- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolloW
senior tag
válasz
neongorack #1274 üzenetére
2. kérdésedre: szép álom
-
HolloW
senior tag
Vagy >> [link]
-
HolloW
senior tag
[link]
Ez a pack vajon tartalmazza a LOD ot ?! -
HolloW
senior tag
Egy jó barátomtól ingyen megkaptam a Dio exp cd keyét, isten áldja
Na ''Let's rock!'' -
HolloW
senior tag
Végleg banolva lettem sajnos, rászánom magam lehet egy új dióra
-
HolloW
senior tag
Ha csak 1 hónapra banoltak, akkor nekem holnap jár le a ban, aztán megint mehet a menet, BAN ig
-
HolloW
senior tag
Kinyomja mostanába bneten és ki van rajtam kívűl banolva ?
-
HolloW
senior tag
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Hell Forge <<< High Rune
Törni megyünk Hell-re nem játszani. Csak a rúna kell amit dob.
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
Nem értem mit kell ezen kifejteni, mint már mondtam, felhúzol egy 1-es szintű karit haverod segítségével vagy éppen te magad (ha van 2 Lod cd kulcsod). Bemész egy olyan szerverre aminek az a neve, hogy ''Kill Baal Now'' vagy valami hasonló és vársz szépen Harrogathba mialatt partyba vagy és peace-elsz.
-
HolloW
senior tag
Jesz jesz jesssz, banoltak
Na irány a bolt másik cd keyért -
HolloW
senior tag
-
HolloW
senior tag
''I just woke up and judging the comments of our users warden was updated over night (as usual). Very likely, no European users were effected. Anyway, to all the complainers. The first post has a 24-fontsize red lettering saying this:
The new security feature is not a guarantee that you won't get banned (i.e. don't blame me) ''
forrás : gamemuchers
Ne hasznájátok a következő frissítésig a mh-t.
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
Valaki segitsen pls cuccolni, acc nevem : hollowniii
-
HolloW
senior tag
Mondtam, hogy várjatok estig, mert megjött a 6.0
Bővebben: link -
HolloW
senior tag
Ja aki használja az 5.1 es Easymapet-et az most estig bírja ki nélküle, mert érkezik az 6.0.
-
HolloW
senior tag
Bővebben: link
Ehhe -
HolloW
senior tag
Esett egy Mara !!
Mara's Kaleidoscope
Amulet
Required Level: 67
+2 To All Skill Levels
All Resistances +25
+5 To All Attributes -
HolloW
senior tag
Szájba vert WardenMuncher néha tevékenykedik és kidob a játékból, hogy a Blizznek a Wardenje ne vegyen észre
Azé léptem ki olyan gyorsan c4-exp -
HolloW
senior tag
For own risk.
HolloW
senior tag
Én is Hell baal ozok már egy ideje, de inkább mfelek mert ilyen fosti cuccokkal nem birok letelózni a tronehoz...
-
HolloW
senior tag
Hát nem vagy egy google
-
HolloW
senior tag
Valaki megtenné, hogy utána jár, hogy neki működik-é a mousepad 7.0 for 1.11 tört, thx.
Mousepad 1.11 mh tört
A hiba amit kíír, ha integrity scant csinálok.
HolloW
senior tag
Senki nem gamel ?
rejtett up -
HolloW
senior tag
Valaki megszánhatna mineket egy kis goldal
Game name : phhun
Pw : hun -
HolloW
senior tag
''Features :-
Reveal automap for whole act, including quest features, many shrines and cave/stairway level names.
Show all shrines on automap sooner than normal, each type with different graphics.
Full screen light radius, full infravision (see through walls) and sunny weather.
Show monsters, selected items, unopened chests and hostile arrows/bolts on automap.
Show special monsters and hostile players different colour on automap.
Show monster enchantments, auras and immunities on automap.
Change colour or hide selected items on ground.
Hide selected monster and missiles corpses.
Show rune numbers and number of sockets on items.
Virtual map scrolling, allowing casting or shooting at huge ranges.
Disable unwanted monster death animinations (eg shenk).
Change monster life bar colour.
Protect socketed items from accidental socketing.
Show if cow king killed in quest log.
View other players, iron golems, valkyries and shadow warriors/masters equipment.
Automatic exit game on low life and/or hostility.
Many settings configurable.''
Asszem ennyit -
HolloW
senior tag
Már elvonási tüneteim vannak, meg fogytam 20 kilót
-
HolloW
senior tag
'' More than 28,000 CD keys tied to these accounts have been disabled from Realm play on Battle.net for one month,''
Ma délután már elvileg jó lesz bár a Blizz nem hinném, hogy sietni fog a megnyitni az accokat.
c4-exp: Együtt kezdhetnénk majd egy karit, hogy szépen, lassan haladjunk.
for everyone: Adhatna valaki egy kis kezdő tőkét nekünk -
HolloW
senior tag
Nekem még most sem mükszik
Várok még 1 napot és veszek egy új diót... -
HolloW
senior tag
De írigyellek titeket nézzétek : Bővebben: link
1.11 es detectalhatatlan maphack
De azért csak saját felelősségre. -
HolloW
senior tag
''de 300 hozzászólásig jutottam, utálok olvasni.''
elég baj az
''-Single-ben nem is tudom kihasználni az ujításokat?''
Nem.
''-Én úgy vettem észre hogy az actbossok dropja rohadtul le lett gyengítve, hellen ölöm Andarielt és elszórva dob 1-2 normalos junikot, 100-ból egyszer meg dob valami jobbat.''
Ez eddig is így volt, én legalábbis nem vettem észre változást.
''A másik meg, hogy a countessnél eddig Amn rúna volt a legnagyobb amit dobott hellen.Ez csak nálam ilyen benga vagy mindenkinél?''
Szerencse kérdése. -
HolloW
senior tag
IK's Will
Defense: 160-175 (varies) (Base Defense: 35-50)
Required Level: 47
Required Strength: 65
Durability: 55
(Barbarian Only)
+4 To Light Radius
+125 Defense
37% Extra Gold From Monsters
25-40% Better Chance Of Finding Magic Items (varies)
+2 To Warcries Skills (Barbarian Only)
Socketed (2) -
HolloW
senior tag
Már csak 1 hét és újra bnet, elvileg
-
HolloW
senior tag
hupsziii
-
HolloW
senior tag
Nem vagyok a hybrid karik híve. Az a baj, hogy nagyon gyenge a frozen orb syn-je, max. olyan 600-as dmg sikerülhetne
. A Meteornak a dmg-e becsapódáskor max. olyan 4k lehetne, de tekintettel a nagy delay timera ez harmat gyenge
. Tehát vagy egy ágú sorcot csináltok vagy beszerezel úgy 8 skillert
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
Ez nagyjából érvényes 1.11-re is. -
HolloW
senior tag
hydra
A hydra synergikkel együtt sebez olyan 400-500 körül. Ha mf sorc akkor egyértelmű, hogy Blizzes sorc legyen, brutál 6k-s sebzést kilehet facsarni belőle.
Mf-sorcra leírom, hogy mi a jó eqiup.
HC Shako + p topáz
Skullder + p topáz
Maxos Nagel ring
Goldwrap
Egy Rhyme pajzs
Occu vagy Gull másodlagosban
War travi
Chance guards kesztyű
Egy rare amu ami all reses + 35 mf el
Mondjunk nem árt pár darab mf sc sem. Ilyen sorcom volt reset előtt
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
Elég érdekesen növekszenek az értékek
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
-
HolloW
senior tag
Lighting trapsin, ehhez sok skiller kell, hogy ütős legyen. -
HolloW
senior tag
hUPsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest