Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz Sárpac #54806 üzenetére

    statisztika.

    neha az embernek makja van, nekem tegnap esett ki egy captain set, mas kerdes, hogy ez a death bracersel egyutt a harmadik set receptem.

    az, hogy nem dobja ki: pl wiz offhandnel van vagy 15 stat ha alapbol a fegyveren nincs skill, akkor valahol 1:100hoz nagysagrendben kerulhetne ra ami az embernek kell. ld en meg az apoc nelkuli trium... ami helyett lehet egyszerubb lesz tovabb farmolni mint nekiallni porgetni.

    manualisan belenyulni egy ekkora rendszerben az RNGbe... hat szerintem kizart. amit mondasz kb kivitelezhetetlen kategoria, plusz a jatek designerei ilyenert ghom ele vetnek aki kitalalta.

    (#54813) Sárpac: az AH biztosan felhoalapu volt, valszeg a jatek is az par megoldas alapjan. szoval az eroforrasok jo kozelitessel vegtelenek.

    itt inkabb arrol van szo, hogy ha tul egyszeru a jatek akkor mindenki azonnal nyer es megy a kovetkezore, ha tul nehez, akkor meg az emberek egy ido utan felallnak. a lenyeg, hogy pont annyi progresst kell adni a jatekosoknak, hogy mindneki oruljon.

    a rossz hir: ez egy multis jatek, ahol az emberek egy resze megjelenes utan negy hettel mar 200-300-400 oraknal jar, a masik resze meg 5-20nal. namost ha nagysagrendi kulonbseg van a jatekosok kozott, akkor mind nem lesz boldog, max raneznek a belso statisztikara, csinalnak par profilet, aztan megprobaljak ugy beallitani a dolgokat, hogy a tobbseg jol erezze magat.

    jellemzoen akiknek fullos gearje van mar most is es statokat finomitgatnak, azoknak volt ideje tobbet jatszani.

    (#54818) Sárpac : nem, olyannal kotnek szerzodest, akiknek van megfelelo meretu infrastrukturajuk es elfogadhato teljesitmenyuk. tul sokat nem eri meg sporolni, mert ha tul gyenge a szolgaltatas az arthat a profitnak hosszabb tavon.

    AH azert egy eleg bonyolult rendszer volt es a 0 bug kivetelevel azert jellemzoen eleg jol mukodott. marmint ahhoz kepest, hogy mekkora teljesitmeny volt ezt meg ilyen formaban is osszehozni.

    a tozsdei ceg miota lett szitokszo?

    ---

    osszefoglalva: szerintem higgadj le, gondold vegig a dolgokat. ez csak egy jatek, aminek a jelen formajaval eleg sokat kell jatszani ahhoz, hogy az embernek legyen gearje: 1 slotra lehet bemakolni dolgokat, de 10 slotra eselytelen, ahhoz meg tolni kell.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák