- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2230 üzenetére
Hali. Mi történt? Egy hete nem láttunk már? Szervezzük az Über-t...gyűjtjük a kulcsokat. Csak nilathak ne lenne ilyen nehéz...
Sztetek is bug a Halls of Vaught-ban a viperek poison Javelin-je, vagy tényleg ilyen durván sebez az amánál is? 2000Hp-t két másodperc alatt besebez.... -
sumdudum
tag
válasz
R.Carlos #2217 üzenetére
ez azért van mert már mindenkinek sok Gheed je van, legalábbis már tavaly nyáron énis ingyé osztogattam, és ladder reset nélkül a helyzet valszeg változatlan..
Igen a Sigon set télleg tuti, alacsony szinten szeressük ám^^
Bolcsodal: igen a klónozott rúnákra gondoltam, nemis feltételeztem, hogy használtál ijesmit csak egyszerüen zsákba macska volt ha HRt akartál venni mert ugye vagy ott marad nálad vagy nem, és monjuk az enigmához két HR is kell, az pedig elég nagy veszteség lenne ha eltűnne..Assasint nem szeressem meg a druidát se nem, ígyhát valszeg nem fogok igényt tartani rejá, de azért köszönöm a felajánlást^^
[Szerkesztve] -
-
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2203 üzenetére
A baalrun-ban az a hasznos, ha sokan csinálják. A hullott cuccok nem számítanak túlságosan szinteket kell lépni (ezért password nélkül kell tolni, hogy minél többen legyenek). Ha megvan a szint lehet menni Hell fokozatba cuccokat szerezni.
Este leszek....csak sajna nem működik a friendlist (offline-nak ír még akkor is ha bent vagy), majd /whois paranccsal keresek rá a karakteredre. Vagy esetleg a fórumba írok ha fent vagyok. Te meg csinálsz pályát.
Adok kölcsön egy jófajta páncélt, amíg nem tudod használni a Mavina-t:
Goldskin
Defense: 356-405 (varies)(Base Defense: 140-161)
Required Level: 28
Required Strength: 80
Durability: 70
+120-150% Enhanced Defense
+2 To Light Radius
All Resistances +35
Attacker Takes Damage of 10*
100% Extra Gold From Monsters
(Only Spawns In Patch 1.09 or later)
ezt upgradeltem Goldskin Chaos Armor-ba, és beletoltam egy Um rúnát még (+50All resistje van). Amíg a Mavinát nem tudod használni jó lesz, aztán majd visszaadod. -
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2194 üzenetére
Hát..igazából nincs rájuk szükség...
Maximum, ha valami cucc bónusz, akkor használom...itt a lényeg a tömegpusztításon van, amire a bonespear tökéletesen alkalmas..
Ha pedig valami túl veszélyes, vagy gyors..akkor boneprison+bonespirit/bonespear a célzott támadáshoz (hell fokozaton van 2600Hp-ja a csontfalnak, a resistjei is elég impresszívek így bírja a gyűrődést). Eddig működött...
A kísérőre meg ráaggattam egy insight polearm-ot, így a manával sem kell sokat törődni, lehet varázsolni ezerrel. Jah..megint megtaláltam a Mavina páncélt (kraken shell). Érdekes volt találtam egy Scourge-öt (láncos buzogány) lvl76-on, aminek a szintkövetelménye lvl82!!
Jelenleg 78. szintű vagyok. Bonespear: 1,5K átlag. Bonespirit 2,2K átlag. És Hell fokozaton a ritkák az immune to magic szörnyek így lehet aprítani.
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2192 üzenetére
Hali csak a bone skillekre kell tenni a Boner-nél. Teeth+Bone Spear+Bone Spirit+Bone wall+Bone prison kimaxolni és 1-1 skillpötty a corpse explosion+bone armor. És már kész is. Innentől már csak a cuccok számítanak...
Mondjuk a bone prison egész használható hell fokozaton: Csak sajna a szellemek átrepülnek rajta..
De már Act2-ben tolom hellen. -
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2188 üzenetére
Játék közben megnyomod az entert (mintha beszélni szeretnél) majd begépeled:
/f add ''username'' (az én esetemben: wibrius)
kilistázni ki van a listán:
/f l
kivenni a listáról:
/f rmv ''username''
Van egy csomó parancs csak még én sem néztem utána..ezeket tudom.
Asszem üzenni pl a listára:
/msg f ''message'' (ekkor az összes listán található karakter megkapja az üzit.)
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2186 üzenetére
Aham, én kb. fél tízig voltam. De felvettem Vikonia-t a friendlist-be (utólagos engedelmeddel, így látom ha belépsz, vagy bent vagy ezzel a karakterrel.). A Boner necrom azóta lvl26 Act4-ben tolom így mehetünk együt az amazonnal. Persze Soso-val tudok tápolni (el kéne jutni Baalrun-ig...)..a necroval szórakozásból lehetne együtt játszani..szinte semmi cucca nincs még szegénykémnek (De fájdalmas Bone spear-eket tud tolni..
).
Majd tali. Ahoj.
Jah..most látom, hogy az Ama lvl40...Akkor majd te húzol engem...
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2164 üzenetére
Mért ne.
Amúgy is van egy íjazós amazonom, amit nyugdíjba szeretnék küldeni! Most lvl84 és nemnagyon jáccom vele..hellben puha szegény. Sajnos a strafe-t maxoltam és nem a multiple shot-ot. Ha gondolod neked adom a cuccait (Buriza van neki
). Én este nyolc után vagyok fent kb. 10-fél tízig (nincs sok időm jáccani sajna.)
Keresd bolcsodal-t vagy Beetlejuice-t ezzel nekróval szoktam fent lenni. Mostanában. Vagy kit keressek én pl? -
bolcsodal
addikt
válasz
R.Carlos #2162 üzenetére
A passzív képességek igen hasznosak..főleg a dodge, ha íjazóst akarsz...A Strafe legnagyobb hátránya az ún. ''strafe lock'' (amíg nem lövöd végig az összes lövést, ami a skill leírásban szerepel nem tudsz mozdulni...). Mondani sem kell ez hell fokozatban minimum Darwin díjas (kb mint Iron maiden+Zeal).
Én a cold arrow vonalat ajánlanám, és strafe helyett inkább guided arrow, vagy méginkább multiple shot (itt nincs ''lock'').
Jah és ha íjazóst akarsz mindenképp szerezz be egy ilyent:
Buriza-Do Kyanon: [link]
Ha előbb szólsz nem adom el ezt sem:
Lycander's Aim:[link]
Na mind1 sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest