Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
-
Integra
titán
válasz
Gyuri27
üzenetére
nekem egyre inkább az az érzésem, hogy a játék igenis figyeli a játékstílust és ez alapján dönt, hogy dob e és mit dob. és megkockáztatom, hogy a folyamatos tatkai farmolás, runolásnál egyszerűen nem dob úgy, mintha játszod végig a játékot folyamatosan, mindehova benézel és kimaxolsz minden pályát, börtönt, felrobbantasz minden követ, dobozt, hordót etc.. normal és hard kivégezve, még hard adventure van hátra, és utána eggyel feljebb állítom megint és előlről mehet a móka. és eddig mindent crusaderre dob a játék, 90%-ban. nagyon ritkán van valami, ami más karakteré lenne. és soha nem álltam még ilyen jól önerőből..
-
thomeef
őstag
A haunt, a locust, és a piranhaból jövő 15% +dmg fent van amig meg nem hal a target (kivéve ha ~2 képernyővel arréb mész és kijönnek combatból). Dotos build enélkül a skill nélkül kb semmit nem ér.
(#54863) Tatyla: Tegnap T4-en farmoltam 20 dobozt, a délutánom ráment. rákészültem a nyitásra, popcorn, we are the champion bekapcsol stb. Erre kerek 0 legend esett

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nekem a pl a kavicsokból mindegyikből ugyanannyi esik (csak a craft miatt van most már egyenlőtlenség).
#54874: Nekem csak riftnél akad be, de rohadtul idegesítő és nem tudom, hogy mit kéne csinálnom vele. Kliens restart ideiglenesen segít a dolgon. (Oké csak 4 Gb ramom van ez lehetne gáz, de nehogy már egy x6 1055t + HD7770 kevés legyen egy H&S játékhoz, amikor kategóriákkal jobb MMOk is elfutnak ezen a hardveren)
-
Sárpac
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Hidd el erősen mahinált a random ebben a játékban. Pl. elég csak az elitekre gondolni, ha van egy coldos akkor 70-80% coldos lesz az adott pályaszakaszon az elitek zöme, ha lézeres akkor lézeres jön egymás után egy rakat. Nekem recik hullottak mostanában, alapanyag jön t3-4-en már szépen az már más kérdés, hogy a rare elitbosok 10ből egyszer jelennek meg.

A másik meg én elhiszem, hogy hatoldalú kockával valaki egymás után 10x 6-ost dob, de ha 10 emberből 9 1000 dobásából senkinek se lesz 6-os egynek meg mindig, akkor az az egy nagy valszin cinkelt kockával játszik!

-
Gyuri27
félisten
-
Integra
titán
mai termés: fél tucat legendary item recepthez, 1 legendary sisak, kesztyű, 5 legednary gyűrű, 3 legendary fegyver, 1 zöld nadrág és 1 zöld tanuló könyv kovácsnak, 5 jewel tanuló könyv a nyanának. igaz, mind crusader, de sokra nem megyek egyikkel sem, mert rare item-ből jobban bevagyok öltözve

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Gyuri27
üzenetére
ez ilyen, ezert mondom, hogy statisztika. bizonyos dolgok nagyon kis esellyel tortennek. pl anno volt olyan velem, hogy mp1 farm kozben haromszor dobott a keywarden egymas utan kulcsot, pedig 10% volt az eselyem mindegyikre.
vagy pl fej/irassal is megesik, hogy 10 iras jon egymas utan normal eremmel, hiaba 50% esely van,
-
schwartz
addikt
válasz
proci985
üzenetére
jellemzoen akiknek fullos gearje van mar most is es statokat finomitgatnak, azoknak volt ideje tobbet jatszani.
Inkabb a forditottjat latom. Tobbnyire olyanok szaladgalnak fullos gearben akiknek alig van beleolt energiajuk a jatekba. (2-3 szaz ora az osszes karakterben egyuttveve) Vagy a Manglemow-t farmolt es ladat feszegeto zerglingeknek...
En max a craftolt cuccokat fonomitgatom mert a WD-mnek alig esik upgrade. -
Muton
addikt
UP! nem, mintha lenne alapanyagom az enchanthoz...
amúgy érdemes a régi puzzle ringet felrakni (followeren is működik), nekem az egész napi 3 (1 normális, 2 FS) legend és set és legend plan-ből a 2 plan és a normális(abb) vért a goblinból esett.
összességében ritka szar volt a mai drop. blizzard lehet, h átcsoportosított a Nyúlnak

-
Zan
aktív tag
Sziasztok!
Most raktam fel a Win 8.1-et és a játékon belül, hogy kinyitom az inventory-t, egy fé másodpercre beakad a játék! Ez miért van? Lehet azért, mert nem installáltam újra a játékot, csak a battle.net klienst, meg az agent-et frissítettem? Tiszta install kellene?
-
mikromanus
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nekem megvan a legtöbb legend és szerintem az összes set plan (azaz már be is van tanítva a kovács). Minden csak mennyiség kérdése. Én picit többet nyomom néha mint 1-2 óea.

Az anyagok kifarmolhatóak. 1-2 szivatósabb, mások könnyebben elérhetőek. A sage sethez az elit unikornisok kerültek el eddig. Kiesik a terület, ritka aki dobhatja és az is random esik-e. Adventurer dzsúrní van dögivel. Manglemaw ujjperce is könnyen elérhető, ashera set anyag is, meg van még jópár (corruption vállas anyag, Helm of command 70-es anyaghoz való, reapers braci maltaheltől, temetős eventes elit anyaga, stb). Nekem van már 30 féle anyag a tatyóban. A többséget sose craftolom le, de olyan muris.

-
DeckardCain
senior tag
Na valaki említette, hogy sokat szenvedett mystic-kel... Valamint lehet van valami összefüggés dmg/hp meg egyebek között mit ad.
Na a karakteren látható amut([link]), már vagy 20-szor próbáltam crit dmg-ra cserélni nem ment.
Aztán fogtam magam felnyomtam az életem 700k-ra cuccokból és para pontokból ideiglenesen.
Lám elsőre beadta, lehet véletlen, de azért érdekes. -
-
Integra
titán
a paragon xp csíkban van egy sárga sarkára állított négyzet, aszongya, hogy pools of reflection bonus. ezt miért kaptam? vagy mitől jön? azt mondja, hogy addig van érvényben, amíg meg nem halok. namármostkéremszépen, volt már ilyen és eltűnt magától, nem haltam meg. most meg újra van. akkor, hogy van ez?
-
abéla
senior tag
Hello, az arcane wizem Unity ringjén van 72-142 dmg, ennek vajon mennyi a CHD megfelelője?
(csak hogy az általános hangulatnak megfelelően nyavajogjak is egy kicsit, megjegyzem, hogy az armory f*sh, rosszúl jelzi az értékeket még mindig, de a d.progress se jobb: még most is hiányzik a. torrentem +30%-a
) -
grex4
aktív tag
Durva ez a petes wd Jeram sapival! Torment 1-en a 15 seces gargantuan 1 hiteli az eliteket
(solo ofc)
Nomeg úgy néz ki, hogy az area dmg is hat rájuk, néha eltűnik a maradék pakk ahogy van. -
Muton
addikt
a source-on dam-ot vagy intet kellene enhancolni?
-
Gyuri27
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A random sose matematikai volt. Hanem a blizz szerint elgondolt.
Van olyan kraft anyagom amiből 16 van, meg 8-9. Born reci esett egyedül ami ződ. Eddig 3 materialt találtam hozzá. Pedig t1-2-n farmolom (kb egy hete napi 1-2 órát). Esett egy csusza fail reci. Ahhoz se esett materiál pedig 3 napja dolgozok vele. Aztán még sorolhatnák socketet, chc-chd-t milyen nehezen ad. Vagy olyan resistet ami kéne. Ezzel nekem a tököm tele. Mert ha tényleg random lenne nem szólnék. De így megint az agyatlan farmolás megy. Mint előtte. Csak most ah nélkül. Mert ami kéne nem esik. -
Integra
titán
mi ez a kis zsákos csávó aki egy ideje jön velem? egyszer csak megjelent és azóta van...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
frame>24
üzenetére
Ez mondjuk engem is érdekelne.
Amúgy vicces hogy a volt visa harcosok, arany farmolók, AH nyerészkedők mennyire húzzák a szájukat és visszasírják az AHt. A legjobb dolog ami történhetett a játékkal az az AH törlése.
Nekem nem esett, a havernak meg már több is? Ez a random.Szerintem nincs itt semmi buhera. -
frame>24
addikt
válasz
Sárpac
üzenetére
Mindig ki lehet szúrni 1-2 érdekes mondatot:
az utolsónak mi sztorija? El tudnád mesélni? ("Erősen mahinált random szaga van ennek ugyan úgy mikor az ah volt dio 3 kezdetén és később a blizz el is ismerte.")
A google nem segít a "blizzard admits AH was fixed"-el szóval tényleg érdekel így utólag is, mi volt ott!
-
DjDanee87
addikt
válasz
Phobion
üzenetére
Olyan bug létezik most, hogy elemental damages fegyvernél a % damage stat nem számolódik, tehát 1 elpazarolt sor az itemen. Erről a bugról tudnak, és javítani is fogják a jövőben. Azt nem tudják még, hogy a javítás után a már meglévő fegyverek DPSe is megnő-e majd (amelyikeken volt elemental dmg + dmg%) vagy csak az újaknak.
-
Integra
titán
eddig ma teljesen haszontalan legendary gyűrűk potyogtak... fegyver, pajzs vagy valami.. nuku... és pénz sincsen

-
Phobion
addikt
Az igaz, hogy ha fegyveren van X% Damage stat, de a fegyver sebzése Elemental damage, akkor valamilyen bug lép fel? Guildben említette egy tag és most nem tudom, hogy merjek-e Holy damage-ra rollolni.

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Azt még hozzátenném hogy a játék haladás szempontjából remekül van felépítve.Két hét alatt összelhet rakni egy karit ami T1en gyorsan szétkapja az eliteket.A rajongóknak, úgymond hc rétegnek meg marad a magasabb fokozatok meghodítása. Tehát minden játékos réteg ki van szolgálva.
-
DeckardCain
senior tag
Fire wizardom. Kár hogy a Stone of jordan dexel esett..
[link] -
adamkaa777
senior tag
Szerintetek melyik wizard jobb nagyobb torment solora arcane vagy a fire ?
-
DjDanee87
addikt
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.iridescent tear anyaghoz,hogy lehet jutni,mert az csak lvl 60 alatti sárgákbol tudok szerezni ugye?akkor inditsak egy uj karit,mert csuszámnak van egy amuja ami lvl 59-es,de de chd hianyzik rola és az ujra rolloláshoz ez az anyag kell.
-
törölt tag
g2a.com esetleg. Ha szerencséd van találsz érvényes akciós kupont is hozzá. ~22€ az alap és ~25€ a RoS. Én itt vettem, kb 5 perc alatt megjött a kód.
Szerk: Úgy látom a múltkor szerencsém volt a -10%-os kuponnal, ezek közül egyik sem működik :S
-
D4v3
őstag
Hi!
Hol a legolcsóbb most a D3+RoS? Láttam, hogy playIT-en 14k lesz a kieggel együtt. Ennél létezhet jobb? -
mikromanus
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Érdemben a barbit es a monkot használtam. A crusader a Barbi cuccait veszi át részben, igy ami épp rajta van az nem aktualis. A monk kialakítás alatt van. Az egyedi resistekkel + owe passzivval jol kezelhető. Most eleg határeset. Lightning és permastunra mentem. T1-en már most is jó. Feljebb kell majd az owe és az összefüggő resistek.
-
-
Alg
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Legend esik, csak az a baj semmivel nem jobbak mint a sárgák

Kadaláztam múltkor, kb. 200-300 shardból talán 3-4 legend is jött (mellvért, csizma) de mind kuka. Kb annyiban jobbak a rare-nél hogy 50-el magasabb stat lehet rajta, ennyi. Ja meg egy mempo, szintén csodálatos statokkal. De az igazán érdekes/hasznos darabokból egy sem, set szintén semmi (azaz de, compass rose meg blackthorne...
)Meg a kétkezes legend fegyverek, azok is szeretnek potyogni 2200 dps-el, mainstat meg chd nélkül... mondjuk legalább van soul-om tekergetni a meglévőket
Eddig még viszonylag szerencsém volt, fegyverekre adta 6-8 próbából a lukat, az amulett viszont nem akarja az igazságot (meg a CHD-t)Ja meg elkezdek intes cuccok potyogni a barbárnak, emlékeztetni akar hogy játsszak kicsit a wizemmel is?

-
shotika
őstag
Srácok, Reapers Wrastnál megvan minden összetevő, mégis 0-nak írja az Ascended Bracers. Miért?

-
Integra
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
ha jól látom, akkor alapvetően minden felszerelésnél a chd és a chc tűnik a legfontosabbnak szinte minden karakterednél. resist all nem hiányzik?
radi:
akkoriban konkrétan nem voltam hajlandó játszani a játékkal
jó ez így, állandó pénzhiány, de legalább már kimaxoltam az összes bazárost
lassan a hard fokozattal is végzek -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sárpac
üzenetére
statisztika.
neha az embernek makja van, nekem tegnap esett ki egy captain set, mas kerdes, hogy ez a death bracersel egyutt a harmadik set receptem.
az, hogy nem dobja ki: pl wiz offhandnel van vagy 15 stat ha alapbol a fegyveren nincs skill, akkor valahol 1:100hoz nagysagrendben kerulhetne ra ami az embernek kell. ld en meg az apoc nelkuli trium... ami helyett lehet egyszerubb lesz tovabb farmolni mint nekiallni porgetni.
manualisan belenyulni egy ekkora rendszerben az RNGbe... hat szerintem kizart. amit mondasz kb kivitelezhetetlen kategoria, plusz a jatek designerei ilyenert ghom ele vetnek aki kitalalta.
(#54813) Sárpac: az AH biztosan felhoalapu volt, valszeg a jatek is az par megoldas alapjan. szoval az eroforrasok jo kozelitessel vegtelenek.
itt inkabb arrol van szo, hogy ha tul egyszeru a jatek akkor mindenki azonnal nyer es megy a kovetkezore, ha tul nehez, akkor meg az emberek egy ido utan felallnak. a lenyeg, hogy pont annyi progresst kell adni a jatekosoknak, hogy mindneki oruljon.
a rossz hir: ez egy multis jatek, ahol az emberek egy resze megjelenes utan negy hettel mar 200-300-400 oraknal jar, a masik resze meg 5-20nal. namost ha nagysagrendi kulonbseg van a jatekosok kozott, akkor mind nem lesz boldog, max raneznek a belso statisztikara, csinalnak par profilet, aztan megprobaljak ugy beallitani a dolgokat, hogy a tobbseg jol erezze magat.
jellemzoen akiknek fullos gearje van mar most is es statokat finomitgatnak, azoknak volt ideje tobbet jatszani.
(#54818) Sárpac : nem, olyannal kotnek szerzodest, akiknek van megfelelo meretu infrastrukturajuk es elfogadhato teljesitmenyuk. tul sokat nem eri meg sporolni, mert ha tul gyenge a szolgaltatas az arthat a profitnak hosszabb tavon.
AH azert egy eleg bonyolult rendszer volt es a 0 bug kivetelevel azert jellemzoen eleg jol mukodott. marmint ahhoz kepest, hogy mekkora teljesitmeny volt ezt meg ilyen formaban is osszehozni.
a tozsdei ceg miota lett szitokszo?
---
osszefoglalva: szerintem higgadj le, gondold vegig a dolgokat. ez csak egy jatek, aminek a jelen formajaval eleg sokat kell jatszani ahhoz, hogy az embernek legyen gearje: 1 slotra lehet bemakolni dolgokat, de 10 slotra eselytelen, ahhoz meg tolni kell.
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Jóféle. Viszont a skilleket nem tudom mennyire használhatók ezek, throw, spear pl aoera mit használsz? Ww nélkül én pl nem lennék meg. 
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Mobilról vagyok én is.
Ha nem sikerül, akkor majd otthon ránézek. 
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Belinkelned a karaktered? Megnézném milyen mert én is azzal tolom.
-
Tolja itt valaki fire buildel? (barbi)
-
CactuS
Arcképgyáros
Szinte egyből - kb 28-29. alkalomra - dobott egy viszonylag tűrhető bracert. A kérdés az, hogy szerintetek crit-et vagy holyt rolloljam majd a későbbiekben? (Tudom, hogy a STR se túl combos, de már lassan lesz*rom, kezdem megutálni azt a fightot).
Kis poén: reggel tököltem a monkommal, craftolgattam neki ezt-azt (fire reses), majd az utolsó malter killnél ezt dobta a crusaderemnek: [link]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Sárpac
üzenetére
Tegnap 4en toltuk partyban, egyik srácnak esett Act 1ben a zacsiból 2 set item csökkentős gyűrű, az egyik az 499 int, 7 AS, 5.5 CHC és elsőre dobott r még 44% CHDt. Nekem nekem egész nap kb 2 legend esett és már ott tartok, hogy egy sárga nyakláncnál 2 milla 1 roll és még nem láttam rá CHCt.... Van olyan ismerősöm is, aki csak makizik a Crusaderjével, de minden létező fegyver kiesett neki, nekem meg semmi, sőt még a legendary poti se.
Ettől függetlenül amit a haverod gondol az már tényleg a baromság kategória. Ez random, éppen ezért nem tudod elválni azt - főleg 2 hét távlatában -, hogy mindenkinek egyformán legyen cucca.
-
sto1911
veterán
válasz
Sárpac
üzenetére
A hw nem korlatozott, hanem korlatlan egy ekkora cegnel. Elfogyott? Veszek meg! Szerinted ok olyan rovid tavon gondolkodnak, mint te meg a haverod? Hogy majd ne vegyek meg a D4-et, mert a haromban sem esett szar sem? Vagy pont azert veszi meg a kov. kieget meg reszt, hogy hatha most o lesz a kivalasztott? Ja, de megis jatszol vele 4-5 ezer orat? Hagyjuk mar... Aki igy erez menjen codozni.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
sto1911
üzenetére
Akár baromság akár nem elgondolkodtató!
Hogy miért, mert a blizznek egy célja van mostantól, hogy eladjon minél több darababot a játékból.
Igen, de a hardver mennyisége korlátozott viszont szeretnék még minél több darabot eladni, milyen trükköt használnál arra, hogy a játék hírneve fennmaradjon, de a szervereid se legyenek túlterhelve mert az ugye tömeges elégedetlenséggel járna és rontja az imázst?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Madn!ght
üzenetére
Hát azért nem egészen!

Ha a világban sz@r helyre születsz akkor egyik baj bevonzza a másikat nehéz kiszabadulni belőle.
Számítógépes világban a random egy picit más.
Egyébként egyik barátom szerint blizz direkt csinálja, egy szűk rétegnek fenntartja majd az érdeklődését a többit pedig addig szívatja míg le nem teszi, túl vannak terhelve a szervereik rengeteg a lagg. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Azt mivel magyarázod, hogy egyeseknek folyamat jön mindenféle jobbnál jobb legend set item?
Tegnap egyik klántagot kérdeztem, hogy hogy a fenébe lehet hogy ma már a 10. legend set sityak esik neki?
Azt mondja kadala, időnként vesz egy full tatyónyit (értsd kari amit elbír) és mindig van benne 2-3 legend!
Tegnap egész nap toltam riftet 3000 shards 3 leg 1 andariel semmire se való statokkal meg két törött szar.
Én itt a MINDIG szót emelném ki, teljesen hozzá van szokva, hogy neki mindig esik valami klassz dolog ja és természetesen 1-3 próbálkozásból van chd chc meg lik arra amire akarja.
Erősen mahinált random szaga van ennek ugyan úgy mikor az ah volt dio 3 kezdetén és később a blizz el is ismerte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest