-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.ki
aktív tag
Battle.net képes megoldások érdekelnének csak.
Mindenesetre a virtual pc 2007 nem jó megoldás. Valami okból kifolyólag nem indul el a játék, pedig egy virtual pc frissítés után már a D2 videtoesztelője talált egy 2d-s meghajtót, és pozitív visszajezést ad, mégsem indult el. -
mr.ki
aktív tag
Sziasztok! Megpróbálkoztam a virtual pc 2007-tel röbb Dio 2 futtatását ( 2-2 különböző kulcs van,ezzel nem lehet gond )
Az a gondom, hogy a virtuális gép videovezérlője nem megy át a rostán és emiatt nem indul a virtuális gépen. Ha valakinek ebben lenne tapasztalata, esetleg valami javaslata, ossza meg velem kérem szépen. Ha esetleg én találok előbb megoldást,le fogom írni ide.
-
mr.ki
aktív tag
Hát igen,nekem törölték kulcsomat,pedig eleve csalás ellenes vagyok,azt sem tudom hogy kell map hacket meg egyéb szarságot csinálni. A lényeg hogy egyik este játszottam,másik nap már nem engedett fel. Mérges vagyok,megint meg kell vennem ami már megvan
. Éppen egy smitert kezdtem el
-
mr.ki
aktív tag
Ahhoz, hogy kulcsokat gyűjthessek hellen, meg kell ölnöm Baal-t??
-
mr.ki
aktív tag
egyre jobban el vagyok keseredve hogy milyen emberek játszanak battle.net-en....; én adok jó cuccokat mások le se szarnak. Na mindegy
-
mr.ki
aktív tag
Kell valakinek BARTUC'S CUT-THROAT greater talons? Nagyábból ilyen->Bővebben: link
-
mr.ki
aktív tag
válasz
szabinar #1164 üzenetére
Te valamit csúnyán félreértettél. Nem a hellig jutásig van a baj, hanem jó cuccokat csereberélni v. kapni. Te paláról írsz (az a legkönnyebb), de pl. egy nekronak nem olyan egyszerű (hell act2-ig simán eljutottam segítség nélkül), rengeteg all skill kell v. legalábbis jó nekro cuccok act3-tól.
-
mr.ki
aktív tag
Nektek mindig ingyér fogom adni a cuccokat! Kölcsönösen ki kell segítenünk egymást.
-
mr.ki
aktív tag
''Hol élsz te? Klónfalván ?
Ez Bnet, itt mindenki fukar geci, ez jött le nekem hosszú idő alatt.''
Az még el is menne, hogy adok érte vmit, de +1 combat skill-es charmért, ne adja oda a tal rasha övet? v. egy másik eset ugyanezt kínáltam egy jó unique nekro cipőért + még +3 masteries amulettet és ezt írják rá: ''nn''. Ez embertelen és basszottul idegesítő, hogy lehetnek ennyire köcsögök? Ráadásul ilyen cuccokért......??? ahh vazze -
mr.ki
aktív tag
Az engem is idegesít, hogy mindenki csak cserebelél. A neki használhatatlan cuccot akkor sem adja ide,ha senki mást nem érdekel. Miért nem segít mindenki mindenkinek jószándékból? Én is adtam másoknak überfasza cuccokat ingyér, de rajtam senki nem segít. Így meg nem tudok továbblépnii. Na mindegy, megyek nightmare-re
-
mr.ki
aktív tag
Kidobott a szerver. Óriási...
-
mr.ki
aktív tag
Ha valaki jönni akar act3 hell fokozatra.
Game: phhun
password: hun -
mr.ki
aktív tag
act3 uccso wp van még hátra, vagyis Mephi , de olyan barmokkal akadtam össze akik Travincal után kiléptek
Egyik balfütyinek sem volt meg a Khalim cucca(pedig az act3 full játéknév nem erre enged következtetni)
-
mr.ki
aktív tag
Game:phhun
password:hun
Jertek -
mr.ki
aktív tag
Mert mindenki az Insight rúnaszót használja v. valami hasonló dolgot használ.(megvolt a rúnaszó volt is egy polearm-om, de találtam helyette egy nagyobbat sebző nem polearm-ot. Persze elfelejtettem megnézni, hogy még mibe jó a rúnaszó
és Murphy törvénye érvényesült. Lett is ám káromkodás)
-
mr.ki
aktív tag
+2 summoning skill-t adó amulett kell valakinek? (druidának)
-
mr.ki
aktív tag
Ha van itt egy barbár
tudok neki adni egy +1 combat skill-t adó charm-ot.
-
mr.ki
aktív tag
Lenne egy kérdésem. A kulcsokat egyből lehet gyűjteni hellen v. csak miután végigdaráltam a a hell fokozatot?
-
mr.ki
aktív tag
+2 all skill-es nekropajzs valakinél, esetleg 4 lyukas pajzs shael-ért, v. dol-ért?
-
mr.ki
aktív tag
Sajna csak este tudok menni, de nem szeretnék új karit kezdeni. Nagy baj?
-
mr.ki
aktív tag
Én még nem használtam maphach-et. Pontosan mit csinál ez?
-
mr.ki
aktív tag
Hátha.Bővebben: link
-
mr.ki
aktív tag
Amának van egy +1 bow/crossbow skill-es charmom.
-
mr.ki
aktív tag
Battle.net-> New account (név jelszó)-> karakter létrehozása -> join (megjelennek a játékok), ha kreálsz, akkor meg kell adnod a játék nevét és ha akarsz hozzá jelszót azt is írhatsz. Itt még beállíthatod a max karakter szint különbséget is, valamint , hogy mennyien játszhattok egyszerre.
-
mr.ki
aktív tag
Kell valakinek THE SALAMANDER BATTLE STAFF?
-
mr.ki
aktív tag
Tudom már kérdeztem,de hátha. Van valakinek thul rúnája?
-
mr.ki
aktív tag
Én sajna még csak nightmare act 3-ban tartok
,de iszonyú jó lesz a nekrom
-
mr.ki
aktív tag
Csak multiban vagy egyjátékos módban is dob kulcsokat?
-
mr.ki
aktív tag
1. igen
2. Arcan Sanctuary (űr)
-
mr.ki
aktív tag
Nincsen véletlenül valamelyikőtöknek egy fölös Thul rúnája? Kösz
-
mr.ki
aktív tag
Ti nem vetettétek észre, hogy az 1.11-ben mintha kevesebb jobb rúnákat dobálnának?
Lehet, hogy csak én érzem így, de ezért kérdezlek titeket. -
mr.ki
aktív tag
Ha valaki akar rémálom fokozaton játszani act2 ben akkor gyere ide.
Game: phun
password:ph -
mr.ki
aktív tag
Van valamelyikőtöknek +2 all skilles wand, vagy nekropajzs? Kösz
-
mr.ki
aktív tag
De tényleg nem igaz, hogy 1,5 évig fejlesztenek egy patchet(lagalábbis így adják ki őket, aztán lehet hogy egy hónap alatt rakták össze) és ilyen kis apróságokat nem tudnak megcsinálni.
-
mr.ki
aktív tag
Sajnos amíg nightmare-en is csak el,eld meg hasonló szutykokat dob, addig sajnos muszály gyűjtenem a rúnákat. Ja, lehetne nagyobb a Cube,de az nem lehet igaz, hogy a
Cube-ban nem érvényesülnek a charmok és nem lehet a funkcióbillentyűre beállított portált
a Cube-ból megnyitni. Valamint nekro karakteremnek nem lehet nekropajzsot nézni a falukban, nembeszélve az egykezes sorci botokról. Elég bosszantó dolgok ezek én abban reménykedtem, hogy az 1.11-ben ki lesz javítva. -
mr.ki
aktív tag
Ha valakit érdekel a StarCraft Ghost itt van néhány új kép. Bővebben: link
Szerintem nagy bukás van készülőben. (Persze nem anyagilag, a Blizzard biztosan jól fog járni)
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Bocs: Game: tz ; password: tz
-
mr.ki
aktív tag
SreelClash-t megtaláltam. Ha kell valamelyikőtök palájának. Game
z ; password
z
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest