- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
#13110016 #92328 üzenetére
Szeva!
Indithatsz nyugodtan wd-t, a regebbi pet-es builddel semmi gond nincs, azzal is jo solo eredmenyeket lehet elerni es mivel te mäsfel eve nem jätszottäl nem hiszem, hogy a top playerek között akarsz lenni.Raekor-t nem ajänlom, nem mindenkinek fekszik az a jätekstilus.Indits wd-t, a sima kis pet-ek amik majd szaladgälnak melletted, minden gondot levesznek a välladrol, persze csak az elejen, mert kesöbb meg kell velük tanulni jol jätszani, hogy ne szopassanak meg.
-
mephi666
nagyúr
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
#13110016 #61000 üzenetére
Azért akarok veled fogadni, mert szerintem meg te vesztenél. Ha 0-ról indulsz (pénzed + gemjeid lehetnek, meg alapanyagod, viszont semmilyen olyan cucc ami más karinak esett ki) akkor nem húzod fel 4 nap alatt se olyanra, hogy t5-ön végig farmolj egy riftet úgy, hogy nem halsz meg minden elitnél.
Látom azért nem mered bevállalni, de értelem szerűen nem is kell, mert ez elméleti vitatkozás, viszont ameddig gyakorlatban nem bizonyosodik be egyik se, addig tartom magam a véleményemhez, hogy nem valószínű. (lehetséges, de nem esélyes a dolog.) PErsze ez attól is függ, hogy napi hány óra játék, meg mekkora mázlid van. Kéne 10 ember aki vállalkozik rá, úgy már lehetne levonni messzemenő következtetéseket. Addig viszont 0-0.Granini: értem amit mondasz.
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
#13110016 #60989 üzenetére
jó nektek, hogy 1 hétvége (vagy pár óra) alatt feltápoltok egy wd-t, aminek a t5 sima liba. Nekem több havi "kemény" munka volt az, hogy végre essen valami használható .. ez is olyan dolog, hogy nem mindenkinek esik ki egyből minden set 2,5x egy rift alatt max statokkal. és mindig annyira felbsz amikor valakinek mondjuk az első 10 percben kiesik egy egész op build, és akkor megy a szövegelés, hogy " sec perc alatt felruháztam a karakterem, ezt a karaktert könnyű ruházni mert dől hozzá a cucc.". Jah, másnak meg 1 év alatt se esnek ki azok a cuccok, amiket más elmakkolt. És ez minden karakterre igaz. bocsánat a brummogásért, csak annyit szerettem volna jelezni, hogy ha hamar felruházol valakit az makk és nem pedig szentírás, hogy mindenkinek így fog vagy egyáltalán fog esni bármi is.
-
DaveNo1
veterán
-
MrCsiT
addikt
válasz
#13110016 #60299 üzenetére
Korábban írtam a gyors fejlődésről, ha visszaolvasol vagy 200 hsz-t. Ha nincs aki húzzon, lukas fegyverbe nagy piros kővel ( kb. 24-es szinttől van lukas kék fegyó) t3-ig biztosan tudod emelni a nehézséget, azzal pedig már szépen lehet lépkedni a szinteket. HF ring addig is, jó ha van..
-
emmm
őstag
válasz
#13110016 #57013 üzenetére
Erről egy kis infó, aztán persze meglátjuk
-
SQX_Barto
addikt
válasz
#13110016 #55949 üzenetére
Két fajta szet item van, kraftolt, amit anyagból reci alapján összeraksz, vagy dropp, ami "kiesik" (általában az utóbbi erősebb szerintem). A kettő nem átjárható, valami vagy egyik vagy másik. Vannak linkek, matik hol eshetnek, reci hozzá meg tök random. És szeret szivatni a játék, hogy valamihez csak recid van, valamihez csak materialod
-
mikromanus
veterán
válasz
#13110016 #55191 üzenetére
ööö... Reci? He? EZ mindkettő drop és nem craftolható tartalom... Valamiről lemaradtam?
corvette: én is nyomom soloban néha. A scapattársak olyan idegesítőek. Mindig csak az elit, meg az elit, a vadakat meg otthagyják az utamban. A szép benne az, hogy csapatban így is megvan többnyire a killmennyiség. A fele majdnem elit, de megvan a norma. Mondjuk ebben a Nemesis braci is segíthet. Csak így a "kis" karakterek felszerelését macerásabb fejleszteni. Vagy sok az elhullás és nagy a kolonc hatás amit a többiek nem szeretnek annyira.
A DH-m alig van félig felcuccolva, a többség sárga és bőven fejleszthető, semmi fire bónusz, de T1-en már most kegyetlenül durván aprít. A -10 hatred a clusterra elég jó. Mondjuk egy súlyosabb crossbow jobb lenne, de valahogy ez is megteszi. Veszett durva tartalékok vannak a clusterban. Esetleg valami rakétamániás buildet is össze lehetne dobni, csak arra talán több pöpec item (vagy átlag legendary) kellene. MAjd még csiszolom. Egy Reaper braci mindenképp kelleni fog, de az könnyen is jön (vagy lefosztom a monkot és máris megvan. csak az lightning. A másik meg cold. Ezt fújhatom...)
-
schwartz
addikt
válasz
#13110016 #54980 üzenetére
Mar miert lenne nerfelve? Alkaizer azert vette elo magat a naftalinbol mert toketlen volt mas build-el menni s gyorsan lemajmolta. Ennyi erovel gyengithetnenek meg egy csomo dolgot. Pl. a WD Jade 6-os setbonuszat amivel T6-on egyhiteled az eliteket. Vagy az archont. (foleg ha tele van CD csokkento itemekkel)
A barbar annyi ervagast kapott a 2.0-as patchben, hogy igazan rafert egy ilyen set bonusz csuka kombinacio.(#54982) mikromanus
Hasznalja az Unity bugot is? Mondtam, hogy toketlen... -
-
mikromanus
veterán
válasz
#13110016 #54980 üzenetére
Első körben az unity-follower special bugot kell javítani, aztán nincs gond. Amiatt maradhat vécépapír szintű védelemmel is talpon. 50%-kal kevesebb sebzés mindenen? Na ne röhögtessenek má'! Persze nem néztem, így lehet nincs gyenge védelme, a bug viszont akkor is gáz nagyon... és használja.
-
-
mikromanus
veterán
válasz
#13110016 #54959 üzenetére
Akkor berakod a rendet mellé. Az apraja elhullik a többit lecsapod
Sajna nem érzem úgy hogy a kétkezes fegyverek versenyképesek lennének a fő skilles támadásokra. A Maximus lánca ugyan nagyon karcol, de a normál támadásoknál az egy socketnyi hátrány és a 2/3-nyi statpont nagyon észrevehető. Persze lehet csak az OP spear bónusz miatt érzem így. Eleinte nagyon jól elvoltam én a nagyfaterral.
Veszett nehéz volt lemondanom a rendről, de valahogy arra már nem jutott fury. Azóta sokminden változott. Lehet a bracival és a cinderrel már jutna erre is. Kétlezes lassabb fegyverrel jobban működik. Majd este megsasolom.
(#54960) vhunor
Igen. CSak nem nagyon lehet összeszedni. Nekem egy-egy 70-es barbár set item esett eddig. Meg pár immortal. Full earthquake set elég fogós. EMellett még használja az unity bugot is. Így majdnem halhatatlan. Sokat nyomultam, de se unity, se null halálos follower special nem esett eddig. "Ennek" meg van 2 unity és egy special. Túl sokat játszok csak nem vagyok hatékony úgy tűnik. -
Edge
veterán
válasz
#13110016 #54951 üzenetére
Én tegnap mentem pár kör riftet T6-on partiban, volt ott még monk(sztem ez kell) meg 2 DH rajtam kívül, jól haladtunk az ölési sebességgel nem volt gond, de volt jópár húzós rész mikor borult mindenki és nemegyszer. Minden körben 1-2 leg volt de ez T4-en is így volt, sőt sztem akármelyik T-n is így van. Volt olyan kör T6-on hogy soult se dobott a rift boss.
Szóval sztem nem éri meg a T6-ot erőltetni én most így látom. -
mikromanus
veterán
válasz
#13110016 #54954 üzenetére
Nem biztos hogy kell az. Úgyis szétfreccsen minden a keze alatt. Mit számít ott még egy kis splash? Én inkább mostanság az extra damot raktam be (marauder). Persze ez nem feltétlen a legjobb.. A splash para pontból nincs buffolva nálam, így abból sok haszon nem lesz. Picit faék egyszerűséggel gondolkodok ezen a téren
Bul Kathossettel elég jól ment a kalapálás. Volt vagy 204 (vagy 211?) furym. Az ha maxon van, akkor +42% chc hammerre: Elég kellemes. Ha nem bul kathos van, akkor viszont jobb a sebzés fire rúna esetén. Physicalra meg inkább doombringer illene. Eh, majd valamikor bekóstolom. Addig is a könnyű killre megyek a spear builddel...
-
mikromanus
veterán
válasz
#13110016 #54951 üzenetére
Pedig a hota is nagyon jó lehet. Van egy rakat globe bónuszos skill. Ha berakod, akkor úgy potyog mintha kötelező lenne. Én csak amiatt nem váltottam, mert hammerben ez az extra rúna physical (+kisebb sebzés), én meg full fire vagyok épp. Mondjuk lehet battle rage-ből is rakni rá, csak az meg akkor -splash dam, vagy épp keveebb sebzés. A threating shout meg alap szokott lenni. A 15% globe drop tömegben elég "garantált" jellegű. Stomp is adja a piros pöttyöst, de az meg inkább magasabb nehézségen kényelmes és hasznos. A reapers braci nagyon pöpec. Kb kötelező a kerozinzabáló skillekhez minden kasztnál.. Mondjuk az picit kényelmetlen csata közben ha nem hamar hal az ellen, akkor a globeokat kidobja Mekka határába a sivatagba. Csak hogy szaladni kelljen picit ha kell kis töltés. Mondjuk így meg nem veszed fel "véletlenül" és jobban tervezhető. Egy kis előnyért cserébe némi hátrány...
-
mikromanus
veterán
válasz
#13110016 #54947 üzenetére
Nyomom én minden nehézségen, de inkább csak T4-ig. Soloban hétköznap max T1-3. Olyan mint normálon majdnem. Nagyon szépen robban az ellen. T1 nehézségig split bounty csapatban is jó, bár hasznosabb valami gagyi build + alacsonyabb nehézség erre inkább, mert a hajigálás picit meg-megtorpanós. Mondjuk megtorpanásonként letisztítja egy vonalban a terepet a látóhatárig, vagy még kijjebb, de mégiscsak megáll az animációja a karakternek és nem szalad
(#54948) sith7
Ahogy a kolléga írja. Csak annyi kiegészítéssel, hogy ha chest, event vagy shrine útbaesik, azt is jó lenyomni. Kis reward mindig jól jön. Nekem is simán szinten van az egyenlegem. Akkor szokott meginogni, amikor lekraftolok pár maxos kavicsot. A rewardokhoz jobb a magasabb nehézség. Soloban T6-on az eventek már 100-160k goldot adnak. Lehet erre is gyúrni, de szerintem a normál hentelés értelmesebb nehézségen kifizetődőbb. -
Healbacsi
őstag
válasz
#13110016 #54790 üzenetére
Amiota kijott a RoS ha nem kapartam ossze 80-90 misit, akkor semmit se.. a penz az ami folyamtosan ozonlik, egyedul a forgotten soulokkal vagyok bajban.
Integra.. bounty orrba szajba, lehetoleg minel magasabb fokozaton. ha van curse chest es shrine (bizonyos teruleteken szinte allandoan vannak), akkor azokat is le kell tolni. Ladanyitogatas, hullaborogatas, hordoszettores. egy szoval jatszani kell, es jon a penz.
-
-
-
khirill
aktív tag
válasz
#13110016 #53593 üzenetére
elötte meg egy 1milles barbár gear VS 500 mill / slot a wizán... hmm? az jó volt?
én nem is örülök annyira a közös paragornak... én nem szeretem a dex-str, ezért nem volt babim... 97es wizám volt ros elött... egy fitying és crypt nélkül... erre most boldog boldogtalan wizával megy mert hú ez most az op.... vazze... nem lenne olyan op ha nem a barbár gyüjtötte volna be nekik a paralevelt...
tudom a válaszod: én vagyok a hülye, h nem így csináltam... -_- már tudom...
-
Gorneck
legenda
válasz
#13110016 #53570 üzenetére
Van akinek 2 óra alatt kiesett minden a WDjére...már csak egy locust fejes kéne és imba a szitu...bár ahhoz meg brutál kétkezes cucc kell...hogy jól működjön.
Azzal meg nem mindenki tud játszani...én most épp azzal próbálkozom, hogy 1H+OH párossal megyek, hátha esik végre fegyó vagy mojo...mert illet még nem láttam a WDre.
Ahhoz kéne a mob is...nekem a legtöbb craftomhoz a mob se jelenik meg...
Szal mind1 a szint ha nincs kit ütni...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
#13110016 #53559 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy Shard of Hate bug nélkül nem sokra mennél T3-4-en.
@(#53535) Hanok: ha mondasz egy skillt rúna nélkül, abból nem sok mindent tudok meg, hogy mi van a buildbe...
@(#53561) Edge: Az alap AP regent igazán lejjebb vehetnék azért kicsit. A DH nem úszott a hatredben eddig sem, mégis lejjebb vették az alapot, meg ugye Bat Companion helyett is van más választási lehetőség, meg ugye 4 primary affixból sem olyan könnyű hatred regent szerezni. Wizarddal meg kb 0 gear mellett sem kell AP generáló támadás. (ezzel a builddel toltam azt a pár órát, amíg meg nem untam)
-
-
nightmare13
őstag
válasz
#13110016 #53206 üzenetére
Értelmezzek?
Tudom jól, hogy támad a wizz, hogy támad a DH. Akár Orbol, akár lézerez, a wiz jóval hatékonyabban szedi le a hp-t, hiába van a dh 1-1 támadásának nagyobb sebzése, ha lassabban adja le és továbbra is ott van, hogy célt téveszt, szóval még inkább kevésbé hatékonnyá válik.
Tehát nincs egyensúlyban a két kaszt, nekem ez volt a legnagyobb bajom. Nem a DH-t kell felfele erősíteni, hanem a wizz-t hozzáigazítani kicsit a többi kaszthoz.
-
.OM.
aktív tag
válasz
#13110016 #53206 üzenetére
A lézer fény sebeséggel megy, a nyílvessző nem.. De ha szted a DH többet sebez, az csak 1st hit-re értheted, mert a több valós DPS-e a Wiznek lesz, szerintem.
Amúgy meg kit zavar, hogy a Wiz OP. Amíg nincs PvP és nem kell közös loot-on osztozni 4 int-es karinak a partiban, addig csak öröm, hogy jobban haladunk. -
Wolverine
félisten
válasz
#13110016 #52924 üzenetére
Keresés?
#52925: azért a farmolós cuccokkal kapcsolatban a Blizzardnak is van tapasztalata, hiszen ők csinálták a D2-t is...
#52926: játéktól függ. Egy MMO-nál az a lényeg, hogy hosszú távon megtartsák a játékost, ezért mindenképpen olyan contentre van szükség, ami ezt eléri; illetve folyamatos frissítésekre, hogy meg lehessen tartani a játékosokat.
-
mikromanus
veterán
válasz
#13110016 #52681 üzenetére
Kemény nagyon. Gondoltál rá, hogy barbárt csinálsz belőle?
(azaz: "eh, megint ww..."
)
Amúgy ezzel hogy haladsz? Mert nem valami gyilkos a sebzése azért a búgócsigásító-skillnek a sok buff után sem. Kell ennyi Fury generator? Ha mighty weapon + generator rúnát teszel rá, akkor majdhogynem termeli az erőforrást és nem fogyasztja. Mondjuk az alap regen passzív lehet kell hozzéá így is. Lvl 60-on amikor teszteltem akkor volt úgy, hogy elnyomtam az elején a charge-ot és utána majdnem folyamatosan maxon, vag ymax körül volt a fury. Az adventure módban meg sok az ellen. A ritkás közegben fogyhat csak ki a nafta, de így? Nem vállaltad túl picit fury biztosítást?
-
mikromanus
veterán
válasz
#13110016 #52662 üzenetére
Tudod. csini kislányok valami gömbbel a baljukban. Wizardlánykákra gondoltam. Mostanában mindenütt ott vannak
A hammer épp arra jó, hogy ha valahol tömörülnek, akkor odasújtasz és robban szerteszét minden. A "kicsit lassú" sejtésem szerint azt jelenti, hogy tetü.
Én úgy nyomom, hogy bechargolok, ha körbevesznek, akkor stunolok, vagy épp benyomom a tömegbe az avalanchet és megvetem a lábam, hogy minnél tovább kapják a lávát a kis csököttek. Mer' ugye jönnek rám lelkesen, de a seggük alatt már vöröslik a megolvadt kőzet. Mondjuk az avát jobb elitekre tartogatni. Persze ha kezdenek karcolni, akkor hátrébbhúzódok, de ez csak komoly effektfelhő ellen szükséges eliteknél.
A "haladás" nekem kb az, hogy benyomom a hammert, az critel és a becsapódás helyén a 15-20 milla fdam hatására csak véres salak és megolvadt kőzet marad..
Minden más lassú. Elitnél belefér több sujtás is. Csak magasabb nehézségen gyenge lehet a furyellátás. Amelyik elit nem megy le egy avalancha-charge-stun és "hammer amíg van fury" kombóval az már iszonyat gazdaságtalan. Belassulok tőle erősen. A visszatöltés kissé lanyha... -
mikromanus
veterán
válasz
#13110016 #52656 üzenetére
Szerintem én barbárt viszek és nem a 80%-os kasztot.
A barbár picit alultervezett energiagazdálkodásban. Most vagy sokat költ furytermelésre (támadásban, időben), vagy nem kell akkora AS. Az egykezes fegyver ugyan lassú és valamivel szarabbul jön ki papír DPS-ben, de sokkal nagyobbakat csap. Sokat nem érsz a +sok-sok DPS-sel, ha az alap 160-200%-os támadásra kell ellőnöd és nem a 360-700%-oskara.
Nekem most egész jól megy ebben a kombóban. Van egy kis regen, warcry ami védelemre és fury pótlásra se rossz, támadásra meg 2-3 cd-s skill (avalancha, charge, opcionálisan stomp, vagy helyette sprint). A leap se rossz a szöcske csizmával, de az ice climbers immunitásai nagyon jól jönnek. Több erőforrás csökkentő affix mellett az itemeken lehet könnyebb, de így azért oda kell figyelni. Magasabb nehézségen lehet váltani a regenről (vagy az erő bónuszos passzívról) absorbra. Ott úgyis a nyakadra kúsznak és akkr jól tölt. A fehér hamar elhal, de a ranged és elit monsterek azért betalálnak. Full immortal settel, vagy melee partyban a seismic se kvitelezhetetlen. A 30% sérülésmentesség resource csökkentő sisakkal már lehet dolgozni a vonalak mögött. A seismic meg területre és nagyon keményen sebez. Csak hát ugye ha immo, akkor vagy a sisak, vagy a cinder kiesik...Alacsony szinten speedrunra (bounty - cache halmozás) jobb a két egykezes.
-
mikromanus
veterán
válasz
#13110016 #51854 üzenetére
Én meg ugyan nem vagyok se 40-50 éves hogy dobozokat rakjak ki amiket aztán sosenem veszek le, mer' hogy a játék az CD/DVD-n kerül a pórnéphez és ez a módja, de nem vagyok 20-on pár éves se hogy villogjak azzal hogy valami megmagyarázhatatlan olkból egy őskövület adathordozót és a hozzá való dobozokat gyűjtök amit be se tudok már rakni a gépbe. Megvettem elektronikusan, letöltöttem és használom. Ha elszaródik valami, akkor törlöm és újra leszedem azt a semmi kis 15-20 GB-ot. Ez ilyen.
-
Prof
addikt
válasz
#13110016 #51785 üzenetére
Nem tudom RoS milyen, de alap D3-ban Wizard az kb. Isten a tobbi karihoz kepest. (megfelelo speccel persze) Kepzelj el egy brutal barbart es szorozd meg 3-al akkor megkapod a wizard erejet
Minden high lvl para farmer wizard, epphogy 60 lettem vele es mar T2-t farmolom pedig aztan katasztrofalisak a dropok. (2.03 utan inditottam a karit EU szerveren)
Questekbol is strengtes cuccokat ad (ami fura mert Monknal a smart loot tokeletesen mukodik) -
mikromanus
veterán
válasz
#13110016 #51809 üzenetére
Eh, sok iteme van ami 70-es . Ennyi. Több armor és vita. Meg az "itemidegen" enchant nem jelenik meg. A sage kesztyűn armor helyett a +40% chd és a Sage fejesen az armor helyetti +6% chc például nincs benne. Meg a skill dam bónuszok sem jelennek meg, mert nem egységesek. Így a bracers elemi skill bónusza se. Meg a rend dupla bónusz chest-vállason. Ezek ugyan szerepelnek,. de a fő statokban nem adnak hozzá semmit ha jól értem... Meg a healingem is 4*-ese a pörgettyű-avalancsa barbiénak.
edit: meg a sújtóm MS átenchantolása 1000+vitára sincs benne. Ehhehe. Jó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest