Hirdetés
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
ilyennel már találkoztam én is

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
And the winner is?

-
Alg
veterán
Jófej ez a drop... most hogy van egy fasza fegyverem a wizre, elkezdte dobálni a legend... igen, fegyvereket

Chantodo vajon megérné ha tennék rá as helyett socketet? (nem hiszem, az a 250 int biztos hogy nem dob annyit rajta)
Persze cindercoat további 300 shard elverése után sem sehol (de még legend chest sem), legend poti sem akar esni

-
0Li
senior tag
Halycon medál másnak is bugos vagy csak a WD verziója?
-
MrCsiT
addikt
válasz
MrCsiT
üzenetére
..az én wizem itt látható, ha érdekel

-
MrCsiT
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
A LoH tart életben, tehát life on hit-et maxold.
Ahogy tudom, area dam. alacsony hatékonyságú, arra ne tegyél.
AS szintén felejtős, mert az Arcane power töltés amúgy is gyenge, és AS viszi.Helyette CHD-t kell tolni.
Ha nincs 50 chc-d, tehetsz arra is, az a chd-s lapon van
Első lapon érdemes sokat tenni int-re, de regen sem árt.
Ahol az armort tudod tolni, ott arra érdemes tenni sok pontot.
Kb. ennyi.
Szerintem
még valami: találsz cuccokon pl. "+10-15% arcane damage" feliratot. Keresd ezeket, az szerint, hogy milyen sebzésre rendezkedtél be. Még akkor is nyersz vele, ha a kiírt dps-ed az adott tárggyal csökken, mert 10-15% dps-t nem egyszerű nyerni..
SQX_Barto: semmiden nincs chc +chd, azért kevés a sebzésed, valamint a skillezésed miatt is, ami nem is lesz több, amíg nem változtatsz.
Állati jópofa a teleport, de amíg egy magic weapon/force ad +20% dmg-et, addig nincs miről beszélni.
VAGY ugrálsz, VAGY erős vagy. Sajnos a kettő együtt nem megy.
Azon túl, olvasd el, amit fentebb írtam. -
vhunor
őstag
Nekem ez a negyedik, cserébe a Thunderfuryt, Stone of Jordant, Unityt, Shard of Hate-et, Mirrorballt ésatöbbi csak hírből ismerem
.Szerk.: na jól van, egy heti éheztetés után úgy fest, a Blizzard-istenek ma szórják a mannát. 2 riftet mentem, esett:
Plusz ugyanezek alatt egy egész jó Sky Splitter amit elajándékoztam, és egy random soulnak való kétkezes. Aztán beléptem egy harmadikba, pont a boss előtt, aki volt szíves kidobni ezt itt:
Az internetet mára be lehet zárni.
-
Amur
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
build függően variálhatod majd,egy valamit biztosan mondhatok:
allres-re ne pakolj mert az az int. miatt lesz neki bőven!
MS nekem már csak a játékélmény miatt is alap. (ne cammogjon),de wiznek kell is sztem. -
GrooveHero
addikt
sziasztok. Wiz paragon pontokat mire érdemes rakni. Most kezdem, kemény lvl 1 és van majd. 200 paragon pot. Az ok, hogy vit, meg int, na de más? És milyen mennyiségben? Fontos az MS?
-
Amur
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
A chanellingből idézett fetishek könnyen hullanak kijelentés szerintem nem helyes.
Egyébként meg ha a Gargára akar az ember hagyatkozni,akkor pláne fire(wraithfull protector runa miatt),
plusz CD csökkentés.(én jóformán csak a 2 CD csökkentő passzívot raktam be,és máris szinte állandóan van gargám).
Nekem a firebats is jól sebez(25% skill-t szedtem össze,pedig nagyon gyenge gear-em van-egyedüli kincsem a tasker kesztyű)
Nem vagyok WD guru,de szerintem a fire vonal jobb mint a physical(régen nem így gondoltam,de kellett hozzá egy kis tesztelés meg játékidő) -
Sárpac
nagyúr
De jó nektek... én se cindert nem láttam még és új set chest armor sem esett egyik karinak sem...

Össz egy set gatya ami a legelején esett ennyi hihetetlen...
-
SQX_Barto
addikt
Szeretnék segítséget kérni (SEGÍTSÉÉÉÉÉG
)
első körben a Wizard-om gearezését illetően.
Alapoktól kezdve átbeszélni valakivel, hogy végre átlássam egy build működését. Skilleken nem igazán szeretnék változtatni, viszont a DPS-em a béka segge alatt van, amin változtatni szeretnék. -
zotyes44
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segitség kéne hogy milyen módon lehet kinyitni a horadrim kockát ,hogy kihulljanak belöle a cuccok.Hiába kattintottam rá csak ledobta a földre.ha valaki tud segítsen .Köszi
-
vhunor
őstag
Barbárral, ezekkel a cuccokkal (most ezek vannak, nem nagyon toltam barbárral, a fegyókat is muszáj volt craftolnom) milyen tüzes builddel érdemes menni?
-
-
warcat
veterán
Mikor jön vajon a patch a bounty buffal? Ha most,akkor érdemes lenne bespájzolni tatyókból,ha nem,akkor ráér
-
kkf
aktív tag
keresek vállalkozó kedvű játékostársakat, akik arra vállalkoznak, hogy alkalomadtán felhúzzuk egymás HC karijait olyan 50-es szintig (ez kb. megvan 45 perc alatt). tehát cserebere húzásról van szó

alapkövetelmény a gyors haladás érdekében legalább egy LVL70-es Master képes HC kari, ami ugye optimálisan bírja a T6-ot, amíg a másik kari 50-es nem lesz.
akit érdekel, vagy a jövőben érdekelhet, vegyen fel friendbe. -
sith7
félisten
Keresem azt a vállalkozó szellemű embert/embereket, akiknek volna kedve az esti órákban Clear Hell Rift bounty - t tolni velem, torment 6 - on .
Jutalom: 421k gold és 65 millió xp / kör.
Buktató: neked kell egyedül leverni mindenkit, én tisztes távolságból követlek egy lvl 31 - es karakterrel.
Röviden: húzzon má fel valaki lvl 70 - re.

A dolog működik, munkatársammal megcsináltam , csak neki nincs más lvl70 -es karaktere az övé meg még friss, nem torment 6 képes. Lvl 60 felett is mennek szépen a szintek 64 végéből 66 eleje lett 1 kör alatt, ami kb. 10 perc volt. Ami több idő az az , amíg beadja a bounty - t.
-
Amur
addikt
válasz
kornel76
üzenetére
Hidd el a 3.után a legjobb a set bónusz!

Nekem is van két kátrány rossz gyerköcöm!
De bármikor bemennék egy szál karddal Malthael ellen ha azon múlna az életük!
Édes teher ahogy mondják! (és sokkal-sokkal nehezebb mint ahogy elsőre tűnik! Több türelem kell hozzájuk mint kifarmolni egy komplett demon sethez valót!
) -
CactuS
Arcképgyáros
Mindenképpen, unique equipped, plusz 18 évig a set része marad. (És gratula az újdonsült tulajnak
)Más: WDből akkor most fire vagy physical? Kinti fórumokat olvasva nehéz eligazodni, sokan mondják, hogy a Tiki Torchers-es fire alapú fetishek nem érik meg, így inkább hibrid, mint fire alapú lesz a build, mások meg azt írják, hogy jobb a fire, mert a channelingből idézett fetishek könnyen hullanak (csak offenzív statokat kapják meg?) és akkor már inkább a Garga verje az eliteket.
Cadal: csak ne split bounty legyen a kivitelezés.

-
Tom5
addikt
Megjelenés óta játszom a játékot és a kieget is. Loot 2.0 óta egy db set plan esett. (még a kieg előtt) Semmi több. Akármit csinálok nem pottyan. Főnökönek eddig esett kb 6... Pezsgőt bontok ha valaha esik egy. Eddig egyszer láttam a zöld csikot, wizz nyalóka személyében. Használtam is vagy két napig.

Mi a titok a set planek dropjához?
-
Poctar
senior tag
Ez a fegyó a palmot hasznosítva megérheti a sok dps mínuszt?
-
Sonja
nagyúr
Nagyon régen játszottam már a játékkal (utoljára a megjelenése után 3 hónappal
), így nem ártana egy összefoglaló az eddigi változásokról, és a kiegészítőről is. Van valahol ilyen komplett leírás? Jó angolul is, nem fontos csak magyar.
Köszi előre is! 
-
kornel76
aktív tag
Srácok olyan lootom van ma pedig nem is jáccom

3150gr és 54cm a neve Attila

-
granini
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Igen, a Clustel allow nagyon jol sebez, egyeltelmu hogy fajel build nagyon jo ilany a DHnak ha az embel talal Cindelkotot meg Magefistet meg klaftol leapel blacelt.

Matekos keldes: a loaded fol beal skill 770% weapon dmg as fajel.
Ha van itemen 17+19+11+17 % fajel dmg bonusz, es tovabbi 11+11+15 % clustel allow dmg bonusz akkol hogyan van a keplet..? Mekkolat fog sebezni vegul is a clustel 770 helyett..?
Elole is koszi a valaszt annak aki a Mikloman.
-
Edge
veterán
34% chd-t az nagyon jó pedig, sztem még 700dex sem tudja lenyomni dpsben.
corvette: köszi
igen nem rossz, de a kesztyű és sityó a wiznek esett láthatod hogy dexre tekertem, de a sok firedam ami a lényeg úgy is. ehp-ra kéne még gyúrni, egyelőre T1-2 publicban bohóckodok vele néha(tegnap egy buriza meg egy marauder kesztyű esett is neki T1-en, buriza megy csicsóra marauder meg nemtom eltettem).
mikro: azt használom a dprogressen látszik is csak tegnap T1 split bountyra betettem a futkosós skillt azt úgy maradt. -
Muton
addikt
thx. én azért szeretnék, mert proci szerint a tegezem jó darab (olyan mint a tiéd, csak sokkal jobb
), és akkor már ha végre van egy normális cucc, akkor aköré kellene építeni a többit, azaz 2 handcross kizárva. a gyári kb 30-as chc helyére lehet mást enchantolni, vagy az fix? mert az nem egy nagy was ist das... -
Muton
addikt
dh-nak milyen íjat érdemes craftolni? unbound bolt, és lyuk a fix chc helyére?
mod: érdemes egyáltalán íjat craftolni?
-
nonsen5e
veterán
Más: Esett egy Wand of Woh, ez valami nagyon beteg cucc... Eddig Sleet Stormmal mászkáltam, játékmódra tökugyanaz viszont 5x annyit sebez.

-
nonsen5e
veterán
Más is laggol mint a rosseb?
-
Rossi
addikt
Lassan, de biztosan alakul a crusaderem.
Master megy halál nélkül, T1-en trükkösebb eliteknél hullok el.
Még csak 37 óra van a kariban.
A trifecta kesztyűt észre sem vettem, amikor esett, már rajta volt a bezúzás, akkor láttam, hogy +20% dps...
-
Tapipapi
tag
Sziasztok!
60-on volt mar permafrost wizardom,de mondhatni uj vagyok meg benne. Alig 1 hetes a karim,ugy gondolom eleg szepen sikerult felcuccolnom,de ha valaki oswizardos tudna adni par tippet,hogy lat e a kariban valami hibat es hogy orvosoljam azt nagyon megkoszonnem.
Sajat buffal egyebkent 1,6-1,7 M dps-el buszkelkedik.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tapi-2543/hero/11303804 -
Amur
addikt
Már más is írta hogy talált olyan kék itemet ami tulajdonképpen legendary kategória..
érdekes! Ok hogy nincs annyi tulajdonság mint egy leg.-en, de akkor miért nem sárga?
Kék..
azóta nem veszek fel kéket amióta 2000db-ot már bezúztam és nem kopik annyira hogy többet forduljak miattuk. -
Bird
addikt
Ááá a hurkaság egy életérzés, örökre szól. Hurkák legfontosabb alapelve, hogy nem vesszük fel a ződ itemet, otthagyjuk ahol kiesett. Jsan nem tudott ezen alapelvvel azonosulni ezért hagyott faképnél minket.

Ha kilépsz kockázatot vállalsz arra, hogy belátható időn belül (max hét nap) imbasztikus itemeket találsz.
Szerintem ne kockáztass, a hurkaság ennél többet ér!

-
-
Gorneck
legenda
válasz
schwartz
üzenetére
Én nézetem...olyan 1,5-11M közt melózik...attól függ mennyi buff van rajtam, de a firet azt le se xarja sajna. Az, hogy milyen jó a Zuni illetve mennyire rossz, azt még nem sikerült kipróbálnom, mondhatni zéró a droppom a WDvel. Mondjuk nem panaszkodom, mert magas DPS mellett nem is oly egyszerű lecsapni őt.
(#55604) locaLpatrioT: Semmit se számít...
-
törölt tag
Tegnap írtam, hogy rágyúrtam a fire dmg-re.
Na most egy olyan dologra lettem figyelmes, hogy az offhand fegyómon holy dmg volt, és mondom enchantolom fire dmg-re. Sikerült is, viszont kb 40k-val csökkent az elemental dps-em... lehetséges, hogy semmit se számít jelenleg a fegyveren lévő sebzés attrija, vagy ez csak bug, és javítják? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Ulefone RugKing 4 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
.Am ekkora marhulásra nem számítottam de tetszik

és skill csere is lesz majd ott maglátod...

Köszi előre is!