- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
-
Rick3D
senior tag
Van egy mennyiség amit kigondolok pl : 500 bounty mati kell 100 pörgetéshez (ha jól emlékszem) +5k forgotten soul. Nekiállok és kifarmolom nem egybe hanem összekombinálom valamivel mert amúgy dögunalom
Pont úgy fog kijönni a lépés hogy a köveim 100on lesznek és majd egy alkalommal feltuningolom a gearomat,szortírozom a cuccaimat és ha szükség 100 pörgetésből már csak jön egy anci vagy netalántán panci. Már jóval előbbre elterveztem mi hogyan fog történni és aszerint halad minden, best of
1db Xlll ládával számolva 16 /ea mati esik - 32 run fog kelleni hogy meglegyen az 500 mati +/-16
Szóval nem , ez csak az én agymenésem.
(#102753) Beretvás Ám legyen úgy !
-
Outblast
tag
Ha csinalsz meg1 szezon karit es a mostani nagy nekrod is szezonos akkor igen kozos a lada.
a kicsivel ki Kadalazod a gyurut es mehet is a kockaba.A droppal en is igy vagyok a szezonban, az SW szet a monknak eddig 1 anci part esett mig az osszes tobbi szettbol mar van vagy 100db a ladaban ... sot mas kari szettjebol is van nem 1
-
SQX_Barto
addikt
Es az mit valtoztat a lenyegen?
Seasonban is tudsz csinalni egy masik necrot.#zsotesz81: ha szerencseje van hamar megadja, ha nem nem,van kb 20-25 gyuru, szoval lehet eltart egy darabig, ha szopatni akar a jatek... (39 gyuru van, de a mas klassz specifikusok kiesnek, akkor is 20-25rol beszelunk)
-
Alg
veterán
...ééés eddig tartott a barbárt felhúzni T13 képessé, pedig olyan sokat nem is járszottam vele (~10-15óra?).
Jó, nem speedfarm, de boldogulok, igazából csak némi damred kellene még, pl. a Restraint gyűrűből már 4 esett, párja nem akar esni persze + egy jó amulett is jöhetne.
Kicsit kiábrándító a dolog hogy pl. egy IK vagy wates set is már-már tucatjával hullik, és innentől kb. a meglévő cuccaimből kell ancit vadászni. Ráadásul vagy 3 különböző buildet össze tudnék most tenni ami hasonlóan erős. (Earth leap, Wastes WW, Raekor charge+seismic)
Lehet kipróbálom a nekrót még.
-
reelc
veterán
Szia!
Azóta mióta nem voltál, a Torment szinteket is felvitték TXIII-ig (ami GR60-nak felel meg), és a pár napos patchben olyan buffokat kapott minden classból x-y szet, hogy már GR100-as szólókról beszélünk, ahogy láthatod fentebb. Meg minél gyorsabb TXIII farmról egyedül.
Persze kell Paragon, normális cucc és augmentálás is a GR100-hoz, de sokaknak elérhető lett, akik a közelében sem voltak (pl. én), már elérhetik.
-
Rayner
őstag
Ez egy igen tápos build a megfelelő itemekkel. nem túl gyakori mert sok spéci item kell hozzá.
Találkoztam már ilyennel és nagyon nagy felfordulást tud csinálni T4-6-on. Mondjuk nem annyira OP mint az archon de haladós -
ReFleXx
addikt
-
Muton
addikt
ja, sok leg esik, de nagyon letekerték minőséget. olyan, mint a szerver error utáni brim eső. egyszerűbb lenne, ha fs esne
rajtam is rajtam mardt pár tri sárga, mint szamáron a fül, az szerintem nem egyedi dolog...viszont tegnap kiesett egy full set...
annyi baj van csak vele, hogy travellersMrCsiT: köszi az infót, ha esik félrerakom, bár nem vagyok egy nagy crusis (se
)
-
mikromanus
veterán
Ööö. EZ nem tűnik helyes számításnak. Ha 20% a proc rate az azt jelenti, hogy ha kellően sokat gyepálod az ellent, akkor átlag ötből egy találat procol. Azaz 100 ütésből 20. A számításod meg kb azt írná le ezzel, hogy ha kellően sokat ütöd, akkor majd garantáltan procol egyet valamikor, de többet nem fog.Valami nem kerek...
Á megvan, kell egy kávé.
-
Edge
veterán
De ez ellent mond azzal amit a set ad:
"Archon gains the effect of every rune."
Úgyhogy inkább az lesz hogy egyszerre sebez mindegyik elemental ággal.
Groovehero: a legerősebb rúna az improved archon az maradt arcane. Viszont az igaz hogy firewizardok majd a +120% fireskillel lehet erősebbek lesznek az archon fire damos rúnájával majd. Ehh cindercoat megint...
-
Tom5
addikt
Ugyanez, Sever eddig három esett, egyre ha tudnék socketet ütni még jó is lenne (persze kb 15. próbálkozásra sem dobja be), nyalóka is volt azt használtam két napig. Pig stickertől elkezdve minden fajta/féle fegyó esik naponta. De se egy vállas, se egy plan, cinder meg főleg.
Legend chest jött Kadalától, Vit main stattal mellé tán allres és két socket....ENYYI.
-
-
proci985
MODERÁTOR
tess, bar meg ez sincs kesz.
heat wave helyett ertelmeszeruleg meteor is mehet. elsodleges a cindercoat, aztan magefist, AP fenntartasara death + opcionalisan rakoff. ami meg enyemre hianyzik az az andariel sisak es a burning axe / devastator, plusz esetleg jobb gyuruk (soj) es kesz. illetve egy unique gatya.
-
mikromanus
veterán
Működik ez, csak szerintem vagy a lag miatt néha nem "hiszi" el a spendert, vagy beakad a 2. stacknél. Simán elnyomtam vagy 20-at spear skillel váltásban és BR-ava kombóval is jó. Előtte második BR már nem adta vissza a 3. avát.
edit: vagy gyors voltál és a BR cd-je nem járt még le. VAgy egymásbacsúszott az animáció... (azaz a br az ava castolása közben lett aktiválva).
-
sith7
félisten
mindig van jobb drop
más
Érdekes olvasmány: [link]Röviden összefoglalva.
Az ACT1-ben van esély a legjobb cuccok esésére, illetve az ACT 4-ben eshet minden.
Ez a bounty-ra vonatkozik, és nem lehetetlen hogy esni fog valami az ACT2-ben, vagy 3-ban, de az esély az ACT1-ben a legnagyobb.Ha jól értem ...
-
JSaN
addikt
kosz, akkor marad ugy minden a fegyon, amugyez lenne az.
-
ReFleXx
addikt
-
khirill
aktív tag
én őszintén örülök, h neked ilyen jó a sokféle kaszttal...
én csupán arra szeretnék rávilágítani, h ennek a "dolognak" nem csak egy perspektívája létezik... legyökerezik a kasztot, meg aki vele játszik az egy mindent nyomkodó majom mert még zajlik a balance... elötte meg lóvé nélkül végigszoptam a 90paragorn-t (olyan fps-sel és graf beállításokkal, h legtöbbetek egy mappot nem nyomna úgy végig)... szal... na de mindegy...
igen igazándiból a stílusról szól...
és nem... én nem szeretek más kaszttal játszani (csak az achik miatt vannak többen) a d1-d2-d3 mindig mage és kész...
-
-
Neró
őstag
Valszeg találkoztál a Gear lopó goblinnal. Ezeket most rakták be a játékba és a képességük az, hogy láthatatlanul levetkőzteti a karaktered, a cuccaid berakja a puttonyába, beugrik a dimenziókapun és át teleportál egy másik játékba. Majd ha megölik akkor kidobja egy másik játékosnak a cuccaid. Így nem veszik el, csak "átalakul."
-
mikromanus
veterán
Kesztyűn és helmen (meg esetleg csizmán. Azaz a sage seten) lehetett több, a többin az archonos 349 fölé nem ment. Normál rarén és archonon a vita staton a 219-es stat volt a max. Ha a 349 maxos volt a bug és lehet mindenen 500 felett az nagyon fincsi lenne. Craftolhatok mindent újra erre a pár napra. No. Esete betárazok párezer anyagot. Biztos ami biztos
.
(#49398) kornel76
Námelyik legenden/seten tányleg kevesebb rollolhatott. A démon skin braci 3 stattal elég fájó volt. A legend bracin a regen mellett 3 primary lehet, de a kb semmi regennel együtt tudok élni. MA este nem craftolok csak felhalmozok. Remélem nem lefele megy a javítás után a stat mégisMás: US-en diablo legendary dropja legendásan kétkezes fegyverekre épül. Azt meg nem javították ebben a patchben, tehát szar a drop
-
Lézerparaszt
őstag
Nekem 2 magos amd 8 giga rammal és 512-es videókártyával vitte minimumon teljesen élvezhetően (pendrive -ról). Szerintem a ram a kevés.
Egy kis más: tegnap nézegettem hogy mennyi xp jön össze egy CoTA kör alatt. Egész jól jön
-
Alg
veterán
No aszondjahogy:
Para 22
unbuffed:
dam 88K
taffnesz 653K
healing 6K
life 62K18%as 37% chc 301% chd 24%ms
Nem egy bulldozer, de nincs is túl sok játékóra benne.
Amit találtam egy pár óra alatt:
Pig Sticker
1433 dps (2 sorból, egy +7% dam meg egy +685-860 dam )
305str
307vit
4%ias
+17% dam to beasts
+19% dam to humans
squealEz szerintem egy egész kellemes offhand, ha lenne egy jó fury még talán le is tudnám cserélni a skorn-t
Másik:
Solanium
1073 dam, +holy dmg-ből
390str,317vit, 2600 life on kill, 4% health globe on crit, socketEz gyenge
-
GrooveHero
addikt
Kb. Nálam is ez a helyzet. Szivesen cserélném a skorn-t, de nem hiszem, hogy találok nála jobb fegyvert. 130k kkörül buffed dps-em van, próbáltam kicsit kisebb dps-es egykezes fegyóval+pajzs kombóval, de a kettő együtt nem ad annyi str-t, hogy cserélhessem. Elég sok dps minuszom lenne
-
Lézerparaszt
őstag
Én pont most raktam össze ismerősnek egy barbár geart ajándékba, 20 millából mp5-6 szintre el lehet vele jutni. 2-3m cucconként. Kicsit még gyűjtögetsz hozzá és jó is lesz. Ha kell még segítek magasabb MP-re is menni hogy több gold jöjjön. Egyelőre a craftolható cuccokat ajánlom mert azok viszonylag olcsók és szerintem az első craft jobb lesz mint ami most van. A craftolható cuccok: vállas, bracer, amulet.
Nadrágot olyat nézz amin van 2 socket, strength és vitality és all resist. Cipőre nem árt ha van +12 movement speed hogy tudj menekülni ha baj van. Ezen kívül a szokásosak, strength + vitality + all resist.
Passzívhoz én inkább az armoros helyett a lifestealeset tenném be. Leap helyett még ajánlanám elitekre a Hammer of the Ancients -et, mert az nagyon nagyot üt, de ez természetesen nem kötelező, azzal játssz amit jobban szeretsz. -
ProEvoFan
nagyúr
Még egyszer, lassan, utoljára......
Jön a player 8, ami nehezebb lesz mint az inferno....de ezek szerint ha én játszani akarok nehezebb fokozaton, mint inferno, akkor cseréljem le a több 10millás gearemet.Köszi, rendes vagy...
A hasonló komoly gearel felszerelt Barbárok meg mehetnek nehezebb fokozatra ugyan abba a gearbe, mert 800all res+50%=1200 all res helyett lesz nekik 800all res+20%=960 all res....
Hát ez tényleg remek lesz.
Persze nincs még nerf, pont az általam felvázolt okok miatt.(#392) Sirandrish
A mostani nyomi inferno nehézségnél "annyira" tényleg nem számítana.Na de jön a player 8....
Ezt a Blizzard ott baszta el, hogy a kezdetektől él ez a passzív skill.Most már késő nerfelni.Impotenciájuk mutatja is, már nem is tudják megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest