- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Integra #1076 üzenetére
Bocsi,ez nagyon láma lesz,de mi az a runeozás?
/A tűz a legersebb,aztán a villám,aztán az Ice mage?/
Kezdek elbizonytalanodni,hogy maradjak e ice mage,vagy váltsak.
/Amúgy 1 paladin,1 barbár,és a Nekro társaságában szoiktam nyomulni/
Azokat ez emlegetett kulcsokat mikor kapom meg,amivel az überbossokhoz mehgetek? /Uh,és a Tehenekhez hogy juthatok be? Bocsi a sok kérdésért csak már régen játszottam,és sokat felejtettem/
[Szerkesztve] -
válasz
Integra #1068 üzenetére
Én találtam lan partyn olyan botot,ami adott +1 skillt mindenemhez /1 kezes/ meg pár mannás gyűrűt /+40 mana kb mind1ik/.Erőre én nem raktam sokat,mert azokat a demon-os cuccokat használom,igy nem kell sok.Energy shieldet te nem használsz?
Szerk:A Cold Mastery-t érdemes fejleszteni?
[Szerkesztve] -
sumdudum
tag
Nightmare-n Baalrunoknál rengeteg 4 likas kristály kardot dobál! amugy pajzsba is jó a szó csak pajzsba reziszteket is ad.. a helyes sorrend pedig : Tal Thul Ort Amn
más: megvagyok döbbenve 300MFel Hellen Andy + Mephi nem dob semmit!még Andy dobál hébe hóba normálos junik tárgyakat dehát azzal megkitörölhetem... Mephi meg csak Rare-t grrrrrrrrrrrr... ha nem változik a helyzet lehet hogy inkább eladom az IK set-et..
-
sumdudum
tag
csak aza baj hogy az barbár fejfedő..
nekem meg máá megvan az egész IK bíbíí..
amugy kulcsokkal még mindég jól lehet kereskedni, bár én sem tudom megölni Nihlathakot (majd talán most a barbárral megpróbálom.. szóval én így szoktam csinálni hátha valakinek segítek vele picit..: összeszedek 3 terror és 3 hate kulcsot, Dest kulcsot meg veszek mer ugy gyorsabb (1 dest key = 1 Pul), de persze 3 kulcsért is lehet kapni Dest key-t.. szal eladom a 3*3 kulcsot egy Malért( ha szerencsénk van Ist-et is kaphatunk érte) a mal meg ugye két um azaz 4 pul tehát nyertünk rajta 1 pult.. kicsit hosszadalmas de egy nap alatt egy Mal rúnát lehet belőle profitálni..
más..: ugye mondtam hogy megvan az IK és télleg jó MF-elni vele(pláne két Ali babávalcsak hiányzik a teleport
Amugy megéri az Ali babába 4 istet tenni? (+120% mf) most ojan 260 %om van és még nem tettem Topázt az IK armorba...
-
c4-eXp
aktív tag
Nah, ha már act5-ben vagy, akkor csak ancikat kell leverni, aztán lehet baalrunozni.
Csicskát sorcinak szerintem 2 félét érdemes venni. Vagy vegyél act5-ös barbárt, mert az jól bírja az ütéseket, és gyorsan regenerálódik, vagy pedig nightmare! act2-es defensive aurás faszit. Az azért jó, mert nightmare fokozaton a defensive aurásnak holy freeze-e van, ami nagyon hasznos tud lenni.
Konkrét cuccokat most nem nagyon tudok javasolni, hogy miket kéne ráadni. Általános szabály, hogy érdemes ethereal cuccokat adni neki (ha van), mivel a csicskánál nem romlanak a tárgyak. -
c4-eXp
aktív tag
Már leírták párszor.
Ezt olvasd el: Bővebben: link
Mivel hellen vagy, már te is elkezdheted gyűjtögetni a kulcsokat. -
-
HolloW
senior tag
Az arany nem ér semmit a játékban.
Runát runáért szoktak venni pl. ha írnak ilyet, hogy Offer Gul, Need Ist Mal, akkor az egy jó üzlet, mert 2 Ist egy Gul, tehát nyertél egy Mal-t .)
Vagy jobb tárgyakat is szoktak venni az emberek, ha perfect, akkor pláne. Pl. egy P HQ Shako-ért adnak Umot vagy egy P Arachért is adnak Umot. A játék közben nem nagyon érzed meg szvsz, ha perfect egy cucc, csak a sok magam mutogató ember szereti nézegetni, hogy p zakája van. Fegyvereknél azért fontos az EDam, de az EDef nem annyira fontos sztem.
mod.: Ja azt kihagytam, hogy az ethes cuccok is nagyon kelendőek, Pl.: Eth Zaka, Eth Gaze stb.
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
Chains of Honor
4 Socket Body Armor
Dol + Um + Ber + Ist
+2 To All Skills
+200% Damage To Demons
+100% Damage To Undead
8% Life Stolen Per Hit
+70% Enhanced Defense
+20 To Strength
Replenish Life +7
All Resistances +65
Damage Reduced By 8%
25% Better Chance of Getting Magic Items
Ha van rá keret -
HolloW
senior tag
Dol Io
Name : White
Item Needed: Wand
Sockets : 2
Required clvl: 35
Hit Causes Monster To Flee 25%
+10 To Vitality
+3 To Poison And Bone Spells (Necromancer Only)
+3 To Bone Armor (Necromancer Only)
+3 To Bone Spear (Necromancer Only)
+3 To Skeleton Mastery (Necromancer Only)
Magic Damage Reduced By 4
20% Faster Cast Rate
+13 To Mana
Erre jó, esetleg. -
c4-eXp
aktív tag
Nyomnám én bneten, ha nem lennék bannolva.
Single playerben sajnos minden nehezebb. Nincsen jó kis baalrun, nincsen húzás, minden főszörnyet egyedül kell kinyírni, nem lehet tradelni, stb.
És még több, mint egy fél hónap van hátra a banból. Hacsak nem permanentet kaptam.
-
Re-Tech
aktív tag
A válasz egyszerű: rosszul írták meg a játékot, pontosabban valamit nem optimalizáltak eléggé. Nem gépfüggő, 3200+ on is ugyanolyan lassú néha a játék. Főleg baalrunoknál fordul elő, kell hozzá mondjuk 3 varázsló, 1 summonos necró(bár ez néha magába is elég), meg ami még belefér. A grafikai engine nem bír megbírkózni a sok kirajzolandó dologgal.
Néha persze a Bnet is laggol, ez ellen sem lehet sokat tenni sztem. Forgalmat viszont szinte nem is generál, óránként alig 10-20 megát, még ha webezel is sokkal több sávszél fogy. -
adalbert1
veterán
Nekünk ilyen lassulás akkor volt, amikor egy 8 portos hubra volt dugva 5-6 gép, és úgy játszottunk lanon egymás ellen. Nálunk az volt, hogy a hub ugye elküldött mindenkinek minden adatot, és emiatt lassult be, plusz akkoriban szerintem még pár embernek nem volt 100 mbites hálókártyája, és a leglassabbhoz viszonyult az egész rendszer(márha jól emlékszem ilyen irányú tanulmányaimra).
Ha te ezt érted lagolás alatt, akkor bocs, de csak ez az ötletem van. -
sumdudum
tag
csak akkor tűnik el a portal ha kinyírod nihlathakot... mellesleg ha all resist 16-20% amulett kell akkor mér nem raksz egyet össze a ládikádban? ( 6 különböző gem(nem koponya) + egy amulett= prismatic amulett)
nekem nightmaren baal szokott junik tárgyakat dobni minden megölésnél 2őt plusz rért meg setest bár ojan 330% mf-em van a segítővel.. viszont hellen pindleskin néha dob rare-t azt annyi nah jó meg nála találtam egy Monarchot... -
mr.ki
aktív tag
Szerintem normálon már ne nagyon próbálkozz, majd Mephistonál
. Pindleskin act 5-ben van, amikor Anya megkér hogy gyilkolt meg az árulót. Anya nyit egy portált és ott rögtön a templom bejáratánál van. Ahogy korábban már elmondták, ha a WP-t nem aktiválod akkor ez a portál mindig nyitva lesz. Így lehet pindletnozni
-
SLYM
veterán
Igen? Szerintem mindegyik hszemnek van köze a diablonak, egyedül ennek meg a 630-as hsz-nek nem sok köze van hozzá. Építő jellegű kérdések, és válaszok, mindd a játékkal kapcsolatban. Szerinetm......... Enniy erővel, engem nem érdekel, a kemény 48 leveles vagyok 601-es hsz-ed, mert ma már tuti vagy vagy 52. Én se jelentem be mindig egyenként, hogy hány leveles vok.
-
sumdudum
tag
nem egészen igen sajnos roszul írtam merha felveszem a talrasha armor-t akkor búcsút mondok 96% mf-nek szal rosszul számoltam de hát akkor is ha meg lesznek az IK cuccok
akkor tudok használni helles armort amibe beletudom rakni a +100% mf-t és a védelmem is jó lesz.. ezek az MF cuccok mindig rajtam vannak! meg ha jól tudom ha a segítőn is van mf
cucc akkor az hozzáadódik a tijédhez..javítsatok ki ha tévedek
-
console
aktív tag
akármit gondolsz, jól gondolod
de az a +skill néha leváltható. pl. damage/magic damage reduce is nagyon jódolog, pajzsnak a blokkolás sebessége+rátája piszok fontos tud lenni. az itemből tupírozott skillek a %-os erősítéseket nem adják át a többi skillnek... csak néhány kivételes esetben (pl. druida summon része)
na egész tetszetős ez a felállás nekem
body: Chains of Honor
ring: 2*Stone of Jordan
gloves: Frostburn
shield: Spirit
amulet: Mara's Kaleidoskope
head: Crown of Ages (esetleg Andariel's Visage)
belt: Arachid Mesh
meg valami bot, meg csizma. (ezeket nem is írom hozzá az összesítéshez)
összesítve:
all skills: +10 (plusz még hozzájön egy Unique Orb -> +3?)
all resist: 105-125% (helm+body+amu)
poison, cold, lightning: + 35% (shield)
+5 to all attr. (amu); +22 to vitality (shield); + 20 to strength (body)
+45-55% faster cast rate (belt+shield)
+85% faster hit recovery (head+shield)
+129-152 mana (shield+2ring)
+95% mana (!!!) (2ring+gloves+belt)
+5% damage (gloves); 2*1-12 lightning dmg (2ring); 1-6 cold damage (gloves)
+3-8 magic absorb (shield); 18-23% damage reduced (head+body)
attacker takes 14 damage (shield)
8% life stolen; replenish life +7 (body)
meg pár apróság... és van két socket a headben még, és jöhet egy csizma meg egy bot! -
console
aktív tag
utánajártam tüzetesen: a következőkbe kerülhet 4 socket a helles pajzsokból:
Monarch, Aegis, Ward.
szóval a Monarch 156-os str-je a cél.
szerintem olyan 100-ig kell felnyomni str-et, utána itemekkel kijátszható. Charmok, Mara amulet is ad 5-öt. Chains of Honor rúnaszó is 20-at tol hozzá...
de talán a legjobb megoldás az Enigma! akár 60-at is (0.75/clv), +2 to all skills...!
[Szerkesztve] -
Re-Tech
aktív tag
Csak megjegyzem csendben, hogy a Spirit Rúnaszó pajzsba rakva pl. ad +22 vitality és kb 100 manát is, nem beszélve +2 skill, 25-35% gyorsabb varázslás és 35 resistet kivéve tűz ellen. Meg 55%fhr, de a sok buta játékos még nem jött rá, hogy télleg nem jó semmire és még a trap assák is ezzel mászkálnak
Nem hülyeség hidd el, 160 reő mellett még mindig lehet kb. 700 mana/életed, az meg bőven elég kell hogy legyen. -
console
aktív tag
a kite shield helles/elite-s változata.
tod minden fegyvernek/armornak megvan a maga normal-nightmare-hell változata.
amit fontos megemlíteni, hogy az uniqueket is lehet magasabb változatúra konvertálni. pl. nightmare-s unique ugyanazon detailekkel cube-ban feltupírozható hell-esre. néha nagyon jó dolgok sülnek ki ebből.
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Igen nagy guanoban vagyunk ha a Blizzard ''forradalmasítani'' akarja A Battle.net-et.
Ha a Dio 3 miltija fizetős lesz, akkor szerintem nem sokan fognak vele B.n-en játszani
(Magyarországon) De legalább megmarad nekünk a Diablo és a Diablo 2, + a 1,5 évenkénti
javításcsomag. -
console
aktív tag
... még esetleg a Tal Rasha szettet is ki lehetne rakni. (+5 to skills, +1-2 a masterykre + sok-sok resist) (Bővebben: link)
mellé gyűrűben két Stone of Jordan, kesztyűben Frostburn@Ogre Gauntlets, csizmában Merman's Sprocket (haha) vagy Sillkweave elitre tuningolva. Pajzsba Spirit rúnaszó skillekhez, vagy védelemhez Stormshield.
plusz lehet 1-1 socketet csináltatni a head, body, weapon (és stormshield) cumókba,
rúnákat meg belerakosgatni: Bővebben: link
vagy bodyba Chains of Honor rúna, amulettben Mara's Kaleidoskope, plusz valami bot (esetleg Doom-mal freeze aura +2skill hasznosdolog), beltbe Arachid mesh (+1 skill), fejre meg... Crown of Ages, Nightwing's Veil, Griffon's Eye (diadem).
szerintem. -
console
aktív tag
jaja, sorcinál én is az elite-unique orbokra voksolnék (Bővebben: link) egy jó pajzssal.
de egy doom-freezeaurás megoldást se találnék utolsónak. -
sumdudum
tag
mer amugy mintha nekem nem eredeti cédém lenne... csak megegyezném Trak számára: nem kéne beszólni egy embernek aki segít egy másiknak... ésha neked kéne valami segítség akkor persze probléma lenne ha senki nem válaszolna..
(egy barát: sumdudumnak meg már csak azért sem kell bedumálgatni ilyen kis apró-cseprő hülyeségek miatt, mer' a barátom, és ha bántod, úgy beleépítem egy ütéssel a szekrénysort a fejedbe, hogy utána a szempilláid is csak horizontálisan fognak nyílni... ;) ) -
c4-eXp
aktív tag
Engem meg az dühít a legjobban, hogy pont azon a qrva napon kellett kipróbálnom a maphacket, amikor ''razzia'' volt. Nem vagyok egy nagy diós, de azért már megvan egy ideje a játék, és eddig sose használtam mh-t. Nah mind1, egyébként jó dolog a maphack, remélem 1 hónap alatt, amíg nem tudok gémelni, kidobnak valami megbízhatót.
-
Trak
addikt
Szerintem nem az a hibás, aki most használta ezt a programot...
Tudták nagyon jól, hogy 1.10-ben azok, akik sokat játszottak mind használtak mh-t.
Egy figyelmeztetés elég lett volna, minek kell banolgatni... Akiknek CD-key-t tiltottak, azok biztos csináltak valami komolyabbat is, de ennek az 1 hónapnak nincs sok értelme... -
c4-eXp
aktív tag
Várj, most, hogy olvasom, könnyen lehet, hogy nem permanent bant kaptál. Mert az accountodra írták, hogy permanently banned. De azt ki nem sz@rj@ le, a lényeg a cd-key. Szóval lehet, hogy 1 hónap múlva már simán tudsz egy új accountot csinálni. Nah mind1, gondolom nem nagyon érdekel, mivel már megvan az új diód.
Egyébként most single-ben nyomom, már van egy lvl8 nekróm. Megyek tristrunolni. -
c4-eXp
aktív tag
Én is ezen a véleményen vagyok. Mostanában már rohadt kevesen veszik a játékot, mivel ugye nem valami új. De ezzel a húzással most egy csomó fanatikust arra kényszerítettek, hogy újra megvegye. Na mind1, nálam nem jött be a számításuk, én megvárom az 1 hónapot.
Remélem az enyém nem permanent.
-
c4-eXp
aktív tag
Bővebben: link
Itt olvasd el a news-t. Nem hiszem, hogy mi a 3000 közé kerültünk (akik permanent bant kaptak), mivel ott a régóta cheatelők vannak. Azt meg egy fórumon olvastam, hogy néhányan új account-tal se tudnak open bnet-re menni. Na valószínűleg ők kapták a permanentet. Én fel tudok menni új account-tal open bnet-re, szóval reménykedem. Mondjuk elég durva is lenne, ha ezért permanentet kaptam volna, mivel tegnap használtam életemben először maphacket. -
Drizzt
nagyúr
Twitchthroe
Studded Leather
Defense: 57 to 60 (varies) (Base Defense: 32 to 35)
Required Level: 16
Required Strength: 27
Durability: 32
+25 Defense
25% Increase chance of blocking*
20% Faster Hit Recovery
20% Increased Attack Speed
+10 To Dexterity
+10 To Strength
(Only Spawns In Patch 1.09 or later)
Notes: Adds 25% Blocking to Shield Blocking, will only work with a Shield.
Most meg ezt dobta. Nincs accountom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged