- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Nem tudom mennyi memória van a gépedbe, illetve milyen telepítést választottál. De ha esetleg nem maximálisat akkor azt érdemes feltenni. Esetleg még azt tudom elképzelni (ezek már csak tippek), hogy a op. rendszered nem szereti (ha esetleg vistád van fent), illetve fut valami a háttérbe. Más játék/program nem szaggat be?
-
AtHoS
nagyúr
-
diegho
nagyúr
néha igen, de én barbár vagyok és leütök mindent még akkor is ha meg kell szenvedni vele. Amúgy a barbár életképtelen /players 8-ban már normal végén is, legalábbis nagyon nehezen ment vele, de nightmare elején is már sokat kellett menekülni /players 4-ben viszont elég kellemesen elvagyok vele.
-
diegho
nagyúr
Hát fogalmam sincs, megnyitod a karakterlapot és elnyomsz egy frenzy-t majd nyomsz még és megnézed emelkedik-e az attack, bár szerintem nem. Haveromat tegnap este segítettem kicsit, most ért utol az amazonnal, ma lesz diablo kill, szerintem 15mp alatt meg fog halni
izual 8-9mp volt /players 8-al.
-
diegho
nagyúr
frenzy barbit legjobban egy kombájnhoz lehetne hasonlítani, kell mellé még egy war cry és persze a harc elején egy battle orders, hogy legyen bőven hp. Most 40-es a barbim, össze vissza mászkálok vele, hol pike-al + whirwind, hol frenzy + 2 kard.
Csináltam egy palát is, 17-es és túlvan a 100. sárga droppon... komolyan mondom 5 percenként fel kellett vinnem a cuccokat eladni. Megyek a semmi közepén, van pár fallen, kinyitom a ládát erre 4 sárga
jön 5 dög, megölöm őket megnyomom az alt-ot erre 2 sárga. Na mondom kész vége ilyen nincs
-
sumdudum
tag
ezzel csak aza baj hogy diablonak 75% resistje van a tűzre plussz oda is szaladgál hozzád
a tűzes villámos infernójára meg nem hatnak a resistek
az amazon meg izomerős a lightningos dobálásával ha a bónuszt adó skillek is kivannak fejlesztve, nahh meg persze jó cuccok kellenek hozzá..
-
diegho
nagyúr
már én is raktam rá. blizzard elég keményen sebez, sok dögöt 1db megöl players8-ban is, még mindig 11 skillpontom van
energy shield-re nem is raktam még, majd később, ha kell, inkább megcsinálom lassan azt a fire-os botot és játszok egy kis rohangálósdit:
blizzard lelassítja a tömeget
meteor odacsap jó nagyot
glacial spike megállítja a maradékot
meteor leszedi őketén gyűjtöm a gemeket is azért, ha itemeket akarok mixelni oda kellhet.
-
L4D1K
őstag
Én nem tudom merjek e mégegyszer komolyabban nekiesni
Sajna előzö 2 karim elúszott azon h nyaralás miatt nem tudtam 10 napig hozzányúlni a bnet accounthoz, ezért elküldte a bnet pihenni a barbár+amazon kettősömet, végérvényesen...A barbár lvl 82 full IK settben, az amazon lvl 79 full M'avina settben futott. Kár volt értük.
-
Muton
addikt
rasha(portállal kell kezdeni, aztán tőzfallal bontani amíg a láncoskutyádat csapja. a halála után téged fog. ki kell hózni 8 100% regenerálóval, ha kevés, akkor meg irány a portál: láncos felélesztése, új potionok betárazása) és addig hívod meg újra a rasha() függvényt, amíg meg nem döglik
én így szoktam átvészelni a dolgot -
diegho
nagyúr
a többi skillpont majd szépen elosztódik, ha szükség lesz rájuk valamikor. Természetesen kelleni fog pár pont a static field-re a főellenfelek ellen és majd energy shield. Jelenleg 1 pontot se tettem még a HP-ra, de azt is azért fel akarom majd tolni, mert kelleni fog majd később.
/players x annyit tesz, hogy a játék úgy érzékeli, hogy többen játszotok, ergó erősebbek lesznek az ellenfelek, több pénzt dobnak, nő a cucc találási esély is. Kis dögök ellen jó dolog, viszont egy duriel-nek nem igazán fogok /players 8-al nekifutni, mert ott nincs hely elrohanni.
-
diegho
nagyúr
17-es jelenleg a sorcim, van neki osztva 8pont a warmth-ra és semmi másra
botból 2-es ice blast és azzal megyek, eddig nagyon simán ölök mindent. /players 8 parancsal ofkóz, most értem be az kolostorba vagy mi, andariel előtt bőven meglesz 18-as sőt lehet 20-as is, skilleket meg elosztom szépen és csinálok egy botot ezekkel a statokkal:
Leaf 2 Socket Staves* (Not Orbs)
Tir + Ral
Adds 5-30 Fire Damage
+3 To Fire Skills
+3 To Fire Bolt (Sorceress Only)
+3 To Inferno (Sorceress Only)
+3 To Warmth (Sorceress Only)
+2 To Mana After Each Kill
+ (2 Per Character Level) +2-198 To Defense (Based On Character Level)
Cold Resist +33% -
diegho
nagyúr
én ezt a hero editor okosságot használtam, pont most reseteltem a barbárom skilljeit és osztottam újra, viszont cuccot nem tudom hogyan lehet adni a karakternek vele, sikerült egy stat nélküli kalapácsot adnom már, szóval hagyom a fenébe.
Mefisztóztam kb másfél órát, kaptam is 3 arany cuccot abból egyet használok is (scale mail) meg egy rakás sárgát, de volt olyan köröm amikor az összes felvett cucc nem ért 10k aranyat
most azzal szórakozok, hogy a highland-en az első küldö főnökét ölögetem meg, ott is náha jön 1-2 jobb cucc.
-
diegho
nagyúr
nem sok pénz vennék is, csak szombat délután van és a határtól 10km-re lakok és 1 órán belül szeretnénk játszani, csupán ennyi gondunk van
ha nem jön össze a dolog akkor mindegy, majd játszunk máskor, pedig direkt ezért hoztam egy wifi routert is haza, hogy a laptopot még kötögetni se kelljen.
-
-
Fuck3r
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest