- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumdudum
tag
jolvan egyefene adok valamit..;)
viszont most szeretnék egy kis segítséget kérni.. szal találtam egy Mara Kaleidoscope-ot 29es resist és úgyláttam, hogy a 28as 5Ist-et ér, a 29es mennyit érhet? nohh nemis eza igazi probléma hanem hogy ha eladnám kitudnék rakni egy CTA-t ésha jól sikerül akkor eltom drágábban adni mint amiből kreáltam (6-6-1 CTA 11db Ist).. érdemes így pénzhez jutni? vagy van valami más módszer is amivel ugymond meggazdagodhatok egy kis tőkéből?? HOTO-ra gondoltam még amiből pénzt lehet csinálni de jóval kevesebbet szal sztem nem nagyon éri meg.. óhh és mellesleg másnak is javasolnám hogy mf sorcit csináljon mert viszonylag olcsó (az enyim 1Ist+2mal -ba fájt és 3nap alatt visszahozta az árát összesen 8óra játékkal
előre is köszi -
mr.ki
aktív tag
''Hol élsz te? Klónfalván ?
Ez Bnet, itt mindenki fukar geci, ez jött le nekem hosszú idő alatt.''
Az még el is menne, hogy adok érte vmit, de +1 combat skill-es charmért, ne adja oda a tal rasha övet? v. egy másik eset ugyanezt kínáltam egy jó unique nekro cipőért + még +3 masteries amulettet és ezt írják rá: ''nn''. Ez embertelen és basszottul idegesítő, hogy lehetnek ennyire köcsögök? Ráadásul ilyen cuccokért......??? ahh vazze -
sumdudum
tag
énis szoktam ám ingyéé oda adni jó cuccokat monjuk amazon nekró vagy druida cuccot mert ugyse fogom használni és csak a helyet foglalja... non-ladderen meg abszolut nem játszok ugyhogy onnan is ingyé odaadtam valakinek minden cuccot és azok télleg ütősek voltak.. viszont tényleg a Bnet ojan mint MO. mindenki elgáncsolja a másikat ahol tuggya.. szomorú tény... tekintsünk a jövőbe..
-
_az
senior tag
-
D4v3
őstag
P topáz megvan, de 2 Ist nehéz lesz...
Egyébként, hogy kéne barbárt fejleszteni jól? Most úgy néz ki, hogy bo 20, ww 20, shout 20, mastery 20, még ugye fog maradni 20 (a többi 12 közül néhány kell a wwhez és marad pár). Iron skin vagy natural kéne? Energyre nem raktam egy pontot sem, vitality 170 körül van, str 160-170 dexterity pedig 130 körül. Ez így jó lesz? -
c4-eXp
aktív tag
Neszójjábe!
Egyébként kösz a linket, de sajnos azt írja ki, hogy nincs jogosultságom a topikhoz (gondolom mert nem vagyok regisztrálva). Na mind1, találtam egy másik oldalt: Bővebben: link. Innen töltöttem le, de még nem mertem kipróbálni, mert félek, hogy megint rákefélek. -
c4-eXp
aktív tag
Na én lvl48 vagyok, és végre tudok nm-en baalrunozni
Találkoztam egy tök jó fej magyar gyerekkel, sokat segített. Viszont a cuccaim még mindig iszonyat gányok.
Még mindig a sigon pajzs viszi a pálmát.
MOD: Ja, Anyatól kaptam egy egész jó kis orbot (+2 cold skill levels, meg egyéb nyalánkságok).
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
Hát szerintem még várj egy-két napot, csak aztán rendelj. Azt írják, hogy az egy hónap becslés, tehát lehet, hogy még pár napot kell várni. Egyébként megnéztem a magyar diablo oldalt, és azt írták a fórumban, hogy még senkinek se járt le a ban, pedig már ők is számítottak rá. Nem hiszem, hogy mindannyian permanentet kaptak volna. A blizzard egyszerűen lusta, és baszik a játékosokra, de én azért reménykedem benne, hogy rövidesen unbannolnak.
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
Ez jó 5let.
Én asszem sorcot csinálok, de nem biztos.
Még nálam sem müxik a bnet, de attól félek, hogy lehet ma még egyáltalán nem is fog. Valahol olvastam (talán pont a blizzard oldalán) a ban után, hogy az 1 hónap az nem biztos, hogy pontos idő, és lehet, hogy valakit csak később szednek le a ban listáról. Tehát ilyen egy-két napos eltérések benne lehetnek a dologban. Ezt mutatja ugye az is, hogy nem adtak meg konkrét dátumot, csak annyit mondtak, hogy 1 hónap. -
Integra
titán
na végre!!!! kb minden második nap néztem már az oldalt.....
még azért egy kicsit kivárok, hátha nagy coki lesz véletlenül, nem akarok harmadszorra is diót venni
haha, ezt most veszem észre:
How to get Maphack
Maphack is now available ONLY via Paypal donation of $15.
(Contact me for multiple cd-key discounts)
(Do not waste your time asking for a free copy)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
uhh
Bővebben: link
mire én ezt végigolvasom...... -
Re-Tech
aktív tag
Gul az már jó ideje Ist Mal volt, hiába lehet 2 Istből 1 Gult csinálni kockában, senki nem csinálja azt. A másik urban legend kategória az Ist = 3 Um, de gyakorlatilag csak a nagyon széjjeltápolt gazdag emberek adnak néha Istet 3 Umért, nekem 1 év alatt senkit sem sikerült rávennem erre.
Meg Bneten ha sokat játszol azért eshet HR, nekem esett már 2 is. Csak nagy mázli kell hozzá valóban. -
SLYM
veterán
Mit jelent, hogy ladder karakter? Ja és ha van egy jó cuccom, akkor azt megsoxorozhatom szabályosan, vagy ezt valami tiltja?
szerk: pl van egy paladinom 1.00 akinek van 1 coldkill hackete pl, és abból én tudok 100-at is csinálni, és külön külön el tom adni mindet, vagy ezt figyelik, és kirógnak ha ezt csinálom?
[Szerkesztve] -
sumdudum
tag
ehhh én meg mindig azthittem hogy számít az hogy hanyas szintű vagyok...
ha eza tipp igaz akkor lehet hogy én töröttel törtem szét..
amugy ha bemegyek egy serverre és míg a többiek Izualt csinálják én meg megcsinálom ezta questet akkor az nekik is Completed lesz (mondjuk hogy partyba vannak)? jól sejtem hogy csak nekem?
-
console
aktív tag
itt van pár(ezer) item. többségük Hero Editoros, de néhány adag nekem nem működött vele:
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest