- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84 #13317 üzenetére
ik sisakból 37% mf-es-em van, ha annál jobb, szólj pls
pachito:
egyetértek, a spirit messze a leg op-bb rw a költségéhez képest, talán csak a stealth durvább (tal+eth, wtf?) de az meg legalább stabil pont kis kariknál és utána dobja az ember. insight már véleményes, mert a mana regen azért jól jön, quality of life típusú cucc meg amúgyis csak csicsón használod.szóval én benne lennék egy rw balancingban, de azt így utólag max úgy hogy kinyomnak egy spirit típusú cumót, jobb statokkal de 1-2 hr igénnyel és esetleg 3 socketes verzióban kicsit más/szűkebb itemtípusra.
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84 #12131 üzenetére
grat, ez király!
pont agyalok rajta, hogy ha eljut oda az ember hogy megvannak a rúnák, pl egy CTA-t érdemes egyáltalán megpróbálni kirakni, vagy a tuti a trade? nekem 5 bo/4bc elég lenne, azok már nem annyira drágák, viszont nagyon kis eséllyel jön ki ilyen is DIY-ban.
-
wm2
őstag
válasz
Jocika84 #12014 üzenetére
Ez max dmg-vel és 15-20 str-el még komolyabb lenne. Nem rossz így sem. Tökmindegy miből csinálod. Húsz év alatt rengeteget craftoltam. Hagyd a matekot ha nem akarsz belehülyülni.
Ők a kedvenceim. Smiter és Sorc amuk.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84 #12014 üzenetére
blood ring crafting, kb egy tucat hsz-t írtam erről eddig mostanában, olvasd vissza
a recept: kék (magic) ring + sol + bármilyen jewel + perfect ruby a cube-ba. de ésszel csináld, a gyűrűt magas szinten kell gamble-özni, hogy lehessen rajta mindenből jó stat és a kari level is magas kell legyen. ahhoz hogy ne ilyen 96 level req kerüljön rá a legjobb stat esetekben (lásd itt a bal felsőt), célszerű max level 85 affix statoknál maradni. linkelt példámban a +6% mana leech csap neki oda. én level 87-en gamle-öztem így már minden stat lehet rajta, de erről is trágyaltunk itt részletesen.
ja és nekem eddig 40+ próbából nem lett egy fele ilyen jó se, de látod mert mindet bescreeneltem ide
-
Cadal
őstag
válasz
Jocika84 #11875 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy leveling során milyen taktika vált neked be?
A maxroll oldalán az alábbiakat javasolják:Before Level 6 (Throw or Fire Arrow)
Level 6 - 12 (Poison Javelin)
Level 12+ (Exploding Arrow)
Level 32-36 to 75 (Lightning Fury /Charged Strike)pár hónapja húztam egy amazont old D2-ben, de az exploding arrow piszkosul égette a a manát!
#11880 vaakuum : Nekem is van némi félelmem ezzel kapcsolatban...
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84 #11872 üzenetére
alap 20% + shael rúna?
e szerint 147% a kövi lépcső, de 0% IAS van az egyéb részen, és innentől bonyolódik számomra, neked kéne nyomkodni gondolom gear alapján:
esetleg azt lehet, hogy kitöltöd logikusan összeadva vagy karakterlap alapján és ha veszel fel még vmi IAS itemet ami kövi frame-re visz e szerint, csekkolod animációban van-e gyorsulás. már ha ilyen kis különbségek észlelhetők.Vismajor01:
45 lifehoz lvl 90+ gc kell tényleg? ezt nem tudtam, köszi. -
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84 #11867 üzenetére
itt a kalkulátor, kiválasztod a fegyvereden lévő ias-t és kidobja a táblát. ez nem olyan egyszerű mint az fcr/fhr breakpoints, de elvileg érthető
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84 #11787 üzenetére
524 a max roll def-re nem superiorban (ami a drága javítás miatt kevésbé ajánlott), szóval ez egész jó, bőven a felső tartományban van. enyim pl 503 def-es, az picit jobban mutatna mert 1500 def felett fog kijönni, de különbség inkább csak szemre van, ebből 1428 lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged