- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
SzlobiG #59853 üzenetére
Hat ha fizikal bonuszra gyursz akkor nem, akkor sajna kell talalnod egy 70-es amut amiben van
- 18-20% fizi
- 700+ stat
- chc
- chd
- AS
illetve a fent felsorolasbol legalabb 3 hogy a negyediket ra tudd rollolni.. es akkor lesz jobb mint a mostani 60-asod.. ezt nemcsak a vaxo tudja, tobb amu is van amiben lehet ez a 4 main sor.. (leoric amu, mara, rakoff is asszem..stb.) -
-
mikromanus
veterán
válasz
SzlobiG #59773 üzenetére
Akkor van 50 esélyem a fire skill damos reaper bracira. Talán lesz egy minimumos crittel
(#59775) Rayner
Nem, nem lett. Már régóta az. Csak most még könnyebben elérhető lesz ez a funkciója a kazuároknak is. -
Gorneck
legenda
válasz
SzlobiG #59488 üzenetére
A progress nélkül is sztem eléggé egyértelmű, hogy 6 chc sehol sincs 15-20% fizik sebzéshez képest...
(#59493) shouryuken: A Monk a best of partiban...ő ossza le a legtöbb DMG-et, de soloban elvérzik...csak tudnám ki volt az a nyomorék aki ezt hagyta illen állapotba kijönni, ahogy az is rohadjon meg aki fél évig még ebben a stádiumba hagyja...
-
SzlobiG
félisten
válasz
SzlobiG #59488 üzenetére
3.-ra bedobott egy 18%-ost marad is úgy.
T3-on gargantua one hitelt az előbb egy elitet.
Iszonyat op ez a WD, most egy kis thoug kéne mert a 6 millát kevésnek érzek bár ha benne állok a sebző cuccokba azon nem fog segíteni...
Progress szerint így állok.
Képzelem ha meglesz a petes kezes milyen lesz.
-
mikromanus
veterán
válasz
SzlobiG #58965 üzenetére
Nem. Az OP skillek azok simán el voltak szabva, vagy nem voltak kitesztelve. A legdurvább a ww volt régebben. Túl macera lett volna "javítani", így végig bentmaradt. Teljes átgyúrás kellett hozzá, hogy illeszkedjen erőben a többi skillhez.
Az exploit az egy, vagy több item/skill/rúna olyan együttes hatása inkább, ami az alap és szándékos funkción túl túlzott előnyt biztosít. Ezek leginkább bugok és hamar javítják őket. A mostani helyzetben a 2*unity+cannot die follower special ilyen. A cannot die önmagában működik. Csak nem sebezhetetlennek kellene lennie, hanem mondjuk "végtelen" ( vagy "bazisok") HP-t kellene adnia. Így, hogy nem csökken a HP így az unity csak egy irányba működik. Nem megosztja a sebzést, hanem csökkenti. Exploitok voltak még:
- Tall Man's Finger: minden kasztnak OP nagy castolt csicska
- Cal of the Ancients+immortal set: Az immortal set megbontásánál megmaradó 50% védelem a skillből
- avalanche: 3 stack mellett 751 fury költésnél "kiakadó" skill
-inna set: minden kasztnak adta a 4 alapmantrát és nem csak ha monk hordta
- sebezhetetlen wizard (eh, régi szép 1.0.3-as idők)
- ha a skill animáció megszakad az átvezető videóktól, akkor a skill/rúna hatása végleges (barbár, Ghom például)
- ranged támadással elérhető ellen olyan helyről ahol a monster nem lát, de te tudod sbezni(#58969) czpitti
Örülünk Vincent? -
mikromanus
veterán
válasz
SzlobiG #58961 üzenetére
"ami a ww-re már nem igaz"
Le is cserélted hama'-hama'"minek szivattam volna magam masik buildal?"
Amikor legutoljára ilyesmit láttam mint a ww/dt, akkor lehúztam a wc-n. Azért mert gyors, attól még szar játszani, nézni és használni is. Legalábbis korábbanaz volt. Se nem illeszkedett a csapatjátékhoz, se nem volt szórakoztató. Csak a két legfontosabb tényezőben tengődött a tápláléklánc alján.Te szeretsz azzal játszani ami a leginkább el van szabva és kihasználsz minden nyomi kis exploitot és bugot, mert hatékony? Kösz, nekem nem ez a játék.
-
mikromanus
veterán
válasz
SzlobiG #58956 üzenetére
Hát.. ez sem az emberré válás folyamata. Arra mész amerre a szél fúj. Kicsiny Vaspor. Keresd meg a legerősebb mágnest!
A féltégláról áttértél a faékre? Azért mondjuk ez már "változás"(mielőtt félreértenéd: semmi baj ezzel, csak kb lefestetted az OP-build-chartot egy az egyben. Ami a legegyszerűbb/OP-abb/balgombosabb mindig azt nyomod?)
-
GrooveHero
addikt
válasz
SzlobiG #58885 üzenetére
Ehh, az nemjó, meg se kell mozdulni. Régebben én is azt gondoltam az ilyen távolsági karakterkeről, hogy beszariak, gyávák, stb, a barbi, na az igen, az oda teszi magát, stb...most is hasonló a véleményem, bár nagyon szeretem a wiz-emet, nagyon bejön ez az ironMan-es lövöldőzősdi
Szal az, hogy állsz egy helyben nem olyan kihívás, mint ha futkároznod kellene össze vissza, mert különben feltörlik veled a mobok a Tristram Cathedral padlóját
-
-
törölt tag
válasz
SzlobiG #57997 üzenetére
T6-on csináld az act IV-es, hellriftes bountyt. Az rövid, és a végén ad 60M+ XP-t, meg 420k goldot. Hiába megy lassan T6, ennyi xp-vel simán kompenzál. Van, hogy halok ott avgy 10-szer... de még így is simán megéri.
ja, és néha beadja a ládás küldit is, amit 2-mp alatt megcsinálsz és az is 20+ xp...
-
törölt tag
válasz
SzlobiG #57953 üzenetére
Én is T5-öt nyomtam tegnap, egész könnyen megy. T6 is megy, de azért ott egy-két teleportálós elite-nél halok vagy 6-szor. De T5 még megy publicba is. Nagyon OP ez az earth szett.
Followernek meg szigorúan templar kell, nem a nyilas gyerek. Ilyen szinten már nem a magas dps kell... azon is filóztam, hogy nem csak a gatyába, hanem a felsőbe is csak diamondot rakok. -
Gyick
őstag
-
mikromanus
veterán
válasz
SzlobiG #57887 üzenetére
Nem a sebzéscsökkentés van. Ez fire barbi. Az extrasebző tüzes rúna jár a barbitriónak is.
Az immo set és T4 "haladóssága" közt nincs összefüggés. Attól hogy van egy seted még simán szar lehet és kevés T4-re. A full sethez például használok lvl 60 itemet is. Azon sok dam és vita bukta van például. Más oldalról ha van négy barbid végig, de sebzésed kevés, vagy a toughnessed kevés, akkor nem sokra mész T4-en már.
Casual friendly = elég a magasabb nehézségre a kevés is, meg könnyű játszani vele
Azért ha megnézed nem épp a legpöpecebb rollok vannak az itemeiden. Kb megvan az earthquake set, meg pár "kötelező" fire skilles item, de az affixek nem nagyon közelítik meg az elérhető max értékeket, vagy nem kiemelkedőek 4 primaryra.A földrengés és semelyik időalapú sebzés se stackelődik tudtommal. Vagy tévedek? Ha leraksz négy earthquaket egyszerre egy helyre az ugyanannyit sebez, mint 1. Kivéve talán hogy picit tovább tart, mert 2-4* castolod. Ha halmozódik a sebzés, akkor az bug a jelenlegi D3 logika alapján.
(#57888) granini
Ez a lényeg. Nem fognak 101 nyomorákot hajkurászni és szétszóródni 1000 nlgyzetkilóméteren. Seismic-immo kombón a barbárok+follower felfogja a támadás nagyját és tehermentesít. Más buildekben meg épp a karakter az, ami megoldja valahogy a "tömörítést". Vagy skillekkel, vag csak annyival, hogy feltorlódnak rajta az ellenfelek és többet ér el a csapásaival. -
mikromanus
veterán
válasz
SzlobiG #57881 üzenetére
Immo mellett nem kell unity. T4-en a tesók se nagyon döglenek. T5-6 körül azért már előfordulhat. Soloban gyorsabb persze a saját kill, de a rift tisztogatás lassabb (kevesebb az ellen, nagyobb az út amit meg kell tenned ugyanannyi killhez).
A WW sose volt jobb, csak könnyebb elhelyezni vele azokat a skilleket amik valóban sebeznek.
Valamivel tényleg jobb a sebzés most, de ami használhatóbbá teszi most a seismicet az az, hogy a knockback idiotizmust lecserélték knockupra. Így nem szórod szét az ellent és nem terelgeted 20 kilóméteren keresztül magad előtt. Meg csapatban se kapnak idegrohamot a többiek.
A rohanás szép, csak amikor a rift lvl 6-on 90%-on elérsz a kanyargós macskapisi forma útvesztő végére és vadászni kell pár elkószált fehéreket az nagyon tudja rombolni az élményt. Soloban kicsit mintha kevesebb elit lenne. Mondjuk vagy hozzászoktam, vagy picit javítottak azért rajta a RoS megjelenés óta, mert olyan most már azért ritkán van, hogy kiirtok minden szinten a fehértől elitig mindent és 99%-on kell átkutatnom a mapot az elmaradt 2-3 fehér fallen, vagy féreg után az összes szintet. A rohanás azért is szar, mert azért ott nehezebb tartani a 25 kill bónuszt.
Mondjuk ha neked T4 ilyen karakterrel haladós, akkor az tényleg gáz. Nem annyira amint a fétises WD, de azért picit mégis az. ELég casual friendly néhol a felszerelésed. Az earthquake-lut socks kombó a barbárnál a casual build ami OP és könnyen megtartja a lelkes amatőröket is?hm... Most nézem. Majdnem totál azonosak vagyunk sebzésben... CSak nekem kétkezes, neked egykezes fegyverrel. Meg nekem van SoJ-om és némi elit damom. Meg nálam névleg "0" a healing és félmillával kevesebb az EHP. Fura. Én nem érzem kevésnek T4-en. Unity bug nélkül sem.
-
mikromanus
veterán
válasz
SzlobiG #57877 üzenetére
Az immo set leginkább arra jó seismicnél, hogy hagy némi mozgásteret a karakterednek. Többnyire elég jól helyben tartja az ellent. Meg azért sebez is. amikor normálisan fent vannak a buffok, akkor azért repkednek a 8-10 millás critek. Hasonlítgatni ugyan lehet, de nem tudom érdemes-e. Ebben azért van némi tartalék. HA minden itemem 70-es és jobban ki van élezve a fire dam (meg a seismic), akkor azért ez ennél gyorsabb. Vagy ha megvan a költségcsökkentő "Májtívepön" hozzá. Akkro már simán befér a sprint is. Bár az avalancha elég hasznos tud lenni, így lehet inkább cd csökkentés ami megdobhatja a sebzést. Ebben a buildben az alap 10% parapontoson felül nincs semmi.
-
mikromanus
veterán
válasz
SzlobiG #57748 üzenetére
Meglehetősen jó. Csak sajnos 5 darabos set a földrengéses 4-gyel szemben. 4slotot+1 gyűrűt foglal. A fire buffok jelentős része kiesik így (magefist, cindercoat). Sisak kisebb bukta lenne de az nincs. Így is szépen aprít. Érdemes kipróbálni. Rágyúrtam sebtiben physicalra mellette. Kb olyan így a charge, hogy rengetegszer ellőhető, simán feltölti a furyt, összehúzza az ellent és be is stunolja 2.5 secre. Single targetra talán picit gyenge, de arra jó a "+1" skill. Most ez hammer. Kétkezes grandfathert használok. A rend is szépen aprít. Négyes partyban a fehér mobok T4-en kb olyanok, hogy charge-rend és a hammer többnyire nekm is kell már. Mondjuk nem tudnak a rendtől meghalni, mert azért a többiek is ott vannak és a maradék élet simán eltűnik.
Eliteknél néhol necces. Picit kevesebb az EHP-je. HA rossz helyre chargeol, akkor könnyen besérülhtet... De van benne erő. Nem is kevés. -
h.adam.92
őstag
válasz
SzlobiG #57735 üzenetére
vállasokat és chest-et próbáltam nála, de egyikből sem adott olyan hűde jót, de akkor most bepróbálom azt is.
(#57734) Alg:
én is t2n vagyok, de még messze az 1 miska dps-től, gondolkodok egy wd-n is, szerintem annyira nem stresszes, mint ez
mondjuk megfelelő gear-rel ez sem lenne gázos, csak a makk faktorom meglehetősen kevés a játékokban :/ -
mikromanus
veterán
válasz
SzlobiG #57499 üzenetére
Immo full setbónusz: megmaradnak a barbi tesóid. Azaz nincs "lejárata" a skillnek és halálig veled vannak. Az utolsó rúna +50% védelmet ad neked.
Ha ellövöd az ancients skillt full setben, majd lecserélesd a set darabokat, akkor eddig ugyan eltűntek az ancientek, de az ikon és a védelmi bónusz megmaradt. Mivel nincs valós társaság, így nem sebződnek és nem tudnak meghalni. Azaz végig megmarad... amíg meg nem halsz vag yki nem lépsz a játékból. A CoA skill ki is vehető a skillsorból. Akkor is megmarad az ikon és a védelem. No, ezt javították elvileg.(#57498) jpeetr
Akkor ezt picit csiszolni kell még. Bár szerintem ez nem "hivatalos" módosítás, csak valaki ilyet észlelt. Aztán lehet tévedett. -
-
mikromanus
veterán
válasz
SzlobiG #57209 üzenetére
Az nem lett "nerfelve". Azt a bugot javították, hogy a pride sisak ilyen kombónál úg yérzékeli, hogy nem sérülsz és folyamatosan adja a 30% rcr-t. Ezt a részt "javították" hogy foglalnák betonba a lábukat (és dobnák a tengerbe aki kitalálta hogy ez kell).
Ez az 50% is "szándékos" ha a speciallal nem kap a follower sebzést és így ezt nem osztja meg veled az a "nem szándékos effekt". Így gyakorlatilag tényleg csak a sebzéscsökkenést kapod. EZ megvan még? vagy nincs ilyen follower specialod?
-
Helmoras
őstag
válasz
SzlobiG #57137 üzenetére
Akkor megeri a thunderfury, de szerintem viccelodes illetve low tormenten kivul a ww nem valami jo, a unityt meg hasznald ki mert a holnapi patchben javitjak itt irta valaki nemreg fentebb bar ha sok itemen van ilyen proccolo dmg... Lehet jo a ww... Az jutott most eszembe errol a ww rol meg thunderfuryrol... Ha mondjuk beteszel offhandbe egy buther kaszat akkor a thunderfury lightning dmge odaranthatja hozzad a mobokat ? :-D
-
Helmoras
őstag
válasz
SzlobiG #57130 üzenetére
Nem vagyok mikro, de ez függ a skillezéstől is, ki kellene tesztelni hogy mi proccolja a thunderfuryt, ha minden skill akkor megérheti. killerjohn programját felteszed mész 5 kör act 1 t2 bountyt egyik variánsal átlagolod aztán a másikkal is ötöt és kiderül, nilyván ugye single targetre jobb lesz a fire dmg bonusz tömegre meg valszeg(de nem biztos a chain lightning)
No meg az ultimate fire build szerintem a 300 as spearrel dolgozik hogy emellé teszel e thunderfuryt vagy devastator vagy fire axe cagy esetleg sunkeeper vagy a másik lightning kard... hát ez már elég sok mindentől függ...
Ha esne egy nekem kitesztelném neked dehát nekem nem adott még a ros thunderfuryt
-
Madn!ght
addikt
válasz
SzlobiG #57045 üzenetére
Egész hasonló felállásban játszunk. Én is azt az övet használom, illetve egész jó roll jött a Cain setre.
Egyelőre nem is tudom milyen irányba lenne jó tovább fejleszteni. Tervem, hogy a Hallowed csúzlikat lekraftolom. Az egyik már meg is van, sikerült egy socketest és +damost kraftolni. A párja még várat magára (már csak soul kellene).
Buffal 800k körüli a sebzésem, SoJ-ra az AS helyett még megpróbálok CHD-t kalapáltatni. Én eddig T1-en mentem, azt elég haladósnak érzem. Egyedüli bajom, hogy a Fury-m folyamatosan elfogy, pedig a lavina, + a lightning WW tetszik játékstílusra.
-
-
-
warcat
veterán
válasz
SzlobiG #55998 üzenetére
Kényelmesen 500k-n tartom,ha változott a gear átpakoltam pár paragon life%-ot
A nyersanyag ment pont hogy nagyon egyszerű a többséghez képest,és kapásból vagy 6 bounty célja olyan ahol esik,csak legyen feltekerve az a torment,hogy megfelelő esély legyen rá
Itt a dokim amúgy
-
czpitti
senior tag
válasz
SzlobiG #55937 üzenetére
Nagyon matekoztok: kisebb dps.magasabb mf de lassabb haladás mint 0 mf és dara.Miért jobb ( példa ) 15 perc alatt mf-es cuccban tocskolni egy runt amit anélkul dps cuccban letolnál fele annyi ido alatt?Mert akkor a dps cucc jobb mf ugyanis 200% a fele annyi ido miatt...
-
warcat
veterán
-
Integra
titán
válasz
SzlobiG #55511 üzenetére
de muszáj a póver is, mert különben ott sündörgök riftezésnél a 3 másik 100-200-as paragonos mögött és úgy csinálok, mintha irdatlanul osztanám az ellent, ami igaz is, csak éppen a lepkefing is erősebb sebzésű mint az én emberem jelenleg...
most visszacsináltam, van 300k life, máris 300k alá ment a dmg is...ordas szopó, mert úgy tűni, hogy van chc-chd fegyver és felszerelés, vagy van all resist és vitality-strenght, de kettő együtt nincsen.. socketeléssel lehetne még all rest nyomni, de akkor nincsen plusz strenght ugye.. fegyverben ott egy 125-ös zöld kavics, de az is édes kevés..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Bluetooth hangszórók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest