- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Jah. Jó lesz! Köszi.
Most kezdem a hellt. Olvad minden. Ami grátisz hiányzik még, az az 5 ench orb 2 lukkal. Meg az amu, amit majd csak lvl89-en tud viselni. Az a jó, hogy NL-ben minden smc-m meg volt, hogy resisteket meg plus hp-t adjak neki. Pl. 20 life 11% fire res. Mert ugye a sund az lekap neki 70-et. És az hellen kell. Infit majd később kap. -
_ocsisajt
őstag
Wow! Karaly!
Na, nekem meg első +3 enchantos staffom (amióta nézem és szedegetem fel őket)
Mekkora örömködés volt, aztán nézem táblázatot, hogy a Stalagmite-nek mennyi lehet a max sox...
Reakcióm: [link]
Fun fact: Egy run alatt jött egy Gothic Staffal amin +2 ES volt... Maradtam sajnos a Gothicnál... -
wm2
őstag
Köszi! Ezt a dragon flight és fadet akarom elengedni majd. Persze a fade egyelőre maxon megy, de a Speed hasznosabb és elég 5-6-7 pont rá. (Hiába van rakat resistem, ha szart sem ér a támadásom és lassú vagyok, mint öreganyám. A switch meg hellen nem a legjobb taktika.)
Guillért Um-ot kérnek publicban. Várok még lemegy few pgmre. Pár nap. -
wm2
őstag
Nem. De itt is Assa lesz. Sima Talon. Én nem rohanok. Pár cuccért jövök csak ladderezni kicsit. Itt olcsóbb. 4-5 Hr-t kérnek egy 15 max 15 ias jewelért NL-ben. Megy a picsába. Ladderen Ber-ekért veszem US szerveren. Nos a terv az, hogy Über Assa lesz. Ehhez pedig túl sok gg cucc nem kell. AZ Enchant csicsó drágább, mint maga az egész kari. Guill, Loh ilyenek kellenek neki. Én hétvégén tudok csak játszani mert délutános vagyok.
-
malystryx
senior tag
Szia, elnézést a tudatlanságért, nem vagyok nagyon otthon a rövidítésekben, de ha jól gondolkodom, sunder light charmok lennének.
Engem egy érdekelne, de kedd délutánnál előbb sajna nem érek rá, addig melózom. Azt viszont nem tudom hogy azok a számok mik, bocsássátok meg.
Már mindegyikből szinte van, de amíg nincs infinity addig annyira nem létfontosságú, az sem baj ha addig elfogy, majd esik. Ezek legalább néha esnek, nem úgy mint a rúnák.
Nekem már a Dol, Hel, és Io is high rúna, Gul azért volt mert hell-en az act4-es kovács üllőjénél ezt dobta. Emiatt óriási csalódás, azt hittem ladderben kicsit jobb lesz mindenben a drop rate, de az hogy a hell countess eth, eld és hasonszőrű ócska rúnákat dobál, az azért egy kicsit idegesítő, és pedig kb 1 hónapja próbálkozunk, de sol-nál nagyobb nem esett. Lehetne kegyesebb a játék ha már hell-en vagyunk, ne az alap szintű sz*rokat dobja már. Nevetséges.2 hete leváltottam a csapdás/mosaic-os assát, felhúztunk egy amazont, sokkal élvezetesebb a játék vele, imádom, most épp bowazon-t építgetek, a fire/ice tökéletes haver novás sorcija mellé.
Így már elengedtem a loot-ot is, nem érdekel mi esik, csak élvezem a játékot.
Lentebb már megkaptam a választ, hogy a Titan vagy a Thunderstroke a jobb javazonnak, mert azért ezt a 2-t bemákolta haver és adta is oda.
Hamarosan átállok rá lehet. Igaz nincs már Larzuknál lehetőségem lyukasztani, de kockával ki lehet? Ha igen, mit érdemes a Thunderstroke-ba tenni? Köszi előre is.
-
MutantZombie
tag
Tudom, hogy a játék teljesen random, és ismerem is ezt az 1:6 arányt.
A gondom az, hogy ekkora tétel esetén sem adja. Még nem volt olyan ladder 2003 óta, hogy 12-ből 1 ne lett volna 4 lyukú vagy nem esett volna 4 lyukú (a 12 begyűjtéséig).Kiss_R !
Kösz a felajánlást, de erős vagyok meg tudom csinálni :-)
Csak gondoltam megkérdezem, hátha van valami arány változtatás a játékban, amiről nem tudok, mert a 4 lyukúak túl népszerűek vagy úgy túl könnyű volt, vagy valami hasonló szokásos Blizzard alapelv, hogy miért kell a játékossal kicseszni. -
wm2
őstag
Kék meg fehér tárgyak helyett dob egy Shakot. Szó szerint zéró MF-el. De az a BOTD base Matriarchal Pike nagyon ritka. Nincs már Fend bug. Elvileg ugye kapott egy kis boostot is.
@Isobutane: Diamond Bow-t szeretem. Meg a Shadowt. Ha esik egy 4sox 10-15 ed-s arra vevő vagyok.
-
zsirfecske
addikt
igen, köszi, jó úton jártam akkor csak a sol-nál nem tudtam hogy sima rúnaként ez a stat
de akkor értem, a kirollolás nem craft hanem hel rúnával unsocket.
amúgy fury druiddal mikor nitha run-t toltam nem is tudtam erről a felhős cuccról mert simán bírtam hp-val. aztán láttam a maxrollos guide-ban, hogy jajj ez itt bug és procol mint állat és nem szabad a felhőben megmozdulni, de inkább kerüljük el. na ahogy erről olvastam, elkezdtem figyelni a felhőre és addig nézegettem míg egyszer le is haltam tőle, hehe. szóval tényleg nagyon beteg lehetett ilyen glass cannon karikkal, jó hogy foltozták.
közben végigmentem a javításokon, azon túl hogy mi lett az ias-el, egy kérdésem van: tényleg nem oldották meg hogy a kockában lévő cuccokat id-zze cain?!
-
sumdudum
tag
gondolom az évek meg a rutin
Régen talán egyszer sikerült megölnöm, úgy, hogy kb 6szor meghaltam és 30percbe telt a run és persze nem dobott kulcsot. Akkor ott feladtam mert ennyi idő alatt legrosszabb keresési idővel is könnyen megvolt Countess és a Summoner 2-3szor. Csak ugye rossz volt a váltó érték, 3:1 néha 4:1 arányba váltották.. -
wm2
őstag
Van ez a natures peace ring, keyrun Nihlathakhoz szokták keresni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- E-roller topik
- Amazon
- Könyvajánló
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged