- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Na, megtört a jég, ~250-300 kör között valahol eshetett az első "hr", egy Vex. Bár sokak szerint ez nem is hr még.
-
vaakuum
addikt
-
Peddy789
őstag
válasz
shotika #12189 üzenetére
gratz!
Pont errol dumaltunk a haverral hogy hogyan lehetne rusholni egy gameben 6darab lvl1 karit.
Ugye elvileg kilehet kerulni az ancient quest lvl requirementet, mertha 1 kari megkapja a a baal questet, a tobbi ami csak a varosban all act 5-ben (lvl1) is megkapja. Igy csak 1 karit kell valoban felszintezni. -
Joco_77
senior tag
válasz
sto1911 #12185 üzenetére
Én úgy állok hozzá, hogy mivel full rng -> szerencse az egész ezért ha aznap szerencsém van akkor pár kör alatt kiderül. Ha azalatt az égvilágon semmi nem esik akkor aznapra diablo2 félretéve.
Amúgy MF el is így vagyok....jelen pillanatban 344, eszem ágában sincs már feljebbtornászni...ezzel ha szerencsém van úgyis kiesik a jó cucc ha nincs meg szerintem az 500 mf se sokat segítene. -
wm2
őstag
Crushing blow. <3
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12166 üzenetére
Akkor ezzel jóól boldoggá teszem Charsit...
-
vaakuum
addikt
Mai 45 baalrun előtti lower kurast ládák ellenőrzése: 1 ort és 1 shael.
Minden alkalom minimum player6-ban volt. -
ncc1701
veterán
válasz
Joco_77 #12178 üzenetére
Fent kollega levezette, h az átlag sebzése kb ugyanannyi, mint egy eth treshernek. Amúgy arra akartam kilukadni, h az armorom volt vagy 35fg, hozzá az um kb ugyanannyi, azaz nem egy nagy összeg, és jól működik, és mégsem egy overkill forti.
Abból a zsetonból inkább tradelj egy low cta-t, sokkal jobban jársz. -
Joco_77
senior tag
válasz
ncc1701 #12177 üzenetére
Értem én amit írsz de mégis mire akarsz kilyukadni? Egyelőre erre futotta eddig jutottam el a Csicsó gearelésben. Relatív keveset játszok egyébként az itteni átlaghoz képest, tehát ne csodálkozz.
Napi max 1-1,5 óra...hétvégén több valamivel.
Majd lesz jobb gear is rajta.
Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy Insightból eth cv lesz a végleges...pont amiatt amit írsz, lassú az a cucc...értem én hogy sebzés...de szerintem le fogom cserélni valami gyorsabb Insightra még akkoris ha a DPS esetleg kisebb lesz...szúrkálgasson a melós gyorsabban, nem érünk rá lazsálni.
-
Joco_77
senior tag
válasz
ncc1701 #12173 üzenetére
Egyelőre ez van:
Andariel Visage(noneth) + Ral , Duriel Shell 1400 körüli deffel és Insight eth CV.
Nem annyira sz*r cucc..mégis rohadtul figyelni kell traviban. Kíváncsi leszek a Fordi majd javít e ezen.
15ias/30 fire res jewelt azt majd legesleges legvégén fogom beszerezni. Nem first prió...egyelőre a Ral megteszi. -
ncc1701
veterán
válasz
Joco_77 #12171 üzenetére
Eth cv insight, eth balrog skinbe tett stone rw, gaze + 15ias/fire resist jewel, és kb 25 runból 1x fekszik. Persze teleportozni kell jobbra-balra, mert a hidrák bántják. Plusz ugye kap egy lvl9 bo-t is.
De ha mondjuk lemondasz az insightról, akkor egy reapers a dec átok miatt tuti megoldja a gondot.
-
Joco_77
senior tag
válasz
pachito #12162 üzenetére
Az túlzás, hogy rászoktam... Igazából elég csicsógyilkos hely...számomra a legnagyobb difficultyt jelenti a Travi Run, telézgetek, itatgatok, helyezkedek ezerrel...
Bármit simábban nyomok le , Chaos Sanctuarytól kezdve Ancient Tunnelsen át A cow ig.
Travi az kihívás de jó lenne 1-2 HR eladni mert torch és anni nélkül pucérnak érzem magam -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12166 üzenetére
Traposnak ias kell, jaja.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12167 üzenetére
Nem akarok erőre rakni, mp-hez kell asszem 25. Onnan enigma sokat ad, ha van torch+anni, akkor szinte full vitality lehet a kari. És az enigma úgyis ad vagy 900+ defet.
-
savior
őstag
válasz
pachito #12162 üzenetére
Én van hogy mást is farmolok azért hogy nehogy ráunjak. Countess, Pindle, Shrenk, vagy Pit pl. De van hogy csak úgy kolbászolok a pályák között. De a legegyszerűbb az tényleg Travincal, mert odavisz egyből a térkapu és a dropja is jó. Persze ehhez az is kell, hogy az emberfia lebírja gyűrni őket.
-
vaakuum
addikt
Korán keltem, hol az arany?
Vagy a Ber...
-
pachito
őstag
Mivan gyerekek, mindenki rászokott a trav only runokra?
Sajna a Ber sorozatom megszakadt de azért esett mostanában pár szép dolog (Lo, pala combat skiller + 36 life, 5/5 fire facet, valamint egy assa claw +2/+2/+1 skillel és + attack speed-del, ez utóbbit valószínűleg lyukasztom és megtartom).
-
Joco_77
senior tag
válasz
sto1911 #12154 üzenetére
Nekem egy Mal kiesett ott... úgyhogy szerintem ma is Travizok.
Rádordított idő kevesebb mint egy óra volt.
Van megint 250fgm ideje mostmár Arach felé kacsintgatnom ha már nem akar esni.
Amúgy (bár igaz van +400% goldom) az összes stashemet megtöltöttem Golddal. 1 kör Travi (csak a lejárat feletti kis bossok) 50-100k gold.
Lesz della élesztgetni a csicsót mostanában hálistennek. -
sto1911
veterán
A sok Travincal runotokon fellelkesülve nyomtam vagy 15 kört, rúna konkrétan semmilyen nem esett, viszont lett egy Oculus.
Időközben beszereztem a Tal páncélt is, úgyhogy már csak a mercre kellene valami rendes cucc, mert azért könnyen el tud halni. -
tPedro_
őstag
Véletlenül mellékattintottam az inventoryban és eladtam vendornak a torchomat.
Az normális, hogy nem tudom visszavárásolni?szerk.: ahogy olvasom, sajnos igen. na ezt beszoptam...
-
Sz4bolcs
senior tag
Esett ma egy Vex, kiraktam egy hotot flail-be mf sorcnak, addig is legyen valami jó, amíg nem lesz Enigmám, 38 res, örülés van.
Erre mi esik???
Oldschool player megmondja mi esik... -
Lokids
addikt
válasz
vaakuum #12146 üzenetére
attól függ mennyire telített. 2-3p, mert van 1 ami fixen cold immun.
Meg én is felszedek mindent, mert aranyat azért dobnak.
De esett egy IO rúna, mikor megláttam, már azt hittem L betű az az I... de sajnos nem.
Meg én utána Mefihez is lemegyek, ami megint 3-4p attól függően, hogy mennyire szarul adja a lejáratot. -
savior
őstag
Nálam eddig így néz ki travi run napokra bontva:
5 run - ohm
20 run - ohm
66 run - ko
35 run - egy jo small charm
amit eltudtam adni az kb ennyi volt. a 2 ohmnek nagyon orultem. -
savior
őstag
ingyen viheto cuccok: ingyencucc / 123
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #12132 üzenetére
-
MutantZombie
tag
válasz
ProEvoFan #12127 üzenetére
Ha a d2.maxroll.gg -nek lehet hinni, akkor már H A1 első m.-től lehet szerezni, az más kérdés, hogy mekkora eséllyel - mondjuk egy boss-hoz vagy egy act végi boss-hoz képest.
Nekem is esett offline-ban ohm, H A1 Black Marsh-n egy szimpla Fallen-től.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84 #12131 üzenetére
grat, ez király!
pont agyalok rajta, hogy ha eljut oda az ember hogy megvannak a rúnák, pl egy CTA-t érdemes egyáltalán megpróbálni kirakni, vagy a tuti a trade? nekem 5 bo/4bc elég lenne, azok már nem annyira drágák, viszont nagyon kis eséllyel jön ki ilyen is DIY-ban.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12116 üzenetére
Ezert nem igazan ertettem amikor gyuruket akartal kerni valakitol, hogy majd 5-10 drab ringel te megoldod a craftot
ezt csak most olvastam, tegyük helyre. mivel végül 64x pruby+sol+jewel kellett a kísérletemhez, örültem hogy volt itt aki nagylelkűen segített benne, azért ez nem kis mennyiség, még egyszer köszi nekik
(és ugye miattuk is töltöttem ennyi időt a dokumentálással és screenshot összevágással, hogy lássanak valamit vissza). gyűrüket meg minek kértem volna mikor a gamble a legegyszerűbb része az egésznek, csak arany meg -30% vendor price item swap kell hozzá. nem akartam 5-10 ringből csodát tenni, pont úgy kezdtem, hogy állítólag 30+ craft után már esélyes a dual leech, ezért kíváncsi leszek mit mutat majd nálam. ki is jött annyiból a dual, más kérdés hogy nem lett jó/ használható sajna, ezért néztem végül szét trade-en.
nyilván ber/jah körül lehet venni baromi OP dual gyűrűket, de megláttam ezt ma um-ért, azonnal lecsaptam rá:
sztem ha a res megoldható máshogy, lev 87-ig még el tudok jutni és akkor ennyiért van egy fasza gyűrűm és mehetek solo überezni. meglátjuk mi lesz belőle, most legalább van miért szinteznem
-
sto1911
veterán
Tal Armornal szamit, hogy mennyi defenset ad? Vagy eleg a legolcsobbat megvenni belole?
-
ProEvoFan
nagyúr
A Lo runából vettem - ami egy fehér mobból esett Andi kill előtt... - egy Tal armort és egy Hellfire torchot, így végre meglett a full Tal Rasha szett. Már csak egy War Traveler csizma kell és teljesült a maximális elképzelésem ami a MeteorOrb sorcimat illeti.
Diablo runok ge#i gyorsak lettek, hullanak mint a legyek.
Egyedül megy a Ball run is, halál nélkül.
MFem 356%.
Na, a 200 óra játék gyümölcse kezd beérni. -
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #12116 üzenetére
amut sose kezdtem volna ott túl nagy a varia, de a blood ring király mert a fix 3 stathoz kell csak mana leech/+life leech, és 2-3 jó más roll, amiből a választék széles (str/dex/vita/allres/resek/mana after kill).
de ja, nekem pech után nagy mákom volt a rúnákkal, ha hazaértem mutatom milyen blood gyűrűt vettem.
-
sto1911
veterán
Alapvetően több sebből vérzik az optimalizálása is, túl sokat kér a kinézethez képest, de a régire már csak rengeteg pénzért tudnék visszamenni
A loading lag nem gond, mert olyankor háttérben van a játék, tehát úgysem játszok. A "mire betölt meg is öltek" "bug" meg szimplán így fog maradni, mivel a régi motor fut alatta, az már rég betölt, mire az új befejezi és kaputt. Ezzel nem tudom trükközés nélkül lehet-e kezdeni valamit, hátha jön rá patch. Mondjuk tpkor előbb betöltene az új, majd még 2 pillanat alatt a régi, és egyszerre indítaná, nem tudom megoldható-e.
-
_drk
addikt
Hát kezdőnek már nem nevezném. Nyilván messze az endgame de na. Megsérted a druidám!
Ezt a Players3-at nem vágtam, köszi!
Még most kiélvezem, hogy peregnek a cuccok! Már van +5 karim, amin tárolom őket.
Esnek a low level set itemek, meg sok speciális tárgy minden karinak. Tele vagyok Unique fegyverekkel. Tök jó őket nézegetni. Már van egy jó Nekro/Amazon/Barbár alap Nightmare-re.Univerzális van kevés:pl armor, meg öv,pajzs.
Farmguide-ot nem találtam, csak hogy 2-300% között meg is lehet állni, úgy se esik több.
De olyat most találtam, hogy nekem kell cucc Anderieltől amit ő dobhat és az nekem nagyon jó lesz! -
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #12055 üzenetére
Hat ilyen ez a crafting biznisz.
Ezert nem igazan ertettem amikor gyuruket akartal kerni valakitol, hogy majd 5-10 drab ringel te megoldod a craftotDe gondoltam lehet csak en voltam peches az 50 darab amulett craftal amibol 1 darab paladin skilles nem lett.
Kicsit idegesito ebben a jatekban, hogy az ember marhajol utananez hogy hogyan a leg efektivebb valamit kifarmolni, beletesz egy csomo energiat es semmi haszna mert nem volt szerencseje.
Aztan mesz 10 travincalt, kiesik egy high runa, eladod es megvan ami kelett.. :/ -
Blizz
őstag
players 3-5-7 ami növeli a droppot players 2-4-6-8 csak az xp-t növeli, de a helyedben mennék hellre és ancient tunnelst farmolnék p1-en+mephit, ahogy látom még nagyon kezdő a karid, próbálj dual spirittel menni (de egy ancinets pledge mindenképp jó), túlélésre menj legelőször ne MF-re mert aza túlélés kárára megy, idővel majd tudsz balance-olni. Minél több hp és resi legyen
-
Amartus
senior tag
Mindegy milyen charm-ot kockázok, ha +skill-est szeretnék? Vagy figyelni kell a szintjére is?
-
_drk
addikt
válasz
zsirfecske #12109 üzenetére
Be megy az néha, de mivel hülye szögben megy, neki megy az ajtófélfának
-
_drk
addikt
Magic find-os matek van valahol offline játékhoz?
Van egy Wind Driudim kb 220%MF-el. Csak ugye ebbe benne van sok low level item, hogy meglegyen. Ez kb Nightmare-en player4-re elég.
Amúgy így simán jó, peregnek a cuccok, de pár szörny variációnál jól meg is ölnek.
Mondjuk Baal-nál már nehézkes, elfutkosós.
Tehát mi ér többet? Player szám növelés és kb +50-100%mf-el Nightmare farm-ra.
Vagy maradjak így 220%-on, kicsit nehézkesebben?
(Tancred amulet ad +78%-ot, de ügye a másik a fegyó ami már sz*r
Armor +2 cocket, abba Topaz+50%
Unique fejes ad +50%-ot
1gyűrű +26%,kesztyű +23%,cipő +9%)
A fegyver,amulet,fejes trio-t tudnám lecserélni, amiből a fejes és fegyver már fullos buildes.(spirit, vagy all skill és durid skilles fegyóm is van és fejesből is meg van a +2 Druid skilles is.Amuletből+1druid skilles.)
Tehát már tudnám tápolni magam, de jó ez a nagy MF! -
vaakuum
addikt
Ez, hogy bármilyen kib@szott épületsroknál, mini tereptárgynál gyakorlatilag minden lightning lövésem felakad, de a kis nyomi fetisek meg minden keresztül lefúvócsöveznek, ez valami álom.
-
Lokids
addikt
válasz
Vismajor01 #12103 üzenetére
Na most már elmegy mindenki a 3.14csába
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #12098 üzenetére
Travi pedig tényleg jó a runefarmolásra, chamig dobálnak.
-
Amartus
senior tag
Ali Baba-ba mit érdemes rakni? Esett 2 lyukkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest