- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
sumdudum #1873 üzenetére
tény hogy a pala a védekező aurájival meg azzal hogy mondjuk pajzsot adsz a kezébe elég nagy előnyre tesz szert DE én akármelyik ellen kimernék állni a régi barbimmal...amit ha megtalálok akkor majd nyomatok pár képet róla...jah hell...most ez hirtelen nem ugrik be mit is jelent --> baal előtti utolsó csoporton 8as játékba de már legalább 50szer vittem végig mindig uj fejlesztésü barbival a gamet normal,nightmare és hell fokozaton de még egyszer se jelentett semmi akadályt azzal a skill kombival amit sokszor ajánlok...főleg ha mázlim is van és kapok jó cumókat...
jah meg nézted a képeket amiket linkeltem mostanság?
ha ugy megtudtam csinálni a gamet akkor szerintem semmi nem jelenetene megoldhatatlan akadályt...pl normalon az első falu már tele van Andariellel...nézz pár képet azok közül amit linkeltem
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest