- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabinar
csendes tag
Na azert az tulzas, hogy a pala minden esetben megnyerne a dueleket (bar igy lenne
).
Melee duelre mondjuk igaz, bar a zeal itt erosen hatranyban van a Smite-hoz kepest.
Charge inkabb proba-szerencse alapon muxik, ha nem talal akkor szivas lehet konnyen a vege, akar egy sorc ellen is ha idoben castol Meteort a sajat feje fole..
Unalmassagra nincs orvossag, en meg 4 ev jatek utan sem unom a melee karikat, de masok vagyunk. Az biztos, hogy a summoner karakterekkel valtozatosabb a jatek, en azert nem szeretem mert sokan panaszkodnak, hogy a rengeteg csonti miatt lelassul a game jatszhatatlanra. Ha egyedul jatszik az ember akkor ez nem szempont persze. -
szabinar
csendes tag
Csinalj egy Zeal palat kimaxolt Holy Shieldel es Holy Freeze Auraval. Adj a kezebe egy Malice runeword weapont, a 100% OW karpotol a Fanaticism hianyabol eredo kisebb damage-ert. Max Defiance es max Blessed Aim, maradek tetszes szerint. Nem egy ''one hit killer'' az igaz, de norm act1-tol Hell Baalig setagalopp vele a jatek.
Harc elott mindig walk modba valtasz, igy a blokk 75% marad; lightning res mindig legyen max; min 5% replenish life a malice drain life-ja miatt, ennyi a lenyeg es eletben maradsz. -
mr.ki
aktív tag
Az engem is idegesít, hogy mindenki csak cserebelél. A neki használhatatlan cuccot akkor sem adja ide,ha senki mást nem érdekel. Miért nem segít mindenki mindenkinek jószándékból? Én is adtam másoknak überfasza cuccokat ingyér, de rajtam senki nem segít. Így meg nem tudok továbblépnii. Na mindegy, megyek nightmare-re
-
Necrolyte
tag
Általában a kevés memóriát nem szereti, meg a lassú videókártyákat. Próbálkozz gyengébb beállításokkal esetleg, de csak ha gyengébb (öreg) a géped. Ha új, akkor meg valszeg az lehet, hogy másolt cd-s hiba, vagy játékhiba. Ha újraindítod a játékot, akkor mennie kell rendesen.
-
hz hefti
tag
-
HolloW
senior tag
Bővebben: link
Ez nagyjából érvényes 1.11-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest