, Upstairs Downstairs) will join the cast of Doctor Who, starring opposite the Doctor. Hawes will play Ms. Delphox, a powerful out of this world character with a dark secret. Traveling across space and time, the Twelfth Doctor (Peter Capaldi) and his companion, Clara Oswald (Jenna Coleman), will come face to face with the mysterious Ms. Delphox when they arrive on a strange and puzzling planet.
We cannot wait for the return of new episodes of Doctor Who and will share more information as we hear it. -
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #757 üzenetére
A Broadchurch remake-je.
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
Engem Capaldi meggyőzött a rész végén lévő arckifejezéssel és hangszínnel...
Matt bácsi meg hiányozni fog, ugyanúgy (vagy jobban, több vicces baromsága volt, igazából nem tudom eldönteni) bírtam mint Tennant-et, dehát all
badgood things must come to an end.Azt kicsit sajnálom, hogy nem volt meg neki az a pillanata mint Tennant-nek a The Waters of Mars c. részben... attól a tizes nagyot nőtt a szememben, de hát ez van. Viszont az előző rész jó volt, a vége meg főleg, méltó elbúcsúzás volt - mondjuk nyújthatták volna még az idősödését, nekem kicsit túlságosan sűrítettnek tűnt, de valószínűleg a BBC nem adott több műsoridőt a stábnak.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #528 üzenetére
-
tDr1v3r
veterán
A karácsonyi rész mikor jön?
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
CicMax végzett a nyerssel, már csak órák kérdése és kijön a felirat!
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #324 üzenetére
Én se örülök neki... :/
Amúgy 9.5-ön áll a rész IMDB-n... nem kicsit bíztató.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #304 üzenetére
Itt borzalmas a képminőség... mindenesetre kösz, lehet itt ragadok mégis.
Amúgy, a mostani UK idő 19:17, tehát -1 óra hozzánk képest.
-
tDr1v3r
veterán
Online hol lehet nézni? Csak VPN mögül?
Mondjuk én szerintem megvárom az 1080p-s rilízt...
-
tDr1v3r
veterán
Amúgy MINDJÁRT SZOMBAT!
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
The Night of the Doctor: A Mini Episode - Doctor Who: The Day of the Doctor Prequel
Kis rákészülés egy webizóddal... szerintem tök jó, csak kár hogy 6 perces. :<
-
tDr1v3r
veterán
Van kint új trailer. Nekem az első képkocka már akkora spoiler volt, hogy zártam be a böngészőt...
-
tDr1v3r
veterán
HB, Matt!
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #155 üzenetére
Így sokkal jobb.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #136 üzenetére
Ha tudok projektort csórni, akkor nálam lesz.
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #70 üzenetére
Annak, de ha legközelebb írsz a sorozat cselekményéről (mint a #68-as hsz-edben) akkor rakd ki a spoiler jelzőt elé.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #63 üzenetére
Kicsit felnőttesebb a Torchwood.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #36 üzenetére
Jövő tavasz asszem', de az évfordulós rész után lesz a szokásos karácsonyi rész is.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #33 üzenetére
Az az árnyékos dolog, a könyvtáras részben volt.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #16 üzenetére
Matt bácsi.
A regenerációra nincs limit, ezt asszem' a Torchwood-ban vagy a Sarah Jane's Adventures-ben mondták.
Most az 50.-ben nagyon remélem hogy meglesz a csúcspontja a tizenegyes karakterének... Tennant-é megvolt és elég jó is lett (a Marsos részre gondolok), de Matt-é még várat magára.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest