- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze_
aktív tag
-
-
Edge
veterán
Meteor damot tekerj rá, annyi loh elég ami parapontból jön. Még a ptrre is fog jönni pár kisebb patch az se jött még... holvan az éles baromi messze még. A buildet meg próbáld ki ptren hogy muzsikál, a twister braci jobb mint strongarm, ugyan elitekre nem hat, de trashmobból több van grben.
-
Blaze_
aktív tag
Nem a szinten tartás a gond. T6-on nem tudsz lecövekelni, főleg ha az anarchok és fallen angelek ide-oda pofoznak. Jön a tunderstorm, a molten, az arcane, a frozen pulse és van 2 mp-ed hogy odébbállj, aztán újra 30 AP hogy elkezdj sebezni. Nincs az az apoc ami ezt normálisan visszatölti.
-
mikromanus
veterán
A térképen középen fent van egy kis csúszka. A +/- jelekkel lehet nagyítani és kicsinyíteni. Alapértelmezetten az adott act wp-i és térképe látszik. Kinagyítva az adott terület térképe (amit a Tab-bal érsz el). "-" jellel egyet visszalép. A legnagyobb távlatból válthatsz az actok közt. Mindenütt nyomhatsz bountyt és riftet, viszont a különböző actoc teljesített bountyjai nem adódnak össze. Nem kaosz arra horadric cachet, ha minden acton van 1-1 kész bounty és ez így már 5 darab. Azonos acton kell meglennie mind az öt teljesítettnek hozzá.
(#52063) abéla
Az 12-16 fehér item (nem 10-12). Ha hal a karakter, vagy actot vált akkor bukta. Azt mondjuk nem tudom hogy ha mindenkinek van manója akkor mi történik. Gyanítom soha az életben nem lesz meg a kellő mennyiségű fehér a drophoz. Tuti nem dolgoznak össze a kis fösvények. -
GrooveHero
addikt
az mit tud?
más: rosban majd lehet rakni kőhelyet a cuccokba? Mert most az a gikszer, hogy a Skorn-t, amit Gyuri-tól kaptam (utólag is köszi
) nem tudom lecserélni vmi jobb fegyverre, mert van benne egy zöld kő a cd-re, így 1400 valamennyi dps-e van, és még 2db 1100-as dps-ű fegyó sem tudja azt, amit a skorn. 130k helyett 103k lenne a dps, nagyon nem mindegy. Főleg nem t2-n, ahol mostanság járkálok. Bízom már vmi frankó cuccban. Most kaptam a napokban egy csimmát, azt cseréltem is, igaz -4% dps, de a toghnesst elég jól megtolta.
Tegnap a frissen indított barbár karival lecsaptam SkeletonKinget, jött is a legend egy amu formájában. Hát vmi hányadék fos jött. Felraktam, mert semmi nem volt a nyakába, de sztem egy simamezei kék cucc is sokkal többet fog tudni. Pedig nem úgy volt, hogy javítják azt, hogy a SK killért mindig hullott leg? -
Gorneck
legenda
Kell a resi a WDnek és a Monknak is így ezekkel pont a popikám törölhetem kifele...feltéve ha elfogadom, hogy kiég a szemem és bevetem az ultra messziről romboló WDmet és behavazott bemeterozott táj mellé még bebaszkodom a neonzöld skillemet...oszt este garantál a remegő szem...
Szal kösz nem...megvárom a rendes itemeket...hátha...
-
Infranyuszi
aktív tag
tudtommal PTR-enként egyszer elhet átmásolni a karikat, és egy serverről .. legalábbis nekem csak egyszer engedte. első körben véletlen az amcsit másoltam (van rajta 1 db 0 perces karim) és aztán az európai serverről nem engedte,hibát dobott. Majd amikor kijött vmi update a ptr-hez akkor engedte az eut .. szóval lehet ennyi volt .. :S de nelegyenigazam.
-
mikromanus
veterán
Ja, csak egy karakternél a szint becsülhető, össz xp-nél már esetleg nem. P80-at az nem szedi össze csak akit nem hagynak játszani
Nem PTR run, hanem para run a PTR-en. Mert ugye azt is jó tesztelni, hog ymivel, milyen nehézségen és milyen builldel lehet a legjobb para xp-t összeszedni. Ez akkor lehet érdekes ha a kieg és a patch 2.0 nem egyszerre jelenik meg, hanem mondjuk bejön egy héttel korábban mondjuk (AH záráskor) a patch és lehet nyomulni lvl 60-on az új rendszerben. Ha kieggel együtt érkezik csak a patch, akkor nem pontos, de kis irányt mutat és előnyt jelenthet ha ismered a skilleket, buildeket és a para xp gyűjtési lehetőségeket.
Óránként 1-2 para szint összejöhet most is, de én inkább az anyagra runolok. Kell a crafthoz a cucc, meg egyszerűbb a gyenge ellent bántalmazni.edit: lehet kevesebb kell egy szinthez, de nem szintet, hanem XP-t viszel át. Az XP meg függetlenül attól hányas para szinted van most ugyanúgy gyorsabban lenne összeszedhető a kiegben és az új patchben. Csak ha runolsz, akkro jön az xp, amit nem kell kifarmolnod később, ugyi?
(#46704) Rebourne
Végtelen, mert 800-as szint felett a core tabon lehet statpontra osztogatni az új pontokat. Jelenleg a "végesség" a 10 para 100-as karakternél azért megvan. Annál több xp nem vihető át. -
Rebourne
aktív tag
Az összeszedett XP számít, nem a szint, tehát mivel kevesebb xp kell majd 2.0-ban 80 felett mint most, ezért patch után több szintje lesz ugyanannak a karinak.
(#46703) khirill: Nem végtelen, mivel minden fülön véges számú pontot lehet szétosztani, összesen 800-at, tehát kvázi annyi a max. szint.
-
-
mikromanus
veterán
Kb tökmind1 meddig runolsz most amíg nem para 100 a karaktered. Nem igazán látom, hogy miért lenne a paralvl 40, 60 -80 vagy bármelyik jobba többinél. Ugyanannyi jön p1 és p95 szinten is, max a kapott bónuszokból van kevesebb vagy épp több. Jelenleg a kieg és a PTR jobb XP-t ad, de amit most összerubolsz (p100 alatti karakterekkel) az előnyt/könnyebbséget fog jelenteni induláskor. Szerintem nem nagyon éri meg ezzel küszködni, csak ha ez nem küszködés, hanem élvezed a játékot. Nekem tökéletesen megfelel a "semmit se érő" para run. Az XP le van ejtve (úgysem marad meg), de jobban bejön az új rendszer. Akkor is ha kiforratlan, hibás, el fog veszni és lehet benne folyamatosan módosulás.
-
mikromanus
veterán
PTR-en még elég a life leech is, bétában/70-en meg ott lesz az, hogy para pontból sokszor annyi LoH és life regen szerezhető és itemeken is jóval több jöhet. Meg ha mirelitwizardban gondolkodsz, akkor 1-2 csapás és többet nem adnak le, mert berobban a pofiba a nova aurából. Höhö. Stunolós-lightingosban van lehetőség még, de nem nagyon éri meg keverni a skill tipusokat. HA lighting, akkor legyen mind az. Így profitálhatsz a lighting skill dam bónuszos itemből/itemekből.Épp egy-két rúna kimaradt a mostani armorydból, így lehet lesz ott még más is az alaptámadáson felül. Attack speed eléggé vissza van véve. Itemen olyan 6% AS szerezhető majd. 70-esen talán 7%. bár szerintem a 6% már a legendary/set/70es szint.
