Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
Mondjuk a CD-t idealis esetben le lehet hozni kb. 35s-re. Ekkor van 20s gyak es 15s malmozas mikozben golyofogonak sem jo. Ha kemeny CD csokkentesre mesz ugy nem nagyon lehet arcane skill bonuszt halmozni (gyenge lesz a disintegrate vagy az arcane torrent) Az archon egyetlen erossege, hogy minden kill utan kap plusz dmg-et s kb ennyi. Ha az osszkepet nezzuk fire vagy cold agon ugyanugy lehet haladnii mint archonnal.
-
mikromanus
veterán
válasz
PunkZoli
üzenetére
SoJ, Andariel (vagy Eye of the Storm monknak), Bracers, amu, Thundergod, set bónusz (15%). Fegyverben lőfegyver nincs, de ott a Schaffer, meg a WKL meg az Odyn (más kasztnak). Pajzsban a Lidless wall.
Azért lehet adagolni a lightning damot is. Clusterban az elektromos verzió se rossz. Garantált területre ható stun. nyami.

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
schwartz
üzenetére
Mondjuk valami hasonlóan jó setbonusnak én is örülnék a Crusaderrel. Az Akarat's Champion-os vacakolás nem sokat ér, főleg, hogy maga az Akarat's Champion is olyasmi, mint valami Tescos Yeti. Jelen állapotban egy értelmét látom (HCban), hogy első alkalommal ha meghalnál, akkor feltölt max HPra.
-
schwartz
addikt
válasz
üzenetére
Mar miert lenne nerfelve? Alkaizer azert vette elo magat a naftalinbol mert toketlen volt mas build-el menni s gyorsan lemajmolta. Ennyi erovel gyengithetnenek meg egy csomo dolgot. Pl. a WD Jade 6-os setbonuszat amivel T6-on egyhiteled az eliteket. Vagy az archont. (foleg ha tele van CD csokkento itemekkel)
A barbar annyi ervagast kapott a 2.0-as patchben, hogy igazan rafert egy ilyen set bonusz csuka kombinacio.(#54982) mikromanus
Hasznalja az Unity bugot is? Mondtam, hogy toketlen...
-
-
mikromanus
veterán
válasz
üzenetére
Első körben az unity-follower special bugot kell javítani, aztán nincs gond. Amiatt maradhat vécépapír szintű védelemmel is talpon. 50%-kal kevesebb sebzés mindenen? Na ne röhögtessenek má'! Persze nem néztem, így lehet nincs gyenge védelme, a bug viszont akkor is gáz nagyon... és használja.
-
Tatyla
őstag
Én a dh-val meg a wizardal megyek felváltva T2-ben csapatban van hogy T3-4 de így ez pont még kényelmes
-
Zan
aktív tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
A perma-stun miatt szerintem nem sokszor kapja el őt az elit...beszarás imba egy build, mit ne mondjak...!
Más: Erre a Roar (azt hiszem így írjak) amu a 3% + globe chance-el tényleg érezhető? Csak mert lassan 1.5 misi az encs rá és még mindig nem adta be rá a CHD-t a 10-es chc mellé. WD-mnek meg extrán jól jönne Reapers mellé.
-
LLKobe
veterán
Egész szépen haladok a Monkommal, kezdek elégedett lenni. Egy nagyobb dexes kő a chestarmorba, és megvan az 1 milla papír szerinti DPS. T2-T3 már szépen megy, bár érdekes módon nem kritelek valami nagyot, 2-3M közöttieket csak, ahhoz képest hogy CHD-be benne vagyok a top 100-ba diablo progressen.
Egy kesztyűhöz illő set vállasnak még örülnék a set bónusz miatt, egy rendes amu még nem esett, illetve a fegyóim se az igaziak. De nem telhetetlenkedek, remélem esik majd valami jobb

Ha bárkinek tanácsa lenne szívesen fogadom

-
válasz
mikromanus
üzenetére
Most néztem én is ez így ebben a formában eléggé Op tud lenni alig lehet cd a földrengésen viszont T6-on annyi hp-val csak egyszer kell hogy egy elit pakk elkapja...
-
Prof
addikt
Ha csak par orad van es jo 20 milla helyett 30 is akkor, csinald T6-on a Clean Hell Rift Bounty-t. 2-en kulon inditva jatekot akinel beadja a gep inveli masikat. Nincsenek elitek. 410k gold, 65-81M XP (pool nelkul vagy vele).
Ha gyors vagy 5 perc alatt megvan egy run. Szamold ki a tobbit
Ja es ha Cursed chest spawnol 3 Tower Mallot Elit-el akkor azt jobb ha hagyod beken
-
kkf
aktív tag
válasz
Backspace
üzenetére
minek kritizálni, azzal a konfiggal T1 gyerekjáték
max, hogy nem nagyon láttam elemental, meg semmilyen skill boostot sem a cuccaidon, illetve barbinak a Reaper's Wraps szinte kötelező a fury töltés miatt. az Arreat's Law-t első adandó alkalommal kukázd, 2020dps nagyon karcsú, és még ugye lassú is. T2-höz több defenzív passzív fog kelleni.
ha unatkozol, próbáld ki ezt a buildet is:
link[link] -
shouryuken
senior tag
válasz
CzKaresz81
üzenetére
Amennyiben élvezed a karakterrel a játékot, ne válts csak a dmg output miatt.
Én azért dobtam a dh-t, mert nagyon egysíkú volt vele a játék a többi classhoz képest. -
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, véleményt! Lehet már ki lett beszélve ezerszer, akkor elnézést de ennyi kommentet lehetetlenség végig olvasni...
Adott ez a kari http://eu.battle.net/d3/en/profile/CzKaresz81-2550/hero/23638102
Elemental arrow / frost arrow skillre hegyezve...
Van egy fire build is, de azt valahogy annyira nem érzem!
Kérdések:
-Sokat gondolkodtam, hogy lehetne erősebbé tenni (vonatkoztassunk el a gyűrűktől valamint a chd maximálásától a különböző itemeken). Gondolom cold skill bonusz groves és, chestre nem igazán van ? Mint mondjuk fire skillre ?
-A frost arrow 5-10M között sebez s ezt vonalban végig mindenkin, + 30% buffot nem számítva, a buldon látható manticoreval... Sokan mondják, hogy két egykezes fegyver sokkal jobb a DH-nál, én ha két egykezest használok mind a kettőbe 130% chd-el akkor sem vannak nagyobb értékek, főleg hogy egy egykezes minimum dmg -je közel 700-800 al kevesebb... Miért is jobb a két egykezes, már ha jobb?Valahogy nem érzem annyira erősnek a DH-t hogy "könnyen" lehessen majd haladni vele T4-T5.. Karakter váltáson gondolkodom, mert sok már karakternél olyan dmg értékeket látni amiket szerintem DH-nál el nem lehet érni, hiába szeretem, imádom a karaktert!
Még amin gondolkodom a szett bonuszok:
- Natalya a +20 discipline, +250dex, + 7%chc miatt
- Maruder set 500dex (elgondolkodtató a 4 szett, mert a dögök szépen dolgoznak 1M dmg et kitolnak simán)
- Cain's sett 8%as, 50% MF, Exp
- Blackthorn 250 vit, elit +10% sebzés, elit -10% kapott sebzés
- Aughild +/- 15% dmg elitPersze a "royal" gyűrűvel a szettek ugye redukálhatóak tehát 2-4 szett rápakolható egy karira...
Persze ezeket cold skillre hegyezve...
Van még egy Buriza crosbow amiben vannak lehetőségek mert átfúródik a nyílvessző, ez frost arrownál tud még brutálisabb lenni...
Mindent szívesen fogadok, legyen akár kritika is az...
-
-
Kicsimix
őstag
válasz
Kicsimix
üzenetére
Ez a rendes neve a source-nak csak elírtam: Winter Flurry
LVL 70-en coldra max 20% damot adhat.. Ezen kívűl fagyaszt is..
Itt egy minta googleból..

Nagy mák kell hozzá...
-
mikromanus
veterán
válasz
üzenetére
Akkor berakod a rendet mellé. Az apraja elhullik a többit lecsapod

Sajna nem érzem úgy hogy a kétkezes fegyverek versenyképesek lennének a fő skilles támadásokra. A Maximus lánca ugyan nagyon karcol, de a normál támadásoknál az egy socketnyi hátrány és a 2/3-nyi statpont nagyon észrevehető. Persze lehet csak az OP spear bónusz miatt érzem így. Eleinte nagyon jól elvoltam én a nagyfaterral.
Veszett nehéz volt lemondanom a rendről, de valahogy arra már nem jutott fury. Azóta sokminden változott. Lehet a bracival és a cinderrel már jutna erre is. Kétlezes lassabb fegyverrel jobban működik. Majd este megsasolom.(#54960) vhunor
Igen. CSak nem nagyon lehet összeszedni. Nekem egy-egy 70-es barbár set item esett eddig. Meg pár immortal. Full earthquake set elég fogós. EMellett még használja az unity bugot is. Így majdnem halhatatlan. Sokat nyomultam, de se unity, se null halálos follower special nem esett eddig. "Ennek" meg van 2 unity és egy special. Túl sokat játszok csak nem vagyok hatékony úgy tűnik.
-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Nem láttam akcióban, de ez olyan imba mint amilyennek tűnik?
-
törölt tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Igen, csak ez a baj a HOTA buildel. Farmra nem a legjobb mert a nagy tömegebe sokszor kell kalapálni. Véleményem szerint ezért jó überezni vagy bossokra a HOTA, famra annyira nem mert kicsit lassabb a tempó. Ezen hivatott segíteni a bloodsheed. (lehet nem jól írom)
De lehet elkezdem gyűjteni a fire dmg-s itemeket szépen lassan...
Egy cinder meg SOJ jól jönne, na meg a reapers bracer.Edge - Szerintem sem. Igazából onnan is gondolom, hogy elég sokat nézem alkaizert, és csak az xp jön baromi gyorsan ott, itemek ugyan úgy "random" esnek. inkább halál nélkül gyorsan, mint halállal lassan. Ám az mindenesetre szép, hogy így farmoljátok már t6-ot..

-
Edge
veterán
válasz
üzenetére
Én tegnap mentem pár kör riftet T6-on partiban, volt ott még monk(sztem ez kell) meg 2 DH rajtam kívül, jól haladtunk az ölési sebességgel nem volt gond, de volt jópár húzós rész mikor borult mindenki és nemegyszer. Minden körben 1-2 leg volt de ez T4-en is így volt, sőt sztem akármelyik T-n is így van. Volt olyan kör T6-on hogy soult se dobott a rift boss.
Szóval sztem nem éri meg a T6-ot erőltetni én most így látom. -
mikromanus
veterán
válasz
üzenetére
Nem biztos hogy kell az. Úgyis szétfreccsen minden a keze alatt. Mit számít ott még egy kis splash? Én inkább mostanság az extra damot raktam be (marauder). Persze ez nem feltétlen a legjobb.. A splash para pontból nincs buffolva nálam, így abból sok haszon nem lesz. Picit faék egyszerűséggel gondolkodok ezen a téren

Bul Kathossettel elég jól ment a kalapálás. Volt vagy 204 (vagy 211?) furym. Az ha maxon van, akkor +42% chc hammerre: Elég kellemes. Ha nem bul kathos van, akkor viszont jobb a sebzés fire rúna esetén. Physicalra meg inkább doombringer illene. Eh, majd valamikor bekóstolom. Addig is a könnyű killre megyek a spear builddel...
-
törölt tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Az tuti. Ma megyek is famolni Mathael-t, úgy tudom ő dobja hozzá a matit. Reci meg megvan. (Ha jól emlékszem
)
Ha HOTA akkor meg kötelező a battlerafe bloodsheed vagy mi. Tömeges crit miatt. -
mikromanus
veterán
válasz
üzenetére
Pedig a hota is nagyon jó lehet. Van egy rakat globe bónuszos skill. Ha berakod, akkor úgy potyog mintha kötelező lenne. Én csak amiatt nem váltottam, mert hammerben ez az extra rúna physical (+kisebb sebzés), én meg full fire vagyok épp. Mondjuk lehet battle rage-ből is rakni rá, csak az meg akkor -splash dam, vagy épp keveebb sebzés. A threating shout meg alap szokott lenni. A 15% globe drop tömegben elég "garantált" jellegű. Stomp is adja a piros pöttyöst, de az meg inkább magasabb nehézségen kényelmes és hasznos. A reapers braci nagyon pöpec. Kb kötelező a kerozinzabáló skillekhez minden kasztnál.. Mondjuk az picit kényelmetlen csata közben ha nem hamar hal az ellen, akkor a globeokat kidobja Mekka határába a sivatagba. Csak hogy szaladni kelljen picit ha kell kis töltés. Mondjuk így meg nem veszed fel "véletlenül" és jobban tervezhető. Egy kis előnyért cserébe némi hátrány...
-
defede
tag
válasz
schwartz
üzenetére
Kösz a tanáscsokat. Próbálkozok, nézegetem hogy lenne jobb. Igazából pont a passzívot akarom elhagyni és csak az aktívot megtartani. +fire sebzéssel nagyon jól kezd már ütni a firebats is és sokkal gyorsabban tudod az ellenre irányítani mint a brekiket, ráadásul úgy vetem észre a LOH is jobban proccol rá. A fire a gargánál is jó. Már csak egy magefist kellene. Akarok mellette csere cuccot is de az majd idővel. A zuni off lesz majd cserélve ha meglesz a pox mert elég sok dps-t lehúz a kapianomhoz képest.
Ezt mondjuk nem is figyeltem hogy ide kellene az AS
. Kösz hogy szóltál. Megszokás WD hate AS. -
törölt tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Na, erről van szó... egyelőre nem érzem szükségét, hogy menjek feljebb... t4 is megyeget, bár az már kicsit lassabban. Ott már persze HOTA build játszik szerepet, csak a fránya fury gyorsan fogy. Így most marad a gyors t1-t2 farm szerintem WW-vel.
Ám amit alkaizer gyerek csinál, az tuti nerfelve lesz valahogy mert túl op. Végtelen fury-val végtelen earth quake... szóval vicc... t6-on nem bír meghalni
-
mikromanus
veterán
válasz
üzenetére
Nyomom én minden nehézségen, de inkább csak T4-ig. Soloban hétköznap max T1-3. Olyan mint normálon majdnem. Nagyon szépen robban az ellen. T1 nehézségig split bounty csapatban is jó, bár hasznosabb valami gagyi build + alacsonyabb nehézség erre inkább, mert a hajigálás picit meg-megtorpanós. Mondjuk megtorpanásonként letisztítja egy vonalban a terepet a látóhatárig, vagy még kijjebb, de mégiscsak megáll az animációja a karakternek és nem szalad

(#54948) sith7
Ahogy a kolléga írja. Csak annyi kiegészítéssel, hogy ha chest, event vagy shrine útbaesik, azt is jó lenyomni. Kis reward mindig jól jön. Nekem is simán szinten van az egyenlegem. Akkor szokott meginogni, amikor lekraftolok pár maxos kavicsot. A rewardokhoz jobb a magasabb nehézség. Soloban T6-on az eventek már 100-160k goldot adnak. Lehet erre is gyúrni, de szerintem a normál hentelés értelmesebb nehézségen kifizetődőbb. -
törölt tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Én is kétségbe voltam esve, hogy nem maradt pénzem... de egy napi farm alatt összejött 20milla. Igaz, tegnap este már megint csak 25k-m volt... de a lényeg, hogy a pénz könnyen szerezhető. Ez meg így nagyon felejtős.
Ha már gyorsan haladsz t2-őn meg t3-on szerintem már jó. Akar a **szom feljebb menni... minek?
Aztán majd idővel rágyúrok a fire-re, de most nem izgat még. Dobálós módszerrel te csak t5-t6ot nyomod vagy mi? -
mikromanus
veterán
válasz
Paarthurnax
üzenetére
Hm. Ebben mi a végtelen? Abban jó max, hogy "AFK farm", azaz ott se kell lenni és bot se kell hozzá. Csak mintha egy ilyen lecövekelő módszernél pár másodperc, vagy egy perc után máshol már semmire se adna XP-t. Persze lehet az idézett minionoknál van ez csak korlátozva. A gold meg úgy fos ennél ahogy van. Egy mezei bountyval tízszer ennyi összejön azonos időben. De azért exploit és jobb ha "javítják".
(#54943) locaLpatrioT
Ja. Hatékony... talajszint-2 erősségen. GudLakk Bérbehajtó
Az izomra gyúrást nagyon nem értem. A skill dam és az elemi dam bónusz is sokkal többet ad, de te kihagyod, aztán meg nem az igazi? Ok, értem.
Szerintem most a legOP-abb barbi a hajigáló barbi. Fire rúnákat tud használni. Arra van a legtöbb buff (a max olyan 120-160% közt van). Mehet rá igény szerint 30% skill buff a normál slotokon, de andarielen kimaradhat a 20% fire skill damage miatt (+as, chc, main stat). Ennyivel minden build versenybe szállhatna. A300-as spear 40-50% skillbónuszával már nem nagyon. Nem igazán van hasonlóan erős buff. Emellé a spear 600+% damot ad le és egy irányban mindent lesebez. -
Backspace
tag
Elfogadnék egy kis építő jellegű kritikát a hc barbáromra. Most épp az Asheara's setet próbálom még kiépíteni. Torment 1-ben játszok nagyrészt.
-
Paarthurnax
senior tag
Végtelen gold/XP/loot bug: [link]
Lehet már javították is...
-
DjDanee87
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Ezek szerint DH elég OP single targetre

Igaz betettem a passzívot a "teszt" erejéig, ami megdobja 25%al a chc-t, de így lett 9 sec torment2-n Ghom. Cindercoat persze nem akar esni, párezer shardom ráment már pedig.
-
Kicsimix
őstag
válasz
DonMedve
üzenetére
Úgy írom, hogy vannak fullos cuccaim coldhoz.. Egyetlen használható cucc az ap butítás után a ray of frost alapból mivel az nem zabálja le az arcane powert..(Ha a régi sourcot hagyod bennt nem fogsz fejlődni).Ha mégis működő buildet akarsz akkor ki kell tolni a resource cost reductiont alighanem max közelire. Ha frozen orbos buildet akarsz akkor a winterfury sourcot tudom ajánlani az ahhoz van.. A ray of frosthoz van speciális source ahhoz meg azt..Mindkettőre ajánlott 4 Ap-t rakni.. Nekem zsákutca lett az egész cold mert nem erre mentem rá. A frozen orb szinte ütne mindent de ha elfogy az ap akkor nem ér semmit az egész.. Na ezen kívül azok a dolgok amit fenntebb írtak.
-
Bahama
aktív tag
válasz
DonMedve
üzenetére
nadrágba kötelező a 2 socket
fegyverbe main stat
amura elemental dmg
fejesre skill dmg
övön a skill dmg kb felesleges, az csak generáló lehet, azoknak meg kevés a dmg, inkább tegyél oda valami védelmet
az offhand is nagyon visszatart, rengeteg int és vit hiányzik, az avr dmg is sokkal jobb lehet, és még 1 skill dmg mehetne oda is -
schwartz
addikt
válasz
defede
üzenetére
Inkabb physicalra gyurj mint fire-re. Ha sikerul osszehoznod 2.01 AS-t a passziv dobalni fogja a fetisheket es felesleges lesz tartani a Zuni 4es setet + az aktiv skilllt hozza. A firebat sebzese valahogy nem az igazi, akarmennyire buffolod a skillt. (nagy csoportu trashre jo mert kivaloan procolja az area dmg-et de single targetre csak karcolsz vele)
-
DonMedve
addikt
Üdv. Hölgyek és Urak.
Szeretnék segítséget kérni.Wizardomhoz kellene némi info, hogy merre folytassam. Cold-os vonalon indultam el, nekem az bejön. T1 elég jól haladós, de T2 az húzós. Itt a karakter, szívesen fogadok minden jó szándékú tanácsot. Ja, és szeretnék megmaradni a coldnál.
Előre is köszi. -
proci985
MODERÁTOR
jaja

aztan meg picit reszeltem a karin, vegre minden item firet ad, rakoff + reaper pedig eddig meggyozo, bar nemi APoC kene.
viszont A1re a pig sticker tokeletes, plusz ami adatlapon nem latszik az a 25% dam meg ezen felul a meteorra. az a 85% fire dam azert elegge szep szerintem
.aztan persze otletek fejlesztesre meg vannak (cain gatya / cipo, andariel sisak, esetleg egy ice climbers, fegyverre is van otletem), de kezd alakulni.
---
ghom t1en 27 sec, viszont 50% 7 sec alatt van meg. APoC kene, sajnos a reaper + rakoff csak tomegre mukodik, single target ellen APoC is kelleni fog.
teszteltem egy 4 APoCos sisakkal is (4.5 chc 6 helyett, 11% meteor 14 helyett, ingen extra AP), ugy 25 secig lehet lemenni. viszont tomegben erzesre meg stabilabban tudok meteorozni. hm.
-
Gorneck
legenda
3 hete tolom csak only kesztyűbe...taskerra gyúrva...
Sztem év végére meglesz...
Mondjuk így 1 hónap után kiesett az első cere knife...kár, hogy egy tajték...
Viszont van már Petes sapim és Locustos.De még nem adtam fel...
Megint Monkozgatok inkább kicsit...hátha beesik még 1 inna db. 
-
nejad
aktív tag
melyik ér többet 7,5 chc vagy 78% chd? kösz
-
warcat
veterán
Na végre sikerült Kadalából egy Thing of the Deepet kikukázni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cadal
őstag
válasz
defede
üzenetére
Ehh, grat! Én is a három zuni settre hajtok, de eddig játékban 3 db. set cucc esett, 3 db BT öv... Azóta a tervekből kraftolgattam magamnak set cuccokat, így sem rossz annyira.. [link] elég poén, mikor 3 set is fullosan van az emberen. Sikerült a Grandeurból egész jót találni. Persze Kadala b@aszik Taskert adni, már vagy 5K shardot beletöltem, de semmi. No mindegy én ráérek!

-
donsimon72
tag
Sziasztok!Jelenleg itt tartok wizard :[link]már csak egy Vyr's naci kellene
kesztyű (a ládámban) várja párját

-
proci985
MODERÁTOR
jessz, 1200 shardbol vegre kiesett egy cinder.
egyelore teszt build, azt tesztelgetem a rakoff + reaper kivaltja-e a az ApoCot (es ezzel a legacy triumviratet). ha igen, akkor a rakoff kap celkent chct (alternativ: intet), a reaper meg egy szep fire%ot. esetleg meg a death wath a regen / armor helyett kap egy resource reductiont. vagy valtom skelton king spauldersre.
szepen alakul a kari.
-
JSaN
addikt
válasz
defede
üzenetére
Gz, en megjelenes ota tolom csak is WD-el, de nem akar ossze jonni a fullos zuni set.
Minden doki setbol van mar 2db,: zuni, jade, helltoth, manajuma (ez mondjuk 2 setes eleve). utolso szinte maxosra sikerult arra nem is panaszkodom. Es pont ugy estek ki hogy mind a 4 setbol azt a 2 darabot tudom hordani. Es most 1m unbuff dps es 4m unbuff toug, nem panaszkodom jol haladok, de azert meg is csak kene az a 3-4ik set bonus, a kis fetisekkel.
Ja es royal az meg szinten nem akar jonni pedig mar vagy 100 act1es ladat kinyitottam, de meg legend se volt bennuk nem hogy royal.
-
Bini
tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Köszönöm,közben sikerült belépni, a legkézenfekvőbb néven nem kerestem

-
defede
tag
Uraim reggel gyűrűvel meglett a 4 zuni
. Erre hajtok mióta kijött az új peccs és megjött a ROS. Normál (nem BBV) közben a kicsikék 6-7m critek BBV-el solo-ban 11-16. Ehhez jön a brutál garga eliteknél és a többi fétis passzívból, van hogy 18 kölök rohangál. Röhögve megyek solo T3, T4-hez kicsit még gyúrnom kell a toughness-re és nem lesz gond. Ma sikerült innen 2 monkkal mennem, olyan brutál sebzést adtak le a kicsiének hogy csak lestem. Már csak egy jó fireskill+ fegyó kell és lassan összeáll a WD. Ma nagyon boldog vagyok, meg kellett hogy osszam veletek
. -
Már próbálgattam és úgy van ahogy mondod, soloba szvsz a brawler jobb, partyba viszont a rampage mert assistra is stackel szal egy 4 fős partyba majdnem mindég fullon van.
Köszi a tanácsot megnézem miket tudok ww +dmg-re enchantolni. A vállason már majdnem a 10. enchant van sose dobja be a %lifeot és nincs soulom, ahogy van már próbálom is szal arról tudok az direkt olyan. Az övön is direkt van %life, mert kevés a vitem bár T2-re elég így is T3 meg túl lassú szal marad a T2 farm.
-
Bini
tag
PH-Community-be hogyan lehet belépni ? Sajnos a játékon belüli keresőben nem találom.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
killerjohn
üzenetére
jaja, emlekszem diablo2nel a drop tablak alapjan optimalizaltak az emberek a runokat egy ido utan
. ld post LoD 1.10 ilvl87 area run optimalizacioklehet extractoltak, csak tul bonyolult / nem eri meg a faradtsagot.
Gyuri27: nem hinnem, ld az okfejtesem lejjebb. a drop fontos resze a jateknak (tul jo: abbahagyjak mert nincs hova fejlodni; tul rossz: abbahagyjak mert nem esik semmi), ebbe manualisan esz nelkul belenyulni nem realis. a game designereket azert fizetik, hogy pont jo legyen a drop _altalaban_, manualisan egy ekkora rendszerbe nem nagyon fog belepiszkalni senki.
-
Amur
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Az unforgiving gondolom a ww-hez kell, superstition tényleg nem árt nagyobb T-n,weapon mastery alap.
Így tényleg választani kell a brawler és a rampage között.
Nagyon hasonlít a két passzív, a rampage bónusza nem olyan egyenletes, de riftben szinte végig fenntartható a nagy mobsürűség miatt, persze a brawler bónusza is fixen meglehet,de akkor már 5% előnye van a fullosra stackelt rampage-nak.
Mondom WW-vel még soha nem toltam,de amit tudok róla,az alapján gyorsan lehet vele haladni,vagyis esélyes hogy mielőtt lejár a rampage bónusza megint leütsz valakit, vagyis ha sokáig fenn tudod tartani(teszteld le),
akkor jobban jársz a rampage-el.(egészen pontosan 5%-al több sebzést viszel be).
Ami nekem furcsa a barbidon:
csak a cipőn van skill bónusz! Elég sok plusz sebzést lehet szerezni gatyán,öven,mellvérten,vállason,fegyveren. Ki kell használni! Én pl.keveslem hogy csak 3 cuccon van egyenlőre skill bónuszom(igaz 23% a fő skillemre- HOTA,valamint 15% az avalanche-re).
Érdemes lenne forgatni beálldozható tulajdonságok helyett skill bónuszt pár cuccodra!
A vállason pl. az armor beálldozható,az övről én a %life-ot cserélném,de nekem majdnem 2x annyi vit.-em van mint neked. (az én buildemhez nem árt,a ww "vita igényét" nem ismerem).Lehet neked gáz lenne ezt lecserélni, ezt te tudod felmérni. -
Gyuri27
félisten
válasz
killerjohn
üzenetére
Pedig érdekes lenne látni. majd a blizz elé tárni, hogy itt bizony ők mókolnak random cimén.
-
killerjohn
addikt
válasz
proci985
üzenetére
A drop a szerveren történik, és - természetesen - a kliens felől nincsen ráhatás a folyamatra. Viszont a kliens is tartalmazza a drop táblákat (ez egy tervezési "hiba" a D3 esetén, mert belül képes lenne akár offline is menni egy játék, ezért kell MINDEN adat a kliensbe is, ráadásul Blizzard még szinkronban is tartja ezt a szerver oldali drop táblákkal). Természetesen ez alól kivétel, ha valami szerver oldali bug van és pl valami nem esik, vagy a Blizzard közvetlenül a szerveren letiltja egy item droppolását. Nem is értem, hogy a kliensben tárolt drop táblákat miért nem extractolta még senki sem.
-
CactuS
Arcképgyáros
Az új nyakassal egész előre ugrott a karim a listán. Mondjuk viszonylag olcsón megúsztam, csak ~ 10 mill ment el a crit dmgre.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Gyuri27
üzenetére
ezert mondom hogy statisztika: az elobb emlitett ermes peldat nezve 10 esetbol lehet mind fej lesz, de ha vegtelen esetet nezunk, es 50% az esely fejre, akkor kb ki fog jonni, hogy az esetek feleben fej es az esetek feleben iras lesz.
gyarkoltaban: a Diablo3 program, tehat a random valahogy igy fog kinezni. tegyuk fel, hogy van egy monster, aminek fix 10%os dropja van demon skin itemre (kod angolul, magyar kommentek a // jelzes utan):
Item dropDemonSkin(){
temp = rand[0...1] // temp valtozo kap egy erteket 0 es 1 kozott
if (temp < 0,1) // 10% esellyel ez tortenik
return DEMON_SKIN; // 10% esely van a demon skinre, itt dobja
else // ha temp nem kisebb 0,1nel
return null; // 90%os esellyel tehat nem esik semmi
}szoval ilyen szempontbol az a 10%-50% nagyon is jelent valamit. minel tobbszor olod le az adott bosst, annal kozelebb lesz az aktualis dobott itemek szama ehhez a szazalekhoz.
---
ez viszont a fix dropokra vonatkozik. egyebkent ott a smart drop, aminel valszeg a drop joval tobb dologtol fugg (karakter kasztja es karakter szintje biztosan befolyasolja, mf szinten), viszont jatekoskent nem ismert pontosan mitol. a blizzard meg ezt biztosan nem fogja kiadni, mert tippre eleg sok ido ment el a rendszer kitalalasaval megkonstrualasaval es letesztelesevel (plusz ez szvsz biztosan a szerver oldalon tortenik). tobbek kozott az mfet valszeg emiatt kellett megolni, mert egyebkent eselytelen lett volna beallitani, hogy mindenkinek essen rendesen, plusz ne az legyen, mint D2ben, hogy egy ido utan az emberek nekialltak mfet stackelni a sebzes rovasara a jobb drop miatt. vagy a D3 elejen a gear swap unique killek elott. utobbi tenyleg FUN volt, nagy betuvel.
---
ja igen, az is szempont, hogy emberek vagyunk, tehat a sajat kognicionk is beleszol dolgokba. tehat ahogy megeljuk, hogy jo/rossz a drop es ami tenyleg tortenik nem feltetlenul reprezentalja az objektiv igazsagot.
ja igen: ez tovabbra is egy jatek es nem egy repulogep iranyito szoftvere, tehat siman lehetnek bugok es siman lehetnek tervezesi hibak is*. bizonyos itemeknel RoS elejen nagyon gyanus volt, hogy nem esnek / nagyon ritkan esnek, ezen pl biztosan allitottak.
*mielott barki felhordulne: kommercialis szoftvereknel tesztelesi koltsegre olyan 50%ot szoktak mondani a teljes projekt aranyaban, ez kritikus rendszereknel 90+%. jatekoknal a cel altalaban a "good enough", avagy par -ez sokmindentol fugg- kisebb hiba max zavaro, de senki nem fog belehalni. megoldas lehetne, de az meglatszana a fejlesztesi idon, amit a vevoknek kene megfizetni, vagy nem erne meg kifejleszteni (hint: megvennetek egy jatekot 50-150ezerert?). durva game breaking bugok meg nincsenek a jatekban, vagy legalabbis forum alapjan az mar latszana.
-
Amur
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Ha választani kell mindenképpen, akkor a Rampage, de látnom kellene a karit meg a többi skillt.
(bár hiába látom, WWhez nem értek..
)
Tényleg megérne egy próbát ahogy Mikro írta: hogy csinálj egy barbárt!
Építs egy másik build-et, ajánlom a HOTA-t, lehet izgalmasabb lesz a játék neked újra!
Kell néha a változatosság!
Nem csak karakterek váltogatásával tudod elérni, hanem időnként más build-re váltással is!
Jó móka az!
thomeef : köszi,akkor az nekem nem kell,egyenlőre pet-es a boszi.
elementál skill bonuszon agyalok hogy melyiket érdemes mellé maxolni. Adja magát a méreg és a fizikai,de fene tudja melyik lenne a jobb!
Talán többet használok fizikai runákkal,de ha nagyon méregre kellene váltani sem bánnám nagyon.
Azok között is van jó. Egyetlen kakukktojás a haunt,ott ugye csak cold van.
zombie charger a medvékkel érne meg egy próbát,csak nem tudom mit hagyjak el.
a fétisek,garga,kutyák ugye alap, denevérek kellenek a fétis generáláshoz(meg van rajtam 25% skill bónusz rá!)
Piranha-k a tornádós runával szépen összehúzzák a mobokat.
A haunt meg jól sebez, de talán próbaképpen erre cserélhető!
Bocsi mire végigvezetem agyban a kérdést meg is válaszolgatom magamnak!
-
mikromanus
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
NEm azt mondtam, hogy gyenge. Faék egyszerű. Könnyű és OP volt. Majd minden exploit rá épít, mert vagy nem tudják vagy nem akarják normálisan javítani. Ettől még egy vicc ami nem illik a barbárhoz szerintem. Felőlem sebezhet 1000-szeresen is. Akkor se illik a kaszthoz.
WW-re a brawler jobb mint a No escape. A rampage-brawler kérdés meg nem is kell, hogy felmerüljön. Jöhet mindkettő. Például: mastery-brawler-rampage és vagy egy védő, vagy regen passzív. -
válasz
mikromanus
üzenetére
Megfigyeltem soloba a brawler jobb, de partyba az assistra is tickel a rampage szal majdnem végig maxon van.
Sokan meg pont a ww-t tartják op-nak van akinek az az elsődleges skillje is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugy mar ertem... 

Veszett nehéz volt lemondanom a rendről, de valahogy arra már nem jutott fury. Azóta sokminden változott. Lehet a bracival és a cinderrel már jutna erre is. Kétlezes lassabb fegyverrel jobban működik. Majd este megsasolom.