- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
TrollBalint #4465 üzenetére
Hali!
Nahh nagy nehézségek árán sikerült frissíteni a drivert. Az a fekete négyzetes villogás megszünt, de még mindig rettenetesen szaggat a játék. Fura, hogy egy 2000es játékkal nem lehet játszani rajta. Remélem lesz rá vmi megoldás.
Üdv! -
Shoo
senior tag
Majd igyekszem leszedni a legfrissebb drivert, mert Bicskén vagyok és a vodának épületben csak gprs-es nete van. Sajna a teszt után csak a 3d-s opciót ajánlotta fel. Amugy a sok próbálgatás közben sajna már nem ismeri fel a betöltött cd-t a játék, csak installálni tudom. Remélem ezzel is sikerül majd vmit kezdenem.
Köszi a hsz-eket!
Üdv! -
Shoo
senior tag
Hali!
Lenne egy olyan gondom, hogy...
Múlthéten vettem egy 10"os Dell Mini gépet (n530as proci, intel gma 500as kártya), mivel nincs benne meghajtó, ezért az eredeti cd-im beisoztam. Feltettem a játékot és sikerült is elindítani, de elindítás és az intrók után belassul a játék és fekete képkockák tünedeznek fel a képernyőn, olyan intenzitással, mintha frissítene a képernyő.
Tudom, hogy nem kell sokat várni az integrált kártyáktól, de azért ennyit csak lehetne
Tud valaki, valamilyen megoldást?
Jahh a cd be van töltve a játékhoz, de gondolom nem ez a gond...
Előre is köszi!
Üdv! -
Shoo
senior tag
Hali!
Lenne egy olyan gondom, hogy...
Múlthéten vettem egy 10"os Dell Mini gépet (n530as proci, intel gma 500as kártya), mivel nincs benne meghajtó, ezért az eredeti cd-im beisoztam. Feltettem a játékot és sikerült is elindítani, de elindítás és az intrók után belassul a játék és fekete képkockák tünedeznek fel a képernyőn, olyan intenzitással, mintha frissítene a képernyő.
Tudom, hogy nem kell sokat várni az integrált kártyáktól, de azért ennyit csak lehetne
Tud valaki, valamilyen megoldást?
Jahh a cd be van töltve a játékhoz, de gondolom nem ez a gond...
Előre is köszi!
Üdv! -
Shoo
senior tag
nahh a kanyonban voltam és nem lett meg(2db volt az előtte lévőből és nem jött 3.
) de becsületből ha meglesz eladok 1et
uhh nagyon durva lett az inferno, 28as szintü, visszamentem andarielhez benyomtam a players 8at és ráfujtam...2mp nem volt -
Shoo
senior tag
nahh inferno kimaxolva
arcaneban járok és még mindig nincs ral rúnám
ha a tombokig nem lesz akkor pakolok a barbitól rúnát
amugy 1.10 utána runeword wizard van? vagy hasonló mert ugy jobban lehetne másra gyűjteni
húúúúúú találtam jó sphere-t..azzal müxik a leaf?
-
Shoo
senior tag
itt az amulett
-
Shoo
senior tag
válasz
Sirandrish #2815 üzenetére
igen...felfelé kompatibilis
-
Shoo
senior tag
nahh tir már van hála a cubenak
még egy ral kéne...
-
Shoo
senior tag
nahh kb 2 hét után ujra előveszem
végre van időm
meg tudnám csinálni a sorcinak a botot ha a barbimtól átpakolnám a rúnákat, de akkor elveszne a keresés élvezete
szerintetek?
jahh és druidával hova érdemes fejlődni?
-
Shoo
senior tag
válasz
Sirandrish #2707 üzenetére
126, 34es energyvel 60as szinten
-
Shoo
senior tag
vistaval nyomulok és ati kártyával
esetleg ha passzív a vga akkor lehet melege van akkor lecsökkenti a teljesítményt....
talán 1.12 patch kéne mert lehet vmit nem kezel a játék, vistara sp1, és ugye vista miatt min. 1 giga ram
én nem nézem az fpst szépen folyamatosan megy...remek kis gépem lett...1000hála dieghoéknak hogy volt türelmük a hülyeségeimhez és kitartóan ajánlották a cuccokat(már csak uj memória kéne)
még talán annyit hogy torrentezés közben jáccom és full le és feltöltéskor is folyamatos ez nálam 1megabájtot jelent le és fel másodpercenként -
Shoo
senior tag
hali! hát a több felbontásos dolog az nemhiszem, hogy létezik, mert ahhoz kompletten át kell írni egy játékot, de a 640x480 az már nagyon durva, az alatt nem is szoktak ekkora nagyságú játékot kiadni. flashek vannak kisebbe is nahh, de azokat feldobják netre nem kiadják. D2 Accelerator a neve a gyorsítónak, de még sose kellett használnom... hát ha p3as gépnél rosszabb géped van akkor előfordulhat hogy szaggat de afölött máshol kell keresni a problémát szerintem.
-
Shoo
senior tag
válasz
sumdudum #2629 üzenetére
hát....a 60as barbár karakteremmel még normálon ijjal vertem meg
kapott egy fasza ijjat és gondoltam nem kockáztatok feleslegesen és talán 1x kijött a körből...maj tolok kicsit static fieldre
van még időm...az olyan képesség mint barbárnak a frenzy? ha többször elcastolom akkor többször veszi le a cuccost?
-
Shoo
senior tag
nahh megvan, 20. szint 15+3 az inferno /players 8al 1 városlátogatás és kb 6 rejuv olyan 2 perc, simában 2 kicsi heal és kb 5mp várakozás
299-326 tűzsebzés mpnként
-
Shoo
senior tag
hehe...én csak infernora gyúrtam eddig....14+3as mikor visszaléptem elfelejtettem beírni a players8at és ugy mentem be inner cloisterből a kápolnába egyből észrevettem mikor az a főnök támadott...1 mp alatt meghalt
mondjuk mpként 280-300 között sebzek
...nemsoká andariel előbb players8 majd simán
-
Shoo
senior tag
megéri még drágaköveket gyűjteni? a diii-n nem találtam semmi extra receptet...
-
Shoo
senior tag
ajh kidobáltam mindent a földre mert tele volt a láda erre az összes rejuv eltünt
-
Shoo
senior tag
nahh megvan az első set cucc, Arctic furs, Hole Level 2ben
-
Shoo
senior tag
hmmmmmmm fagyasztós varázsló? most nem vok képben hogy mire gondolsz
hol lehet olyan zsoldost szerezni?
magyarítás: hát ehhez a játékhoz nem nagyon kell magyarítás a start gombot szerintem mindenki megtalálja...amiket meg rizsáznak az felesleges, a tárgyaknak meg olyan magyarítása van hogy hajaj...bár ez is egy megoldás ha röhögni akarunk a játékon
-
Shoo
senior tag
hehe nálam meg fordítva. zsoldos fagyaszt én meg "megyek" és lehányom
nem kell sokat menni mert a 15"os moncsin az inferno csóvája már végigér
ha igy haladok diablot már a kapuból fogom támadni
szerencsére olyan nagy a sebzése az infernonak hogy még kitudom vele védeni a multitámadást
. jól néz ki amikor jönnek vagy 10en én meg fogom és meglóbálom a csóvát azok meg egyből hullanank
majd igyekszem megtartani az amazont csak félek gyenge lesz:S
-
Shoo
senior tag
nekem bevált...sose az volt a taktikám hogy minél előbb elmenjek a legtovább szépen végig mindenkit kinyírtam és akár egy nagyobb szörnyhöz többször is visszamentem(most pl blood raven) nem nagyon érzem nehéznek ezt a játékbódot...vagy itt még tul jó a sorcim
D eddig csak 1x haltam meg mert körbevettek. általában ilyen 16os szinten szoktam átmenni act2be...kiváncsi vagyok most mikor fogok
rendesen infernora gyúrok és már 13as szintü persze plusszokkal és ha meglesz a 2 rúna akkor még plusz 5 megy hozzá
az érdekes lesz mert már most 220-250 között sebzek asszem először igy fogok andarielnek nekiesni
majd kipróbálom milyen "normálban"
2597: igen jó is lenne ha sorcinak két fegyver lehetne a kezében
-
Shoo
senior tag
jajaj 16os vagyok black marson és még csak 1 rúnát kaptam de nem olyat ami kéne...a bot már megvan már csak 2 rúna kell
egy másik karinál lenne csak nemtom áttenni normálisan, de inkább kivárom azt a két rúnát
-
Shoo
senior tag
hogy kell beírni? mert beírtam és nem nagyon vettem észre különbséget csak mondjuk talán több volt az ellenfél...
"F:\RPG\Diablo II\Diablo II.exe" /players 8 -direct -txt most igy néz ki a cussosmert gondoltam kipróbálom amit elóbb linkeltem...vagy vegyem ki mert azzal nem megy? -
Shoo
senior tag
hát én ma kezdek egy uj varázslót...hangyányit korcs lett szegényke és normálon tal rasha tombjaiban percenként hal meg...ami tuti: ne lightningos legyél, cold vagy fire mindkettőben a 6os szintü varázslatok között van brutális sebzésű skill(inferno pl) most majd azzal próbálkozom csak előtte megnézem mivel is kezdjek hogy ne legyek gondba a rezisztens főnökökkel...csak akkor van gáz ha közelharc van pl act 2 "maggots lair" vagy hogy írják...hivatalos oldalon hol vannak a rúnaszavak?
találtam egy ilyet hátha kell vkinek
-
Shoo
senior tag
köszi...utána már én is találtam egy működőt..de nagyon vadállat dolgokat lehet vele művelni...nekem meg egy olyan kellett volna amivel hasonlóan lehet osztani a skileket mint a játékban...de mind1 mert igy is meg lehet csinálni csak kicsit jobban oda kell figyelni hogy miből mennyi lehet
-
Shoo
senior tag
vki mondjon egy működő karakter editort amivel ki tudnám próbálni hogy az uj karakterem milyen irányba fejlesszem és persze letölthető legyen az editor
-
Shoo
senior tag
jahh ez az 1.12 elég karcsu, act 2ben vok a sorcival 20. szinten és eddig 2 arany cucc volt az első olyan 15ös szintnél és olyan dolgokat adott hogy a 6os szinten jobb tárgyakat veszek és még nem kaptam set cuccost...és persze olyan +30%os a magic item findom... régebben 1.11 alatt a barbárom, ami már 60as szintü megkapta a barbár szettet de nem jó egybe az egész, elég a tökfödő meg a páncél...
-
Shoo
senior tag
az én véleményem az hogy ha elindul a nem eredeti kóddal akkor esetleg hálózatban vagy hamachival talán lehet sikerül de még nem próbáltam soha, de sok ember szerint a hamachival minden ilyen dolgot meg lehet oldani
ha sehogy se megy akkor meg szerintem nem tul sok pénz az a 3k az eredetiért kieggel együtt -
Shoo
senior tag
hali diegho!
én csak 1x használtam modot és szerintem nem jó modolni...de amit használtam az a seven lances(sevenlances.com) egész jó volt és ugy emlékszem nagyon sok szett cucc van benne
Fuck3r:nem müxik ez az infos oldal...nemtom de vmiért nem lehet megnyitni a linkeket nemtok regelni se csak a főmanüben tok kolbászolni...
-
Shoo
senior tag
én még mindig keresnék vmi jó adatbázist amiben rúnaszavak és hasonlók vannak...esetleg uj craftok
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Könyvajánló
- Renault, Dacia topik
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest