- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz
zsirfecske #12253 üzenetére
Nekem is van pár ha kell. Igaz nem nagy tételben de ami van odaadom.
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #12251 üzenetére
Szerintem lesz amethystem, de hogy mikor tudom odaadni, passzolom. Talán ma késő este vagy holnap.
-
Franklin
addikt
válasz
zsirfecske #12248 üzenetére
Sima fehér, lyuk nélküli Monarch is sokat ér?
Egy srác publicban kidobalt párat, kettőt felvettem,aztán később én is kidobtam egyet publicban, mert kellett a hely 😄
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12239 üzenetére
Szerinted van-e nekem?
Tiszta vicc, h ilyen low set item milyen hasznos lehet egyes karaktereknek.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12236 üzenetére
Félig vicc: lem-pul.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12166 üzenetére
Akkor ezzel jóól boldoggá teszem Charsit...
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12166 üzenetére
Traposnak ias kell, jaja.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12167 üzenetére
Nem akarok erőre rakni, mp-hez kell asszem 25. Onnan enigma sokat ad, ha van torch+anni, akkor szinte full vitality lehet a kari. És az enigma úgyis ad vagy 900+ defet.
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #12132 üzenetére
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #12055 üzenetére
Hat ilyen ez a crafting biznisz.
Ezert nem igazan ertettem amikor gyuruket akartal kerni valakitol, hogy majd 5-10 drab ringel te megoldod a craftotDe gondoltam lehet csak en voltam peches az 50 darab amulett craftal amibol 1 darab paladin skilles nem lett.
Kicsit idegesito ebben a jatekban, hogy az ember marhajol utananez hogy hogyan a leg efektivebb valamit kifarmolni, beletesz egy csomo energiat es semmi haszna mert nem volt szerencseje.
Aztan mesz 10 travincalt, kiesik egy high runa, eladod es megvan ami kelett.. :/ -
_drk
addikt
válasz
zsirfecske #12109 üzenetére
Be megy az néha, de mivel hülye szögben megy, neki megy az ajtófélfának
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #12098 üzenetére
Travi pedig tényleg jó a runefarmolásra, chamig dobálnak.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12086 üzenetére
Baal runoknál használjuk a +5% xp miatt. Lvl 95-ről 96-ra jól jön. Főleg ha az Anni is low xp-s. Amúgy semmi másra. Fogod látni, hogy ott áldogálnak Ondallal mikor a Hammer melózik.
-
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske #12083 üzenetére
Travit ütöm már mióta, de még egy EL rúna se esett ott.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12074 üzenetére
Az szép. Nekem onnan még semmi sem esett.
-
wm2
őstag
válasz
Próbáld meg a caster cuccokat. Amn/amethy (ring). Ral/amethy (amu). Ezek kellendőbbek. Barboknak Thul/pEemerlad amuk kellenek a +10% block miatt. Ezeket aztán lehet cserélni bloodra. Sokkal nehezebb jó blood amu/ringet összehozni, mint castert. Persze ez is relatív.
De még ezektől is ritkább, hogy összejöjjön egy olyan “knockback” crafted gloves, hogy 2 bow +20 ias +15str/15dex. Van rosszabb a dual leech ringtől.
-
ncc1701
veterán
válasz
Ezért ilyen drága egy jó amu/ring. Baromi ritka.
Amúgy windowsos discord kliensen (már későn) megleltem a tűzfal ip tartomány beállítást. Szóval következőleg talán lesz belőle anni is.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #12004 üzenetére
na én akkor a mai, alábbi 21 db-bal befejeztem a blood ring craftot:
gyatra kör volt, csak az elsőt pirosaztam, talán az a leghasználhatóbb.
külön köszönet sto1911-nek a rengeteg ruby-t hozzá, és ncc1701-nek a jeweleket. kicsit már közösségi craft lett belőle a végéreha valakinek kell bármi belőle, szóljon! annyi van hogy baromi sok, nehéz átlátni hogy melyiket akarom majd használni (szint req csak jobban bekavar), szóval a legjobbak egyelőre inkább nálam maradnának.
röveden szummázva az egészet: nem érte meg
a pontos mérleg: 64 craftból semmi igazán használható, egy jó dual leech, de az meg lev 98 req. épp ettől féltem mikor annyit kalkuláltam előre. sebaj, átállok gamblingre majd ha megvan a char level hozzá.
ja és mindig a saját előző kommentre válaszoltam (összesen 4 hsz), akit érdekel, végigklikkelve az összes gyűrű screenje elérhető így. remélem leszűrhető belőle valamiféle tanulság mindenki számára a blood ring craftra vonatkozóan.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12049 üzenetére
Van vagy 100+.
A két unid t elment 4 istért megint. És anno már gambléztam soj-t is.
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #12024 üzenetére
Jó lett, annak bőven jó lesz.
Remélem nekem is haamrosan meg lesz! -
pachito
őstag
válasz
zsirfecske #12018 üzenetére
A Lo nem kb 5x értékesebb?
gz
-
Lokids
addikt
válasz
MIA? Ezt hogy?
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #12017 üzenetére
Azt láttam csak mivel ennek a nevében benne van hogy corrupted azt hittem ez más.
A tieidben amit posztoltál egyik nevében sem volt benne és ezért gondoltam hogy ezt teljesen máshogy kell. -
Jocika84
tag
válasz
Oh hogy az a..
Gratulálok! -
Jocika84
tag
válasz
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #12011 üzenetére
Én is Lo ra pályázok a fortitude-omhoz.
Vagy nagy szerencsém lesz és dob olyan cuccot amit el tudok adni és abból össze jön vagy sokat farmolok és hátha kiesik.
Arra kevés esélyt látok hogy dob egy Lo de hátha! -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12007 üzenetére
Az igen, nekem fal, és io lett.
-
savior
őstag
válasz
Ebből a ringből csak a dual leeches értékes?
Mi a minimum hogy eladható legyen? -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11861 üzenetére
és akkor a mai adag blood ring craft 24 db lett.
spoiler: nem váltottam meg a világot vele
csak azt az egyetlen jót pirosoztam, ami a lev req miatt nem hordható. itt megérte volna a számolgatás, pont bejött a 6% mana, ami kinyírta a használhatóságot
durva hogy ennyiből ezen kívül csak 1 dual leech lett, értékelhetetlenül kis százalékokkal.
még megnézni sem volt érkezésem, szívesen veszek véleményeket.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #11945 üzenetére
Én nem is akarom eladni, de a druidámnak tökéletes lesz
-
Elemental
addikt
válasz
zsirfecske #11947 üzenetére
Amúgy sztem a jalal is olyan item, aminek nagyobb a használati értéke, mint amennyit lehet érte kérni.
-
Elemental
addikt
válasz
zsirfecske #11945 üzenetére
Szinte el sem lehet már adni a jalalt.
-
AttilaSW
újonc
válasz
zsirfecske #11928 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #11924 üzenetére
Mit érhet ez fg-be? Nem tudom h keressek erre rá.
-
savior
őstag
válasz
zsirfecske #11918 üzenetére
szivesen
-
savior
őstag
válasz
zsirfecske #11915 üzenetére
Ingyen neked adom.
Privatban megirom a szobat ha neked most jo. -
savior
őstag
válasz
zsirfecske #11913 üzenetére
11. runban ohm runa meg trang oul kesztyu.
Szerencsem volt, es ez adott egy kezdo lokest.
Egy Reaper Toll is, de 20 fg-ert se uzent ram senki. Sajnos csak 11% a life leach rajta es biztos azert. -
Lajtorja
aktív tag
válasz
zsirfecske #11902 üzenetére
Ez már majdnem fele olyan jó mint egy dwarf star, amit id után minden becsületes ember visszadob a földre
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #11882 üzenetére
Lvl 91en kaphat 45 lifeot, de 1-et is. Vagy 2-t. Vagy 33-at. Vagy 44-et.
-
Jim-X
őstag
válasz
zsirfecske #11879 üzenetére
91 ilvl en lehet a Vita Suffix a GC-n, ami 41-45life ot ad.
Azaz ha Nihlathak GC-t rerollolsz akkor lehet rajta minden, tehat +39 life skiller is lehet, de csak ezen a szinten fordulhat elo a legmagasabb ertek ami a +45.
Remelem ertheto -
Jim-X
őstag
válasz
zsirfecske #11873 üzenetére
A 45 life Skiller GC-hez kell 90+ ami ugye az emlitett helyekrol szarmazhat
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #11873 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #11870 üzenetére
Windforce 40 IAS ha ez számít
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #11854 üzenetére
Nem, 45 lifehoz lvl 90+ gc kell, olyat csak diablo, nihla es baal tud dobni.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #11868 üzenetére
Ha jól értem, nem a megszámolása a kérdés, hanem hogy hol vannak a breakpointok. Az összefoglalós linken IAS breakpointot én sem látok.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #11861 üzenetére
Van olyan magic ring/amu alap, hogy vmi “craftsmanship”. Még req lvl érték sincs. Dobott már rá olyat statokat, hogy csak néztem.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #11860 üzenetére
Jobb felső sarokban se tűnik annyira szarnak az mf miatt
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11860 üzenetére
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #11814 üzenetére
hat a fene se tudja, nekem egy teljes mule kari televan 4 socketes polearmokkal amik ugy mellesleg estek bocin, es asszem elvan rakva vagy 10 pack insight runa mert amikor runoltam countest a kulcsokert rengeteg runa esett.. tekintve hogy van hogy 50run egy 3as sett kulcs. es kiszedtem 3-4et..
A vegere mar annyi van ezekbol a szar runakbol hogy mar jo ideje nem veszek fel semmit lem runa alatt. De ha tovabbra is felvennem, es nem hal meg gyakran az iron golem.. siman lehet igy csapatni. Mondjuk enigma kell valoszinuleg hogy ne rohangaljon es es keruljon be valami daraloba. -
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #11817 üzenetére
Valóban,ez azért elég elfogadhatóan néz ki, de nekem a mindenféle szedettvedett cuccokban van kb. +5 skillem hozzá, úgy meg még nagyon nem az igazi.
Kitakarítottam hell a1q1-et, de a wall miatt egy csomószor én is álltam és vártam. Legalább a necró tudna átmenni a saját csontfalán... -
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #11812 üzenetére
annyi poen van hogy a poison necronak jok ezek az insightok, mert tudsz belole iron golemet idezni mana regen auraval
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #11788 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Akkor lehet még farmolok még meg nem lesz a Lo runám ha addig nem lesz másik bele rakom ebbe. -
Franklin
addikt
válasz
zsirfecske #11788 üzenetére
Miért drágább a superior cuccok javítása és mennyivel?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11777 üzenetére
A 2. ring teljesen rendben van.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #11777 üzenetére
le is lehet tojni a mögötte lévő dolgokat
Én azt tenném a helyedben. A ‘doom knot’ meg egy teljesen jó ring. -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11725 üzenetére
csináltam pár blood gyűrűt, nem lett semmi jó egyelőre. mana leech nem jött, de dupla life leech igen, sőt 10 fcr is ment rá:
alábbinál viszont a fenti számítás alapján nem értem, hogyan jött ki a lev 88 req. chaos sanctuary lvl 85 gyűrű, clvl 87, +4 affix ment rá, csak a strength ugrott túl kicsit (+16-20 str, affix 74) így a képlet szerint 74 + 10 + 16 = 98 cap kéne legyen, bár tökmindegy, mert szar:
(amúgy az első gyűrűnél se vágom a lev 57 req számítását, vsz nem jó képletet nézek, a 2009-es cikk írása óta még változhatott patch-el, nem jártam utána. mindenesetre jobb a helyzet. persze le is lehet tojni a mögötte lévő dolgokat, bár szerintem jobb ésszel belőni a lehetséges stat pool-t a még jó és hordható gyűrűkhöz)
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #11740 üzenetére
Szerintem ezzel is folyton behalna. Igy h nincs rajta a Treachary, folyton behal a szoposabb eliteknel.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #11732 üzenetére
Mar ugyan eladtam, de eddig vittem :)
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #11719 üzenetére
Online vagy single?
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #11719 üzenetére
Nem olyan drága az amúgy. Ezeket a számokat teljesen felesleges nézni. Arra kell menni, amire szükséged van. Itt van az egyik átlagos high lvl Smiterem 1. 2. 3. 4. 5. 6. Kb. egy ladder szezon alatt megvan. Picit foglalkozol vele utána és egy év alatt kész a PvP Smiter (átlagos játékra szánt idő mellett). Semmit nem veszek fg-ért meg kp-ért. A kesztyűt act-en vettem. Alap gloves. Rare jewellel raftoltam. Itt a 10% CB számít meg a str, a többi grátisz. Life leech totál lényegtelen smiternél. Hidd el, ha valaki budgetban tolja, az én vagyok. De így is el lehet érni szép dolgokat. A 15% ed Dusk CoH 1 Ohm volt. :-) Ber meg a többi rúna esett. A Verdungot általában Shrenk dobja. Másodjára (abban a szezonban) dobott egy 38-13-15-öst. Bőven jó. Chamed Shako + 2 Bk ring. Azt a 31 life Pc sk-t Pgm-ekért vettem. A Jsp-sek szeretik osztani az észt, hogy mi mennyibe kerül. Meg miért. Ne foglalkozz vele. Nem mindenki úgy játszik, mint ők.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11716 üzenetére
annyira bonyolult hogy el is b*sztam szerkesztés közben a képletet meg a számokat is. int (lefelé) kerekítéssel így van helyesen a képlet és a számítás:
Ilvl = int(clvl/2) + int(ilvl/2), azaz Ilvl = int(87/2) + int(83/2) = 43 + 41 = 84, ami az alábbi level req képlet alapján adja meg a craftolt tárgy level req-jét:
rlvl = rlvl_affix + 10 + 3*N ; capped at 98
where rlvl_affix is the highest levelreq amongst the random affixes that spawned, and N is the number of random affixes (1, 2, 3, or 4)tehát N=4 max affix esetén, ha 84 a craft Ilvl, akkor nem jöhet Vamprire mana leech affix aminek 86 lenne az rlvl_affix értéke és ezzel hordhatatlan (lev 98 req-re cap-elt) gyűrűt kapnék, helyette az 58 rlvl_affix értékű Wraith affix jöhet csak, 58 + 10 + 12 = 80 level req gyűrűt eredményezve, 4-5%-os mana leech-el.
viszont ha spawnolhat life leech is az alap life leech mellé, akkor a 7-8%-os Lamprey rlvl_affix 78-as értéke ugyanúgy bekavarhat, mert a 84-es gyűrűn megjelenhet, 78 + 10 + 12 = 100 (capped at 98) rlvl-t adva ki, azaz emiatt is hordhatatlan gyűrű lenne belőle.
valaki vágja ezt a részét
egyáltalán érti ezt az egészet bárki itt?
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #11710 üzenetére
Érdemes. Rareben lvl 48-ason is lehet már valami használható stat. Egy izmos crafted viszont lvl96 is lehet. De azok brutálisak. Viszont egy rare lvl74 dual ring már egészen jó dolgokat adhat neked. Ez pl. crafted, vállalható szinten szintén jó. Ne add fel! Csak türelem! Használj Beast Ba-t (Ba=Berserker Axe). Az ad elég erőt, akár plusz 40-et is. Egy Ber rúna kell hozzá. Ezzel alacsonyabb str lvl req ringet is nézhetsz. A fana aura is jól jön majd.
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #11712 üzenetére
trade-re gyuruje? Marmint hogy erted hogy adott ilvl-u gyurut akarsz venni? Vagy most dual leech gyurut szeretnel venni valakitol?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11712 üzenetére
Sorcim 90-es, ha gondolod, elcraftolom neked a cuccokat.
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #11710 üzenetére
nem tunik tul viable utnak hogy probalsz craftolni. Szerintem ezt nem szoktak craftolni, nagyon szarok a statok
Blood Ring
Preset Mods:
1-3% Life Leech
+10-20 Hit Points
+1-5 Strengthmega HA max is kijon akkoris egy szarnak tunik nem?
bar teny hogy teknikailag kijohet a dual leech ra.ahogy nezem a maxos 6-9 leech:
Vampire6-9% Mana Stolen per Hit Melee Weapons(56[8-9]), Amulets(78[7-8]), Circlets(78[7-8]), Rings(86[6])
eleg magas szintu craft kell hogy legyen esely a maxos leechre, de a kisebbek mar siman kijonnek alacsony szinteken is. -
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske #11629 üzenetére
Ha adok ingyen egy 198-ast, akkor megnyugszol?
-
Elemental
addikt
válasz
zsirfecske #11635 üzenetére
Köszi!
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11635 üzenetére
Túl van értékelve. A block az működik, abban hiszek, de a defense az lutri.
-
ldave
félisten
válasz
zsirfecske #11629 üzenetére
Vigyázz, ha elindulsz ezen az úton...
-
ewuk
csendes tag
válasz
zsirfecske #11610 üzenetére
Köszi a válaszokat.
A 250 def.-eset lehet, hogy elkérném/cserélném este valamikor, ha ráérsz.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #11604 üzenetére
Elore is köszönöm.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11578 üzenetére
köszi szépen, vittem őket!
ha valakinek kell még pár cucc, pl ik kesztyű, meg ilyen szintű inkább értéktelenebb cucc, az szóljon, én is szórnék ki a stashből dolgokat.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #11567 üzenetére
Van erre egy Playstation trófea is.
Szerezz gamble közben egy unique itemet.
Eddig 1.8%on áll a trófea. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #11569 üzenetére
ezért tolom szinte csak a ringet, amut (ha meg nem dob semmit, megy craftba)
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #11565 üzenetére
Magát a boots típusát látod gambleben. Light plated több lesz, mint battle. Vagy heavy gloves is több, mint vampirebone. Klikkelgethet ki be a gamblere, mire bead egy battlet.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #11560 üzenetére
Jah igen, az battle. A Goblin Toe a light, ami kezdő smiternek nagyon jó. Ha találsz perf Gore-t, azt meg érdemes uppolni (myrmidon greaves), high lvl smiter fogja használni.
-
Reinhardt
őstag
válasz
zsirfecske #11531 üzenetére
Az a másik, Dol runa volt a legmagasabb ami esett, 1 Homunculus + hulladék uniq és set itemek.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11492 üzenetére
Gyűrű free.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11497 üzenetére
Druidod van? Ratyi 13/12-es dudu torcs lett a sok meló eredménye.
-
diegho
nagyúr
válasz
Nálam van mindkettő
-
sto1911
veterán
válasz
Raven frostom van felesleges, 235 AR, 20 dexes, ha erdekel.
-
Horvi
őstag
válasz
zsirfecske #11489 üzenetére
Na nekem meg még ott nem esett semmi, hell mausoleumban
Előzőből lemaradt a goldwrap öv. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11440 üzenetére
Elvileg druid lesz. Az oak meg meghal az első 5 másodpercben kb. Régen egyedül csináltam, de most buli, fanta haverok...
-
tiborv
aktív tag
válasz
zsirfecske #11440 üzenetére
Curse nélkül bone necroval néző tudsz lenni.
Curseval tudnál supportolni smiterre
Summonnal pedig meg tudnád csinalni ubert -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11396 üzenetére
Superior armorba tettem a duresst, hát egy 8 durás javítás volt rajta 800k arany. Olyan ez, mint egy v8-as 4.2-es audival járni.
Amúgy smiter palánál plö a fegyver kopik. Nem is értem.
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #11393 üzenetére
Ettol felsobbrendunek erzem magam
(meg ez van lyukasan, van egy sima lyuk nelkuli is).
Koszi! -
Kiss_R
tag
válasz
zsirfecske #11390 üzenetére
Pm-ben majd dobsz egy elérhetőséget? Este 7-8 körül tudok majd géphez kerülni, megboltolhatnánk ezt az obediencet.
-
Kiss_R
tag
válasz
zsirfecske #11387 üzenetére
Nekem a uniqueok kellenének, de nem nagyon tudok mást adni értük, ami ér is valamit.
Esetleg egy um rúnát, de akkor a Duress is tolódik, amíg nem esik másik. A CV tűnik még a legelfogadhatóbbnak ezekért cserébe.Szerk.
Csicska még nem tudja viselni, 80-as szintű, infinity vagy pride meg nagyon messze van, obediencet szánok neki egyelőre, kicksin mellé. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11329 üzenetére
Na, köszi.
Igen, abban, az első percben kiesett. -
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #11308 üzenetére
Singleben csinalhattak volna mint legacy d2 plugyben az rohadt jo volt. Mondjuk a lootfilter is.
Meg az elkeserito h anno vettek a faradtsagot es singlebe ultettek nehany jo otletet
Pl h beirod h /players8 akkor egesz addig az marad amig a fomenube ki nem leptel. Azaz ha kileptel a gamebol de karilaprol egybol nyitsz egy ujat akkor maradt a players8. Igy ha lowerkurastot runnoltad egesz ejjel akkor nem kellett minden krva jatek elejen beirni. Mostmeg ez nincs kapjad be, ird be minden kor elejen.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11308 üzenetére
Nem, nem ezért nem növelték meg, hanem mert nem akarták, h erősebb szerver kelljen a több adathoz.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11294 üzenetére
Igazából nem rontja el az én játékom, ha valaki pénzért vesz valamit. Nekem tök mindegy. A sajátját viszont eléggé.
-
_drk
addikt
válasz
zsirfecske #11288 üzenetére
Értem! Tehát a végére annyira jó item lesz, hogy kell bele majd a Socket, még ha csak 1-et is ad.
Viszont a második feléből nem értettem semmit! -
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #11279 üzenetére
Esetleg atreachery 45ias-t erdemes meg figyelembe venni. A tresherrel pont elered a 42es breakpointot.
A damagen igy se valtoztat sokat mondjuk. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11279 üzenetére
Passzolom a matekját, de ha már így levezetted, ennek örülök, nem hajtok tresherre tovább.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11270 üzenetére
ncc1701, megnéztem ias calculatorral, és ezt dobja ki a két fegyóra:
jól gondolom, hogy akkor a fegyver two-hand dmg értékét kell csak simán megszorozni az attack/sec értékkel és az adja az átlag dps-t ebben az esetben? tehát a thresher a cv-hez képest 3.33/2.77=0.2 azaz 20%-kal gyorsabb, ergo a 73 to 759 vs 98 to 886 dmg az 243 to 2527 vs 271 to 2454 lesz a fenti speed-ekkel számolva, így az átlag dps kvázi ugyanaz? tehát insight-nál tök mindegy hogy thresher vagy cv, még a life leech-nél is.
úgy rémlik d3-nál egész másképp volt a damage kijelzés, itt tényszerű amit írok?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11270 üzenetére
Shako most is kb ist szerintem. Ezek az eth cuccok lettek olcsóbbak, régebben volt ez 400fg is.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #11181 üzenetére
Ennek mitől lett ekkora sebzése?
Nekem is ugyan ilyen van (elvileg)...lvl53as stb...de a sebzése csak 50-486...
Amúgy hol esik ez a fegyver?Ez is hell boci, fehérben? -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #11213 üzenetére
Ez az, h én is max megnézném, és eldobnám. Közben 5 ist az ára.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #11213 üzenetére
Ez hogy működik? Egy srác trade-nél buffolt valamit, és több lett a hp-m. Akartam is kérdezni,. hogy ez hogyan működik. Jelenleg egy ali baba van ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged