-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
Hát pocsék egy dolog mh nélkül mf-elni.
Mostanában nincs is túl nagy kedvem a dióhoz.
-
c4-eXp
aktív tag
Na akkor valaki árazzon már be nekem 1-2 dolgot plz.
offensive aura skiller +11 life-fal
nataly sisak
demon machine (ez lehet nem ér semmit)
tal öv
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
válasz
sumdudum #1102 üzenetére
Bővebben: link
Ingyenes, és eddig nem buktunk le vele. Eddig... -
c4-eXp
aktív tag
Na, ez a mai mf-elés azt hiszem meghozta a gyümölcsét.
Nm-en ölöm mephit, erre kidob egy junik ringet. Mondom biztos nagelring, nézzük meg. Hát nem az volt, hanem egy raven frost.
Ráadásul 20/247-es, amire nekem azt mondták a chaten, hogy legalább istet ér, mivel ugye ez már szinte perfect (20/250 a max). Szóval jó nagy mákom volt, már csak ügyesen el kell tradelni.
Ja, egyébként van egy olyan érzésem, hogy nem fog sokáig tartani az öröm, mivel ezt az easy szart használom.Igaz, hogy írták, hogy van benne anti-detection kód, meg minden szar, de szerintem holnapra már bannolva leszek.
-
c4-eXp
aktív tag
Nah, tradeltem egy frostburnt. Egy magewrath-ért vettem. Jó üzlet volt?
-
c4-eXp
aktív tag
Na beregisztráltam a gamemunchers.net-re, de azt írja, hogy nincs jogosultságom megtekinteni a topikot. HolloW, nem tudnád áttölteni nekem msn-en az mh-t?
MOD: Ja, kösz a linket.Még nem láttam ezt az üzit a postolás előtt.
MOD2: Hű bazz, de ez easymap.
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
Hát ez qrva jó, nem müxik a maphack. Amikor elindítom, kiírja, hogy d2maphack.dll not found, pedig ott van.
-
c4-eXp
aktív tag
Neszójjábe!
Egyébként kösz a linket, de sajnos azt írja ki, hogy nincs jogosultságom a topikhoz (gondolom mert nem vagyok regisztrálva). Na mind1, találtam egy másik oldalt: Bővebben: link. Innen töltöttem le, de még nem mertem kipróbálni, mert félek, hogy megint rákefélek. -
c4-eXp
aktív tag
A qrva anyját a blizzardnak, már bocsánat. Nagyban pindlerunozok, erre: your connection has been temporarily restricted from this server, please try to log in at another time.
A szerverekre szarnak magasról, így inkább letiltják azokat ideiglenesen, akik túl nagy forgalmat csinálnak. -
c4-eXp
aktív tag
Na lvl71.
Viszont cuccok terén még mindig elég gyatrán állok.
De van már egy 3 soxos sisakom benne 3 ptopazzal, ideje hasznát venni.
-
c4-eXp
aktív tag
Na én lvl48 vagyok, és végre tudok nm-en baalrunozni
Találkoztam egy tök jó fej magyar gyerekkel, sokat segített. Viszont a cuccaim még mindig iszonyat gányok.
Még mindig a sigon pajzs viszi a pálmát.
MOD: Ja, Anyatól kaptam egy egész jó kis orbot (+2 cold skill levels, meg egyéb nyalánkságok).
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
Na lvl42 vagyok, nightmare den of evil quest kész.
Viszont nagyon csicska cuccaim vannak.A legjobb a sigon pajzs a +1 skill levels miatt.
Hollow te hányadik szintű vagy?
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
Na gyűljünk már össze egy közös játékra!
Remélem van kedvetek hozzá.
-
c4-eXp
aktív tag
Emberek! Lejárt a ban!
Let's rock! -
c4-eXp
aktív tag
Hát szerintem még várj egy-két napot, csak aztán rendelj. Azt írják, hogy az egy hónap becslés, tehát lehet, hogy még pár napot kell várni. Egyébként megnéztem a magyar diablo oldalt, és azt írták a fórumban, hogy még senkinek se járt le a ban, pedig már ők is számítottak rá. Nem hiszem, hogy mindannyian permanentet kaptak volna. A blizzard egyszerűen lusta, és baszik a játékosokra, de én azért reménykedem benne, hogy rövidesen unbannolnak.
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
Na bameg, jól emlékeztem.
Currently all CD-Keys banned from play on Battle.net are the classic Diablo 2 CD-Keys and not Lord of Destruction expansion keys, however this is subject to change in the future.
Status for a banned CD-Key is not available and contact made to Blizzard support will not provide you with a result of a temporary or permanent ban status on a CD-Key. In order to find the status of a banned key it will be necessary to wait 1 month to see if the key is unbanned at that time. If it is not unbanned after 1 month, the CD-key is permanently banned. Please keep in mind that the 1 month timeframe is an approximation.
Az uccsó mondat a lényeg. -
c4-eXp
aktív tag
Ez jó 5let.
Én asszem sorcot csinálok, de nem biztos.
Még nálam sem müxik a bnet, de attól félek, hogy lehet ma még egyáltalán nem is fog. Valahol olvastam (talán pont a blizzard oldalán) a ban után, hogy az 1 hónap az nem biztos, hogy pontos idő, és lehet, hogy valakit csak később szednek le a ban listáról. Tehát ilyen egy-két napos eltérések benne lehetnek a dologban. Ezt mutatja ugye az is, hogy nem adtak meg konkrét dátumot, csak annyit mondtak, hogy 1 hónap. -
c4-eXp
aktív tag
Lassan bnet fan club lesz ebből a topikból.
-
c4-eXp
aktív tag
Szerintetek mi lenne a legideálisabb felépítés egy mf sorcnak? Én most erre gondoltam, hogy kéne csinálni egy ilyen karit: frozen orb 20, ice bolt 20, fire ball 20, meteor 20, teleport 1, shiver armor 1, energy shield 1, fire mastery 1, cold mastery maradék. Vélemények?
-
c4-eXp
aktív tag
Nah, ha már act5-ben vagy, akkor csak ancikat kell leverni, aztán lehet baalrunozni.
Csicskát sorcinak szerintem 2 félét érdemes venni. Vagy vegyél act5-ös barbárt, mert az jól bírja az ütéseket, és gyorsan regenerálódik, vagy pedig nightmare! act2-es defensive aurás faszit. Az azért jó, mert nightmare fokozaton a defensive aurásnak holy freeze-e van, ami nagyon hasznos tud lenni.
Konkrét cuccokat most nem nagyon tudok javasolni, hogy miket kéne ráadni. Általános szabály, hogy érdemes ethereal cuccokat adni neki (ha van), mivel a csicskánál nem romlanak a tárgyak. -
c4-eXp
aktív tag
Hú bazz, qrva jó ez a trapassa. Már lvl33, és úgy darál, mint állat.
Pindle-t lazán lenyomja players 8-ban, meg se tud szólalni. Shadow master nagy jó, azt tuti felfejlesztem magas szintre. Valamint ez a lightning sentry nagyon brutális. Lepakolok belőle 5-öt, eszméletlen pusztítást csinál. Ha valaha lejár a ban, akkor bneten az első karim biztos egy trapassa lesz.
-
c4-eXp
aktív tag
Már leírták párszor.
Ezt olvasd el: Bővebben: link
Mivel hellen vagy, már te is elkezdheted gyűjtögetni a kulcsokat. -
c4-eXp
aktív tag
Valaki tudna nekem adni egy jó trapassa fejlesztési útmutatót? Jelenleg lvl15, és 8 skill pont nincs elosztva. Tehát valszeg még nem tettem rossz helyre pontot, mivel csak az előfeltételeken van.
-
c4-eXp
aktív tag
Nekem ma esett egy DOL.
Mondjuk az se olyan nagy szám.
-
-
c4-eXp
aktív tag
Nekem eddig UM volt a legnagyobb rúnám.
Egy shako-ért kaptam, gondolom nem volt rossz üzlet.
Most pedig egy láma kérdés. Valaki meg tudja mondani, hogy mi az a HR? Mert már láttam párszor diablo chaten, meg fórumokon, de nem tudom mi az. -
c4-eXp
aktív tag
Hmmm, szóval hellen szopni fogok?
Egyébként AR-el nincs nagyon gond, mivel blessed aim aurás mercenary-t viszek magammal. Hát biztos jobb lett volna egy zeal+fanaticism combo, csak most ki akartam próbálni ezt a fejlesztést is, mivel ez nem olyan hétköznapi.
-
c4-eXp
aktív tag
Single-ben fejlesztek egy palát, és véleményeket kérek.
Na szóval, az a terv, hogy: zeal-20, sacrifice-20, holy freeze-20, cold resist-20, salvation-20, maradék holy shield. A zeal az alaptámadás, aurának pedig a holy freeze van benyomva. Ez így életképes? Vagy nagyon nagy hülyeség?
-
c4-eXp
aktív tag
Nem akarlak elkeseríteni, de ha még találsz is olyan kardot, amilyet szeretnél, akkor is nagy valószínűséggel sz@rt fog belőle csinálni karcsi. Legalábbis nekem ezek az imbue-k eddig nem nagyon jöttek be. Viszont most kraftoltam egy egész jó blood kesztűt.
Van rajta többek között 10% crushing blow.
-
c4-eXp
aktív tag
Nyomnám én bneten, ha nem lennék bannolva.
Single playerben sajnos minden nehezebb. Nincsen jó kis baalrun, nincsen húzás, minden főszörnyet egyedül kell kinyírni, nem lehet tradelni, stb.
És még több, mint egy fél hónap van hátra a banból. Hacsak nem permanentet kaptam.
-
c4-eXp
aktív tag
Nah valaki plz mondja már meg, hogy nightmare-en andynál érdemes mf-elni? Vagy semmi értelmeset nem lehet találni még ezen a szinten, és inkább menjek tovább?
-
c4-eXp
aktív tag
Nightmare-en andynál érdemes mf-elni? Mert gyorsan le tudok hozzá jutni, mivel jelenleg (sajnos) single playerben tolom a game-et, és itt ugye megvan a térkép. Act2 közepén járok, és lusta vagyok elmenni mephisto-ig.
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
Bocs mester, hogy ki szoktam nyírni nihlathakot, de látod, én már csak ilyen amatőr vagyok. Tény, hogy nem a battlenet-en nőttem fel, így nem vagyok ''marha nagy dios''. Úgy látszik akkor ez csak az én hülyeségem, hogy szeretem kipipálva látni a questeket. Nah mind1, te nyertél, bebizonyítottad, hogy marha nagy dios vagy, én meg kis amatőrként fejet hajtok előtted...
De inkább fejezzük be ezt, mert semmi értelme.
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
Tudna valaki linkelni egy oldalt, amin árakat találok? Van egy jó oldal, de sajnos már nincs meg a címe. Annyira emléxem, hogy szép piros háttere volt
, meg valami olyasmi volt kiírva felülre, hogy ''the new age of diablo gaming''. Sehol sem találom.
-
c4-eXp
aktív tag
Az egy dolog, hogy úgy is nyitva marad a portal, de azt ki nem sz@rja le. Nihlatlakot általában ki szokták nyírni az emberek, így az senkit sem érdekel, hogy nyitva marad a portal, ha nem nyírod ki. A lényeg az, hogyha kinyírtad nihlatlakot, de nem aktiváltad a wp-t, akkor megmarad a portal.
-
c4-eXp
aktív tag
Nah megérkeztek a nálam jobban hozzáértő emberek.
-
c4-eXp
aktív tag
Hűha, ez nehéz kérdés, mert barbár témában nem nagyon vagyok otthon, elég keveset játszottam azzal a karival. Ha a sword mastery-re kezdtél el pakolni, akkor azt érdemes kimaxolni. Valamint minden passzív képzettségre tegyél legalább egy pontot (a weapon mastery-k kivételével, mert ugye kardot használsz). Támadási skillnek talán jó a concentrate. És akkor ugye érdemes a syn-jeit is kimaxolni. Ez azért is jó, mert így lesz berserked is, ami hellen jól jön a fizikai immunisok ellen. Valamint lesz magas szintre fejlesztett battle orders-ed is, ami szintén hasznos, mivel ad sok manát, meg életet. Nah kb. ennyi lenne, de biztos más tudna jobb tanácsokat is adni.
-
c4-eXp
aktív tag
Yuheeee!
Már lvl32 a single playeres paladinom. Baalt egész könnyen sikerült kinyírni, csak a bérencre nagyon kellett vigyázni, mert mindig bele akart sétálni baal infernojába.
-
c4-eXp
aktív tag
Pindle: act5-Anya portalon bemész, és ott van egyből a templomon belül
Eldrich: act5-Frigid highlands waypointtól kicsit mész felfelé
Shenk: act5-Frigid highlands waypointtól vissza a Bloody foothillsre
Ja, ha azt akarod, hogy Anya portálja nyitva maradjon, akkor ne aktiváld a Halls of pain waypointot. -
c4-eXp
aktív tag
Hát figy, erre azt tudom mondani, hogy gyűjteni kell a perfect topazokat, valamint keresni hozzá 4 socketes páncélt, 3 socketes sisakot. Ezenkívül jól jön minden kiegészítő, ami mf-et ad. Ezeket felaggatod magadra, aztán irány mefisztó/pindle/eldrich/shenk... Amelyik tetszik.
-
c4-eXp
aktív tag
Engem meg az dühít a legjobban, hogy pont azon a qrva napon kellett kipróbálnom a maphacket, amikor ''razzia'' volt. Nem vagyok egy nagy diós, de azért már megvan egy ideje a játék, és eddig sose használtam mh-t. Nah mind1, egyébként jó dolog a maphack, remélem 1 hónap alatt, amíg nem tudok gémelni, kidobnak valami megbízhatót.
-
c4-eXp
aktív tag
-
c4-eXp
aktív tag
Várj, most, hogy olvasom, könnyen lehet, hogy nem permanent bant kaptál. Mert az accountodra írták, hogy permanently banned. De azt ki nem sz@rj@ le, a lényeg a cd-key. Szóval lehet, hogy 1 hónap múlva már simán tudsz egy új accountot csinálni. Nah mind1, gondolom nem nagyon érdekel, mivel már megvan az új diód.
Egyébként most single-ben nyomom, már van egy lvl8 nekróm. Megyek tristrunolni. -
c4-eXp
aktív tag
Én is ezen a véleményen vagyok. Mostanában már rohadt kevesen veszik a játékot, mivel ugye nem valami új. De ezzel a húzással most egy csomó fanatikust arra kényszerítettek, hogy újra megvegye. Na mind1, nálam nem jött be a számításuk, én megvárom az 1 hónapot.
Remélem az enyém nem permanent.
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
sumdudum #378 üzenetére
Hát igen, blizzard sz@rik magasról a játékára, de büntetni azt tud. Tényleg eszméletlen, hogy néhány dolog mennyire nincs kidolgozva a dióban. Szerintem egyébként kéne csinálnia blizzardnak egy szavazást, hogy legyen-e legit a maphack, vagy valami ilyesmit. Mert 36000 account tényleg árulkodik valamiről. Lehet, hogy hülyeség, de csak egy 5let volt.
-
c4-eXp
aktív tag
Itt olvasd el a news-t. Nem hiszem, hogy mi a 3000 közé kerültünk (akik permanent bant kaptak), mivel ott a régóta cheatelők vannak. Azt meg egy fórumon olvastam, hogy néhányan új account-tal se tudnak open bnet-re menni. Na valószínűleg ők kapták a permanentet. Én fel tudok menni új account-tal open bnet-re, szóval reménykedem. Mondjuk elég durva is lenne, ha ezért permanentet kaptam volna, mivel tegnap használtam életemben először maphacket. -
c4-eXp
aktív tag
Na végre valami jó hír. Valószínűleg csak egy hónapra bannoltak minket a bnet-ről. Próbáljátok ki, hogy csináltok egy új accountot, és ha azzal fel tudtok menni open bnet-re, akkor valószínű, hogy nem permanent bant kaptatok.
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
Hát asszem az én diós pályafutásomnak vége.
További jó játékot mindenkinek.
-
c4-eXp
aktív tag
Ez nagyon súlyos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest