-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ewuk
csendes tag
válasz
zsirfecske #14296 üzenetére
na grat ez jó roll. hát igen tudom, hogy kemény szerencsejáték a unid, de hátha most összejön a nagy csúnya, eddig nem igazán adta be.
ilyen téren nekem nagy mázlim volt, az első héten kiesett két ber így már enigmával tolom régóta, azóta esett lo is és most sur szóval nem panaszkodhatok.
traderien nézegettem, először lo+ohm-ért próbálkoznék persze.
még az jutott eszembe, hogy megpróbálok egy gyengébbet megcsípni lo-ért. a semminél végül is jobb az apró meg megy a perselybe.
-
ewuk
csendes tag
tegnap esett egy sur. szerintetek érdemes unid anni-ra eltradelni? majd szeretnék egy grief-et a smiter palámnak, ahhoz jól jönne lo rúna amire gond nélkül el tudom cserélni, de igazából nem életbevágó, viszont egy anni az mindig jól jön, nem? mennyire lehet értékálló? kicsit elbizonytalanodtam
-
ewuk
csendes tag
akkor ez egy újabb nagy fogás volt.
köszi!
-
ewuk
csendes tag
válasz
zsirfecske #11610 üzenetére
Köszi a válaszokat.
A 250 def.-eset lehet, hogy elkérném/cserélném este valamikor, ha ráérsz.
-
ewuk
csendes tag
Rövid időn belül kizuttyant két ber is, az egyikből bizniszeltem jah-ot némi ist társaságában. Van egy 418 defes 3 socketes dusk schroudom. Szerintetek abba érdemes az enigmát ellőni vagy vadásszak tovább egy jobbra?
-
ewuk
csendes tag
Sziasztok!
Egy duriel's cuirass és egy guillaume's face mit kóstálhat, mondjuk rúnában? Csicsómra elég sokat kell költeni már hellen sajnos, ha ezek dobnának rajta, akkor inkább megvenném neki, mert esni nem nagyon akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest