- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
válasz
sittes79 #98741 üzenetére
Egység? Klikkesedő önteltek gyülekezete. Van aki úgy hagy ott ingame, hogy még köszönni se tud, csak mert besértődött. Persze kivétel is akad, de ők vannak jóval kevesebben. Van aki férfi fehérjéhez és emberi ürülékhez hasonlítja a plvl 1000 alattiakat. Saját szemünkkel olvastuk a pazar véleményt...
Reelc: Hogy jön ide más klán?! Erről volt szó....
-
rol33
aktív tag
-
Bird
addikt
válasz
sittes79 #74273 üzenetére
Két napig nem jössz oszt csak nézel, mint hal a szatyorban.
A legszebb az egészben, hogy tegnap 4 óra leforgása alatt lett meg négy maru item, egy drop, három kadala. Előtte meg a nagy büdös semmi.... Hétfőn majdnem heréltem a karit annyira nyögvenyelős és vontatott volt az egész.Rájöttem a türelem játék nem nekem való, ahhoz már öreg és házsártos vagyok.
-
mikromanus
veterán
-
Thrawn
félisten
válasz
sittes79 #63770 üzenetére
Saját lootot igyekeztem elpasszolni több-kevesebb sikerrel úgy, hogy rendeltetésszerűen használtam az AH-t. A loot az tudjuk milyen volt, szóval nem tudom milyen milliókra gondolsz, de a kieg ára azért összejött. Gondolom még rémlik az a kard amit a Black Canyon Mines-ban találtam mikor Sayával henteltünk a régi szép időkben
khirill: azt már nem is fogom lecserélni/lecseréltetni, max elveszik ha rosszalkodok
-
Thrawn
félisten
-
freelanced
addikt
válasz
sittes79 #60338 üzenetére
Akkor már megérte újra megvennem
oxox
kösz a tippet, majd utánakérdezek.
_____
Látom, hogy lelövik az AH-t is, tényleg nagyon sokat változott mióta utoljára játszottam. Akkor még több cuccot is dobott meg a papírokat is hajigálta rendesen. Viszont Legendary kevesebb volt
-
Tiplivan
csendes tag
válasz
sittes79 #59763 üzenetére
Nem, ez egy új klán, semmiféle meeting nincs, mert nincs rá szükség. Nagyon egyszerű, csupán életunt Diablosokat keresünk akik vágynak egy kis társaságra, játék közbeni beszélgetésekre, röhögésekre, stb...
Változó teljesen még a csapat, T1-T5ig tolunk mindenfélét. Az erősebbek erősítik, segítik a gyengébbeket(pl valaki csak t1et bírja, az erősebb felmegy vele T3ra, stb) , az eddigi tagokkal ez teljesen jól működik, már csak az a lényeg, hogy meglegyen az a stabil 20-30 ember. -
granini
őstag
válasz
sittes79 #59763 üzenetére
Sot, minden penteken valamelyik clan member nagy kivetiton prezentalja az elozo het findingjait, elemzik hogy mennyire voltak hatekony csapat, valamint megbeszelik a kovetkezo heti tervet, es mindenki csinal maganak egy TO FIND listet, es beosztjak hogy ki melyik bounty-t riftet farmolja..
-
mikromanus
veterán
válasz
sittes79 #58924 üzenetére
Ez ilyen. Az indoklás szerint ez azért így szép és jó, mert aki beírja az üzenetet az nehezen azonosítható. Nosza büntessük meg a szolgáltatót, hogy a sértett kártalanítva legyen! Falfirkáért is a háztulajt veszik majd elő. Megy is rendesen a TrollWar a kapcsolódó fórumokban/topicokban.
-
mikromanus
veterán
válasz
sittes79 #58141 üzenetére
Korábban linkeltem. De keresőben megnézheted magad is. Mondjuk diablo 3 guide fetish.
De ha godnolod, akkor segítek. -
vendingo
veterán
-
Amur
addikt
válasz
sittes79 #57838 üzenetére
Igen ennyi a hátránya. csak bossoknál ,eliteknél rakom le. viszont jobban tolja a sebzést mint a harvest.
Oxox: én is így értelmezem, hogy ha meghalsz akkor egy meteor hullik le az égből ami feltámaszt.
De nem merném kipróbálni HC-n!
Blizznek azt sem hiszem el amit kérdez! (smart loot.. persze smart bitch a dev. csapat ***ja) -
Amur
addikt
válasz
sittes79 #57821 üzenetére
Jó a gear, jó a build. Frankó kari!
A soul harvest is király, de a fetisheket a BBV nagyon meg tudja bolondítani.
Én most ezt utóbbit használom, de az elöző is teljesen jó!Igen a fetisheknek a physical skill dam. jó kis boost,a fire ugyan jó a gargának,de az anélkül is aprít szépen!
-
Thrawn
félisten
válasz
sittes79 #52354 üzenetére
Átverés az egész, 500 shardot vertem el, sárga+kék itemek jöttek. Megcsináltam T1-en csuszával nagy nehezen minden Act-ben a bountykat és két riftet, esett a templarnak egy legend relic nekem meg egy gatya, ami egy rövid teszt után nem tűnt túl hatásosnak... Kösz szépen Blizz
-
granini
őstag
válasz
sittes79 #52201 üzenetére
Igen, ezzel kuszoboltek ki a korabbi 'problemat' hogy a +% poison dmg pl egy Zunimassa csimman siman beleszamolodott a dps-be es mindenre adott bonuszt. Mostmar csak 'black damage' van, illetve ha van fegyveren, vagy barmilyen sloton +% to elemental dmg (pl arcane damage vagy cold damage..) akkor ezek a bonuszok csak akkor ervenyesulnek, ha a sebzo skilled is azt a tipusu sebzest hasznalja.
A dolog szepsege hogy ezeket eleg jol ossze lehet kombinalni a skill damage bonuszokkal is.. nagyon leegyszerusitett pelda: van a monknak a Fist of Thunder utese.. mondjuk hasznaljuk valamelyik runaval ami Lightning dmg-et ad. Ha van 1-2 sloton +15% FoT bonusz, meg van a kezedben egy WKL +25% lightning bonusszal, akkor a FoT utesed konkretan +15+15+25% bonuszt kap ami mar eleg szep..
Ez kifejezetten tetszik nekem, hogy eleg jol lehet 'nem sheet' dps-t hozni itemen. Lehet csak 250k van papiron, de ezek a bonuszok erre meg rajonnek. Igyaztan 1-1 karakter tud okozni meglepetest..
-
szallasi007
őstag
válasz
sittes79 #50707 üzenetére
vettem a főnökömnek Angliából egy ilyen csodát. Bekapcsolás után rögtön jelezte van sp1 rá (win 8.1). 3 óra után végigment az upgrade, gép újraindít atom durva kékhalál gép újraindul, majd egy a service pack 1 telepítése nem sikerült
4 hónap alatt sikerült beszerezni, szerinted mit szólt? Visítva röhögtünk hogy 500k-ért van pofája a microszopnak kiadni egy ilyen szart.
Mondjuk másodjára végigment az upgrade, de azért egy i7, 8 giga rammal 512 ssd-vel ne csináljon már ilyet.
Tesztelni nem tudom dioval de 1000+ fps az garantált bár az ipari vga lehet leégetni a műanyag hátlapot, mert kb fél óra irodai használat után rendesen melegszik ez a csoda, bár english urak azt mondták az normális -
Baaraanz
tag
válasz
sittes79 #49792 üzenetére
Elvileg azt irja menni fog gond nélkül de természetesen nem ajánl mindenféle webshopokat a sajátjukon kivül és a bolti dobozosokon kívül. Azokért nem vállalnak felelősséget, hogy nem bannolják-e ha esetleg kiderül, hogy bármi gond volt velük. De ha frankó, akkor megeszi a bnet.
-
Sheol
aktív tag
válasz
sittes79 #47450 üzenetére
Én már vagy 100 GB-ot letöltöttem tegnap délután óta, pedig elvileg már elő is töltöttem anno a patchet!
Ott rontottam el, hogy a régiót átállítottam egyszer próbaképpen Amerikára, na azóta teljesen meg van bolondulva a kliens.
Mondhatjuk az én hibámnak, vagy türelmetlenségemnek, de azért szerintem ez egy vicc amit a Blizzard csinál ezzel a k*rva patchel. -
warcat
veterán
válasz
sittes79 #36166 üzenetére
És mi ezzel a baj? Mi is megkapjuk,a kiegre meg utána a konzol várhat majd hónapokig.
A cuccokat elnézve nekem már túlzottan erősek.Viszont azt nem bánom,ha normális fegyvert nem x milliárdért lehet majd kapni.Inkább legyen filléres cucc az 1400as socketes critdamos egykezes,minthogy ezen muljon pl egy public élvezhetősége.
Még mindig meg lehet oldani,hogy a nyers +dpsen kivül legyen mire vadászni speckó rollokkal:
+skill rajta stb,lifesteal roll ritka még a nagy dps mellé ,ilyesmi -
mikromanus
veterán
válasz
sittes79 #35492 üzenetére
Nézd meg az enyimet. Meg a videóimat. Ha "mainstream" kell, akkor nem segíthetek. De van sleet storm, elektromodulator-dva, meg meteor
JA, meg a Jedi, de az csk mókázásra.
edit: meg arcane orb (ez elég gazdaságtalan), meg az alkesz buil (ez viszont jó. HA nem death blossom rúna van akkor is ütős).
-
Thrawn
félisten
válasz
sittes79 #20047 üzenetére
Remélem a mostani rendszerhez csapják hozzá a friss husikat
Loveless: Ha alig bírtál MP3-on a trashmobokkal de téged sem nagyon tudtak megkarcolni, akkor valami igen unalmas tank-builddel mászkálhattál. Próbáltam én is, marha gyorsan ráuntam, de szerencsére vannak izgalmasabb barbár buildek
-
Thrawn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jonsbo C2
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest