Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Joinolj be, de akár jöhettek mindketten, amikor megfelel.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Hát igen, itt a 34-es viperem, de nem tudom socketelni, így a régi, 28-asban feszengek.
-
törölt tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
en nem tudom miert nem mast irtam ide, mondjuk hogy fsze nem esik mar lo runa. mivel miutan beirtam a posztot kiesett az elso 5 socketes flail.

-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
én ráérek ha nem azonnal, úgy 1 óra múlvától.
vzarmo:
nehogy ellődd egy sima flail-re a larzukot, egy ilyen 4-5 socket flail semmiért trade-elhető, még lehet nekem is van. ha már larzuk, pl ott az 598 def-es archon superior armor, ha azt besocketeled nekem, adok bármilyen socketed flail/knout/scourge-ből kettőt is
vagy van hell bociról sima eth flail-em is, akkor inkább arra, az legalább menő. gondolom 5 socket kell, és az biztos annyit kapna. -
vaakuum
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Annyit tudok, hogy minap egy 16/18-as (vagy 18/16-os, már nem emlékszem pontosan) pala torcsra azt mondta az eladó, hogy az azonnali ára 5 ist. Ezt vagy azért mondta, mert megérezte, hogy fogalmam sincs az árakról, vagy mert tényleg annyi. Lényeg a lényeg: unid torcsot mennyiért lehet elsütni? Mivel jsp-t nem használom, ingame, rúnában adnám-venném akkor őket. Aztán lehet, hogy kell még néhány kulcsset, mire lesz sorci vagy pala torcsom. Egy jó közepesnek már bőven örülnék.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Player 3-ban már csináltam, semmi extra. Meg lehet trükközni, tristramba player1-ben lenézek, és visszalép a többi, úgy nem erősödnek. Lilithék más téma.
Amúgy bármennyien lehetünk, nem számít. -
törölt tag
egy mausoleumban esett superior flail-re lehet tudni, hogy mennyi lyukat rakna larzuk?
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
te lennél a masszírozó akitől elalélnak a bossok és ő és akár más is ott lenne? részemről én szivesen részt vennék, kell az xp meg főleg az über gyakorlás, és még félig sincsen meg a kulcs setem. venni egyelőre nem akarok, minek siettetni.
3-4 playerben már nagyon durván feltápolódnak amúgy? hp nem annyira érdekes mint inkább a dmg amit tolnak.
-
ncc1701
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Akarsz játékban lenni? Ha nem, és ez megfelel, odaadod a 3x3-at, akkor adok egy unid torcsot, a végeredmény ugyanaz.
Nem tudom, mire hajtasz, én id-ztam 5-6-ot, mint szemét low druid, assa, meg ilyesmi lett. Inkább vettem egy sorci torcsot, és eladom unidként az összeset, anyagilag nekem ez jobb. Szóval, csak arra akarok kilukadni, h van kb 5% esélyed egy olyanra, amilyet szeretnél.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Megvan a 3*3
, innentől előbbre jutottam a játékban, mint korábban bármikor. Mindet sajátkezűleg farmoltam ki a mobokból. Még egy tokent is raktam össze...ncc, esetleg ha szépen megérlek, megmasszírozod nekem a dögöket, hátha dobnak egy perfect torcsot? (amilyen az én szerencsém lenni szokott, lesz vagy 11/11-es
) -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nem vízválasztó, csak ahogy látom jó erősre gyúrod ezt a karit. Amúgy hozzád illene egy Zealot. :-) Ha már gondolkodsz vmi Paladinon.
-
tPedro_
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Köszi, de lehet rosszul fogalmaztam.
Nem célirányosan farmoltam ezt, simán Trav runokat tolok napok óta, ott esett.Próbáltam korábban vendortól venni teleport botot, de túl sok energiát nem fektettem bele.
Ez így viszont pont kapóra jött, remélem gyorsítja majd a farmolást. -
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
akkor kell majd még valaki, ncc1701 biztos szívesen elvisz minket egy körre ha ráér és ketten esetleg van esély ha te csak mozizol is.
wm2:
igazából ncc1701-vel mikor mentünk, semmi potit nem kaptam be előre, nem cseréltem armort, buffoláshoz amut, offhanden csak +4 allskill van ennyi. persze egy pala jól hangolt aurái nélkül nyilván más. de kiderül ha összegyűlnek a kulcsaim vagy nyomok addig máshogy solo-t.amúgy a 90 level miért vízválasztó?
-
tPedro_
őstag
Tegnap este végre kiesett egy Naj's Puzzler
Jó lesz amíg nincs Enigma.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Mindenképpen kénytelen leszek segítséget kérni, mert egyedül szerintem egyik karkterem sem alkalmas űberezésre, az is kérdéses, hogy a játékban tartózkodás tolerálható-e nekik

-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ha a farkasod már ki lesz hegyezve, avagy eléri a 90+ szintet, nem kell paráznod a solo übertől még egy sokkal kevesebb cb-vel sem. De sztem már most sem kell. Simán lenyomod.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Persze, oda én is azt kapom fel, treacheri a fade-hez, majd csere. Cb, Ow, allres van rajta.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
ok, akkor hogy idegeljelek kicsit mindjárt up-olom a majdnem perf string of ears-emet, +70 def az nagyon számít
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
juteszembe überhez forti helyett lehet érdemes duress-t használni? ha már 65% CB, lehetne 80 is, a +300%ed lehet mindegy is ott? mondjuk a +life és res azért hiányozna, sőt még a deadly strike is talán picit.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Á, hagyd, már nem kell.
Jó a superior armorba tett duress, egy űberen max 1 durabilityt kell javítani. -
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
azért lehet "találni", gc-ben van 35+ és 125+ pár. nyilván én is rúnákért vettem, de nem hiszem hogy lem-nél többet adtam volna bármelyikért. mondjuk 39/88 a jobbikom, lehet kéne is fejleszteni majd

-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
köszi itt is...
(ha esetleg érdekelne valakit
, ha nem, akkor is ) elsőre 30as spirit lett, de asszem ezzel még pont meglesz az fcr breakpoint, szóval egyelőre majd igyekszem a chaos runokban kamatoztatni, ha sikerül a 3*3-hoz az utolsó kulcsot is kiszedni nihla zsebéből... -
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ahhoz kellene ilyen charmokat találni.

-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Vannak még érdekesebb shieldek. Palat is lehet variálni. Nem kell a tucat utat követni. Én sem követem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
korábban úgy gondoltam, hogy indítok egy palát épp az ilyen shield-ek miatt, de annyira tucat kari, hogy nem fogok sose. ha nagyon nem bírok majd még magammal kick asse lesz, a minap öltünk diablót ncc1701 haverjával és nagyon tetszik.
szóval simán adom 2 pul-ért, írjunk privit aztán muti meg itt, mit készítettél belőle

-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Kikészítettem shared stashba 2 pult, ha tényleg nem kell az a shield, akkor vmikor majd tradeljük el...
-
zsirfecske
addikt
ja és még valami, ugye bug-os az act2 merc-ek karakterlapja a skill részen, csak most vettem észre, hogy nem is might csicsóm volt. nm-en kell megvenni a might-ot és mikor átjössz hell-re, ott úgy jelzi, mintha más aura lenne, de működik a might ahogy kell. ez is plusz nem kevés dmg ha csicsóval megy az ember.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
nekem 100 str hard point van, ugye ad kicsit a melee sebzéshez, de nálam inkább csak a yolo upolt jalal miatt (118 req, nem gáz mert a fortitude-ot úgyse rakod nagyon 100 req alatti armorba). dexre én semmit nem tettem (gear nem indokolja, sőt ad majdnem +50-et rá, ribcracker +15, raven frost +20 meg a torch), viszont telepakoltam life/ar charmokkal (grand charm 45 life 132 ar lehet, small charm 20 life 36 ar max-on).
jelenleg így 10300 az attack rating feral rage-el, szóval nem hagyok ki semmit a dex hard pointok nélkül. sőt, mehet minden life-ra, ha nagyon maxolni akarnék még áttehetnék 30-40 str-t vitára.
-
Lokids
addikt
Fury druidra mennyi str, dex kell?
Gondolom STR csak annyi, hogy elbírja a cuccait, de dex? 136 van rajta eddig, de kevésnek tűnik, hogy bossokat 75-80% eséllyel találom csak el.
-
vaakuum
addikt
Ez smiternek való lenne? (a life tap miatt gondolom, bár nem tudom, az proccolna-e a smite skillel
)#12760zsirfecske A lukasztással asszem most gondban lennék, de hátha akad még kari, aminél a lazruk küldi szabad...
#12759Jim-X Tescós? Áhh,annyira nem menő... ez csak turkálóból van öltöztetve

(na azért van 3 jó cucca) -
wm2
őstag
-
zsirfecske
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
hirdetem mal-ért szólj ha érdekel, neked um. vagy 2 pul, 5-6 lem (gold find barbi).
bocs de most kell a rúna, gyűjtök pár dologra (eth reaper, andi/gaze, 3os eth armor treachery-hez mert sosem lesz forti az op eth 4os armorjaimhoz, aztán nyilván charmokkal a határ költésben a csillagos ég és kéne majd még egy baba torch is)
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
4 lukkal űberkirály

Nekem csak +25-ös van,de azon gyárilag van 4 luk. Mivel mindenhol azt olvastam, hogy csak 40+ allres fölött van értéke ezeknek, balfék módon én is csak őrizgettem eddig. Aztán tegnap beütött, hogy ok, hogy csak 25 allres, de annyival is jobb, mint egy sima spirit monarch. Szóval valszeg én lecserélem a palán a spiritet, és talán egy kicsit javulnak a túlélési esélyei hónaljszellőztetés közben, mert jelenleg hellen minden resistje minuszos... Hullik is, ha nem figyelek vele. Aztán ha lesz jobb, akkor majd újabb csere. Addig ez van... -
Jim-X
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Meg tart a Black Friday?

Grat, 3 sox lenne a tuti bele
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ez nagyon szép.

-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Dec átkot nem tudod űberelni semmivel.
De szoktak még eth tomb reaverrel is nyomulni. Abba kell 2 shale, meg még vmi, mert 3 socketes. -
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho
üzenetére
eth obedience + fortitude ha sebzés kell.
-
diegho
nagyúr
Másik kérdés. A Mec-nek mit adjak? Insight teljesen felesleges, nincs szükség az aurára, sosem fogy el a mana nélküle, most toltam merc nélkül Baal runokat probléma nélkül. Valami brutál sebzés kellene.
-
diegho
nagyúr
WT-n kívül melyik lehet a második legjobb cipő Sorc-nak? WT-t tuti nem veszek ennyiért. Sandstorm?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ez jó, sacred rondache, sacred targe eth-ben is jó.
-
D4v3
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ennél csak a a Targe jobb, mert az 60% block (asszem csak a karid miatt mutat itt 48%-ot, amúgy 58% van rajta). A res is elég szép (45 a max). Ha ellősz rá egy Larzuk questet vagy kocka receptet, akkor 4 sockettel tuti megveszik Spirit base-nek (1-2 Isteket láttam most hirtelen).
-
CreshiX
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudom elkerülni, hogy a frigid highlands waypointra teleportáláskor ne öljenek meg a töltőképernyő alatt? Eddig 3x sikerült ott lehalnom és rohadtul idegesítő, hogy nem tudok tenni ellene. Állandóan végigsétálni az első pályarészen nem szeretnék, ahhoz túl hosszú nekem.
Illetve olyan kérdésem lenne még, hogy xbox-on játszom, a tradeléshez hol találok magyar nyelvű leírást vagy segítséget?
-
wm2
őstag
-
diegho
nagyúr
Eu szerveren játszók tudnak tradelni amerikain jatszókkal? Tehát ha átmegyek másik régióra ott lesznek a karakterek?
-
Peddy789
őstag
WOW felfedeztem valami elkepesztot Dbrunski125 videojabol....

ha a jobbklikkre rakom a fury-t (farkas melee attack ability) akkor siman a foldre kattintva es nyo,mva tartva tudok elore menni, es midnen megtamadni ami a karakter ele kerul.. igy vegre nemkell folyamatosan klikkelgetni az enemykre.. ez egyszeruen elkepeszto.. annyira sokkal job igy melevel jatszani, sokkal gyorsabb es kenyelmesebb -
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ugyanez, csak nekem egy pala, vagy sorc sem volt.
-
sto1911
veterán
Egy franko lightning sorceress buildet tudtok ajanlani?
Innen neztem egyet: https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=47522179
3) The Full Tal Rasha’s Lightning Sorceress#12728Vismajor01: ha ennyire szarok a torchok, en elfogadok mindbol egyet

-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
5-öt idztam már, többet nem, inkább megveszem.
Azon az 5-ön buktam 10 istet, vagy 1-1500fg-t, ha úgy jobb. -
savior
őstag
Ti hol adtok túl a cuccaitokon?
Hirdetem jsp-n, meg discordon is egy szobában, de alig visznek valamit. -
D4v3
őstag
válasz
savior
üzenetére
Nem, soloban játszok csak.
ncc1701: Én még kitartok a clone eventek mellett
Hármon már voltam, de nem volt még szerencsém. Egyszer szerintem a bnet szervert elfelejtettem átállítani, úgyhogy jobb is, hogy nem adta be. Most a héten meg beadta az IP-t ugyan, de miután megmozdultam a karival átváltott másik címre.. tök jó volt. -
ncc1701
veterán
Na, vettem sorci torcsot, 11/11 400fg. Evvan.

-
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
A light sorcinak találtam a +2 skill+20 str, 17allres +az apró circletet és átraktam FCR-re, így csak valami 35% mf van, de gyakorlatilag 2 körből egy kulcs. Egyszer nem figyeltem, és felrobbantott a mocsok, túl közel mentem, én nem láttam még őt, de ő engem igen

Vagy lehet a mercet akarta felrobbantani? Az persze miattam deglett meg.
Mid1, +van az első nihla kulcsom.
-
D4v3
őstag
Esett egy Jade Talon assasin junik, de úgy, hogy már identified volt, amikor kiesett a szörnyből. Ilyet látott már valaki?

-
shotika
őstag
Eladva

-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
“…mindig allround karit akarok nem külön helyeken farmolós célgépet.”
+1
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789
üzenetére
néztem, és van új calc, már kitárgyaltuk (calc az elején linkelve, +20ias meg végén említve, meg amúgy ennek a hsz-nek a környékén sztem beszéltünk erről. illetve korábban az is felmerült, miért nem shael-el socketeltem a ribcrackert, hát arra is elvileg magyarázat a bugged calc, mivel így is bőven megvan a 4.4/5 frame attack speed a két támadó skillel, lejjebb meg ilyenekkel már nem lehet menni).
ilyen demon dmg kesztyű meg hasonlók sosem érdekeltek, mindig allround karit akarok nem külön helyeken farmolós célgépet.
attack rating sztem érezhetően nagyon is fontos, ezért is baromi drága minden max dmg/life/ar charm, de ugye a CB miatt én itt dobtam a max dmg részét és úgy 2 statos sc-ként már megfizethető lett.
hearth of wolverin és oak sage sincs még tesztelve (1 hard pont van benne), sőt a maci sincs maxolva, egyelőre még a cuccokkal foglalkoztam, aztán ha megvan még a lev 87 legalább, majd optimalizálom. de őszintén, már most is op az egész, lassan meglesz az 5000 hp spirittel, és a life tap/steal annyir zord hogy szinte sosincs para sehol.
traviban a segéd nem bír semmit, oda gondolom treachery fade kéne vagy talán forti is elég, én nem is használom ott, a fire dmg elfekteti azonnal. viszont a szép pont az ebben a buildben hogy aura nem kell hozzá csicsóból, csak a reaper a fizik immunok megtörésére.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Amartus
üzenetére
csicsóhoz nekem van eth obedience-em, de nem használom (még? gold find barbnál lehet kell majd az eth bonehew helyett), volt itt posztolva úgyhogy beteszem újra:

ez a build amiből indultam, mrllamasc, videó is van hozzá:
https://www.icy-veins.com/d2/fury-druid-buildviszont hamar rájöttem, hogy olcsóbban inkább überre is akarom építeni (ribcracker, meg a stormshield block miatt a farkasnak szar), úgyhogy aztán ezt a guide-ot követtem. végül az eredmény a kettő hibridje lett, itemekről tettem be képet nemrég, nyilván CoH dusk shroud nincs meg treachery fade-et se használok és amúgy metalgrid helyett highlander amu van.
merc-en egyelőre sima jó ed-s reaper + tal rasha helm + duriel"s shell van, ide nagyon kéne az eth forti (700+ def archon palte base megvan hozzá) és egy andariel sapi. utóbbiból ha van bárkinek amit megéri lyukasztani, az szóljon

-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
65+20 ias? nezted hogy nem hasznal semmit a +20 ? Mintha azt lattam volna a calculatorban. Ettol fuggetlenul persze a highlord meg a 350%os demon kesztyu igyis ugyis lejo lehet. Foleg a kesztyu mivel asszem traviban mindegyik diszno demon?
Mit vettel ra? 9.5k attack rating nice.
Amugy asszem az attack rating csak a hit kalkulacio egy resze, a masik resze a te szinted vs enemy szintje, szoval siman csak a szintezes is sokat tud dobni azon hogy eltalalod e oket.
Hearth of wolverin-re nem dobtal amugy pontokat? Nem jobb azzal tolni?
Amugy tegnap mentem enis par travincalt, de nekem nem igazan tetszik. A seged egyszeruen mindig meghal 2-4 game utan, lehetetlen eletben tartani. Aztan jon egy physical immune amit nemtudok leutni, mert ugye a segeden van a reapers toll ami ezt megoldana. Igazabol ottlehet hagyni de valahogy zavaro hogy nemlehet megolni. Meg ugye ha nincs seged akkor viszlat might aura, ami azert sokat dob.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Napelem
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy van hell bociról sima eth flail-em is, akkor inkább arra, az legalább menő. gondolom 5 socket kell, és az biztos annyit kapna.
, innentől előbbre jutottam a játékban, mint korábban bármikor. Mindet sajátkezűleg farmoltam ki a mobokból. Még egy tokent is raktam össze...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

: “Damage to demons" doesn't work on smite itself. Only works on your zeal attacks.”