-
Thrawn
félisten
Ne nagyon temesd (még) a wizardot
Tegnap PTR-en az egyik körben jött egy wizz arc akinek mindenféle tyúklábak voltak a nevénél (mikro egyik távolkeleti rokona lehetett) és olyan szinten elvitte T1-en a partyt, hogy csak sétálni kellett utána. Vagyis mivel teleportozott folyamatosan, inkább rohannunk kellett, alig tudtuk vele tartani a lépést, pedig csak a lootot kellett szedegetni utána. -
Devoured
tag
jó reggelt. nem kell drámázni, messze nem halott a wizard
csak a fejekbe beragadt build-eket kell elfelejteni/átalakítani, és fölfedezni újabb lehetőségeket. már írtunk a témában, ezek szerint elsiklottál felette.
kék forrás:
http://www.diablofans.com/news/47942-devs-experimenting-with-apoc-diablo-iiia lényeg:
Yes - we are pushing for people to do more than spam one skill. Running out of resource should be a very real concern - that's the point of having a resource system at all. You decide when to spend your resource. Sometimes you save it up, sometimes you spend it liberally. If you never run out of resource, what is the difference between a cheap spell on an expensive spell? In theory, a high resource cost spell should do more damage but you can't use it as much. A low resource cost spell you can use more often but does less damage. What we were seeing on both the Witch Doctor and the Wizard is that people simply spam their most expensive spell possible and hope the monsters are dead before you run out of resource.
The Barbarian had reduction to resource regeneration from passives as well. We'll continue to monitor the Witch Doctor, the Wizard and the Barbarian. We're concerned both with making sure all 6 classes have good power levels relative to one another, and we're also concerned that all 6 classes have a variety of fun playstyles available to them. -
sto1911
veterán
"Aki szerint pedig pénzt beleölni hülyeség volt, annak vagy az idejét mérik rendkívül olcsón vagy szimplán fillérb*szó kat. " vagy csak szimplan nem ketbites gondolkozasa van, mint neked.
"Persze felmerülhet hogy akkor miért is pártolom ezt a -látszólagosan, mint itt szinte minden- ablakon történő pénzkiszórást ? Természetesen az élmény és érzelmi töltet megújhódás végett, hiszen én kezdettől a játékélményért" - aki tolt bele idot, penzt, az megkapta, az elmenyt, mikor jatszott? IGen! Akkor ki van fizetve, minek sirnak?
-
mikromanus
veterán
Ezen a szinten elég egy rozsdás kard némi életszívással is. Az as azért "rossz", mert ugyan van 300k DPS-ed, de ha mondjuk 2,75 AS-sel párosul akkor ez valójában meteoronként és blizardonként csak 109k dam. nekem meg van most épp 285k dam, de olyan 1,65 körül lehet az AS-em. Ez 172k dam meteoronkénti alap. Mondjuk én picit rágyúrtam mert erre még rájön a SoJ sebzése is ha elit ellen megyek, meg 15% fire dam bracin. Nekem folyamatosan megy a meteor. Jó is az mikor potyog a motyó a mennyekbű'
Ha cc-re (crowd control) gyúrsz, akkor jobb a fagyos wizard. A blizard is szépen jegelhet és fagyaszthat, a cold passzív szép buffot ad és a nova mellett a jeges armor/aura is szépen befagyasztja az ellent. Elvileg 30% a frost nova aktiválás esélye, de szerintem picit bugos, mert veszett gyakran procol. Mostanában nem néztem. Ha nerfelték/javították már, akkor nem szóltam. Frost novában a fagyasztott ellenre 33% dam se rossz dolog. Meg a chc bónuszos rúna se.Jó lehet a stunos-lightos wizard is, csak szerintem oda nem meteor-blizard kellene. Esetleg Arcane torrent? VAgy a búgócsiga se rossz. Annak is van arcane spellje. Meg az arcane dinamó. 5 signature spell, majd bazi nagy forgószél sebzés (vagy épp lehet bármi drága nagyot sebző skillre) . Még két forgószél, azt az első signature spell "bazi nagyot" szól szintén.
-
mikromanus
veterán
Ugye tudod hogy sem a meteor, sem a blizzard (a skill) nem igazán profitál az attack speedből? Egyrészt kisebb a sebzés mint azonos damos crites cuccban másrészt a mindkét skill drága. Nem igazán van hozzáadott értéke hogy gyorsan ellövöd aztán jöhet a benzinkút-skill.
Ha gondolod felnyomok egy fire meteoros mókát. Nyugis verziós van még a masteres időből. Most nemesis bracival nyomultam, de ha elaljasítom és megyek faék iréányba, akkro beleférhet még egy torment szint. Na jó. Csinálom is. Mer' régvót cucc fenn
-
-
Qccy
csendes tag
IM-ból van most 4, de 6-ot összeszedek, mert már más is beígért egy überboss-os városnézést.
Így legalább jut mind2 csapatra egy 3-mas pakk és lesz HF ring a barbimnak és a DH-nak is.
A Btagem: Rosszkutya#2346
Várhatóan kedden és szerdán lenne időm este, 7 után tolni pár órát, a többi napom még elég ködös... Felvennélek in-game és írok majd, ha összejött minden!
Köszi szépen előre is! -
mikromanus
veterán
POntosan ezt a filmművészeti csodát említettem. A tweak-tweakelés semmit se jelent (számomra). A weak, TEK, twins, twitch még csak-csak megvan, de ez?
(#39434) quex
Magasabb chc ellensúlyozhat némi AS kiesést. Nagyon nem érzek késztetést a teszteléshez, de gondolom elsődlegesen a critek száma a mérvadó. Már a töltés szempontjából. Egy-két speckó item szelecske crit bónusszal (vagy blast bónusszal), vagy esetleg nata setbónusz és ugyanolyan jól működhet a renszer. Vagy nem? -
Rebourne
aktív tag
-
F-ECT$
titán
Én tegnap cold snappeltem, így bírtam tartani a 2 pakkot, amikor mindenki más kidőlt
Amúgy tényleg össze kellett volna egy kicsit beszélni, hogy legyen 2 bubi, és akkor mindenki tudott volna egy picit alakítani a skilljein, de így se volt rossz.
A cold blooded szerintem csak a saját dps-edet növeli.
-
mikromanus
veterán
"safe passage eddig tényleg bugos volt, ezentúl meg egyenesen alap lesz "
Nem lesz alap, mert a wormhole is javítva lett (vagyis alapból az egész teleport). Iszonyat erősen lehet vele már runolni. A dt barbi hozzá képest kezdő újonc lesz. Mindenen át lehet teleportálni és nem akad el minden kiálló utcakőben. 2-3 teleport, gyors tömegirtás és mehet tovább. Nagyon meggyőző volt az egyik videóban a videót készítő arc örömködése a PTR-en
-
abéla
senior tag
...ehh mégse ennyi
, a simulation time (simulation_seconds) növeléssel rendesen nő az avarage dmg/sec.
Gondolom az egyre több/jobban proccoló ww/chain react, az eltolódó ww/chain+shrads arány, a beinduló cm-build miatt.
Erre utal a CM procs per second érték és eloszlás változása: 8s harc: 56,7 (30% ww-től), amíg az 50s-os harcnál: 85,9 (csak 15% a ww-től).
Szóval, így 8sec-ot megadva (kissebbet nem enged) már csak 50m. -
abéla
senior tag
-
Kicsimix
őstag
Jó kötekeggyéé : ) A csávoka videóját néztem amelyiknek 360k az unbuffja.
Ok mehetünk majd nem gond.
ŐŐ az én buildembe csak a chantodó set játszott apoc miatt. Ha abból egy fullosabb darabot felvásárolnék ismét 300k+ unbuff lennék CM-be. Ha máshol kell pótolnom a loh-ot és nem a fegyverem loh-os akkor az egész gearem szétbarmolom és nagyobb kár keletkezik.
"Amíg archonban vagy. Ha lejár, akkor mennyi a dps? (No offense, ha olyan mpl-en mész, ahol végig archonban vagy, akkor végig annyi.)"
1. No offense de te szinte azt várod ,hogy 1-1 mob miatt archont kapcsoljak mp10-en csak, hogy lila legyen.. lol? Még nem fullos a gearem de 600k felett majd emlékeztetlek ha eljutok odáig, 3mrd-ból hogy megy az is.. Csak ott már 3,5m/s lesz a sebzésem2. No offense olyan archonokat akarsz felrángatni magas szintre ahol kínszenvedés (ty mikroo) a játék neked is.De lehet te mindig mp10-en nyomod mert időd mint a tenger és tulajdonképpen te halomra ölöd a mobokat 200k val : ) Illetve tulajdonképpen spectral bladdel is le lehet verni őket ha az idő nem számít jah és az is jól halad...24h-ban megcsinál egy fél actot tuti ..És az 5 pálya az legalább 5x annyi mint az egy.. Elég jól hangzik ez is...De csak hangzik...
Vagy csak Űberezel?Ha azt mondom neked ,hogy mp8 ig ketté hugyozom az összes mobot pillanatok alatt és meggyalázom még a holttestüket is az elég neked? Mert az egy dolog ,hogy MP10-en ilyen volt a hatékonyságom 2mrd-ból de mp8 az nem egyenlő az mp10-el.És ha itt így megyek akkor ott még durvábban hidd el.Te hogy mész mp8-on ? Mert minél lejjebb megyünk annál jobban az archon felé billen majd a mérleg.Mp10-ről indultunk
Viszont a gyerek akit abéla linkelt na arra a CM-re már azt mondom igen csakhogy az a gear nem 600m ám nálatok sem hanem több milliárd _O_ és gyanítom a közelében sem vagy hatékonyságilag.De ha még 2mrd-ot ráfordítanál akkor is elég távol lennél tőle. Tehát lehet ,hogy 2mrd+ a gearem de ahhoz, hogy így haladj mint én neked még több lesz majd ha tartani is akarod a védelmed meg mindent. De tudom te nem akarsz így haladni OK.
"Ugyan úgy mp6 ra való mint a többi 200k-s kari mert ott még normális sebességgel futkorászik viszonylag."
"Überen ez nem igaz. Voltam 250k dps-sel archonként überen, és sokkal kevésbé voltam hatékony, mint 200k-val cm-ként."1. Leszarom az űbert
2. Űberen én is CM-el voltam. -
Kicsimix
őstag
Hello, nem is volt szándékomban... szórakoztam vele eleget : )
Van keresni valója főleg abban a videóban amit lent belinkeltél na arra a gyerekre azt mondom az már halad MP10 en. Hány billió volt az a gear? Nem tudtam összeadni mert elment a nap és kikapcsolt a napelemes számológép míg számoltam...
Amúgy tudom ,hogy te is tudsz menni ott mert végülis megölöd a packokat és az a lényeg... Csak hát az a fránya idő.. De tudom, hogy oda csak funoskodni jártok meg űberezni mert MP10 nem hatékony farm hely.(Nekem sem az mp10 még "csak" így megy)
Meg hát űberre is jó végülis.
Nem mondtam ,hogy nincs keresnivalója magasabb szinten csak annyit, hogy nem több összességében a cm build egy azonos szinten (hagggyá mikroo)egy másik jól felépített dps karinál.Ettől meg a fagyasztás képességét leszámítva ami által végülis segíti a csapatot önmagában nem mp10 farm képes. Ugyan úgy mp6 ra való mint a többi 200k-s kari mert ott még normális sebességgel futkorászik viszonylag.
A különbség annyi, hogy a legtöbb CM karakternél 200k után megáll az élet fejlődésben.Persze ettől még látványos,hogy megfagy a kép és mindenki lövi az állóképet meg biztonságos stb.
"Mert addig marad a "szerintem", meg a screenshot-on történő számolgatás, objektívnek messze nem nevezhető metódusa."
2.5m/s a sebzésem tegnap kiderült.1 ellenfélre kivetítve. Tehát ha véletlenül 30 mob benyalja akkor 30x2.5m/s.Archon
Egy magasabb DPS-es archont könnyebb "szerintem" összehozni mert csak LS-re kell figyelni meg ,hogy meglegyen 600 allres. Onnantól kezdve ha nő a DPS-ed akkor nagyobb az élet töltésed is.Egy 300k-s cm viszont már milliárdos kategória.. Semmi értelme pénzről beszélgetni.
Killerjohn
Az alap kérdés pedig arról szólt, hogy a CM felül múlja e valóban dsp-ben a nála erősebb nem CM karikat. De ez hamis felvetés. Innentől nincs kérdésem : ) Az ,hogy ki mit szeret az más téma.Off
-
F-ECT$
titán
kb 20-25db(második halom) kb 2m-ás hp-val bíró csonti halálozik el 2-3 mp alatt, az legrosszabb esetben is (25x2)/3 : ~13m/mp(de ennél vlsznleg több)
Ne keverjük a single target dps-t az aoe dps-sel.Viszont az látszik, hogy míg az archon főleg az 1 sorban állók sebzésére jó (plusz robbantással a körülötted állók), addig a cm leginkább a körülötted állók ellen jó, de közben azért bárhova tudsz ww-t is tenni.
már-már a korai Frostburn-t idéző (sőt
) archon wized, jóindulattal is max közép-felső kategóriás cmww wizekkel hasonlítod össze.
Így van, az én cuccom:
Storm Crow - 18m
Vállas - craftolt 1m (itt persze másnak lehet többet kell craftolnia)
Nyaklánc - craftolt 20m (itt is)
Tal chest - 40m
Kesztyű - vagy talált vagy 5-6m, már nem emlékszem pontosan
Lacuni - 15m (biddel, bo-val több lett volna)
Witching - 29m
Pox - 15m
Unity - 49m
Inna gatya - 49m
Chantodo Force - 45m
Chantodo Will - 2 vagy 300m, ez mondjuk eléggé akciós volt
Szóval összesen kb 600m gold. Ennyiből biztosan nem tudnék mpl10-en nem halós archont csinálni. -
Kicsimix
őstag
Direkt ahhoz hasonlítottam egy korábbi komment miatt mivel eddig abban a tévhitben éltem, hogy a cm az önmagán felül tud teljesíteni és akár be is hozhatja akár egy jóval magasabb dps-el rendelkező karakter szintjét. De az adatok alapján ha mindenki kimaxolja a kariját (DPS-re) ahogy a CM is a kombinált skilljeivel akkor jól látszik, hogy csak a maga szintjét hozza.. És szerintem egy azonos karakteren belül ez megálja a helyét..
Ha te is leírod mennyi az unbuffeded és pl fele az enyémnek akkor jó eséllyel valóban fele akkora a teljesítményed...
Szívesen csak most mennem kell dolgozni... De amúgy meg hülyeség lenne archon nélkül mérni hisz te sem low-os buildel szaladgálsz... Ennyi erővel nem rakok be skilleket... : )
Na majd délután re...
-
F-ECT$
titán
Nekem csak as miatt kell, de ha az végre lenne amun, akkor lehetne egy kis hpt, intet és all rest szereznem braceren, ha lehet pickuppal, és akkor mehetne a kesztyűre chd, és kész is lennék. De költeni max a craftra költök, mivel így is megvan az a szint, amit elképzeltem.
-
abéla
senior tag
Nekem Ghom -mp5- 24%-kal gyorsabban halt shrads-szal (+-5%), mint crystall-lal: szóval a válasz igen!
(és szinte sohe nem csapta le rólam a diamondot)F-ECT$: Lacuni nálam a mov/as miatt BiS marad jó darabig
, bár ha belegondolok, gyak. majd mindennel így vagyok, bár egy hyper, etil és nóta-tv katalizálta
amura azért fáj még a fogam.
-
-
killerjohn
addikt
Addig elismerem, hogy ha felbuffolod magad DPS-el akkor milyen jó neked, de csökken a freeze időd, ráadásul az, hogy 1 wind megüti a 2 ubert egyszerre, az messze nem igaz. Nagyon ritka hogy olyan közel álljanak egymáshoz, tehát ezt a 2->4M DPS duplázást ubereknél szerintem vedd ki a képletből
Nekem is 1.5M körül mond 1 targetre az a calculator oldal, mégis tény, hogy überezésnél ritkán van 1.1M fölött a tényleges DPS-em: chain reaction, crystal shell, cold snap, prismatic armor, blood magic, evocation, unstable anomaly. Uberezésnél a cél, hogy ne dögöljek meg, mert ha mégis akkor a többieket szétkapják mint Floki a lábtörlőt, ergó tök mindegy hogy 700K vagy 2M a DPS-em, amíg lehetővé teszem a DH-knak meg monkoknak hogy vidáman spammeljék a távolból a 3-4M DPS-eket
Ezért én a tutkeráj-über-safe-sohasehalunkmeg buildre megyek, nem az "osztom a DPS-t aztán amikor megdölök akkor mindenki más is" buildre.
szerk: ha na ja, volt már hogy jól jött MP10-en az unstable anomaly, márpedig ha ott én meghalok, akkor a többiek is, és 2x csinálni egy runt az jóval lassabb, mint amennyivel a cold blooded gyorsabb
Hála az égnek elég szép választék van cmww gearből ahhoz, hogy valaki DPS-re menjen, valaki meg túlélésre
-
-
F-ECT$
titán
pinp-tal viszont alig kell gatya-csere és több az armor, a loh
A loh mitől több?Érdekes módon a linkelt oldalon nálam a cold snap kevesebb dps-t ad, mintha nem lenne egyáltalán rúna a novához
(Lehet, hogy olyan kicsit sebez a spell, hogy nem éri meg dps szempontból gyakran castolni, de persze a fagyasztás nélküle nem lenne közel állandó überen.)
Sajnos a deep freeze-t nem tudja az oldal, mert a dps-t csak 1 mob ellen számolja.
-
F-ECT$
titán
No tegnap én is mentem shocking + bone chill + shards + unstable kombóval és elég gyakran proccolt ez utóbbi, meg volt 2-3 halál is a kb 1 órás játék alatt mpl7-en. A shocking nagyobb dps-t ad, mint a shards + pinpoint eszerint, szóval farmnál maradok a shockingnál.
A bone chill vs deep freeze témában pedig szerintem a deep freeze nyer farmra, mert hiába nincs 5 fős egy pack, 1-2 mob mindig van körülöttük, és ha egyszer proccolt, akkor mire elmúlna, addigra elhullik minden.Persze überre marad a cold snap, pinpoint.
-
F-ECT$
titán
2 kérdés:
-Ha nem überre mész, hanem farmolni, akkor Bone chill vagy Deep freeze? (Farm közben azért általában megvan az 5 target.)
-Mennyire lehet érezni a Crystall shell hiányát? (Überre maradnék a Crystalnál, de a Shocking armor miatt farm közben kicsit törékeny a kari, amin mondjuk az Unstable sokat segít.) -
F-ECT$
titán
Én olyan mpl7-ig tudok menni shockinggal, mpl10 überre pinpointot viszek. Igaz, hogy kisebb a dps-em, de inkább éljek és fagyasszak, minthogy élesztgetni kelljen. Pont tegnap az első körre kimaradt a Cold snap és eléggé érezhető volt: Kulle 2-3x is tudott teleportálni, pedig ez Cold snappel 0 max 1.
-
-
-
abéla
senior tag
Esetleg némi vit-t hozz az int kárára az új TalR chesten, kompenzálandó az esetleges amu-cserével járó hp-veszteséget. (mert azt előbb-utóbb cseréled, meglásd
)
szerk: a vállas craft hány próbálkozásból jött össze? (nem mintha lenne a válasznak akármi információ-hordozó mivolta
)
-
mephi666
nagyúr
pénzelésre szerintem érdemes felszedni inf-ig is a rare-eket és a jobbakkal ah-ban próbálkozni
sokan nyomják úgy, hogy az első 3 nehézséget mielőbb le akarják pörgetni godmode-ban és bevásárolnak hozzá akár 100k-kért is a karakterre (infen kifarmolják percek alatt úgyis a ráfordítást)
elmúlt hetekben az eladott cuccaim nagyrésze is -10-15levelreq-es volt
nagyot lehet emberkedni lvl45 körül pl egy 6-800dam-os 1h-val
-
F-ECT$
titán
Megpróbálok mindenre válaszolni
Inna gatya: a jelenlegi gatya hoz kb 8k hp-t, 80 all res-t és majd 400 lohot (no meg kis dodge és armor is van rajta), cserébe nyernék AS-t és dps-t az Inna-val. Ha ez meglenne, akkor jöhetne egy brutál csizma, amire nem kell MS. Ebből ahogy írod is az Ice lenne a nyerő. (A Lacuninak maradnia kell, mert AS van rajta). Dps-ben viszont szerintem bukó lenne a mostani csizmához képest, mert buknám a 7% poison dmg-t meg a zuni 130 intes bónuszát is.
(A refisek ha fagyasztva vannak, akkor nem sebeznek vissza
)
Chantodo fegyverből a mostani csak "átmeneti", ha már minden más stat ok lesz, akkor nézek belőle socketest.
Az AS-es Unity nem olyan drága (30m-tól van), persze csak az 5%-os.
A Litany jól hangzik, de ha chc és ias van rajta, akkor nem megy rá a chd.
Nehéz...
-
mikromanus
veterán
"próbálj meg egy allreses/sok-armoros 9as inna gatyát "
Ha ez "és"-ként és nem vagy-vagy jelleggel értelmezhető, akkor Good Luck!
(#20230) Kicsimix
Ellenőriztem, hogy figyeltek-e. -
abéla
senior tag
Na volt kis időm, beírogattam:
Chanto-set: 232dps, 61,5chc, 2,9as (30/260) ez +11,5% AS.
Slorak+oculus: 240kdps (elite: 254k), 2,595(~2,6)as, 61,5chc , E.twisterre +7chc, így ha csak wicked winget nézzük ez 11,3% chc növekmény, persze még tölt a chain react. is, így összességében critical mass-t nézve chanto-set kicsivel jobb (hogy mennyi a chain react aránya cm töltésből, passz).
Dps-t nézve elite esetén (fehér mob szinte mindegy, mpl10-en is fekszenek) Slorak: (22/232) +9,4%-ot hozott.
Persze 2,9as-nél, LoH is jobban töl, meg ugye ott a 7% E.dmg redu. set-bonus.Szóval a chanto akár alternatíva is lehet, de látszódik, hogy ezen a szinten még nem must have.
Persze egy jobb chantodo-set esetén(főleg a fegyó), ez az állítás nem állja meg a helyét.Pl Kjohn-ét már be sem merem írni (mondjuk felesleges is, mert az ára is sf-kategoria
), na ok megnéztem: (ua. a kisérő+build): 239k(marq ruby), 283(marq emerald), (csak tudnám miért jó akkor ez a ruby? nekem a fentiek, csak marq.rubyval 172k
)
Már csak az ár-összehasonlításra vagyok kiváncsi.
-
persil
nagyúr
Valóban jó kis pálca ez, de a trium mellé kevés a physical-ja.(meg a minimum dmg is borzasztó alacsony, ami szintén a + elemental miatt fontos)
Én már nem tudnék olyan slorak's-ot venni sajnos, ami adna dps-t(bár a magas 90+ crit dmg példányokat megnézném top dps-sel, de szerintem a +elemental miatt így is kevesebb lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- Assetto Corsa EVO
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Socket AM5
- További aktív témák...
- MO-RA3 4x180 Lt White radiátor eladó
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest