Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
A magefist kesztyun a fire skilt at lehet alakitani mas (pl poison) skillre?
-
Edge
veterán
válasz
Rayner
üzenetére
az 60as lehetett.
2.0.4-es patchbe jönnek ezek az itemek vissza állítólag, és még van pár ilyen, itt olaszul van nem tudtam mindet megfejteni. -
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére

(#53786) Sirandrish: Nem csak szemetet kaptál...

-
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az még lehet fél év is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gorneck
legenda
válasz
granini
üzenetére
Nálunk (keménymag) szerencsére 2 Monk is akad...sőt lassan lesz 3 is. Akkor én is kedvemre variálhatok WD/DH közt, bár utóbbin még van mit tenni.
Szal szerencsére elég egy lécci és egy köszönöm és máris van Monk a teambe, ami nagyon jó, mert wizen kívül nem tudnék nagyon senkit se behívni, ha nincs meg a 4 fős party.
-
Edge
veterán
Nemtudom kinek tűnt fel de lvl70es verziót 2 itemből én még senkin se láttam ROS-ban:
hexing pants of mr yan
Moonlight Ward
Igazából a Moonlight wardot akartam volna megnézni milyen lvl70en de inkább csak annyit találtam a neten hogy ez az amu és a fentebbi gatya egyelőre nem droppol a gaméban, és erről van bneten pár thread jelenleg. Egy koreai dev válasza:
"Moonlight ward is not obtainable now. It's intended.
This problem will be fixed."
Azt rebesgetik ez a két item túl OP hogy jelenlegi helyzetben engedélyezzék a dropjukat... (mondjuk a lvl60as MoonlightW is nagyon durva már)
Sz'al ha jelenleg vkinek van ilyen iteme az becsülje meg jól.
Nekem asszem vhol megvan a gatya is, bár wizre nem túl jó mert ő áll amikor támad, egy ww barbon viszont tuti lehet. -
T. M.
aktív tag
Félve teszem fel a kérdést, DH-nek ez hasznos loot?

-
granini
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Ezt a hozzaszolast igy ebben a formajaban csak egyet erteni tudom

Klansag van, elvtarsak. Nalunk is, envagyokamonk, behuz+palm+healing, mogottem dps wizz, mellettem 1 dps barbar + 1 kruszi. Ez igy T3 simaliba. Master - T1 Riftre hozom a DH-m (sir is a wizard miatta..
)Sajnalom / egyutterzek azokkal akik egyedul kell jatsszanak, es nincs mellettuk egy osszeszokott, okosan felepitett csapat, mert a D3 ma pont arrol szol hogy ki mit hoz a partiba. Ki az aki messzirol lovi Malthaelt es ki az aki olelkezve lassuzik vele..

-
sith7
félisten
válasz
Gorneck
üzenetére

igen, néha csak pislogtam
... mire kattintottam volna az ellenre, arra megfeküdt, én meg mint egy töketlen, futkoztam a hullák között 
WD-t szándékosan nem írtam, mert jelen állapotában vannak igen gyenge pillanatai (dmg buffok se véletlenek).
talán mától változik majd a helyzet
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Ez bizony így van. Mikor együtt mozog a csapat, akkro szépen megy a bedarálás nálunk is. Szépen megy együtt az elején aki jobban bírja (bár h együtt mennek, akkor kevesebbet is kapnak be, tehát nem kell annyit bírni), hátul meg ossza az áldást a távolságibb vagy sérülékenyebb tag. Ha bezzeg szétszéled a csapat, akkor jöhetnek komisz helyzetek mindenkire. Mondjuk a 3-4 elitpakk kombó ami néha összecsúszik így is elég stresszes tud lenni ha együtt nyomulunk.
Az ismertségi köröm meg elég deviáns. Elég ritka az olyan alkalom ahol a wizardok túl nagy súllyal képviselik magukat a teamben. Volt olyan is, hogy 3 barbár + A Monk volt a csapat kombó.

-
Gorneck
legenda
Azt láttam, hogy néha zavar támadt az erőben...
A tempo sztem kicsit gyors volt eleinte számodra, de a végére már működtünk.Azt kell megérteni elfogadni, hogy a Monk összeránt, palmozik - DH/Wiz durrant - fekszik nyugszik minden. WD-t szándékosan nem írtam, mert jelen állapotában vannak igen gyenge pillanatai (dmg buffok se véletlenek).
-
Joci93
senior tag
-
sith7
félisten
válasz
vvega30
üzenetére
elitek ellen a harangot használom stunt - olós rúnával, ha jó ütemben dobom az elsőt, akkor mire letellik a stunt ideje, dobom a következőt, és így szépen elfogynak
nekem nincs olyan durva monkom, mint Gorneck - nek, de nekem nagyon bejön, élmény a játék vele
Party - ban meg néha arra nincs időm, hogy 3x is kidobjam a harangot, mert arra már megpusztult az elit ... de lehet akkor én vagyok jó csapatban

-
Gorneck
legenda
válasz
vvega30
üzenetére
Az a team szegénységi bizije, ha neked egyedül kell egy elittel baszakodnod. T3-on letankolok szinte bármit...de kell mögém a DPS. Igaz két Monkkal sokkal kényelmesebb.
Jelen helyzetében a játék team playről szól...legalábbis erről kéne szólnia és nem arról, hogy a DPS-t leadó karik otthagyják a "tankot"...
Amúgy sokan azért játszanak pont wizzel, mert vele a leggyorsabb ölni és mellé rohadt kényelmes...pont mint régen. Megfelelő balansz mellett ilyen nem lenne,meg nem lenne az se, hogy ha én DHzni akarok, akkor nagyítóval kell keresni vkit aki egyhelyre húúúzzza a mobokat.Amúgy a seven helyett tedd be a palmot, ha van 1-2 dps hero mögötted igen haladós lesz a buli...szal ajánlani tudom neked is buildem egy próbálra. Solora meg rakd be a lessinget...pl stunost.
-
Edge
veterán
válasz
Huha81
üzenetére
Én igen, de mit nem értesz?
pl fagyis wiznek a 3db glacial spike ami még fagyaszt is nagyon tuti. Vagy pl nekem(arcane ág a fő ágam) az arcane blast amiből 1 db 240% weapon dammal arcane sebzést okoz és a mirrorball miatt 3 dbot kap be a mob ebből. Gyakorlatilag ez a signature spell igencsak erős lesz a mirrorballal. Vagy ott a seeker az is durva így. -
Huha81
tag
Sziasztok,
Használ közületek valaki Mirrorball-t a wizardjához? Találtam egyet, de nem igazán értem,
hogy a külföldi oldalakon miért vannak annyira elhalva ettől.
Tudja esetleg valaki, hogy mi benne a pláne? -
Bennyboy
őstag
most lett 70-es a wd-m 400k dps-e van és szeretnék hozzá pár működő buildet amíg fel nem gearelem. Tudnátok ajánlani párat?
-
mikromanus
veterán
válasz
Poctar
üzenetére
Most is használatban van az elemi sebzés a fegyveren, csak a fegyver %damage affix nem számolódik valamiért. A fegyveren kívüli bónuszok számolódnak rendben. A skill damok és elemi skill ág damok is nagyon jól számolódnak.
A reflect/thorns sebzés külön sebzésfajta. Nem függ a fegyvertől és a bónuszai is mások. Fix affix érékeket lehet gyűjtögetni. Erre jön esetleg (ha van) a százalékos bónusz külön-külön a források szerint. A main stat az, ami működik bónuszként, de az is csak 25% hatásfokkal. Ha van 4000 erőd, akkro fegyveren ez 4000% bónusz (40-es szorzó), de thornsra csak 1000% (tízszeres). A thorns az olyan, hogy ha megcsap akkor az neki is fáj. Mitől fájna neki jobban ha te jó vagy mondjuk fegyverhajításban, vagy éppen vannak jó kis talizmánjaid amivel jobban sebez a fegyvered? Amúgy te monk oldalról érdeklődtél? ELárulnád mi a logika? A monk alapból kitér egy rakat támadás elől. A thorns meg csak arra "kapcsol" ami el is talál. Nem értem a logikát...

-
vvega30
senior tag
szvsz nem sokan értenek egyet veled
pár ismerősöm aki próbálta a monkot, ott is hagyta gyorsan.
nekem a monk a "mainem" ha lehet így nevezni, de nem érzem benne az erőt
nincs az ami volt, hogy teleport sitty-sutty mob halott, teleport etc. és néha csak sitty van...#53745-el kell, hogy egyetértsek, de basszus, nehogy spuriznom kellejen már amikor egyedül maradok egy elit groupal T2 4 főben. és nem azért mert meghalok hanem mert végigérnek a riften mire megölöm 600k dps-el. de nyílván velem van a baj.
el vagyok keseredve

-
Reinhardt
őstag
Este 10-11 tájban elérem HC-n Malthaelt először (ezzel a karakterrel, mocskos wizard, lvl70). Nem lenne kedve valakinek elkísérni t1-en. Azért t1 mert hátha jobb cucc esik.
-
Gorneck
legenda
válasz
Poctar
üzenetére
SW mindig ilyen volt...LOHval nem sok minden procol...ezért kell magas védelem (loh/regen/res/armor stb)...hogy minél kevésbé sebződj és persze olyan skillezés.
Igen, 9 sec alatt. Leosztva ez nem sok.
A palm nem kritel...így csupasz dmg sebzéssel operál, hogy tol e rajta a fire azt nemtom...de sztem csak a 16xx-en...így látványos boost nem lesz. Ezért is mondtam, hogy burn az max másik monk mellett jó, aki pl az elsőt viszi. Ezért variáltam a buildeden, hogy haladósabb legyen.
A Monk még mindig nem több, mint egy party arc...a dmg leadása nem az ő szerepe...ő szerepe, hogy együtt tartsa a mobokat és ne nagyon dögöljön.
Itt a Monkom...[link]
-
Poctar
senior tag
mikromanus:
- Inventoryban/detailsnél sajnos nincs semmi összesítő a skill és elemi sebzésbónuszokra.
- Ha már nem lesz bugos a game akkor már használatos lesz a fegyver elemi sebzés affixe? Ha nem lenne akkor szerintem nem érdemes csak fekete fegyót használni. /Alapból erre (is) építenék a tűz sebzésnél./
- Nem értem a logikát ebben az elemi sebzésben. Miért nem növeli a reflect/thorns ás set bónusznál? Nem ez lenne az egyik lényege? Lassan el is megy a kedvem a tüzes monk build fárasztó kiépítésétől…
- Sweeping wind / Loh dolgot néztem. Tényleg nem hat. Ez most komoly???Gorneck23:
Meglestem a palm dmg-ét. Majdnem leborultam a székről. 2.6m dmg-nél nem láttam többet. És nem is értem miért. Hisz a leírás alapján durva sebzést oszt és még ott van a fire dmg növelésem is. Bár nem is lenne ezzel gond, ha az alapütésem nem lenne nagyobb mint a palm.
Bugos lenne vagy ez tényleg így jó?
Amúgy meg nem értem, hogy miért csak ennyi a critem. Miért nem sebez a kari 4m-nél többet és a palm meg 2.6m dmg max? Mit ronthatok el?
A skill módosításokat, köszi! Hasonló volt a beállításom korábban, csak átálltam teszt „t-üzem” módba.ll-kobe:
Életbe maradásom 3+1 oknak köszönhető: Itóka/Serenity/M. Ally Utóbbi csökkenti a Cd.
Partyban a +1 a többiek.
T1-ben szaladgálok. T2-3-ban már pár elit azért elfektet. Főleg ha valamit alám rak. Egyébként magas az As-em és Loh is. Azért T2-3ban előfordul 1 hit is…
T6-on teszteltem pár reci alapanyag „gyárat”. Kis skill módosítással és idővel ment, minimális halálozási aránnyal.A kérdés itt az, miért nem critel a monkom 10-100m körülieket vagy többet, ahogy másnak meg igen?
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Mit nem adnék én is egyért... de nem akar esni.
Falon átmenős leg poti esett már, de az allresistesnek jobban örülnék. -
mikromanus
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Honnan-honnan? Hát a fegyverbű szökkennek elő a nagy számok

Hammerrel 11-16 millák voltak azt hiszem. Talán végefele több. Egyrészt induláskor van vag y1 milla damom. Ha megvan a 25 kill, akkor rájön erre +25% erő, ami még több sebzés. A hammer meg critel. A kétkezes fegyver lassan, de nagyokat csap, így nagyobb az ütésenkénti crit. Emellett van még egy rakat tűzsebzés bónuszom (tegnap 54% volt).Váltás után spear skillre van 46% bónusz, tűzsebzésre 92% bónusz. Egymilláról indul a dam. olyan 1,25 lehet fullra pörgetve. Távoli célra +25%. Ha ez critel is, akkro 22-25 milla

-
akela91
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Crusaderemmel szoktam critelni 20-30m között is. Viszont most picit meguntam, úgyhogy nekiláttam a WD húzásnak. (még nem volt eddig)
-
GrooveHero
addikt
válasz
Rayner
üzenetére
nekem a lifereg és a waller cucc is megvan, egymás után esett mindkettő, kb fél órán belül.
mikro: honnajd van neked 15 milla crit?
Nekem eddig olyan 5,2 volt a max. Miben másabb a te barbid az enyémnél? Na persze leszámítva a még mindig 60-as immo set-et, mert az tudom, hogy cserés lenne 70-re, vagy itt többek szerint is más cuccra, monjuk sima leg cuccokra. Egyébként szerinted is? Na meg a braci és ammu is jöhetne már valami új, de mostanság nem tudom mennyi időm lesz játszani..ma semmi, az ziher 
-
prokxy
veterán
Nemrég láttam itt egy wiz screenshotot, ahol a a Health Potion helyék vmi balra dől cucc volt, az mi? Nem találom azt a képet :/
-
Chiller
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Naja, ezt a kedves fejlesztők teljesen kitesztelték, ebben biztos vagyok. Volt hogy 20 egymás utáni alkalommal nem adott oda bountyt.

-
Chiller
őstag
Battlefields of Eternityt nyomattam, az elején még önállóan keresgetve, aztán 3 óra után rájöttem hogy ez így kaki, és aztán átálltam a ki-be lépegetős bountynézősre. Így "csak" további másfél-két óra volt.
Pandemonium fortresst megnéztem pártucatszor, de sose volt event, ráadásul mindig be kellett mászkálni, és a teleport sem túl hatékony ott, szóval gyorsan hanyagoltam.
Eternity Bountyn ezeket a neveket kell nézni: Sartor vagy Rockulus vagy Obsidious vagy Barg the Elder.
Még a Realm of the Banisheden van Magrethar, de az szintén macerás, nem javaslom. (először ugye meg kell találni a "teleportfejű" szörnyet, aztán átmenni, és még ott is megkeresni a másik nyomorékot.

Sok szerencsét!

-
prokxy
veterán
CRUSADER-rel játszó emberkéket kérdezném, h mi az oka ennek:
Saját kari: 755k dam/47.7CHC/400CHD, Justice, 175%+25%stun rúna.
Kritel a drágám 2M-kat, majd sokszor 200k-kat, ezt miért? Van hogy 1hit egy mob, aztán másik dögre kritel 3x és még mindig él és a krit max 250k, HP-juk kb megegyezik. Templar lenne vagy a 25%-nyi kritel?
T1-en elitnél 2-3 skillt elnyomom és már a lootot szedem, van amikor meg a krit olyan gyenge, h csak lesek. :S -
ReFleXx
addikt
mivel lehetne megszüntetni ezt az "inventoryt kinyitom es 1-2 mp-re beakad a játék dolgot? már marhára idegesítő. korábban gugliztam, másoknál is előfordult a probléma de megoldást nem láttam eddig.
a legtöbb tooltip meg toast window már ki van kapcsolva. -
vhunor
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Kb. semmi mást nem szeretnék, hogy kiessen, de persze nem.
SzlobiG: papír, de legalább karton
. Ha szükséges, 17-20 millió toughnesst is tudok csinálni 1m feletti sebzéshez, csak értelme nem nagyon van, 10 misi körül tűrhető az elitkill/halál arány T4-en is. (Kevesebb is bőven elég lehet, csak nekem alacsony a healingem, így arccal kell levenni mindent). -
mikromanus
veterán
Eluntam az avalanche bug "tesztelést". A franc se tököl vele. Ennek örömére nyomattam egy jó kis ranged barbit. WT-spear kombó. NAgyon muris a móka. Két egykezes fegyverrel nagyobbakat critel a spear, mint a kétkezes fegyverrel a hammer. Mondjuk picit megnyomtam a tűzsebzést is (most +92%), meg van 41-46% bónusz WT-re és ancient spear-re. Fullon maxolva távoli célra 22-25 millás critek simán röpködnek. Picit szokatlan még a működési elv, de nagyon látványos. Esett first killre Malthael craft anyaga is (Reaper's Fear). A braci nem lett rossz, csak épp lighting damot adott rá fire helyett. A -18% meg elég sok. cserébe tényleg nincs vele sok fury probléma. SImán jó lehet hammerezni, vagy akár seicmicre. is. Egy-két extra globe skill és sose nem fogja érinteni az energiaválság. Persze csak elvileg, mert csak a hajigálóshoz használtam. Ott is sokat dob a +30%/globe (51 fury/globe). No, majd alakul, Most maradok egy picit a full fire távolsági precíziós munkatársnál...

-
Devoured
tag
arról van valami infó, hogy mi okozza néha az enchantolásnál, hogy pénzbe abszolút nem kerül?
ring/amulet-eknél futottam bele többször is, hogy egymás utáni enchantolásnál csak a nyersanyag költséget vonja le, pénzt nem. vagy ez feature csak még nem fogtam föl a működését?
-
Gorneck
legenda
válasz
prokxy
üzenetére
Ezen miért csodálkozol? Iszony buffot kapott, semmivel nem haladsz úgy...1 klikkes kari maradt és a cucc is szépen potyog neki. Nálam az a 80 inkább 90%, egyszerűen alig van más kari a listámba...szánalom kat. Bár illen jóféle balanszra számítottam a blizztől...mondjuk arra végképp nem, hogy a loot is jobb adott karival.
-
vhunor
őstag
-
prokxy
veterán
válasz
vhunor
üzenetére
Wizard-wizard-wizard...mindenki a könnyű utat választja?

Két munkatársam D3-azik, abból egyik monk, másik WD volt, már csak én maradtam nem wiz, mert ők is áttértek a jeges orbos játékmódra. Crusként koptatom a bounty-kat, rifteket, de nem baj, majd felhúzzák hozzá a páncélos lépegetőmet, remélem...vicc a friendlist 80%-a wiz...kb. mint Bf3-ban minden "pro" m16-tal szaladgált!
Más: Ma lesz már változás a skillekben, ma jön a patch?
-
Rayner
őstag
válasz
Robert1987
üzenetére
Szvsz a legjobb egy gyors karival (TR monk, szöcskeDH) normalon bountyzni.
A hétvégén esténként pár óra járékkal (mire kiszedtem 50 Hoardrim-ot) esett kb 10 leg (2 upgrade - mempo+1h crossbow) és 7 plan. -
vhunor
őstag
Meglepően nagy a különbség nehézségben a T3 és T4 között. Míg a T3 csak laza kattfeszt, T4-en rendesen oda kell figyelni, pikk-pakk elkalapálnak, ha rosszul jön ki a lépés (elkezdtem értékelni az event horizon rúnát a feketelikon). Viszont szólóban nagyon tetszik ez a tal rashás meteorosdi, igazán üdítő mindenféle skilleket kombinálni és megfelelően időzíteni az egy vagy kétgombos unalmak után.
Összességében viszont jól megy a T4, és a motyó is érezhetően jobban potyog mint alacsonyabb nehézségen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez Malthael Hell fokozaton? 

)