- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
a 20/19 sorc torch még mindig a nyakamon, nem viszik ber-ért. szép álom volt pedig
-
_drk
addikt
Barbárnál a weapon masterit hogy döntitek el?
Bármikor eshet egy jobb fegyver! -
-
Lokids
addikt
Nem igaz, hogy Shank-et még mindig nem tudták javítani. Idegesítő, hogy állandóan kidob .
És amikor kidob FOGY az xp-m.. WTF. Pedig nem halok meg. -
sto1911
veterán
válasz
Winzsolt #13172 üzenetére
Hat nem tudom, most mentem egy kort vele, es a villamot szoro szkarabeusok ketszer is lenyomtak, illetve elotte a langot szoro szarnyas lenyek a Chaos Sanctuaryben.
Nalam Treachery, Eth Giant Tresher es Tal Mask van rajta, resistek cold maxon, tobbi 57%, def es life 1900, dam. 800-1800.Treacheryben gyorsabbnak gyorsabb lett, de szerintem csokkent a tulelesi kepessege, a csokkent dmg miatt (ami elotte 2700 koruli max volt.)
-
sumdudum
tag
Sziasztok!
Szerintetek kapok egy Tal Armot és amut egy Gul+Um rúnáért?
Vagy melyiket válasszam a Gul-ért? -
ncc1701
veterán
válasz
tPedro_ #13188 üzenetére
Lehet elgáncsolom ezt a komplett baba projectet. Olyan lassan viszi travinicált, h sírok tőle. És akkor felszabadul a páncél.
Most azt próbálom, h eldobom az ik szettet, és gore rider-gladiators-string of ears-venom grip-gface kombóval tolom. Kissebb az ar, meg a dmg, de a sok ds, cb, ow miatt sokkal gyorsabb. De persze a sorcihoz képest így is q gyenge karakter. -
tPedro_
őstag
Nincs valakinek egy felesleges IK soul cage páncélja?
-
MattH8
újonc
Hi! Van egy 77-es szintű Sorceress karim ProjectD2-ben. Hell szinten nem tudok egyáltalán haladni. Ez egy lightning build, és ha lightning resist-es szörnyel találkozok, akkor megsebezni sem tudom. A harcosom Fire/Cleansing (ACT3) tudású, de sajnos lassú a tüzes sebzésével. A karim még tud kicsit fagyasztani, de az csak kis mértékben lassítja a szörnyeket. A resist-em max. 75-ön van mind a négy elemnél. Mit ajánlotok erre a problémára? Váltsak harcost? Milyen rúnaszavakat kellene használnom? Esetleg a drágakövekkel kéne kezdeni vmit? Válaszokat köszi...
-
Franklin
addikt
Rip Merc bug, az új patchben javították azt is
-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #13173 üzenetére
Fasza lett. Külön érték, h mindent sk találtál hozzá.
-
Cadal
őstag
válasz
zsirfecske #13027 üzenetére
először is szívbajt kaptam mikor lilith után crash-elt a game. itt jött jól ncc1701 tanácsa a permanens public game-ről, sikerült visszalépnem és folytatni
Előfordul esetemben, hogy megszakad a játék internet corrupted hibával.. hogyan lehet visszalépni, mi a fenti trükk?
-
Ptech
addikt
válasz
Csak annyi jutott eszembe, hogy az iron golem elvileg "felveszi" az item tulajdonságait, amiből summonolod, igy lehet pl Insight-ból előszedve meditation aura-t adni neki, csak ha tovább akarod minmaxolni
Cadal: manuláisan kreálsz a lobbyban játékot, amire később vissza tudsz lépni
-
Peddy789
őstag
Hat sajnos eleg biztos vaggyok benen hogy a regi az attack speed. Lehet akkor ennyit a druidrol
-
zsirfecske
addikt
igen, köszi, jó úton jártam akkor csak a sol-nál nem tudtam hogy sima rúnaként ez a stat
de akkor értem, a kirollolás nem craft hanem hel rúnával unsocket.
amúgy fury druiddal mikor nitha run-t toltam nem is tudtam erről a felhős cuccról mert simán bírtam hp-val. aztán láttam a maxrollos guide-ban, hogy jajj ez itt bug és procol mint állat és nem szabad a felhőben megmozdulni, de inkább kerüljük el. na ahogy erről olvastam, elkezdtem figyelni a felhőre és addig nézegettem míg egyszer le is haltam tőle, hehe. szóval tényleg nagyon beteg lehetett ilyen glass cannon karikkal, jó hogy foltozták.
közben végigmentem a javításokon, azon túl hogy mi lett az ias-el, egy kérdésem van: tényleg nem oldották meg hogy a kockában lévő cuccokat id-zze cain?!
-
wm2
őstag
válasz
Uhh! 👍
-
Smite
tag
válasz
zsirfecske #13170 üzenetére
A sol armor jellegű slotban flat dmg reductiont ad. Mivel a kígyók felhője bugos volt 20 évig és sok kis physical dmg-et tickelt másodpercenként, ezért az egyik legjobb módszer ellene, a flat dmg reduction halmozása volt. Gladiators bane-en szintén sok dmg reduced by x van. Mercre sokszor feldobtam hogyha kígyók is voltak.
Coooleynak van egy jó videója az immortal sorceress-ről, ott is szerepet kap a dmg reduced by x.
-
Vismajor01
addikt
Nem találtam rendes endgame buildet summon necróról, úgyhogy csináltam egyet.
[link] -
Winzsolt
aktív tag
válasz
sto1911 #13171 üzenetére
Én act2 segítőm szerintem egész ügyes lett.
Treacheryben van, ETH Tresher insight-al és Andariel's visage sisakkal. Mindent is leszúrkál, ami cold immun azt intézi egyedül
Úgy vettem észre bármit kicserélek felborul az egyensúly.
Nekem szükségem van a végtelen manára (blizz sorc) Neki meg a Lifesteal-re és az atk speed-re + Resist-je is van a Fade proc-ból. -
sto1911
veterán
Fortitude alapnak mit szerezzek? Egyáltalán az a legjobb rw mercnek?
Túlélni kell neki, illetve kevésnek érzem a sebzését. -
Smite
tag
válasz
zsirfecske #13166 üzenetére
Grat nekik, egy builddel kevesebb.
Marad az izgi blizzard, a pure lightning, vagy a meteorb solora...
@wm2: olvastam, patch notes-ban, rollolhatom ki a sol runáimat
, gladiators bane is mehet mule-ba.
-
wm2
őstag
Fixed an issue where Tomb Vipers’ Poison Cloud attack was improperly dealing physical damage; the poison clouds now deal proper poison damage
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13165 üzenetére
firewall sorcik megszívták, illetve végre normalizálták a sebzést. még mindig aggódom a fury druidért, meg hogy honnan fogjuk tudni az ias frame breakpointokat
-
zsirfecske
addikt
nagyon sok változás/javítás volt a patch-ben, ezt még emészteni kell majd.
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13153 üzenetére
Elvileg ha betesz vmi poison sc-t, akkor már nem tud healelni magán. Már feltéve, ha közben ütik.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #13155 üzenetére
nemtom de ez most para, eléggé érint
majd nézek pár videót, hogy mi változott, pl az IAS calculator eddig se volt túl elérhető, most akkor wtf mi a szitu.
amúgy próbálta valaki már a quick cast / active skill bar újításokat? én azóta még nem játszottam.
-
Peddy789
őstag
amugy most kivettek az attack speed bugot? tegnap csak fel orat jatszottam, de mintha lasabb let volna az attack speed, vagy legalabbis tuti mas volt valami.
"Improved synchronization of ability and attack animations in online games" - ? :/
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #13152 üzenetére
ja most látom, hogy leverni nem tudod, nem a life a gond. gondolom a végén a CB már nem segít, oda kell egy kis flat dmg ami nincs meg, azaz gyorsabban healal mint ahogy gyakni tudod. mennyi a dmg amit kiír a karakterlap? próbáltad feral rage-et és fury-t is? lehet a limb enchant-ja önmagában is elég lenne a +fire dmg és +ar miatt.
-
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske #13151 üzenetére
Nincsenek ar sc-im. 8000az ar-em, ~60%-os találati arányom van.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #13148 üzenetére
tesó
duress sajna kevés oda (bár a +CB jól jöhetne), res-eid gondolom béka csípőtájékon (a lightning legalább 125 kellene legyen a hell penalty után, tehát a 75% max felett 50-el), farkas formát buffolni kell, sok hp-s charm és +1 skill is elfér, nomeg az attack rating. limb-el enchantolni előtte sem árthat.
nekem charm-ból van +200 feletti life, a +3 ss amu/+4 all ondal/+3 ss skiller erre nagyon sokat dob transzformálódáskor, így a 4000 hp már okés. a 2x5 all res sc mellett tele res-el és ar/life bigyóval, külön light/fire sc-kkel, 2xfhr sc-vel a breakpoint miatt (ez neked duress miatt nem kell vsz), így a cube-ot stash-ben is hagyom és teleport/id tome/scroll sincs. ezek nélkül nehéz, valamint segíthet 2 övnyi full reju és maci/might csicsó is amíg él.
-
Lokids
addikt
válasz
Vismajor01 #13149 üzenetére
108% lg resem van.
Nekem úgy tűnt a poisonnal van bajom. Az csak 30%. -
Lokids
addikt
válasz
Vismajor01 #13146 üzenetére
alap gear.
Ribcracker upped - shael
Jalal - ort
Duress vért
Highlord
Dracul
Raven
String of ear
random res+5ll ring
Gore rider -
MikeWazowski
veterán
válasz
zsirfecske #13142 üzenetére
Köszönöm!
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13139 üzenetére
act5 malah, hell. de türelem kell hozzá, meg lépcsőn le és wp valahová és vissza hogy frissüljön a kínálata.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13137 üzenetére
Dusk! +1 :-) Ne fg-ben nézd a Ber-t. 3-4 hónapja pörgünk a gamen. Eljön majd az idő, amikor Ber-t akarsz vmiért adni és azt mondják inkább itemet mutass. Türelem. Ha parázol a def miatt, szerezz be pár 25-30 def / 20 life sc-t. Olcsóbb, mint egy 20 life / 11 light vagy fire res sc. Én átlag 15e def-el tolom palával. Kicsit sem sajnálom a dexterityt tőle, még ha annak is tűnik. Esélyük sincs megütni. Mire észbe kapnának, már rég szétolvadtak (via hidden +dmg Grief).
-
MikeWazowski
veterán
Melyik vendortol a legeselyesebb a +3 warcry skilles fegyo? Melyik szinten?
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #13136 üzenetére
légyszi rám ne légy mérges a fórummotor miatt meg amiatt se hogy mit hordok a karin
nem írtam olyat, hogy a fury druidnak jó csak a CoH, és abszolut tudom hogy akarok olyat, különben minek pörögnék annyit a hülye armorokon, meg minek larzukoltam volna egy um-ért vett hauberket. mondjuk a sorci torch-ot 2 napja nem viszik ber-ért szóval a CoH még egyelőre elméleti síkon pörög
ha lesz, akkor viszont a fortim mehet végre a csicsónak, szóval nem vész kárba az sem, oda a legjobb cucc, nem kell annyi res de dmg annál inkább!
amúgy köszi a szimulátoros infókat, azért vastag betűs szarnak egy coh-ot meg crapnek egy ribcrackert nevezni erős túlzás szerintem. értem hogy a flat dmg az isten sokak szemében, de nekem jelenleg nem, meg talán épp azért sem hogy én más legyek. ha figyeled én mindig az egyedibb, racionális ár/érték bajnok cuccot tolom (kivétel a perfekcionizmus a def-ek meg upolások terén, próbálok leszokni róla, de egyáltalán nem hajtom az extrém magas defet). írtam korábban, hogy biztos kipróbálok majd egy botd gp-t de az nem most lesz.
egyelőre amúgy örülök hogy szereztem egy jó kis normal dusk shroud-ot a 444.hu ajánlásával, 1200 körüli gold/dura javítással wealth-hez a gold find barbnak és tolom őt kicsit:
aztán ha lesz rá módom megnézem az übereket, hogy lássuk tényleg gyatra-e a coh
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #13120 üzenetére
hat en beszarok, 25 percet irtam egy postot, ami alatt kijelentkezett az acc, es amikor a kuldes gom,bra nyomtam kerte hogy jelenbtkezzek be, miutan eltunt az egesz postom.. ba***...
A lenyeg hogy nem ertelek, azt irtad hogy a fury druidnak jo csak a coh. de nemtudod akarsz e olyat.
Amugy szerintem annak is egy rakas szar az arahoz kepest. Az enigma szintugy. Meg uberekre is szar szerintem.
A szimulatorbol kiszamoltam hogy valami 50k life/sec a lifesteal a forti es coh-val; is egy tomb reaverel 3socketel, ami 20-50fg, meglepetesemre amugy a coh valoban vezetett (undead ellen) de elhanyagolhato mertekben. A ribcrackerel 9k life sec a coh, es 9.1k life/sec a fortitude, tehat gyakorlatilag kevesebb hpt fogsz kapni.
(Amugy a zod runa jelenleg 440 fg. ber 2150.)
A damage reductionrol kiszamolva annyit hogy a coh szeritnem siman +10-15% esely arra hogy megut egy mob, mert annyival roszabba defense.
Az alresist miatt ennyit kolteni szerintem folos, foleg mivel a fo problema hogy 7x annyi lifesteal van egy rendes elite polearmal, mint a ribcrap-el, es szerintem ez a fo problema, ezert erzed hogy tobb def kell mert nincs eleg lifestealed. Aztan lehet uberekhez kell, de szerintem nem innen kellene osszeszedni, mert sokkal tobbet lehet osszehozni mar csak sc-kbol is 1k fgbol. -
Lokids
addikt
Van aki tud most segíteni über tristramban?
Nekiálltunk, de mephi 1 hitelt. -
MikeWazowski
veterán
-
sto1911
veterán
ncc1701: az nem gond megoldani, a kavicsokhoz mar se szerszamom, se ugyessegem nincs (valoszinuleg
)
Illetve az etsyrol vasarolni is lehet: https://www.etsy.com/listing/574499250/diablo-2-replica-runeword-enigma [link]
-
D4v3
őstag
Új Nihlathak trükköt találtak, ahol hiányzik a kis oszlopfő a mapon, arra lesz a boss.
Az előző szinten pedig a wp kijáratát kell csak nézni, ha balra le irányít, akkor balra fent lesz. Ha balra fel, akkor ugyanarra lent. Ha pedig jobbra le megy az út, akkor jobbra fent lesz. -
ncc1701
veterán
Nincs tele a trade csennel botokkal.
-
wm2
őstag
válasz
De ki viszi le 60-ról zéróra?
Egyébként:
1 Ral Rune + 1 Armor = 1 Repaired Armor.
1 Ral Rune + 1 Flawed Gem + 1 Armor = 1 Repaired/Recharged Armor.
1 Ort Rune + 1 Weapon = 1 Repaired Weapon.
1 Ort Rune + 1 Chipped Gem + 1 Weapon = 1 Repaired/Recharged Armor.
-
ncc1701
veterán
válasz
Már nem zavar, mert csak űberezéshez használom és tudom, h javítani kell. Egy kör űber 100k gold, nagy kaland.
Amúgy ww-polearm baba. lvl 84-en lesz maxos a mastery, a ww, a find item, lesz 11-11 pont a shouton, és a bo-n. Bár filózom, h a shout kárára maxolom a bo-t, a hp mégiscsak fontosabb, mint a defense mellett levő szám.
Ja, megyen a game, frissített vmit.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
teleport shifter druidaval hasznalhatatlan, , FRW annak felesleges mert amugy is gyors, viszont a 65 allres hianya az erezheto meg ugy is, ha egyebkent a BotD ad dual leecht.
a shifter druid az egyik olyan karakter, aminel a CoH abszolute is jobb az enigmanal. MF mint utility bonyolitja a helyzetet es vegtelen budgettel AR SCkkel ki lehet balanszolni, de en CoHra szavaznek.
jo, eleg regen volt, de anno melee rabies druiddal eleg sokat runoltam players8ban mindent, offline karikent meg volt lehetosegem kiprobalni hogyan skalazodik gearrel. felesleges ra az enigma.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13111 üzenetére
legyél kicsit önállóbb pls: megnézed a fortitude jellemzőit, meg a szóvan forgó cuccot, és látod hogy van az enhanced damage részen +6% diffi, na az lesz a superior base armor ed-je, más különbség nincs (tehát nem volt increased durability a hazsnált páncélon) tehát kész vagy.
és igen, valószínűleg sok lesz, de ez addig nem derül ki amíg valaki superior archonnal nem teszteli és írja be nekünk. az én fortim archon, de szándékosan normal-ba raktam, de magas rollos, 503 def-esbe. nekem ezért 769 gold/dura javítani, de most már nem írom le többször
Peddy789:
szerintem mindenki keres 3 socket archont a majd egyszer kirakott enigmájához (aztán többségünknek sosem jön össze), de a többség duress-t, fortit és max CoH-ot használ. az enigma még a CoH-nál is 2x drágább (jah rúna ugye...), miközben számomra az alábbi a mérleg: +all skills-ben és dmg reductionban egyeznek, defense összemérhető, a teleport és a faster walk nekem nem égető, ahogy a +70% mf-et is letojom, cserébe viszont CoH-on van 8% life leech ami nagyon király, +65%(!) allres ami felbecsülhetetlen, és némi deamon/undead damage ami azért jól jön, hátránya a -50+ str és hogy replenish life van rajta a life akter kill helyett. ez nekem féláron nobrainer. a frotihoz képest a CoH meg már le lett írva miért jobb. de meglátjuk, ha csak próbálkozni akarnék vele, sima +10% ed körüli archon-ba tenném hogy utána el tudjam adni, de mivel nekem a druidon az um-mal socketelt upolt majdnem perfekt jalal tutira végleges és épp 118 str req-es, miért ne tolnám eddig el az armort is ha az épp 50x olcsóbb (Um vs Lo, van az 64x is). de most már abbahagyom mert ismétlem magam, jó lenne ha már kész lenne és akkor lezárnám a témát végrencc1701:
azért nem totál lényegtelen, te magad mondtad hogy idegesít a superior armorod javítása és sztem joggal. nyilván az tökmindegy hogy 62, 847, 1181 gold/dura a javítás, mert az max 50-70k tétel, de az 1-1,5 milla azért már durva. lukács laci úgy mondaná, hogy "nekem ez fáijáj"bizonyíték a fenti linkről a kép, milyen gáz az ilyen:
amúgy milyen babát tolsz hogy tomb reaver? én is barbot tápolnék, ha nem folyton itt lógnék meg a trade-en, de még mindig level 34-es... megvannak a lev42-es/69-es skillerek, a 43-as 6xlem-elt fegyverek, az ik helm, eth bonehew/obedience, torch minden, csak a szint nincs... -
ncc1701
veterán
Haladhatnának, tápolnom kéne a babát, venni neki vmi mid torcsot, sat... Még ma szerettem volna elérni a lvl84-et, h elbírja a tomb reavert.
-
ncc1701
veterán
Totál lényegtelen dolgon lovagolsz, annyi ingame goldja van normális esetben az embernek, h el kell gambléznia, mikor már nem tud többet hurcolni.
-
Cadal
őstag
Maintenance van 20:00 -ig ...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #13110 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
ja, ha BiS akkor az vagy az Enigma, vagy ha a karakter nem tudja kihasznalni (shifter druid, javazon) akkor CoH. Utobbi egyebkent tenyleg egy jack of all trades es csomot egyszerusit a gearezesen, ld van csomo resist, van LS (azaz mashonnan mar nem kell), van damred, van MF, van extra dam demonok es undeadek ellen (ez kb minden amit erdemes farmolni) es btw van +2 skill is. Enigmahoz kepest is lenyegesen egyszerubb vele gearezni.
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #13100 üzenetére
hm azert azon nagyon meglepodnek ha a kulonbseg az archon plate meg a great haulberk kozott tobb mint 25% javitasi koltseg lenne. Az fix hogy en se koltenek ra Lo runat hogy kicsit jobb armorba rakjam.
Amugy nem a stilusolas miatt teszik archon platebe szerintem, hanem siman csak azert mert kevesebb str kovetelmeny kell hozza mint a great haulberkhez, es tobb a defense rajta.
https://us.forums.blizzard.com/en/d2r/t/repair-cost-bug/15838
Erdekes, siman lehet hogy jelenleg van valami bug a repair costra?Amugy nem gondolnam hogy nagyon draga a 4os non eth AP, mert szeerintem a legtobben a 3 socketeseket keresik, vagy az ethereal verziokat a segedeknek, keves buils hasznal a karakteren 4 socketes armort.
Hat de ha nem uberre csinalod minek a Coh? semmiben nem jobb mint a fortitude, csak 2x annyiba kerul nem? Nem kotekedni akarok csak megerteni. Vagy csak kulon arra csinalod hogy amikor uberezni akarsz legyen valami swap?
#13106MikeWazowski
Te most szivatsz minket? porgess vissza es olvasd el errol beszeltunk 5 hozzaszolassal elobb. -
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #13104 üzenetére
Nem.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13100 üzenetére
Amúgy a Forti vs CoH régen is, most is nagy viták tárgya meleeknél. Sokalják a Ber-t bele, mert a Fortiba elég egy Lo, de ha a forti 25@ “no need thx!” ha pedig 30-as akkor nem veszed meg Lo-ért “but bro, this is perf! Need Ber!”.
Rediten olvastam egy ilyet, és 100% osztom:People who are not abel to afford CoH try to make it look worse. CoH currently is one of the best armors for most builds.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #13099 üzenetére
Olvasgatok a neten és azt írják hogy szuper armor volt azért drága a javítása. Honnan tudom h egy runa szavas item milyenből lett? Tehát hogy drága lesz a javítása? Mert akk ezt eladom és veszek masikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged